8224
-
Kár hogy csak alapjáték,az Underworldel lenne az igazi. -
Ha hajlandó vagy újkarival nyitni egy closed gémet, akkor bennevagyok, csak sok idő mire felhúzzuk, amivel most játszom az meg gyenge netre. (igen van eredeti gémem, fel tudok menni, decsak alapjáték) -.-
Röviden, problémás csöppet... -
Hát, én csak néhanapján tolom vele, mindenféle karim van. A seraphim a kedvencem, villámmal, celestial lighttal, és lightning of the sereish szettel :) Kicsit brutális a drága
A gladiátort, meg a battlemage-et viszont nagyon nem szeretem. Ők olyan semmilyenek. -
Én játszanék,de nincs kivel,pedig olyan jókat lehetne nyomni multiba... :( -
NiGhTM4R3 #7020 Köszi szépen, ezen agyaltam 2 napja!
Egyébként van itt még aki játszik ezzel?
Milyen karitok van?
Nekem egy Gladiátor, (mindig jobban szerettem a puszta erőt mint a varázslást,,) amin csak az erőt + a kétkezes fegyverforgatást növelem, így elég szép lesz a sebzésem meg Gladiátornak sztem nem is kell több. -
>><< -
NiGhTM4R3 #7018 írjátok be a böngészőbe, mennie kellene a képnek. -
NiGhTM4R3 #7017 SZIASZTOK!
Lenne egy nagyon nagy gondom, elakadtam! El kell jutnom valahova de sehogy sem tudom megközelíteni a helyet, esetleg tudtok segíteni.
Még az elején vok, a Bárónővel megyek, (azt hiszm a grófot keressük) és a küldi címe: Menekülés Mascarellből.
Mellékelet egy képet, hátha tudjátok h merről közelítsem meg a kastélyt, mert erdő végi minden felől!
Még a Porto Draco mellett balra lehetne megközelíteni, ott látok egy ösvényt de nem tudok odaig eljutni!
Valaki tud segíteni?
A kép: itt -
Már hogy ne lenne?Az a főküldetéshez tartozik..... -
steweee #7015 6956-ha így csinálod olyan mintha eredeti lenne, lehet neki vizet vinni. de ha szomjandöklik se nagy kunszt, nincs befolyással a játékra, csak nem zöld hanem pirospöttyös küldi lesz belőle -
De rég is volt már...
-
A gyik-ba le van irva.Ha tört verziod van akkor ez a crackelés miatt van. -
GERINC94 #7012 hali, a sárkányhágoi küldit csinálom és nemtok vizetvinni annaka a haldoklo valor katonának ... hogy veszem fel a vizet??? -
medaline #7011 már megtaláltam!!!!!
Jupppiiiiiiiiii
te is azt keresed?
1ébként az erdő északi részén van. nem annyira, inkább a közepe felé.
ahol a törpe árus van, csak alatta. -
:(( -
medaline #7009 nemtom elküldeni, mert nem tudom melyik volt, a keresőbe dobta ki. -
netuddki #7008 kösszike
-
obe #7007 akkor jo játszást
-
netuddki #7006 ezzel yo lett
-
netuddki #7005 nahh most ezt probálom éppen hátha:
Instructions:
Install Sacred - Full Installation.
Install Sacred Underworld Add-On - Full Installation.
Rename the original SACRED.EXE to: SACRED.ORG
Extract the File Archive to the game directory - Overwriting existing files.
Play the Game!
-
netuddki #7004 clone :( -
Az oldal linkjét elküldhetnéd! -
medaline #7002 sziasztok!
nem találom meg az Embalmed forest-es (UW) teleportot, és tök rossz. :(
nem tudna valaki küldeni egy linket hogy hol találom meg? Voltam fent egy oldalon, ott jelezték hogy hol van, de nekem nincs ott :(
Légyszi valaki, ha tud segítsen!!! -
obe #7001 szépre sikeredett az első mondatod:))..én a letöltött underworld első cd-jén találtam crack-et..milyen verziót "szereztél"? -
Nekem a sacred collection nevü torrent van meg, és eben benne volt minden ami kell hogy müködjön csak a sacredet kellet törni a kieget nem.Probáld megkeresni és csak a sügséges részt letölteni belöle.Azt hiszem mininovárol szedtem le. -
netuddki #6999 nahh felraktam andörvörldöt de megent nemjo keresi a cd-t aztán hiba
merre lehet underworld -hez crk-t llelni?
-
netuddki #6998 yahh nekem fen van a plus meg 1.826 paccs -
netuddki #6997 hmm anderwörld nemvan fenn van neki yo krekkje?
ha igen merre?
-
Nekem a #6990-ben leirtan muxik és sima daemontools-al bemuntolom a kieg elsö cd-jét és kész.Semmi gamejack meg egyebek -
obe #6995 nekem ugy müködik(warez), hogy sima sacred, underworld, crack, aztán mehet is -
netuddki #6994 najóóóó
de nekem nemvan eredeti példányom... -
hát én pl azt sem tudom mi az, úgyhogy csak azt tudom mondani: simán :D -
netuddki #6992 sziasztok
tudja valaki méért írja mindíg ki a gamejack ,hogy hibát észlelt és ezért leáll?!!
eddig szépen ment a játék mosmeg szívat ez a szar
esetleg van valakinek otlete hogy gamejack nélkül hogy a manoban lehetne jáccani?? -
obe #6991 áááh..az lehet , megnézem ilyen verzio a plus amit leszedtem, köszi szépen -
Azt olvastam és le is szedtem a szügséges magyaritást,de azt nem találtam meg hogy olyankor hogyan müküdik ha feltelepitettem a kieget, de csak az alapkampányt játszom.Egyébként azt hol tudom megnézni hogy hányas verzioszáma van a játéknak.Mert a magyaritás csak 1.8 alattival muxik.Az én telepitésem a köv volt:sacred->1.66+crack->underworld és igy müxik creck nélkül csak cd mount kell neki. -
A magyarításba le van írva,hogy milyen verziókkal műxik. -
Valaki a magyaritás gondomra tud valami infot mondani? -
Én szívesen játszanék,csak nincs kivel(meg cuccolni sem tudok).Egy cd-keyre meg egy account :\ -
üdv. játszik még mostanában valaki ezzel a játékkal nete? mert azt szeretném kérdezni h: én régen játszottam vele de elfelejtettem az account nevemet és jelszomat, azt szeretném tudni h lehet e több account 1 cd-key vel mint a diabloban? és h vannak e még magyar játékosok neten? vagy visszamentek dialozni? -
Valószínű a plus nyelve nem stimmel.
Nem mindegy, hogy us vagy uk...