Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

shit happens
Next PC upgrade: 2022
Persze ez a jégsárkányoknál nem volt a legjobb megoldás... ott elcsalogattam vhogy az egyiket, aztán a másikat és kinyírtam õket 1enként. Na ott nem volt elég alap 20-30 hp üveg, ott vagy 60at elittam mire kinyírtam mindenkit a környéken 😊
Nagyon könnyü elkerülni.
Aztán ha nem fejlesztetted rosszul a karit,akkor pát potion segitségével egész könnyen le lehet gyakni.
Hogy lehetne azt kinyirni? Mert egyet "rámlehel" azt hali?
PrintScreen, Kepfeltoltes.hu-ra feltölt, ide belinkel
Speedman
Speedman
Mellesleg Daemon 4-et használsz?
Köszi

a rúnákat (vagy mi a nevük) érdemes gyûjtögetni, és belekovácsolni a fegyverekbe vagy a kombomastánál vmi hasznosat (4 ilyennel) összetákolni, amit meg felhasználhatsz, azt használd is fel (csillag rúnák, ebbõl látom én hogy darkelf vagy, meg az elsõ slotos kardból) :]
shit happens
LOL semmi überláma vagyok Szeráf az is egy faj ezt nemtudtam 😞
Szükséges szint 7 és én 13-as vagyok.
shit happens
Hiába öletem meg egyfolytában feltámad 😞
Ez csak ilyen egyszeri alkalom vagy mostantól készüljek rá hogy egy egész vándorcirkuszt kell magammal cipelnem mindenhova?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az eredeti exe-ket általában a helyükön hagyom csak a végükre írom hogy .org hogy patchelésnél meglegyenek, nálam sacred.exe.org volt és szar lett a graf, átírtam sima sacred.org-ra és így jó.
Mondjuk rohattul nem értem hogy miért de ez kellett neki hogy mûködjön <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
gladiátornál mire fejlesszek? tennék a szekerceforgatásra csak annak nemtom az angol nevét mer underworld el játszok.
megtudjátok mondani angolul h mi az?
Nem indul el a gépemen <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
A dvd tartalma:
-Sacred
-Sacre Plus
-Sacred Underworld
-a játék zenéi mp3-ba külön cd-n
Itt meg lehet rendelni.
<#wave>#wave>
Légy jó, légy hű Magyar!
Nekem a daemon annyira nem jön be,de hát ízlések és pofonok...
nekem egy haveromtól van meg és szerencsére nem kell gamejack hozzá... csak simán fel kell rakni... de én mivel híres vagyok ilyen téren a balszerencsérõl
persze hogy az UW-t nem tom felrakni <#mf3>#mf3>
pedig kezdenék már egy törpöt benne...
ha visszább olvasol akkor meglátod hogy mit ír ki nekem.
Viszont most jut eszembe hogy a Sacred 1-es CD.jén van egy hibás mp3 fájl vagy mi... kb 25%-nál megáll a telepítés és azt írja ki hogy ezt a fájlt nem sikerült felrakni és alul van 3 gomb: kihagyás, újra, mégse.
Ekkor a kihagyásra kattintottam és ment tovább a telepítés... a játékba így hangilag nem vettem észre hibát... ment rendesen...
Nekem a sima Sacredet sem teszi fel... <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Milyen a gépigénye min.? Ha a diablo2 futott normálisan, ez is fog? <#whatever>#whatever>
Légy jó, légy hű Magyar!
megpróbálom ezt a patchelõs dolgot.
Sacred 1.8.2.6_full-t hol tom letölteni???
Ha megvan az összes akkor vmi burning feetet kapsz. még nem próbáltam de a képeken kifejezetten brutálnak tûnik...
mellesleg az elõbbi nem tõlem származó hozzászólás linkjén találtam
Ha nem akkor más probléma.
Az európaival nem megy nálunk. Plusból az australian/internacional kell pa patchbõl meg a sima internacional