8224
  • Plata
    Ja ha belelönek,megnéztem dryadforestben 100k felettit is sebez.
  • Plata
    Készítettem is egy képet,sajna a kedvenc képfeltöltöm valamiért nem elérhetö.Namindeggy,a thorn bush 92-es,16665-öt sebez.1.4 másodperc a reg ideje.A set miatt ehhez jön hozzá +14% cold dam,és elég magas a criticalom,elég sürün sebez 40k körül.A poisoned tendrils,elfelejtettem hanyas, 7000 valamennyit sebez másodpercenként, regtime passz,holnap leirom,lusta vagyok visszamenni a closednetre.Sg sajna csak max 20 kb-os képet enged,elég nagy marhaság,namineggy.
  • Plata
    Thorn bush ha elsütöt elkezd gutulni egy zöld gombolyag ami minden utjába esöt sebez,és mérgez,elég erösen.Plussz ha valami balfék belelö.felrobban,és bazinagyot sebez.
  • Plata
    A csókát meg a testörét vagy milyét,nem silver creekbe kell kisérni,hanem onnan porto vallum-ba.
  • Plata
    A Sacred Gold vagy Sacred UW megy cd nélkül is.Söt ha lanpartit akarsz csinálni ahhoz is elég 1 sacred cd.
  • TGWH
    ... ezért kell utoljára elvállalni ;) egy kis gondolkodás, és semmi gond nem lett volna.
    sztem ha nagyon nem bírod, akkor csináld bronzon a játékot... vagy pedig v.mit nagyon elrontottál...
  • 1488
    ugyanígy csinálom. csak kicsit hamarabb vállaltam el a kísérős küldit, és minden másik mellékküldihez rohangászik velem a nemes. sajnos a testőre már meghalt, dehát nabumm.
  • TGWH
    ... kb. 666szor írom le, hogy a hivatalos patchel (2.28) megy az uw simán, dvd nélkül...
    nem tudom hogy csináljátok ti a kezdő karikat, de én így kezdem el, és semmi gond sem volt eddig:
    1, silver fokozat, és start game
    2, az összes mellékküldit megcsinálom a kezdő faluban (széphalom vagy mi volt magyarul, angolul nemtom mine hívják most hirtelen)
    3, így fejlődök, a környéket bejárva
    4, átmegyek a szomszéd faluba, ott is megcsinálom a mellékküldiket, kivéve azt, amelyik silver creekbe visz (a nemes meg a testőre kér védelmet az úton)
    5, ca-kat már lehet ugye szerezni, és ha kész az összes mellékküldi, akkor már eljutottam a silver creek felé vezető út feléig. ahol van az a kis telep, kereskedővel, meg a varázslóval, aki ca-kat ad-vesz. (tehát már két helyről lehet beszerezni a ca-kat)
    6, ilyenkor vállalom el azt a küldit, ahol a nemes kéri hogy kísérjem el silver creekbe
    és ha hiszitek ha nem, silver fokozaton ezzel a taktikával semmi gondom nem volt... simán lehet fejlődni meg aranyat keresni. tehát műxik.
  • kemotox
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem hogy nem-e tudtok valami cracket amivel eredeti sacred goldot lehet futtatni a dvd nélkül.
    ha eseteleg valameikötönek van is ilyenje, légyszo küldje el emailben:
    [email protected]
    kösz
  • 1488
    a thorn bush miről is szól? /// elkezdtem játszani a Vámpírommal bár még harmatgyenge... Silver Creeken sem tudok túljutni, mindig legyilkolnak, úgy hogy rusholok végig és energiaitalom sincs, meg pénzem se hogyvegyek :S :D próbálkozom.
  • Plata
    A thorn bush-t használó erdei elf is brutális,valley of tears-ben is simán ölök,szinte túl simán.Csak dobok egy thorn bush-t és sorba halnak a sakkarák.114-es a karim.platinán is szépen elvan.full Meg An-enid Blizzard set-et használok,ami nagyon klassz mert esik a hó töle,és +14% ice sebzést ad.Néha használok Poisoned Tendrils-t is.
  • 1488
    ez tény.
  • Panzerfaust
    Jól fejlesztve minden karakter erős. Elvégre játékegyensúly is van a világon, ha nem is tökéletes.
  • TGWH
    igen, de az elején annyira azért még nem erős ;) később lehet az lesz.
  • Krezga
    Szerintem az erdei elf is baromi erős. Késöbb nagyobb szinten, annyi hogy mész, nyomsz egy jobb gombot, kilő kismillió nyilat, és mindenki megpusztul.
  • TGWH
    most 34-es szintű a vámpírcsajszi, a farkas 15ös szintű, míg a három denevérfajta mind-mind 8as szintű. kicsit durván hangzik hogy csak 8as a ca. épp ezé' majd csak az egyikre fogok jobban rágyúrni.
  • 1488
    laza nagyon :D hanyas szintű a denevér idézés? ha jól látom mindhárom típusból vannak megidézve... :)
  • 1488
    zsír :) igen gondoltam hogy a vámpírnő lesz a jobb, még azon az álmatlan éjszakán 90%-ban eldöntöttem hogy vámpírnőm lesz... persze befolyásolható vagyok én :) az erdei elfen igazából csak azért gondolkodtam, mert Lanozni szeretnénk majd és nem jönn rosszul egy íjász a csapatba, meghát amikor kipróbáltam a karaktert, az ellenfelek nagy része el sem jutott odáig hogy megüssön :) de hosszú távon asszem nem lenne kifizetődő vele lenni. :) thx
  • steweee
    mindegyik nagyon jó, csak másképp. az elf is jó közelharban, mérgezős dual bladdel főleg

bár még csak azzal nem játszottam egyedül, csak pár szintig
  • TGWH
    http://kepfeltolto.hu/?img=3q80&m=1
    csak sikerül talán :D
  • TGWH
    ]
    a kép lemaradt a két bekezdés között :D nemtommé...
  • TGWH
    vámpírnő aprít mint állat :P
    az enyém denevért meg farkast idéz. ha nem egy nagyobb csapat jön ellenem, szétkapják mielőtt elérnének hozzám :D tiszta jó :D

nagyon odavág :D csak jól fejlessz, és nem lesz semmi gond.
    érdekesség a vámpírnőnél, hogy ha sokáig harcolsz megállás nélkül, világítani kezd a keze, és egyre erősebbeket üt a fegyverével.
  • 1488
    apropó, gondoltam rá hogy kezdek egy új karaktert, az erdei elf és a vámpírnő között gondolkodom. Szerintetek melyik lenne jobb? Ill. akinek van/volt vámpírnője, mennyi ideig tudott vámpír maradni átváltozáskor, és hanyas szinten?
  • 1488
    Aaaaztaqrwa
    lejön lassan nekem is az uw kieg, aztán jövök hamachizni én is a kis 55-ös noobtörpémmel (és ezt nem iróniával fűszerezve írtam)
  • Yerix
    Jó kis hamachis móka :D :)

Nyomi Imageshack még ennyit sem tud :(

• Yerix
    Jó kis hamachis móka :D :)

• Yerix
    Matrix5:

Network: Sacred-HFS
    Password: underworld
  • matrix5
    hogy léptél be a Sacred-HFS szobába?? engem nem enged be azt irja hogy hibás a név jelszonak meg az underworld öt irtam be
  • Plata
    Nekem eredetiben van meg,én a closed neten játszok.
  • Yerix
    Köszönöm a tippet, müködik minden rendesen, de hamachin keresztül nem tudok kapcsolodni, és rám sem tudnak kapcsolodni. Sacred-HFS hamachi szobában vagyok, esetleg valaki tudna segíteni ?
  • Plata
    2.28 patch
  • Plata
    http://eng.sacred-game.com/downloads.php?s=18f85f811a16591f3be77a52d5f30f3d
  • Yerix
    Honnan lehet beszerezni megfelelő patch-et, és a hozzá tartozó szükséges "dolgokat", mert nekem most 2.21-es UW-m van ?
  • The Norberto
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=sacredhfs
    Ez a legtutib fórum amejnek jómagam is szerves része vagyok itt aztán minde fenn vanxD
  • matrix5
    jah meg egy másik forumot és linkeljetek pls mert ahogy elnézem ez elég szegényes
  • matrix5
    ha a menünél a jobb also sarokban lévö számot kell nézni akkor 1.02.20 XD
    léci irjátok le hogy honnan szedjem le a pöcsöket és nem sokára meg lesz az uw is és ha hamacsira fel mek oda amit norberto lrit akkor ott ujkarit kell kezdeni vagy lehet azzal amit exportálok? és neten a ugyanugy a küldiket kell csinálni mint a dioban?
  • The Norberto
    Uhh. Baj van ugyanis te magyaral jáccol a agyarítás meg csak az alap játékal működik ami nagyon bugos. nézed meg a verziószámot mert ha 1.8.?.? van akkor fasza mert csa a kieget kel feltened meg 1 patchet de he más van ott akor 2 pathet mmeg a kieget. Mert sajnos a simában is meg a plusban is van 1 csomó képség ami nem jól működik meg ieenek és ha ott csinálsz 1 karit és azt átrakod a kiegbe hogy ott foytatod akor valamiért lerontja a karaktered értékeit. ezért ajánltos röggtön felrakni az egész játékot. És csak kiegel lehet hamachizni!!xd
  • matrix5
    most kezdtem el egy szeráfot és 9 es szintü szerintetek mire kéne pakolgatni?? én a gyogyulást kezdtem el pakolgatni meg a fegyver forgatást meg néhányat a mágia tanára és a tulajdonságoknál meg az ügyeségre és a mentális cuccra mert a varázslatok angyon lassan töltödnek visza
  • The Norberto
    hi mi a Sacred-HFS szobába toljuk a jelszó underworld.
  • Yerix
    Sziasztok!

Nagyon régen játszottam ezzel a játékkal, és akkor még nem tudtam neten játszani. De látom, hogy hamachi-val meg lehet oldani.

Milyen hamachi szobában találkoztok, meg milyen verzióval (alap+uw) toljátok ?
    Lehet felrakom a újra, és benézek, asszem egy 75-ös karakterem volt.