8224
  • The Norberto
    Gladiátor ruulrzxD DE a törpe is favorit a 103 mas 100 ezreket sbezxD de a gladim isxD
  • matrix5
    és szerintetek melyik a legjobb kari?
  • matrix5
    17 es szintü mágus vok és az az érdekes hogy edig müködött vagyis hogy hozzá adta a debességhez kiléptem utána késöbb beléptem és akkor már nem ezért nem értem
  • The Norberto
    figy ha mondjuk 10-es szintü vagy és a cucod mondjuk 15 ös akkor az túl nehéz és lehúzza a sebeségedet de ha a cucodat utoléred szintbe akkor feljebb megy amugy a sbeség nem számít ésnekem mindig 140 az az alap azszem de ha mágus vagy vagy íjász akor ló a megoldás amugy ne téma.
  • matrix5
    köszi már meg van aküldi sikerült de most meg egy olyan problémám van hogy beléptem és valmiért a mozgási sebességem viszaesett 100 ra pedig van egy csomo cuccom aminek felkéne tolnia 151 re legutobb enyi volt és nem tudom mért nem veszi figyelembe hogy a cucc menyit ad hozzá pl van egy gyürü ami 10 et ad a sebességhez ha nincs rajtam 100 a sebesség ha felrakom akkor is 100 marad miért?? nagyon idegesitö eddig rendesen müködött
  • The Norberto
    Na 1 kiegészítő van az Underworld. Nem tom neked meik van de van a sima sacred van a plus ami 1 300 megás patch és van az uw.
    A haldokló katonának vizet úgy tudsz adni hogy odaész és ahol vilog a vz helye ott beirod a consolba hogy wasser.
  • matrix5
    hello én még csak most kezdtem el játszani vele és szerintem nekem csak az alap játékvan fogalmam sincs hogy milyen kiegészitök vannak léci ezeket irjátok le
    és ahol a haldokló katonának vizet kell vinni ott mit kell csinálni mert nem tudok vizet vinni neki hallotam hogy tört verzioban lekell hozni a konzolt és beütni hogy wasser de a konzolt hogy kell lehozni??
    és tört verzioval hogy lehet felmenni netre??
  • The Norberto
    ha nem jó akkor töldsd le a plussot hozzá:
    http://eng.sacred-game.com/index.php?&s=e294836f98dbd6c3e2691782d710fa57&subsiteid=0
    Az Englih (internationalt válaszd) ez a tuti;)(ezt mindenképp ted fel mert ujj területek vannak benne meg fegyverek meg minden) aztán ha tudod szerezd be az Underworldot(kieg) és hozá a 2.28 as patchet innen:http://eng.sacred-game.com/downloads.php?s=1c03aa4fe9545f9c9aab9b3bf43c56c7 Itt is a legfelőt az English (all regeinal versions)-t vlaszd.
  • The Norberto
    xD
    World file XD =D :D
    Na mindegy nem ez a lényeg hanem holnap hamachi party. 5-6 óra között megbeszélés.
    MSn. [email protected]
  • peppino3
    hogykel felrakni mert wörld ?
  • Krezga
    e-mailt küldtem
  • peppino3
    ja crack kel csak nemtom honan [email protected]
  • peppino3
    töltötem le patch etés most eszt irja please insert sacred cd 1 into your cd/dvd drive and restart the application
  • Krezga
    hali! Rakj fel egy újabb petch-et rá, akkor talán jó lesz(bár nemtom, hogy a gamestaroson alapból milyen petch van...)
  • The Norberto
    az vga hiba azszem neked nem geforced van az tuti=D
  • TGWH
    ? mikor? játék közben, vagy rögtön a legelején?
    ha játék közben, akkor rádesteledett
    ha játék elején, akkor nem játsza le rendesen az egyik videot, nyomogass esc-et vagy entert, ha egy idő után nem jön be semmi, akkor keress v.mi codec packot, az segít.
  • peppino3
    hy miért sötétül el a kép
    a gamestarosvan meg
  • Bali666
    kössz! majd benézek oda!mi az a hamachin?
  • The Norberto
    vidd végig silveren a végén kiíírja hgy exportálj exportálod és mehetsz goldon nete eredetivel tudsz csa játszani de hamachin anélkül is:
    A sacredesek ezen a forumon szoktak érekezni:http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=sacredhfs
    Jobb mint ez az biztosXD
  • Bali666
    hi!hol tudok neten jatszani ?48 as szintü gladiatorom van!a fist of godom pedig vmi 42000körül sebez!hogy tudok goldon jatszani?
  • AtiRadish
    Sacred Underworld uccso foellenseg vmi magus, aztan meg atvaltozik vmi csunya monsterre...ejjj.
    Sikerult kinyirnotok? Nekem nagyon nem. 38 as demonnal megyek, lehet vissza kene jonnom kesobb mondjuk 42-43 as szinten? ti hanyas szinten nyomtatok le?
  • TGWH
    sztem tedd fel az uw-t, az jobb.
    legújabb patch.
    hamachi, és simán mennie kell. a lényeg, hogy zöld legyen a másik gép, és tudjad pingelni. ha ez megy, akkor jó. ha nem, akkor a tűzfal a hibás. ahova telepítetted a játékot, ott van egy gameserver.exe, ha nem műxene simán. próbáljátok, olyan nincs hogy hamachival lanba ne tudjatok játszani...
  • ollie
    Biztos, hogy nem GOLD van, mert annál nem lehet csak az alapjátékot telepíteni, magától felteszi a kieget is.
  • Maksi
    Bár akkor lehet, hogy mégsem Gold van, mert nekem nem rak fel mindent egyszerre... az UW-öt külön kell mountolni, ha fel akarom telepíteni.. de nekünk elég lenne az alapjáték is egyelőre.
  • Maksi
    No...
    Sacred Gold-om van.. De ebből csak az alapjátékot tettük fel, 1.66-os ENG peccsel, meg a Letöltések között található Landor klienssel, de az istennek nem tudunk kapcsolatot létesíteni a két gép között, ugyanis az interneten szeretnénk LAN-ban játszani.
    2. Hamachi szerveren bár egymásra találtunk egy egész más témájú szobában, de akkor sem tudtunk egymás játékához csatlakozni.
    Azt mondjátok meg, kérlek, hogy Kinek Mit kell elindítania a gépén, Hol, és Hogyan kell beállítani a szervert, hogy a másik fél rá tudjon csatlakozni? Mindketten Router mögött vagyunk, tűzfal kikapcsolva...
  • ollie
    A legutolsó gold patch leszedi a DVD checket, szóval nem kell semmit crackelni. És így simán megy a LAN-os cooperative is.
  • The Norberto
    Figy
    Te akkor most sima sacred+ uw akarsz telepíteni!!! Ugye mert a gold az csak az uw és nem lehet külön rakni Ha a goldot raknád akkor egyböl felrakja mind a 2 öt.
    _Tedd fel a sima sacredet és a plust hozzá
    -errre rakd fel a underworldot
    -crackeld meg és rakd fel a 2.28 as patchet
    És ezután menni fog.
    Ha goldod van akkor az egyszuszra felraka a simát a plust és az uw-t ezután crackelsz és patchelsz. vigyázz mert a goldhoz gold patch kell.
  • Maksi
    Kéne egy kis segítség, ha valaki ért hozzá:

NEM eredeti Sacred Gold-ot szeretnénk rábírni NET-es LAn játékra, Cooperativ-ban, de nem sikerül, hiába követem a http://sacred-hfs.uw.hu/letoltes.htm -on leírtakat.

Ezt tettem:
    1. Feltelepít csak a Sacred alapjátékot.
    2. bemásol minden a Sacred Crack&Patch 1.66c.rar -ból a telepített könyvtárba /azt hiszem, ez már peccs, és crack egyben/, amit kell, azt felülír
    3. Fmod.dll, és Sacred.exe bemásol, felülír.
    4 Itt már jön is egy hibaüzenet, ha elindítanám, ami így néz ki: "Az eljárás belépési pontja /_GrannyOpenVersion@20) nem található a DLL-ben (granny.dll).

mi lehet a hiba? Mit kellene tenni, hogy egyáltalán elinduljon?
  • The Norberto
    DE de fel is idegesít néha:-D
    A scred.try.hu meg már nincs. A multé megnéztem a try.hun és törölték mert a tulajdonos vagy szerkesztö nem reagált semmien figyelmeztetésre.
  • TGWH
    tudom hogy a képzettségeken is múlik.
    nem kezdő vagyok, komolyan írtam...
    ugyan olyan tulajdonságra egyezik meg a két fegyver, csak a sebzésük más, és a gyengébb néhol többet sebez (többet ír ki, és többet is ütök vele a szörnyeknek), mint az erősebb
    - egy harmadik fegyverrel mindkettő, ami ugyan az - nem vetted még észre?
  • ollie
    Tök egyforma fegyverek? Gondolok arra ,hogy mindegyik kard? Mert rengeteg képzettség van, és ha nem egyformák lehet, hogy az egyik fajtára sokkal több képzettségpontod van.
  • TGWH
    nemhiszem... nincs rajta semmi bónusz, akkor is értelmetlen módon megy felfele... minden logikat nélkül változik... ha minden ugyan az a két kardnál, csak pl. a sebzés nagyobb az egyiknél, akkor is a kisebb sebzésű fog többet sebezni egy harmadik karddal... de nem mindig... szal nemtom...
  • NeoMaN
    biztos a bonuszsebzés, attackspeed stb miatt...
  • TGWH
    tudom, rájöttem már én is :D csak arra nem jöttem még rá, hogy ha van pl. három fegyver, akkor ha a legerősebb mellé berakom a második legerősebbet, akkor miért gyengébb a két fegyver, mint a legerősebb, és a leggyengébb páros...
  • NeoMaN
    A körnek bal és jobb oldala van, így célozz...
    :P
  • TGWH
    a try.hu már be se jön asszem... legalábbis nekem... csak a faq, vagy esetleg még egykettő. van pár sacredes fanoldal, de azok ilyen gportálosok, és az látszik elsőre, hogy fanok nem lehetnek, csak csináltak v.mit, ami igazából semmire sem jó, és nem is javítják az oldalakat... googleban is csak kb. 100. helyen lehet megtalálni...
    ha minden jól megy, nyáron, ha lesz szabadidőm, befejezem a honlapom (eddig van egy majdnem kész weblapgrafika, meg máshol, egy másik próbálkozásomból egy működő menüsor...) majd összeütöm a kettőt, és teszek fel részletes mindent :D a magyarítás alapján, de ez még odébb van... lehet h a magyarítással egyidőben fejlesztem... küldik, set-ek, egy nagy faq, fórum, leírások, pontos statisztikák, képek, meg hasonló nyalánkságok :D általatok készített írásokat is felpakolhatok, de ez még a távoli jövő zenéje :D addigra már a sacred 2vel fogtok játszani, csak tudnám mikor jelenik meg :D
  • The Norberto
    Ja nem tom miért de a Sacred.try.hu megszünt és ez a FAQ még A sacred.try.hu nak az elődje.
  • mooo
    És az a FAQ már nem is lesz frissítve.Ha tudtok jobb magyar nyelvű FAQ-ot szóljatok és kicserélem.
  • mooo
    Nekem még az 1.66-os patch-al sem sikerült beletenni.Utána meg már csak multiztam a játékkal ott meg nem esik.
  • Panzerfaust
    Ez a FAQ még bazi régen az 1.0 val készült abban nem lehetett beletenni. Bár akkoriban föl lehetett venni kesztyűnek. De ha megnézed, a nincs víz az oázisban is csak az 1.0ban volt probléma. A FAQ egyszerüen elavult.