8224
-
TGWH #7624 jah egen, biztos :D kis képzavar.
nah akkor meg már platinum is durva :P ott már asszem 130as szintű ellenfelek vannak uw elején. -
#7623 de, és utána a niobium -
#7622 gold után platinum jön nem?
-
TGWH #7621 persze. a gold fokozat erősebb mint az ezüst. kezdésként az ezüst fokozat ajánlott. de különbség van a sima sacred, és az uw kampány közti gold fokozattal. az uw erősebb. a gold utána a niobium jön asszem, nah 80as szint alatt vagyok a mágussal, és hát jól lehet fejlődni :D -
1488 #7620 Na én hülye gondoltam kipróbálom a Gold fokozatot is. Kreáltam hát egy Dark Elfet, exportáltam, karakterszerkesztővel megnyitottam, kipipáltam hogy "Unlock all difficulty levels", elindítottam a Sacredet, importáltam a karaktert és a töltés képernyő előtt dörzsölgettem a tenyerem, hogy milyen jót fogok most játszani. Erre amint felveszem az első küldit az Erdei elftől és lemegyek a barlangba, szembe találom magam egy 36-os (!!!) szintű dark elffel (npc). Természetesen esélyem sincs ellene. Ez rendjén van így? :( tényleg ilyen a Gold fokozat? :( -
1488 #7619 ejnye :D
amúgy nagyon nagy, bár még nem próbáltam, de egy szeráfra úgyis kíváncsi vagyok... :)
a vámíprnővel egyébként haladok, az előzőt elqrtam de újrakezdtem és most sokkal erősebb, gyakorlatilag nincs ellenfelem :) persze még túrni kell... -
#7618 Kari szerkesztő
de csakis jo célokra... XD
-
TGWH #7617 google :P amúgy én sem tudom már... -
szaky06 #7616 szia! tudnál nekem egy linket adni ahol a karakterszerkesztőt találtad?
Előre is köszi. Szaky -
1488 #7615 köszi! -
TGWH #7614 nekem nem új, láttam már egy rakat ilyent. a vámpírt most meg kell néznem, szal írom is:
1, 78 sec-ig vagyok vámpír alakban, de kombóba raktam, mert akkor nem kell várni rá, hogy újratöltsön. a kombó 69,5 sec alatt tölt vissza. kb. pár másodperc amíg átváltozik, max 3. 9es szinten van az átválzoásom, a vámpírom meg 34es szintű.
2, szívják az életerőt, de a ca-k is, ha páncélba kovácsolod őket. de nem mindegyik. hatásos, ha legalább 5-6 ca-d van a páncélban. de akkor viszont csökken a védelmed, szal nemtom, én nem nagyon használom.
3, gyorsan szívja, attól függ, lásd 3. pont :D
-
1488 #7613 nem bírok aludni, ilyenkor szoktam találni érdekes dolgokat :D
a mai (nekem még új, hátha nektek is): Sacred térkép sárkányokkal és portálokkal -
steweee #7612 nem fox csalódni a vámpírnőben, nagyon erős
-
1488 #7611 engem is érdekelnének, jó lenne minél több ingame képet és videót látni, engem érdekel kinek milyen (erős) karaktere/cucca/ca-ja vagy egyéb olyan akármilye van/olyasmit csinált amire büszke vagy mi szimplán vicces.
///
TGWH, egy két kérdésem lehet még a vámpíroddal kapcsolatban? :)
1, mennyi ideig maradsz vámpír alakban, milyen gyorsan változol át vámpírrá és hanyas szinten van most az átváltozásod?
2, a denevérek (vérraj) tényleg szívnak életet a gazdájuk számára az ellenfeleikből?
3, a vérszívást gyorsan tudod csinálni vagy lassan, mennyire hatásos?
4, általános kérdés, mindenkihez: akinek van lefegyverzés képessége, jó cuccokat lehet legombolni az ellenfelekről? :) úgy értem vannak olyanok amiket használni is lehet faszán, mert erősek? (az ice elfek lézerostorán gondolkodom, vajon az milyen lehet :D)
így a kezdeti nehézségektől megingott a vámpírnőbe vetett hitem :S
meg ahogy olvasgattam a sacred hfs fórum erdei elfes topicját sokan írják hogy "húdeszuper" és belegondolva igaz is (nekem is volt) -
kenny00 #7610 valaki nem tud adni egy 100 feletti karit kipróbálni ha ad valaki adok neki msn t !!! plz valaki!!! -
TGWH #7609 jah, azért írjál oda, és segítenek ;)
plata, milyen videjók voltak azok? -
1488 #7608 én már próbálkoztam többször a belépéssel a sacred hfs-be, de mindig telve van :(:(:( -
Plata #7607 A fene törölték öket. -
Plata #7606 link mégegy linknézzétek meg a videókat. -
Plata #7605 http://www.speedyshare.com/875877558.html
http://www.speedyshare.com/129129350.html -
#7604 lol ezt a forumot kerestem de nem találtam, kösszXD -
Plata #7603 Nos a karikat lehet cserélgetni egymás közt.Énis kaptam a barátomtól egy 155-ös darkelfet kipróbálásra.nemjátszom vele,de kipróbáltam. -
TGWH #7602 egy rakat uw-s szerver van, felesleges indítani egy újabbat. klikk ide, és itt kérdezheted, hogy ki mikor játszik. a szerver már készen van...
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=sacredhfs -
#7601 Én úgy vagyok vele, hogy elokádom magam a beírásodtól. A magyar nyelv minimális ismerete nélkül legközelebb rajzolj inkább egy képet... -
#7600 hello!
sikerült megcsinálni, peccsel téleg megy dvd nélkül, kösz.
még valami: ha valaki akar jöjjön hamacsizniii
név: ..:: Sacred UW ::..
jelszo: password -
TGWH #7599 azért van több kari ;)
ha megunod, kezdesz egy másikat. mert tök máshogy kell fejleszteni.
ha azt is megunod, kezdesz egy harmadikat, és így tovább... de ezzel még nincs vége, mert ha mindegyiket kipróbáltad, akkor kezdesz egy mágust, ami másfajta mágiát használ, mint az első :D tiszta jó, nem?
amúgy kb. max 50 tiszta játékóra összehozni egy 80as karit. de ekkor még kényelmesen mászkálsz, sokat vásárolsz, csak úgy futkozol a kereskedők között, meg ilyenek... szal gyorsabban is fel lehet tolni a karit. -
kenny00 #7598 na szal én eleget izatam van egy batle mágusum silveren lv 76-os mos nem eakarok egy újat kezdeni csdak kipróbálni a töbit eez akarom veletek megérttni (meguntam a mágust) -
1488 #7597 multiban cheatelni meg egyenesen pofátlanság. -
1488 #7596 egyrészt qrwára nem vágom miért kellene ehhez cheat. ha bronzon viszed kb 10-15-ös szinten már nincs ellenfeled maximum a sárkányok. ezüstön már izgalmasabb de ott sem éri meg cheatelni. goldig pedig még nem jutottam el
és igen, sokkal értelmesebb jááték közben fejleszteni a karaktert, úgy sokkal jobban "konfigolható".
és tudnék neked trainert adni, mert láttam egyet mialatt cracket kerestem, de csakazértsem fogok. igenis "izzadjál vért vele". -
TGWH #7595 ... jah tényleg, én már nem játszok bronzon, szal nemtom hogy el lehet-e jutni úgy oda :D
kenny00, mi meg nem nagyon szeretjük a fajtádat errefelé... legalábbis én nem... vannak x szintű karik, nemtomhol, google haver megmondja. csalni meg sztem hülyeség... ha csalással össze tudsz rakni egy jó karit, az sem versenyezhet a monotonnak egyáltalán nem mondható játékmenettel, és vért izzadva összerakott karival ;) -
kenny00 #7594 nme toom ti hogy vagytok vele
ő nem tugya valaki honal lhet leszedni karaktereket vagy saveket vagy valami+-ot mert monoton jácani szentem uncsi jah vagy cs kódot a multyhoz me game sterhoz nem adtak!!!! -
Plata #7593 Ja ha neten játszik akkor nem kell küldetés silver creek mellett van egy sziget,onnan a pincébe mindenhova el lehet jutni portálokon. -
Plata #7592 Ugyanmááár,bronzon?29-es szint ajánlott az uw-hez kezdésnek.Sztem 40-es szint körül el lehet ott lenni. -
TGWH #7591 várjál még. csak uw-ben lehet eljutni oda. végig kell tolni a főküldid, és majd egyszer odajutsz ;) 28as szinten biztos nem, vagy nehezen... felejtsd el... min 80as szint kell sztem... -
nighthunter #7590 Nekem van egy 28as szintű dark elfem.Van napszemcsije egy 2 fénykardja.Most győztem le a sivatagi sárkányt.Ha vki tudja, hogy juthatok el a pirate islandra, írjon [email protected] -
1488 #7589 sztem nem jó... én is kipróbáltam de mintha kevesebbet sebzett volna. nem tudom, nekem nem tetszett, lovat én csak akkor veszek ha el akarok jutni vhova ami messze van. -
steweee #7588 lovasként jó harcolni? ki akarom próbálni lándzsával vámpírnővel, de korábban írták hgoy nagyon nem jó és úgyis földön megy mindenki későbbi szinteken
mondjuk én lovon kívül mással még nem találkoztam, pedig majdnem végigjátszottam egyszer. vmi teleportkapuhoz kellett volna menni az elementálok gyűjtögetése után, vagy vmi ilyesmi, és ott hagytam abba nem tudom miért
-
1488 #7587 olyat én is csináltam, beleálltam és néztem hogy mitől csökken az életem, kerestem az ellenfelet aztán leesett hogy a tűz... :D -
#7586 nekem anno azért halt meg a góré, mert a temetőben beleállt a fáklyába és nem ment arrébb :) -
1488 #7585 az szép
egyébként nem rontottam el semmit a vámpírnőnél, a karaktereket különben is jól szoktam túrni, rájöttem mi a gond: egyszerre 20-30 goblin rontott rm rendszeresen, pénzem meg nem volt védőitalra