Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol tudok szerezni 2.0.2.4 patchez Cracket?
Ps3 ID: Gascoigne74
Mi lehet a hiba?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ez mért van?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Hogy lehet az underworld-öt neten nyomni?
Gondolom kéne egy serial.
Valaki segítsen
Forza Italia OoO Forza Juventus
1. miért termelõdnek újra a szörnyek ua mennyiségben mint az elsõ alkalommal mikor kiirtom õket? rohadtul idegesítõek a goblin hordák, mert ugyan lóval el lehetne vágtatni közöttük mikor az ember már nem kíváncsi rájuk, viszont a sámánjaik lelassítanak és megint egy csomó idõ míg leirtja õket az ember. lehet vmit tenni ez ellen?
2. lóról a lándzsa vagy a hosszú fegyvereknek van vmi bónusza, vagy csak mounted enemyk ellen ?
3. volt egy lovam, az elsõ, volt rajta egy jó nyereg. gyalog elmentem pár képernyõnyit silver creek alatt volt egy csaj akit leûztek a lováról a farkasok, felpattantam a pacira gondolván majd vissza már azzal és eladom a lovásznak. vissazmentem és a lovam a nyereggel együtt eltûnt. miért?
vagy a reloaded cracknek utánanézel, akkor sem kell gamejack
shit happens
Van aki az Underworldöt nyomja?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Az volt a gond hogy a crack-ben 3 file van (sacred.dll, sacred.exe, sacred.org)
Ott rontottam el az egészet hogy én a sacred.org-ot azt az eredeti exe-nek néztem és azt nem másoltam be.
Ma meg átmásoltam, gondoltam hogy hátha.
És láss csodát, végre mûködik!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
pénz levonás asszem nincs, és én is úgy tudom, hogy a spec tárgyak elõfordulási esélye nõ, minél tovább vagy életben
6600 😊
a fenti linken körbenézhetsz infóért, vagy sacred.try.hu (ha jól emléxem, ez van frissítve, a fenti link ahova mutat, már nincs frissítve)
shit happens
Valamint még egy dolog. (platinumon legalábbis) Ha meghalsz, többé nem pirosak/narancsok az ellenfelek, hanem sárgák...
Mindez persze az Undergroundos tapasztalatom.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Így ismét hibátlanul fut.
shit happens
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Valószinü hogy a crack a hibás.
Valami más tipp?
Valakinek valami jó ötlete?
vagy egy címet hozzá!nincs kedven másfél gigát letölteni érte...
<#worship>#worship> RELOADED <#worship>#worship>