8224
  • Farkassacred
    Én csak annyit kérdeznék van e olyan aki Windows 7. 64- biten játszik ezzel a játékkal? ( megtudta e valaki oldani a kompatibilitási problémákat?!)
  • Kidori
    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Sacred Underworld - Ancaria Campaign részét viszem éppen. :)
  • Kidori
    Sziasztok!

Újra elkezdtem játszani, de most arra gondoltam, hogy ne vigyem ki olyan gyorsan a játékot, bejárom az egész térképet és teljesen kitisztítok mindent, hogy a játék végén teljesen szörnymentes legyen minden. :D

Megfigyeltem, hogy vannak olyan területek ahol hiába ölök meg mindent, pár perc múlva visszapakolja őket a játék. Az egyik ilyen részen már kb. 10-szer megöltem mindent és még mindig visszajönnek... Nem is fognak sose véglegesen eltűnni, vagy van valami limit hogy a játék hányszor pakolja őket vissza? :S Sehol se találtam meg erre a választ. Remélem valaki tud nekem ebben segíteni. :)

Ha baromi nagy hülyeséget kérdeztem, akkor pedig nézzétek el nekem, amikor legutóbb játszottam vele, akkor nem mélyültem annyira el az ilyen jellegű részletekbe. :D
  • mooo
    Nekem azon is akadt...Persze nem folyamatosan,csak véletlenszerűen egy-két helyen.Akkor még azt hittem ram hiány,de most már így 4gigával ezt kizárnám.Valószínűleg engine hiba,ráadásul a játék is elég bugos még mindíg ennyi patch után is...
  • Farkassacred
    Tévedésben élsz barátom:D Windows Xp-n megy! tökéletesen:)
  • mooo
    Soha semmilyen op rendszeren és configon nem ment akadás nélkül!
  • Farkassacred
    Valakinek megy a sacred 1 Windows 7-en lagg nélkül?(64-bites)
  • Romeo One
    Megoldódott, egy bug volt. Az eggyel északabbra lévő ösvényen beadta a Quest completedet, Gargaduk emiatt nem jött le velem a barlangba, és így nem tudta kinyitni a rácsos ajtót.
  • Romeo One
    Nem, XP32 alatt megy. Lag nélkül. W7 nincs, XP64-re próbáltam felrakni, de már a telepítés hibaüzenettel elszáll.

A végén? Dehát arra mutat a küldetésnyíl... Ez a barlangbejárat legelején lévő rácsos ajtó. Ha nem megyek be, csak bóklászok össze-vissza?
  • Farkassacred
    Romeo One Windows 7-ed van? ( csak azt szeretném megtudni Megy a lagg nélkül win 7-en (64 bit)?!
    a kérdésedre amúgy a válasz, azt az ajtót csak a a végén tudod majd kinyitni:)
  • Romeo One
    Üdv!
    Az UW-ban rögtön az elején az öreg odavezet egy barlangbeejárathoz. Ha bemegyek, ott egy zárt vasajtó, amit nem tudok kinyitni. Mi kell hozzá?
  • Farkassacred
    Arra már rájöttem hogy patch-t kell telepíteni:D
    de úgy laggol..... nem tudom miért, jó gépem van ..ha valaki tudna segíteni pls írjon!:)
  • Farkassacred
    Én csak annyit kérdeznék, ... Nekem eredetiben van meg a Sacred Gold, és Windows Xp-n gyorsan telepítettem , és szépen futott a game:) de Windows 7-en már nem ment, még Telepíteni tudtam, de nem indult el:( többször is próbáltam újratelepíteni de ugyan ezt írja....:( valaki tudna nekem segíteni? előre is köszi:) ( Windows 7-en nem megy?)
  • TGWH
    A sivatagban alul jobbra v.hol a nagy folyótól, egy romban.
  • steweee
    a két lézerkard helyére emléxik még vki ? egy kétkezes szeráffal akarom végignyomni újra...
  • Freeda Krueger
    Eredeti.Jobban körül kell néznem azt hiszem.
  • TGWH
    Hát pedig ott fekszik a földön. Már ha eredeti a játékod :D
  • Freeda Krueger
    A Vyvern Passnnál.Megöltem a piros pajzsos katonákat de nem találom a sebesültet.
  • MystOrion
    Hol akadtál el?
  • MystOrion
    xd az még nem most lesz :)
  • TGWH
    Majd karácsony után kb. ráérek, akkor lehetne játszani egy-két napot. Már ha nem kell tanulnom :D
  • Freeda Krueger
    Én szoktam,de most épp megakadtam.
  • TGWH
    Egy ideje én rendbe próbálom tenni a gépet, weblapjaim, stb., szóval tervbe van, hogy a lehető legtöbb ilyen segédprogramot - tunngle, xfire - felteszem, és ha van v.ki, lehet játszani :D
  • MystOrion
    Úgy általában...
  • MystOrion
    Heló..rég jártam itt....
    Játszik vki a sacreddal mostanság, ha igen mikor?
  • TGWH
    Nem hittem volna, hogy még ír ide v.ki :D Na jobb későn, mint soha :D
    Hisztéria. Eredeti angol játék, lehetőleg gold verzió tökéletesen működik. Nem a játék rossz, hanem a felhasználó. Mivel semmi konkrétat nem írtál, így feltételezzük elrontottál valamit. Jelenleg még nem vagyok gondolatolvasó, és nem tudok nulla infóból pusztán attól megjavítani egy tőlem x km-re lévő gépet, hogy múkodj... De amúgy igen, valószínűleg a játékkészítők nem értenek a játékhoz, mi több, te jobb játékot készítenél egyes egyedül.

yoda2000, én ilyet még nem láttam... sőt, ha a feltelepített játékot másoltam fel pen-drivera, átvittem egy másik gépre, még úgy is tökéletesen működött... szerinte te is elrontottál v.mit. Próbáld újratelepíteni a játékot, vagy a windows-t.

matyi009 b... tedd be a cd-t :P el fog indulni :D

Multizni lehet tunnglen, a legfrissebb patchel (2.28). A tunngles ip címedet kell beírni a két fájlba, settings.cfg meg a másik ami ilyen beállításokat tartalmaz :D simán működik, bár néha nem mindenki tud szerver lenni, de erre van a gameserver.exe fájl a Sacred könyvtárban.

Írom még egyszer, tunnglen tökéletesen működik a játék :D

Ice elfre max v.mi mod van, ha jól tudom próbálkoztak ezzel-azzal, de hogy sikerült-e, azt nem tudom...

Játékot lehet nehezíteni, pl. silveren játszol egy íjász gladiátorral, vagy más hasonlóan elborult karakterrel. Lándzsás erdei tünde pl. rohadt nehéz...

Magyarítás meg majd v.mikor készül...
  • MystOrion
    Hogy lehet ice elfel menni. Tud vki linket ahol megvan?
  • hevesike
    A játékot már régen lezárták, úgyhogy biztos, hogy nem.
  • yoda2000
    Én nem tudok róla.
  • MystOrion
    A sacred goldhoz nem készül újabb patch?
  • matyi009
    Hát mindegy csak jó cuccaid legyenek :D pl:

• MystOrion
    Értelmetlen lett a szövegem, először mást akartam írni bocs. A lényeg azért benne van:):):)
  • MystOrion
    Nekem tunngle-n se tudok sehova belépni. Még mindig kiírja azt a valamit, nem tud rá vki megoldást?

Ja és nem tud vki egy jó démon leírást? Kíváncsi vagyok ki hogy megy vele.

• matyi009
    Áh lényegtelen torrentel letöltöttem az Underworldot és arra elfogadja, mostmár csak az bánt hogy tunnglen csak gyökér lengyelek vannak akik angolul se tudnak :\
  • yoda2000
    Nekem jól szuperál a 2.28 Goldnál. Nemtudom honnan szedtem le, de ha kell adj egy címet aztán elküldöm.
  • matyi009
    Ezt énis megtaláltam de ha fel akarom tenni aztirja hogy elösször a sacred underworldot rakd fel, és az nincsmeg.
  • MystOrion
    http://www.pcdome.hu/letoltes/2815/sacred_underworld_pc
    Itt
  • matyi009
    Aha irták az emberek is de én nemtudm sacred goldra feltenni a 2.28at aztirja hogy kell az underworld vmi is. Te honan töltötted le? tudnál adni linket?
  • MystOrion
    Nekem Sacred Gold-om van 2.28
    És ott mindenkinek szinte.
  • matyi009
    Most nézem hogy ha dvd ről feltelepitem akkor 1.8.4.6 ot rak föl :O és tunnglen egy ilyen verziót használo szerver sincs :\ Ha valakinek van kedve játszani irjátok már le ide pls D