Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen végre adott egy halott Dualblades fegyvert erre kinyirtak és én vissztöltöttem a mentésem de utánna már nem adtak olyan fegyvert 😞
Viszont egy szar dualblades botot de az nem olyan jó.
Legjobb amikor a szobor feltölt és átlag 1xx sebzés helyett olyan 1 percen keresztül 3xx-4xx között sebzek.
Next PC upgrade: 2022
ahol most vagy... tõled kb észak-nyugatra nem sokkal van egy portál, elõtte egy kisebb falu helyzekedik el... nah ahhoz a portálhoz menj el és észak felé indulj el, ha jól emléxem akkor va egy kicsi folyó amin át kell sétálni és ott picivel fentebb van az út onnan már könnyû lesz...
ennél jobban nem tom elmagyarázni... 😊 én is veszõdtem vele picit azután rájöttem...
remélem érthetõ 😄 régen játszottam már vele... kicsit felejtettem azóta... :c
Én a gamet szinte minden karakterrel 41-szinten hagytam abba... mármint bronzon
utánna nemtom nem volt kedvem vele játszani... pedig megnéznék egy full tápso karaktert 😄
Goblinok már nevetségesek mint embernek a szúnyog sima orkok is piték már.
Kurva sárkányt lezuztam amugy ködöt adtam az arcába folyamatosan azt közbe karcolgattam 😄
Vagy ez különleges cuccos és csak alig lehet fellelni?
A DVD verziót még mindíg ugyanannyiért lehet megrendelni mert most sikeresen összegyüjtöttem rá a kesht... :|
megevett egy másik hõst, és valamelyik tárgya nem emésztõdött meg. Csak is ez lehet a megoldás. Ebben az esetben egyedüli kakuktojás a lidérc illetve az Orcus életszívó és társai, mert azoknak ugye nincs testük, mégis néha esik ki belõlük szajré.
Amúgy ez a jelenség megfigyelhetõ, hogy komolyabb dungeonokban van a nagyobb kincs, ráadásul nekem a játék elején mindig úgy kell kutatnom pénz után. Mondjuk Én sokat fejlesztek a kezdetektõl fogva, a pénz csakmost, 55. szinten nem jelent gondot, ugyanis 3 millió aranyam van.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
egyébként az ellenfelek erõssége állandó, vagy olyan mint a diabloban volt hogy velünk erõsödtek?mondjuk meg lehet nézni a statjaikat, de nekem néha úgy tûnik mintha erõsebbek lennének mint félórával elõtte.
Az aranyról meg annyit,hogy nagyobb szinteken,akár többszázezer is lehet egy kovácsolás....
vagy legalábbis számomra érthetetlen, hogy egy farkas legyilkolásával hogyan lehet pénzhez vagy fegyerhez jutni, nem jobb lett volna ha felszerelési tárgyakat csak humanoidoktól lehet szerezni így?
ami még nagyon nem tetszik az hogy egy überszuper fegyver is lehet gagyi kinézetû, és egy vacak is kaphatja a varázscuccos kinézetet. azért azt meg lehetett volna oldani hogy jó tulajdonságokhoz járjon a jó kinézet is
a pénznek abszolút nincs jelentõsége, ha az elején gyûjtögeti a vacakokat az ember és hurcolja magával eladni milliomos lehet már az elején. inkább úgy kellett volna megoldani hogy nagyobb kincseket csak a jelentõsebb helyszíneken, mondjuk banditák tanyája stb lehetne találni és a boltosoknak sem ilyen szedett vedett árukészletük lenne
na mindegy. van vkinek olyan trainerje amivel a harci és varázsképességeket lehet feltornászni? mert inkább csak a spec mozgásokra vagyok kíváncsi mindegyik karakternél
a szeráfnak mit érdemes fejlesztenie? elég gyenge varázslatai vannak, inkább harcolok

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Éppen tegnap voltam ott, küldök screenshotot, ha kell róla.
shit happens
Ha meg elfutsz az ellenfelek mellett,akkor nem nagyon gyûjtesz XP-t és nem lesznek túl jó cuccaid sem.A rúnákról már nem is beszélve....
Gyógyulás,pengés küzdelem,és erõre keveset fejlesztettem.
vmennyire próbálj meg a fõ nyomvonalon haladni, mert ha erõsebb ellenségek felé tévedsz hamar levernek (nemnagyon kell inni az életmentõ löttyöket ha rendesen fejlõdsz, csak a nagyobb ellenfeleknél: sárkányok, az a nagy pók, stb)
sok ellenség ellen a többszörös ütés, meg a több elleni támadás hasznos darkelfnél
a kétkezes fegyverforgatásra is gyúrj rá, mondjuk két du-blade-del és könnyebb lesz (mint kard+pajzs kombó sztem)
shit happens