8224
-
Plata #7664 Nem akarlak elszomorítani,de:20-nál silver,60 gold,106? platinum,a niobiumot elfelejtettem.Ezek az ideális határok. -
kenny00 #7663 na szal szentem hüjeség a halhatatlanság cheat!!!!!!!! ketó nem vook csíter (csak has megunom a átékot) 3 azé kellet a akari fejlesztő hogy megnézem mijen leszek 100 szint űlva -
TGWH #7662 hehe... jelenleg én meg mind a két magasabb szintű karimmal megszívtam, mert se a 74es mágus, se a 75öes gladi nem nagyon életképes platinum, illetve gold nehézségi fokozaton :D legalábbis sok életital megy el a gladira, hogy leverje a 10 szinttel erősebb, és csoportokban támadó izzéket, és sok (2 db spell elsütése) kell a mágusnak egy ellen kiiktatásához :D
a mágusnak 105ös ellenfelei vannak minimum, míg a gladinak 80as, minimum... :S hát igen, látszik hogy a mágia bezony erősebb a kardnál... -
#7661 én is^^ -
Plata #7660 Hehe,jelenleg a woodelfemmel csít nélkül is állati jó vagyok. -
TGWH #7659 hát kemotox, sztem az csak a fegyveres támadások sebességét növeli, de egyáltalán nem biztos...
nem sok csíter, me van olyan érzésem, hogy Plata csak kíváncsi - teljesen tudományos szempontból - , míg kenny00 csak csalni akar! nem mindegy... nem akarok belemenni, de most mit mondjak, ha a gyereknek a szájába kell rágni a kódot, mert lusta megtalálni... minek játszik, ha a sok csíttel hallhatatlan lesz? semmi értelme... nah inkább nem folyok bele :P -
#7658 a sok csiter.
valaki válaszoljon #7647 re mer fontos lenne(csak mer baromira idegesit hogy minden kari lassan varázsol.)
-
Plata #7657 Hmm bevallom a cuccos engem is érdekelne. -
kenny00 #7656 és mivel lehet cuccoka berekni de ez negyo állat ez a progi kösz mindenki most olyat keresek amibveel cuccokat took bverakni -
itt a link, csak párat kellett volna kattintani^^ -
#7654 lejjebb (a post alján) ott van a fájlnév mint fórumokon a csatolmány, ha arra kattintasz letölti... -
kenny00 #7653 Sacred Character Modifier download
Sacred Character Modifier
link: http://wo.kiev.ua/linkz44/
file:
sacred_charmodif_v0.12.0.12.rar
561.1 KB
24.12.2005
Sacred >=v1.7 & UW
azaz ezto hora ki me gondolom ere gondoltál
Not Found
The requested URL was not found on this server. -
kenny00 #7652 iatenemaz én klis látam szoktam olvasgatni de hofgy ot mejik úgy értettem!!!! -
#7651 parancsolj!
Az SG.hu fórum Sacred topicjának nehezen fellelhető 7618-as hozzászólása. -
kenny00 #7650 na szal most elmondom kéne egy olyan link amelyen egy használható karaklter szerkesztő programot taltalmaz(letöltehtőt) és ami elindul az alaphoz -
#7649 attack az olyan mint a dioba az attack rating nem? szal ha kevés van akkor nem naon találod el az ellent -
#7648 kemotox-ról jut eszembe: mi a jelentőségük az attack ill. defense értékeknek? (Nem damage és protection! azok tudom mik.) -
#7647 Csáó
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az attack speed befolyásolja a varázslás sebességét? Mert mondjuk a Water/Fire/Earth/Air Magic skill ad attack speedet is. -
Smithfan #7646 Helllo haveromnak olyan problémája van hogy van egy pálya amit valami vizes ahova be kell írni egy kódót de az istenért se fogadja neki el vagy valami ilyesmi aki tud az küldjön egy e-mailt! köszönöm! -
TGWH #7645 hát ha talán értelmesen leírnád mit akarsz, tudnánk segíteni.
Plata, én azért írtam, mert ki lehetne próbálni, szal majd ki fogom próbálni. ha használható, akkor majd kiderül :P -
kenny00 #7644 értek mindent de nem találom XDXDXD segícsé ere értettem nem toom honnal lehet kleszedni -
#7643 figy: wood elfet lehet fejleszeni ijásznak, akkor nem kell moon magic
de
lehet ugyis hogy magic cuccokkal mész, thorn bush pölö meg ijenek, na akkor kell moon magic -
Plata #7642 Hova lett a wood elfes hsz-em?Na mindeggy,van egy 37-es woodelfem bow-os,moon magic-je nincs,de nemtudjátok elképzelni micsoda brutális állat,igazi tank.TGWH a bow-os wood elfnek a moon magic marha nagy hülyeség. -
TGWH #7641 kenny00? mivan? ott van a home gomboknál a Wolfe's Lair, ami amúgy ennek a fórumnak a bannerja alatt a második link. ha nem érted az angolt, akkor hogy játszasz? amúgy meg csak számok meg skillek vannak, azok meg angulol is ugyan azokat a számokat jelölik, mint a magyar. + van sok kép, tehát nagyjából tudhatod miről van szó. magyar oldal meg nincs, de majd dolgozok rajta ;)
Plata, vannak ca-k, amikhez kell a moon magic, bár bevallom őszintén, annyi kari van, és annyi felé lehet fejlődni, hogy nem próbáltam ki, de nem lehet rossz. pl. a vámpír is nehezen tudna fizikai ca-kra gyúrni, meg a vámpíros ca-kra is, mert két skill -> kevesebb pont jut mindkettőre, mintha egy skill lenne. a szeráfnál is van fizikai, meg mágikus ca. és a legtöbb karinál működik, hogy vagy az egyik, vagy a másik fajta ca-t fejleszted. setét elfnél próbáltam, meg hát a fizikai ca-k minden karinál nagyon hatnak. ezért gondolom, hogy érhet v.mit az a moon magic, persze wood elfnél nehezebb lesz concentration nélkül, tehát azt el sem kéne hagyni, de meg lehet próbálni mind a kettő fejlesztését, mert kevesebb fontos skill van, mint pl. egy gladinál. -
kenny00 #7640 nagyon megköszönném ha valki nem fúrumot(angolt)linkelen be hanem a bene lévő linket a köszönöm az a karakter iditionhoz kapcsolatosan akor plz plz plz plz plz valaki linkeljen be egy használha tó editiont az alaphot a legalapabbhoz -
Plata #7639 Moon magic ijásznak?mi aszarnak? -
TGWH #7638 az íjásznál egyértelműen wood elf, a többi karival kicsit nehezebb lenne...
sztem a tulajdonságok közül a Dexterity-t, esetleg a Charisma-t, mert növeli a mérgezések nagyságát, de ehhez kell egy jó méregsebzéssel rendelkező íj.
skillek közül a Ranged Combat, Weapon lore, Agility, Concentration, + Armor magasabb szinten.
a ca-kra gyúrj rá, és a reg. time-ot próbáld a lehető legalacsonyabban tartani.
Moon Magic-kal próbálkozhatsz, de a concentrationnal együtt nem működhet, mert egyiket sem tudod jól felfejleszteni... vagy moon magic, vagy fizikai ca-k (zöldek)... sztem...
-
#7637 ja meg van magic wood elf is -
#7636 Ittvan egy pár kari build, bow wood elfet lesd meg -
Gabesz026 #7635 Szasztok az ijásznál mit érdemes fejleszteni?
-
#7634 egy kicsit olvass lejjebb^^ -
kenny00 #7633 valaki nem tud egy jó carakter editiort???????????????????? -
szaky06 #7632 kemotox, hálás köszönetem. Igérem csak jó célokra használom!!!!!!!! -
TGWH #7631 hát én írtam... attól függ melyik főküldit csinálod... de pl. platinám már 100as karival is megszívod ;) -
#7630 rendszeresen el szoktam térni tőle :D általában minden mellékküldit megcsinálok. kihívást akarok, remélem a gold ezt tudja majd nyújtani számomra :) feltúrom a karaktert 30-as szintre, aztán megyek goldra. -
TGWH #7629 ha új karit kezdesz, akkor a silver fokozat kell neki. a végére tényleg nem lesz ellenfeled. kb. ilyen hol erősebb, hol gyengébb ellenfelek lesznek... attól függ, mennyire követed a főküldi vonalát. -
#7628 nem azért, nem azon akartam ám kezdeni :)
csak untam hogy a legtöbb karakterrel mire eljutottam crow rock castle-be már nem volt ellenfelem és unalmas volt. -
TGWH #7627 de attól függ ám, hogy sima sacareden gold, vagy uw kampányban gold :D nem mindegy... -
Plata #7626 A gold fokozat már kemény,föleg kis karival,de egy jólmegcsinált karival gyerekjáték. -
Plata #7625 sztem kezdönek jobb a bronze.