8224
  • RIZLA
  • Lammer
    hat behalok ... mar valaszoltak is, suru bocsanatkeresek kozepette elkuldtek a kodomat... :O es mukodik!
  • mooo
    Előfordult már másnál is itt ha jól emlékszem.Már jártam úgy is,hogy Warcraft 3-hoz Warcraft 2 cd-key volt mellékelve...
  • Lammer
    Gyerekek!
    en megvettem eredetibe(en bontottam ki, uj volt a gamez, celofanos stb) a gamet katt...
    de most en vagyok bena, de ebben nincs egy deka cd key sem... :(
    ez elofordulhat? mondjatok valami biztatot... namind1 irtam a gsp supportra, hatha valaszolnak... amugy egesz erdekes, mert nincs SEMMI vedelme ennek a verzionak, nem ker keyt a jatek telepiteskor, frankon fut, deha ugye ramennek a multira ott ugye kene a key...
    franko :(
  • mooo
    lol
  • RIZLA
    1 moooo :)
  • mooo
    Ice Shards-al ugyanennyi lövés kb(ugye szintfüggő) és még tömeg ellen is jó.Lehet kombinálni Ring of Ice-al ami szintén egész jó és lassít is.
    De a Megdermesztés(Petrification) és a Meteorzápor páros se rossz.
    Bár a fire ágon ott van még a fire spirál amivel még lehet tömeget írtani,én még sem favorizálom,mivel szűk folysókon,barlangokban elakad a falba...
  • Cairass
    Re: 7089
    Nem is tudom. A tűzgolyó szerintem az egyik legerősebb 1 célpontra irányuló támadás a játékban. Most kb. ott tartok, hogy 7 lövés egy sárkány kivégzése úgy, hogy hozzám sem tud szagolni. Ha kombinálom fáziseltolódással, akkor hiába vesznek körbe...
    Miért, szerinted mi hatásos fegyver???
  • mooo
    lol ez mi a fa.. ?
  • RIZLA
  • grebber
    Már segítettek!

Fordulatos volt a vége.Nagyon tetszett a game.várom a 2. részt nagyon!
  • grebber
    Help valaki!!!!

4. fejezetben vagyok és azt a csajt Shaddar-t vagy ki képtelen vagyok bármivel is megsebezni :(

Mi a trükkje a megölésének?
  • grebber
    Mire kell fejleszteni?Én csak erőre,fegyverfogatásra,gyógyulásra használtam fel a pontokat de úhytünik kevés sikerrel :( 28-as szinten vagyok.
    Potion nincs nálam mivel árussal nemtalálkoztam már jó ideje :(
  • mooo
    Ez a játék nagyon könnyű.Legyen nálad sok potion és nem szabad félrefejleszteni.
    Bannerban 2 link ott kell nézelödni.
  • grebber
    A 4. fejezet is enyire nehéz lesz mint a 3.??
    Mert elég sűrűn kell nyomkodnom a load gamet! :(
  • mooo
    Jahh és szvsz a tűzgolyó egy kalap szar .
  • mooo
    Semmi XP-töl nem veszel el,mivel azok alig adnak(4-5 xp semmi...)
  • Cairass
    Ja igen! Én dőre azt hittem úgy működik a rendszer MINT AHOGY MŰKÖDNIE KÉNE!!!!
    Szóval 15-ös szintű 1316-os szebzésű tűzgolyó, ami 3,2 másodperc alatt töltödik fel...
  • Cairass
    Helló!

Van egy 31. szintű mágusom, hozzá egy majdnem teljes Dagovith szett. A szett egyik darabjánál az a megjegyzés áll, hogy azonnal meghal minden alacsonyabb szintű ellenfél. A problémám abból áll, hogy a nálam gyengébb ellenek valóban hullanak úgy, hogy a közelükbe sem érek! Ilyet tapasztal már más is rajtam kívűl? Azért zavar, mert rengeteg Xp-től esem el így.
    Az 1.8.2.6-os verzióval játszom, eredeti a game...

Kinek milyen a legerősebb támadása? Nekem (mármint a harci mágusomnak) ez figyel: legbrutálisabb támadásom
  • Narandil
    szívesen...
  • Dragooon #7084
    ok már működik, köszi!
  • Narandil
    a magyaritsok.hu-n van egy magyarítás, ami működőképes...
  • Dragooon #7082
    kerem vki segítsen :D
  • Dragooon #7081
    sziasztok! mi a teendő akkor, ha felteszem a magyarítást és sötét minden szöveg? biztos volt már, de nem találtam meg és kéne egy kis segítség! pl segítsen valaki! =) köszi
  • mooo
    szet speciális felszerelése? az meg mi? :D
    Ha egy szettet kigyűjtesz azért természetesen jár plusz.
  • Rousty
    Lenne egy kérdésem ha egy karakternak összeszedjük egy szet speciális felszerelését akkor kapunk e valami plusz dolgot????
  • GERINC94
    huhuu az széphely :)mien karival vagy?
  • grebber
    Közben eljutottam a közelébe de esélyem nincs eljutni a célig ugyanis kurvarős fekete lovasok annyian vannak és luzuznak :(
  • wedge31
    Menj ZHURAG-NAR-ba,ne foglalkoz a nyilal.
  • grebber
    Elakadtam :(

4 elemet kell felkutatnom 2 megvan.
    Most nemértem mi van mert azon a részen bolyongok ahol ilyen lávás rész van és volt a sárkányölös küldi meg a szűz kimenekitése.Naszóval ha itt vagyok bent akkor mutatja a térkép hogy ZHURAG-NAR-hoz kéne mennem de amit innen kiérek már nem ZHURAG-NAR-hoz mutat a nyil hanem vissza a barlangba most akkor mi a tököm van?
  • GERINC94
    aszem végigjáccotam :D lvl28 as vok
  • Szikszai147
    arra gondolok kössz a segítséget
  • Panzerfaust
    Addig kell rángatni az ajtó elött a kurzort, amig másmilyenné, asszem egy ujjá nem vált, akkor klikkelhetsz. De tuti írták már. Márha ez az amikor a herceggel, és a varázslónővel, meg a bárónővel indultok meg.
  • Narandil
    én már elég rég játszottam vele, de ha kicsit részletesen leírnád mit kell csinálni, akkor talán tudnék segíteni...
  • Szikszai147
    segítsen már valaki
  • Szikszai147
    az ostrom nevű küldetésnél járok ahol el kell menni egy havas várhoz, de nem nyílik ki a kapu. nem tudok sehogysem bejutni. tudja valaki a megoldást közületek?
  • mooo
    Ezt már írtam:a katonás küldi főküldetés,amíg nem csinálod meg,nem adja be a következőt...
  • steweee
    nem mindeg? legfeljebb egy küldivel kevesebbet csinálsz. akár szomjan is dögölhet a katona
  • cSuwwi
    visszaolvasol és megtudod...
    amúgy rossz crack miatt
  • Reecseee
    Hali!!!
    V.ki megtudná mondani nekem hogy miért sötétedik el a képernyő amikor kezdeni szeretném a játékot???