8224
  • mooo
    Na az fasza.Ha vége a VB-nek majd egyeztetünk.
  • tamas4
    Csá! Nekem megvan eredetibe a Sacred Gold és szivesen nyomnék vkiel neten. Van egy szeráfom 34. szintbe de elég sokat játszok vele a wow mellet.
  • noctlown
    végülis mindegy, mert visszaalakítani seperc alatt megvan
  • Lobsterman
    ó igen elő fog valszeg.
    Jobban járnál ha bent hagynád a cd-t a gépben, és nem krekkelgetnél egyébként, de ez már a te dolgod.
  • noctlown
    csőváz, mindkettőtöknek köszi a segítséget.
    gamecopyworldon találtam no-cd cracket 1.8.26oshoz, de nekem 1.8.46osom van. remélem nem lesz gáz vele, és ilyenkor életbe lép az a vizes probléma is(konzol lehív -> water), ami a törteknél előfordul?
  • SLICK
    a kombómesterek legtöbbször úyg néznek ki mint a gyűrűk urában Gandalf hegyes süvegű, ősz szakállas fazon, amúyg azt a jelet inkább hasonlítanám egy légy fejére :)
  • Lobsterman
    szedj le cracket a gamecopyworld-ről
  • noctlown
    Bocsi, jav.:

Üdv.
    Valaki hozzáértő tudna nekem segíteni?

Megvan eredetiben a Sacred Plus, egyes cd-vel kell játszani. Ebből nem lehet CD-képet készíteni, vagy átmásolni egy másik cd-re, úgy hogy az működjön is? Ugyanis nem akarom használni az eredetit minden játéknál. Eddig alcohollal csináltam cd-képet, daemonnal bemountolom, de ezt írja: This CDROM/DVDROM cannot be validated due to installed copy Protection Emulation Software. (#10001)

Másik, hogy a kombómesterek hol fordulnak elő? Mivel jelöli őket a térkép?
  • noctlown
    Üdv.
    Valaki hozzáértő tudna nekem segíteni?

Megvan eredetiben a Sacred Plus, kettes cd-vel kell játszani. Ebből nem lehet CD-képet készíteni, vagy átmásolni egy másik cd-re? Ugyanis nem akarom használni az eredetit minden játéknál.

Másik, hogy a kombómesterek hol fordulnak elő? Mivel jelöli őket a térkép?
  • kandzsal
    Sikerült feltennem és megy a game!!KÖSZi
  • kandzsal
    letöltöm a a gamestarról ott csak magyarhoz kompatibilistadnak
  • Lobsterman
    Hát nem tudom milyen verziójú játékod van. Ha találsz international-t akkor próbálkozz azzal. A plus-t meg érdemes feltenni. Már csak azért is, mert van benne jópár újdonság.
  • kandzsal
    melyik patch-et tegyem fel a 1.7 vagy 1.82v és melyiket az US -változatot?kell az a +plus+-is?
  • Lobsterman
    Reinstall, driverfrissítés, beállítások megváltoztatása, patch felrakása?
  • kandzsal
    Kérleksegítsetek!Még nyomni akarom ezt a játékot mielőtt kijönne a titan quest
  • Lobsterman
    Ja, nem úgy gondoltam. Neten még sosem toltam vele, pedig eredeti, úgyhogy nem tudom mennyire tolják. Nem is nagyon vonz mondjuk.
    Játéktechnikai, és élmény szintem dob rajta az UW. Plusz a démon nagyon jópofa kari :)
  • kandzsal
    Hali,Nah most meginn felraktam a sacredet ésnem akar elindulni a game mikor betölti magát a játékot akkor egyszerűen elmegy a kép és semmi nem történik.Segítsetek PLZ!
  • vigyori14
    miket javit az uw? tegnap feltettem az alap játékot és alig voltak játékosok, a uw ben többen vannak mostanság?
  • Lobsterman
    Pedig az UW sokat javít az alapjátékon... Mondjuk tény hogy a kampánya nem az igazi :)
  • vigyori14
    énis jobbanjátszanék alappal, és énis uj karit gondoltam, megyek aludni ha gondoljátok holnap este már játszhatunk.
  • cSuwwi
    uw nekem csak 'biztonsági mentés', neten kód hiányában nem tudok játszani, de annyira engem sem fogott meg.
    játszhattok az uw-vel ketten is ha úgy jobb.
    alap sacreddel, új karival kéne indítani, esténként pár órát tudok rá áldozni, ha van kivel játszani...
  • vigyori14
    nekem mind1 melyike menyünk, underworld anyira nemjött be de mind1, ti tudtok játékot kreálni?
  • vigyori14
    megvan underworld is
  • cSuwwi
    ha csak az alap, akkor énis neveznék, hárman? .)
  • mooo
    Underworld meg van?Ha igen,akkor mennék.
  • vigyori14
    üdv. nekem eredeti sacredem van és azt szeretném érdezni h nincs e kedve valakinek megint elkezdeni játszani vele egy kicsit? ha igen irjatok priviben
  • GERINC94
    IGEN,IGEN...az orrom elött volt... ancaria elemei most az nincs meg :D
  • GERINC94
    tudod hol van az ősök könyvtára mer énnem találom leirtottam a barlangot de nincs sehol...vagy lehet hogy egész végig az orom elött volt????:::...
  • GERINC94
    kösz
  • mooo
    Itt nézz körül.
  • GERINC94
    bocs,te hogy nyomod a fejlesztést?
  • GERINC94
    te hohy nyomod a fajlesztést???
  • mooo
    Nekem a kedvencem,de nagyon oda kell figyelni,hogy merre fejleszted,illetve cuccok nélkül elég nehéz az eleje.
  • GERINC94
    24,AKKOR ÉRDEMES AZT A KÜLDIT NYOMNI???,vagy menyek visza a városba és csinájjam a melléküldiket???hányas szintig is???ja és amugy harci mágus vok az jo kari vagy szar???
  • mooo
    Nem árt,ha vannak jó cuccaid,az sem árt ha jól fejleszted a karaktert.Hanyas szintű vagy?
  • GERINC94
    najo az elözö hülye kérdés volt már rájöttem,de amikor bemekk az oriások barlangjába televan fagykoboldal meg ienek mire berérnék a jégbarlangba elfogy az élettöltöm probáltam a láthatatlanségot meg a teleportot de egyik se használ... most mit tegyek???
  • GERINC94
    ja és amugy néhányan irják le hányas szinten vannak en vannak...
  • GERINC94
    ½ut a jégszurdok monostorba½ez volt az utolso küldim és nem agya ki sehol a térképen a sárga könyvet most hova kell mennem ?
  • SLICK
    tom h nem illik ilyt kérdezni:

de vki megtudná mondani h honann szedhetem le a gold edition-t?? mármint ha a patchat és az underwoldöt is tartalmazza... 3 szor is felhívtam az egyi kcéget de már nicsen raktáron game, amit megtudnék venni -.- corában meg yielenekn me gcsak az alap verzió van meg meg az underworld... csak nekem annyi a baj h nem kockáztatom meg azt, h felrakom az alap gamet és ha felraknám utánna az underworldöt akkor kiírná ugyanaz ta hüyleséget h en mtalál egy fájlt és telepítés nem foyltatható... :(
  • RIZLA
    gyikarc ...