8224
  • andriska
    Sacred Underworldhöz nincs magyarítás és valószínűleg nem is lesz,mert nem sikerült megoldani.
  • andriska
    Picit rosszul emlékszel,de majdnem jó :)
    3,6,12,20,30,50
  • Lobsterman
    Ha jól emlékszem akkor 2,6,12,20,30,45 de nem száz.
    És igen. Lehet :)
  • steweee
    hány szintenkén lehet felvenni új skillt? és mi van ha véletlenül nem veszek fel, akkor a következő szintlépésnél megint lehet választani?
  • steweee
    ti mit bénáztok ennyit? warezről le kell szedni az underwördöt, az ráadásul felpeccseli a legmagasabb verzióra, és az underworld exével máris megy a dolog, az alapjátékkal is lehet játszani. semmi image meg külön crack exe nem kell hozzá
  • Tekergo
    www.gamestar.hu/gmiki
  • zorro03
    van itt valaki akinke meg van sacred-underworld magyarosítása?
  • zorro03
    szevasztok!
  • Toroco
    szerintem mini imaget találtok hozzá a www.gamecopyworld.com on
  • Tekergo
    OK!
  • TrIp
    már nemtom, valami torrentről szedtem, de a cd1 image fájljával is működik normálisan, csak telepítsd újra és ne tedd fel a cracket...
  • Tekergo
    Azt hol "kaphatom" meg?
  • TrIp
    nah, megoldódott... crack helyett mini-image beválósabb :D
  • TrIp
    hi! valaki meg tudná mondani hogy mi a baja a sacrednek???
    config:3400+ sempron 64, 512ram, gef 6600gt 84.21-es driver, xp home+sp2....
  • Rettenthető
    Helló!

Van-e valamilyen lehetőség hogy egy géppel, offline módban, két karakterem cuccokat tudjon cserélni egymással - a dio2-ben volt valami gfx.dll, aminek a cseréjével futhatott két dio. Itt van ilyen?

Előre is kösz a választ!
  • Moonsahdow
    "Ja, és a wood elf is elég jól tolja multiple+penetrating arrow-al"
    van némi igazságtartalma a dolognak...
    Én karim most:Wood elf, 10es multiple asszem 5ös követősnyíl ilyenek... vicces
    a másik kedves az a multiple+körcsapás...
  • Moonsahdow
    nekem ez jó volt.
    Amúőgy megvan hogy mi volt a gáz.
    Először meg kell patchelni, és utána elindítani 1szer és utána már lehet telepíteni az underworldot. Pechenre nekem még mindig nem megy föl, de ezt már csak a format c fogja megoldani...
    Ha ilyen fegyverkészletből mindent összeszedszm akkor mi történik?
  • Toroco
    Találkozott már valaki olyan problémával hogy be ment egy rejtekhelyre, vagy kiakart jönni és nem oda érkezett ahova kéne? Proto Draco településen vagyok, és az itteni küldetésekket nem lehet megcsinálni ez miatt. a kisértet irtást, meg a rablóbanda megölését. ha bemegyek a föld alatti részekre, vagy ki akarok jönni, akkor egy szigeten találom magam ahonnan nem lehet vissza jönni, és a térkép sem jelöli a helyet. Van erre megoldás, vagy inkább ne is foglalkozzak ezekkel a küldetésekkel?
  • Panzerfaust
    Gyakran ismétlődő kérdések
  • Moonsahdow
    Az hogy egy socket piros vagy fehér az mit takar?
  • Panzerfaust
    Csak az öve lichel, de az keményen. Resistre nem is pocsékolok, van olyan pajzsom, várjá megmutatom

4 socket, azért kicsit jó. Persze nem ennyire pöpec, vagyok most 56, a gémet is csak Oblivionig vettem elő, de előző pár mágusom is mind, egykezes, pálca kombóval ment, és szigoruan lifelich. Critical volt volt, nem nem, nem azon az egy másodpercen múlt a dolog, amíg újratöltödött az IC.:)))
    Volt egy olyan mágusom is, kétkezes kard, azt a széllökés, meg villám. Kábitott, hátralökött, vilámolt, a maradékot meg agyonverte:))))
  • andriska
    A Blackstaff alapból ad lifelichet,talán még egy vámpír runa befér valamelyik socketbe,de hidd el az a 8% critical igen jó az IS-nél(vagy ha lehet több).Resisteket ad a stoneskin és a shildwall,megújulást ghost medow,viszont azért egy fullos szerveren kell ám a minél nagyobb sebzés.
  • Panzerfaust
    Nekem a serialt nem fogadja el, ez is eredeti. És a fszomnak sincs kedve vacakolni az új kérvényezésével. Szerintem a sok idegesítő hiba a sacred feeling egyik alapja:)) Bocs de segíteni azt nemtudok, talán format c:\. Én azzal szoptam, hogy föltettem a kalózosat, amikor még nem lehett kapni, aztán valamit rajtahagyott.
  • Moonsahdow
    Hi
    Mostanában csöppet fölnyomta az agyam a sacred underworld.
    Föltettem a sacredet, és utána megpróbáltam az undrworldot is.
    bármilyen patchkombinációt próbáltam
    (patch nélkül, csak sima plus, plus megpatchelve asszem ennyi van), nem közölte velem, hogy nem kompatibilis. namost ez szerintem azért van, mert egyszer már töröltem a gépről, és most visszaraktam.
    Mindkettő eredeti.
    Help plíz
  • Panzerfaust
    Az látod meglehet. Bár a legalapabb a lifeleech. Csak szerintem a critical, annyira nem létszükség, sebez az anélkül is eleget.
  • andriska
    Attól függ....
    Egy Ice Shards-os BM-nek szerintem alap,de a criticalok miatt nagyon jó a Byleth's.
    És amit mutattam staffot abba volt 2 socket ,én azt raktam bele,brutálisan gyilkoltam vele,még fullos szerveren is!Mivel így is 1 sec a megújulási ideje az IS-nek(ami kb160-170-es szintű...) ezért annyira már nincs szükség több reg-re(ezért inkább a critical).
  • Panzerfaust
    Amúgy Blackstaff's soul szerintem jobb amu.
  • Panzerfaust
    Nem mert, annyi ca runát kapsz, hogy úgyse tudnád beváltani egy varázslatra, mert akkor túl magas lenne a reg.-je. Meg az elején pl jégtüskével szart se érsz szellemek ellen. Sárkányok ellen is jobb az elején a tűzlabda, vagy a meteor. Bár 54esen azt mondom, hogy már mindegy. sacred végén a démon kb 10 lövés, törp király, underworldben 10-15.
  • csengral
    Hol lehet a legujabb patchez törést letölteni?
  • Lobsterman
    Ó hát persze. Más tollaival nem ékeskedünk
    Mondjuk már mindegyik lépett legalább 3-4 szintet azóta(Kivéve a Maget. Őt nem szeretem. Lehet h kezdek egy újat) És a Seraphinomon már full Lightning szett van. Majd grebbelek
  • csengral
    Köszi a tippeket a magihoz!
    De szerintetek nem éri meg inkább egy ágast fejleszteni?Ha igen akkor melyiket?
  • TopGun
    Ja! ertem es ezek a Te karaktereid? akik a kepen vannak?
  • Lobsterman
    otttonak :)
  • TopGun
    Hi! ezt nekem mondtad, hogy cseles megoldas? ha igen, akkor hogy ertetted?
  • Panzerfaust
    A kardot egykezes fegyvernek értettem A stílusomhoz kell a pajzs. Rohangásszon aki akar, állok, lövök, ne üssenek már meg.
  • andriska
    Szerintem egy mágusnak varázsbot illik a kezébe,már csak a sok plusz miatt is.
    Én anno ezt használtam,bár nem ekkora szintü volt:

Bele még 2 Byleth's amu azt lehet jönni
  • Panzerfaust
    Battle mage. Jégtüske, kard pajzsal, lichel(meg a kötelező ghost meadow) Aki jobbat mutat... Szóval hát igen. Kicsit uncsi is.
  • Lobsterman
    Ja, és a wood elf is elég jól tolja multiple+penetrating arrow-al
  • Lobsterman
    Szerintem a Seraphim a legdurvább. Most tartok silveren az underworld kampány közepe felé, és röhögve ölöm meg a népet. Semmi kihívás egyenlőre. Villám + celestial light kombinálva olyan 15-16% lifeleech-el, még gyógyító italokra sincs szükségem(10k fölötti villám, 2.5k körüli másodpercenkénti CelLight sebzéssel). Csak alacsonyan kell tartani a regeneráció idejét, és nyerő mező.

A rákokhoz van egy csónak a kalózfalu mellett közvetlenül a parton, csak rá kell futni. A kapuhoz meg ha odaérsz, jönnek a kedves kalózbácsik, akikkel ha beszélsz ki akarnak nyírni. Miután meghalta a főnök, kinyílik a kapu
  • nektarin
    Hello, én csak 4 féle kaszttal probáltam (daemon, dark elf, vampire +mage) de ezek közül a battle mageval sikerült a legkönnyebben végigvinnem a gamét mindössze 3 szor haltam meg vele) szal számomra egyértelműen ő a legerősebb.

Sztem a Magénál nincs olyan konkrétan a legjobb ág , mindegyikből érdemes valamit fejleszteni, én a fireball+ice ring (gyilkos:P )+ 1-2 healing skillt (föld és levegő varázslatokat hanyagoltam) vittem fel magas szintre és azzal igencsak könnyen (túl könnyen:. )vettem az akadályokat (bronzeon és silveren egyaránt)