Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mintha írtam volna a sok észosztásban is hogy nekem eredeti.
csak azért írtam külön hogy átláthatóbb legyen
andriska
Ha az ascaronhoz akart fordulni nem hiszem,hogy tört verziója van.

jazzy
Sacred telepit nem crackel
Sacred 1.8.2.6_full
Sacred underworld telepit, crackel, csodatlat.
andriska
Ja és vigyázz,mert többféle letölthetö plus van.Gondolom europai verziójú a Sacreded,ezért nyílván az európai patch kell hozzá..

andriska
Ezt a sok 'észosztást' ha lehet legközelebb egy hozzászólásba írd..
Egyébként sztem:
-sacred telepít
-sacred +
-sacred underworld
Szerintem így mennie kellene,de nem mondom biztosra,mert nekem a dvd-s változat van,azt meg csak beraktam és feltelepült
<#beka3>

Na miután osztottam az észt eltéptem help plít!
Elõre is köszi
Ja nem progi kell a magyarosításhoz bocsesz akkor nem tudok. Vedd meg franciaországbóv v. ausztriából osztán lesz. nem fog mûködni a te verzióddal, tehát sacred is kell hozzá.
Ja és használj underworldban démont úgy átjutsz repüléssel(to stewee)
Ó és magyarításkészítéshez:
www.honositomûhely.hu
(próbálkozzatok a hosszú rövid betûkkel ha nem mükszik) innen lehet progit tölteni
A koponyákat fegyverbe lehet rakni, de nekem se mindig sikerül
Ó igen és ha vki tud erre a részre vmi hatós trükköt azt én is köszönném szépeón ugyanis ez eredeti game nekem...
Na te még jól jártál, de én ilyet kaptam (hosszú lesz készítsetek kvt):
Fölnyomom régi sacred
Megpatchel
sacred plust is neki
fel sacred underworld regel multira közli:nem megy patch nélkül
megpatchel visszalép nem megy mondván this account has locked
kurvaanyázik
kilép
gép újraindít
megint
ír egy tonna segélykérõlevelet
töröl sacred underworld
telepít
nem megfelelõ verziõ
megnézni sacred legújabb patch
az van
töröl sacred
telepít
megpatchel
sacred plus
1fájl nem megy fel
telepít sacred underworld nem jó verzió
nem baj
telepít
could not start xdelta.exe
ok
could not patch file ......
emmeg miafaszom?
Ha nembaj nem írtam hozzá kisregényt helpplíz nemnagyonakarok ascaronhoz írogatni
andriska
Beszereztem a Sacred Goldot,de 10-15 percenként vagy lefagy,vagy sacred.exe hibát észlet ezért leáll... :|

Falconer
Fogalmam sincs.
Egyébként ha dark elffel vagy, akkor miért nem dubladekkel nyomulsz?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Akkor van ott vmi trükk amit meg kell csinálni? meg kell ölni vkit mielõtt beszélhetnék a csajjal? v mit a teendõ?
Falconer
Nem gondolom, hogy ez is védelem, nekem sem eredeti a game, és ezt a részt gondtalanul megcsináltam.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Üdv!
Egy kis help kéne nekem is, a 3.fejezetnél akadtam el, amikor a varázslónõt kell elfuvarozni a seráf monostorba és elvileg ott beszélgetni kéne a seráf csajjal, csak a gond az, hogy nem lehet. Mint hogy a gém tele van bugokkal meg másolásvédelemmel (nem eredeti a game, bár már dolgozom az ügyön😊 gondolom ez is vmi ilyesmi. Tudtok rá megoldást vagy marad a vételezés? Kösz elõre is
Hali nem tudja valaki miert van az hogy most egy olyan kuldetesnel vagyok hogy meg kell olni egy varazslot , megolom de nincs ott a szemely ahol lennie kene!
képek lejebb!

Nah itt vannak a kepek!

Hali nem tudja valaki miert van az hogy most egy olyan kuldetesnel vagyok hogy meg kell olni egy varazslot , megolom de nincs ott a szemely ahol lennie kene!
http://www.kepfeltoltes.hu/051006/sacred.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/051006/sacred2.JPG

aham azokra

TopGun
Hi! a koponyakra gondolsz?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Megtudna mondani valaki hogy mire valo a kis csontvazfelyek? Hogíy hogyan lehet oket használni?

LOL<#taps><#taps>

Mr_no_NaMe
Aztakurva😄
Mr_no_NaMe
Szted mer votak az elozo szmájlik?😄
Rohattul jol muxik ezer koszike😊
valaki majd szoljon hogy mukszik-e mert sok mindent telepitgettem fel es lehet hogy vmi nem mukszik!

Mr_no_NaMe
<#worship><#worship><#worship>
-Elöszõr is tedd fel a sacredet!
-Crackeld meg!
-Töltsd le innen a sacred plust és telepítsd fel!
-Azután innen töltsd le a követketõt a listából "Sacred v1.8.26 No-CD/Fixed EXE"!
-Tömörítsd ki, és ami benne van a .txt fájlon kivül másold be a játék mappájába! (ne ijedj meg attól hogy az eredeti fájl pár kb-t az amit rámásolsz 19 mb )
-Indítsd el az .exe fájlt és várd meg míg végigcsinálja a folyamatot az ablakban.
-Utánna töltsd le a magyarítást
innen és telepítsd fel!
-Ezután indítsd el a játékot!
-Enjoy

zsír zsír zsír tudom magyarul kenni a sacred-t!!!! 😄 😄 Ha más is szeretne vel gamelni magyarul es hasznalni akarja a plus-t is akkor az tegye a következõket!!!

andriska
Hali tudna nekem valaki segíteni leakarnám tölteni a sacred magyarítását a www.magyaritasok.hu oldalról de ott az van írva hogy sacred plus 1.8.46 vagy ennél régeb verzióval mukszik. Letoltottem hat a http://pcdome.gyaloglo.hu/download.php?id=1860
oldalrol a sacred plus 1.8.2.6-os patchet es az mikor felteszem es inditanam a game-t akkor kiir egy ellenorzo ablakot utanna meg azt azt hogy "Disk verification error" nem tud valaki valami megoldást vagy cracket valahonnan?

jazzy
Google, ha ott nincs, nincs.
Imremagdi
lenne egy fontos kérdésem

Tudja-e valaki hogy az underworld -hoz létezik -e akármilyen küldföldi forditás !! pl: német, francia, orosz stb..

Ha igen el tudná nekem küldeni valahogy ? a magyaritás készitésében létfontosságú lenne

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

mire jók az ikonok és hogyan lehet õket felszerelni? illetve a kombókat hogyan lehet törölni? és miért nem fejlõdik automatikusan, mondjuk hard hit 1-es marad a kombóban mikor egyébknént már hármas

silver creek mellett/alatt van egy kis tó. bár a látótávolság miatt az a rész fekete, mégis a térkép jelzi hogy ott lenne kovács/kereskedõ. de az egy sziget lenne, mert körbejártam. hogy lehet oda átjutni? van a parton két csónak, de nem lehet õket használni

a tuningolható fegyvereknél mit jelentenek a piros és fehér foglalatok?

Imremagdi
jaja, stop

az underworld -hoz van rendes crack, nem kell már a gamejack -el szenvedni ! keress rá a neten, ha nincsm eg, akkor elküldhetem

Mr_no_NaMe
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.

Ezt nemvágom!
Bemegyek a cue fáljhoz és nem ismeri meg!Most itt ennek mit kell megadni?
Imremagdi
egyszer nekem is volt ilyen, Settings.cfg letörlése, és a config.exe lefutatása segitett

Mr_no_NaMe
Aham vágom!
Remélem ha megcsinálom a pecselést nem csinálja majd ezt az elsötétülés baromságot...
Imremagdi
ezt nem értem

1.8.26 verziószámú 127Mb méretü patch - ez a legutlsó patch, ami tartalmazza a plust-is

ezen kivül mit kellene még felrakni? szeritnem semmit

Mr_no_NaMe
Ja egyébként eddig azt csináltam hogy feltelepítettem,megcrackeltem és mikor elindítottam a menuben sehang sesemmi!
Mikor megcsinálok egy karaktert és elkezdem a játékot akkormeg annyit látok hogy 3 ember áll az erdõben és akár mit csinálok szinte majdnem azonnal folyamatosan,egyenletesen elsötétül a kép,és semmit nemtok azután csinálni!
Nemtudja vki miér van ez?
Mr_no_NaMe
Szasztok!
"1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de elõtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!"

a 3. pontban a 1.8.26-os ról van szó

Ilyen leírás szerint csinálnám meg de valaki elárulná hogy mijaza sacred plus?
Imremagdi
lenne egy fontos kérdésem

Tudja-e valaki hogy az underworld -hoz létezik -e akármilyen küldföldi forditás !! pl: német, francia, orosz stb..

Ha igen el tudná nekem küldeni valahogy ? a magyaritás készitésében létfontosságú lenne

Imremagdi
ez igaz, de az underword-hoz nincs még magyarítás, én meg tök hülye vagyok az angolhoz 😞

Axon
Tökéletesen mûködik vele.
Egyébként érdemes beszerezned hozzá az underworld-öt. Ehhez már van tökéletes crack is és használhatod vele az alap sacredet is.

Imremagdi
lene egy problémán

az alap sacred -hez val legutolsó patch verziószáma a 1.8.26

Ez ugye tartamazza a plust is ? (127Mb a mérete)

Ehhez viszont nincs crack ! amit találtam az mind az 1.8.2.126 verzióhoz való volt ! Találtam valahol egy 1.8.26 crack-et de abba is a 126-os crack volt !!

kiváncsian várom, hogy miképpen jelenik majd ez meg egy stratégiában?????<#idiota>

Yang: Skandi- senior shao wari

grebber
Sacred II - AGEIA PhysX-szel

<2005-09-20 @ 09:23 - ZeroCool>

Az AGEIA boldogan jelentette, hogy újabb játékba sikerült licenszelni egészen professzionális fizikai motorjukat. Az AEGIA PhysX képes bármilyen folyékony anyag élethû hatását kelteni, legyen az víz, higany, vagy akár láva. Úgy fest, hogy az Ascaron készülõ Sacred folytatásában is benne lesz - kiváncsian várom, hogy miképpen jelenik majd ez meg egy stratégiában.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Axon
Az a lényeg, hogy tisztáztuk. Nincs harag.