8224
-
-
hat behalok ... mar valaszoltak is, suru bocsanatkeresek kozepette elkuldtek a kodomat... :O es mukodik!
-
Előfordult már másnál is itt ha jól emlékszem.Már jártam úgy is,hogy Warcraft 3-hoz Warcraft 2 cd-key volt mellékelve... -
Gyerekek!
en megvettem eredetibe(en bontottam ki, uj volt a gamez, celofanos stb) a gamet katt...
de most en vagyok bena, de ebben nincs egy deka cd key sem... :(
ez elofordulhat? mondjatok valami biztatot... namind1 irtam a gsp supportra, hatha valaszolnak... amugy egesz erdekes, mert nincs SEMMI vedelme ennek a verzionak, nem ker keyt a jatek telepiteskor, frankon fut, deha ugye ramennek a multira ott ugye kene a key...
franko :( -
lol -
1 moooo :) -
Ice Shards-al ugyanennyi lövés kb(ugye szintfüggő) és még tömeg ellen is jó.Lehet kombinálni Ring of Ice-al ami szintén egész jó és lassít is.
De a Megdermesztés(Petrification) és a Meteorzápor páros se rossz.
Bár a fire ágon ott van még a fire spirál amivel még lehet tömeget írtani,én még sem favorizálom,mivel szűk folysókon,barlangokban elakad a falba... -
Re: 7089
Nem is tudom. A tűzgolyó szerintem az egyik legerősebb 1 célpontra irányuló támadás a játékban. Most kb. ott tartok, hogy 7 lövés egy sárkány kivégzése úgy, hogy hozzám sem tud szagolni. Ha kombinálom fáziseltolódással, akkor hiába vesznek körbe...
Miért, szerinted mi hatásos fegyver??? -
lol ez mi a fa.. ?
-
-
Már segítettek!
Fordulatos volt a vége.Nagyon tetszett a game.várom a 2. részt nagyon! -
Help valaki!!!!
4. fejezetben vagyok és azt a csajt Shaddar-t vagy ki képtelen vagyok bármivel is megsebezni :(
Mi a trükkje a megölésének? -
Mire kell fejleszteni?Én csak erőre,fegyverfogatásra,gyógyulásra használtam fel a pontokat de úhytünik kevés sikerrel :( 28-as szinten vagyok.
Potion nincs nálam mivel árussal nemtalálkoztam már jó ideje :( -
Ez a játék nagyon könnyű.Legyen nálad sok potion és nem szabad félrefejleszteni.
Bannerban 2 link ott kell nézelödni. -
A 4. fejezet is enyire nehéz lesz mint a 3.??
Mert elég sűrűn kell nyomkodnom a load gamet! :( -
Jahh és szvsz a tűzgolyó egy kalap szar . -
Semmi XP-töl nem veszel el,mivel azok alig adnak(4-5 xp semmi...) -
Ja igen! Én dőre azt hittem úgy működik a rendszer MINT AHOGY MŰKÖDNIE KÉNE!!!!
Szóval 15-ös szintű 1316-os szebzésű tűzgolyó, ami 3,2 másodperc alatt töltödik fel... -
Helló!
Van egy 31. szintű mágusom, hozzá egy majdnem teljes Dagovith szett. A szett egyik darabjánál az a megjegyzés áll, hogy azonnal meghal minden alacsonyabb szintű ellenfél. A problémám abból áll, hogy a nálam gyengébb ellenek valóban hullanak úgy, hogy a közelükbe sem érek! Ilyet tapasztal már más is rajtam kívűl? Azért zavar, mert rengeteg Xp-től esem el így.
Az 1.8.2.6-os verzióval játszom, eredeti a game...
Kinek milyen a legerősebb támadása? Nekem (mármint a harci mágusomnak) ez figyel: legbrutálisabb támadásom -
Narandil #7085 szívesen... -
ok már működik, köszi! -
Narandil #7083 a magyaritsok.hu-n van egy magyarítás, ami működőképes... -
kerem vki segítsen :D -
sziasztok! mi a teendő akkor, ha felteszem a magyarítást és sötét minden szöveg? biztos volt már, de nem találtam meg és kéne egy kis segítség! pl segítsen valaki! =) köszi -
szet speciális felszerelése? az meg mi? :D
Ha egy szettet kigyűjtesz azért természetesen jár plusz. -
Rousty #7079 Lenne egy kérdésem ha egy karakternak összeszedjük egy szet speciális felszerelését akkor kapunk e valami plusz dolgot???? -
GERINC94 #7078 huhuu az széphely :)mien karival vagy? -
Közben eljutottam a közelébe de esélyem nincs eljutni a célig ugyanis kurvarős fekete lovasok annyian vannak és luzuznak :( -
Menj ZHURAG-NAR-ba,ne foglalkoz a nyilal. -
Elakadtam :(
4 elemet kell felkutatnom 2 megvan.
Most nemértem mi van mert azon a részen bolyongok ahol ilyen lávás rész van és volt a sárkányölös küldi meg a szűz kimenekitése.Naszóval ha itt vagyok bent akkor mutatja a térkép hogy ZHURAG-NAR-hoz kéne mennem de amit innen kiérek már nem ZHURAG-NAR-hoz mutat a nyil hanem vissza a barlangba most akkor mi a tököm van? -
GERINC94 #7074 aszem végigjáccotam :D lvl28 as vok -
Szikszai147 #7073 arra gondolok kössz a segítséget -
Addig kell rángatni az ajtó elött a kurzort, amig másmilyenné, asszem egy ujjá nem vált, akkor klikkelhetsz. De tuti írták már. Márha ez az amikor a herceggel, és a varázslónővel, meg a bárónővel indultok meg. -
Narandil #7071 én már elég rég játszottam vele, de ha kicsit részletesen leírnád mit kell csinálni, akkor talán tudnék segíteni... -
Szikszai147 #7070 segítsen már valaki
-
Szikszai147 #7069 az ostrom nevű küldetésnél járok ahol el kell menni egy havas várhoz, de nem nyílik ki a kapu. nem tudok sehogysem bejutni. tudja valaki a megoldást közületek?
-
Ezt már írtam:a katonás küldi főküldetés,amíg nem csinálod meg,nem adja be a következőt... -
steweee #7067 nem mindeg? legfeljebb egy küldivel kevesebbet csinálsz. akár szomjan is dögölhet a katona -
visszaolvasol és megtudod...
amúgy rossz crack miatt -
Reecseee #7065 Hali!!!
V.ki megtudná mondani nekem hogy miért sötétedik el a képernyő amikor kezdeni szeretném a játékot???