8224
-
#2021 kicsit almos vagyok :P -
#2020 az open net az faszsag mert dedikalt szuevrert indit, igy a te géepeden nem fogsdz tudni jasztani, csak a többiek akik csatlakoznk hozzad.
A masik, valszeg tuzfal miatt nem tudja leellenozini a kapcsoaltod.
JAvaslom a closed netet. A többi gagyi. -
#2019 há így híjják fantasiul -
Chaos Mad #2018 vállvas
ez teccik! :DDDD -
#2017 tanáltam valami gladiátor vállvasat, ami 80-111-et ad fizikai- és 21-45-öt magic sebzéshez -
Chaos Mad #2016 kötsög! :D -
#2015 nem set-es, de azthiszem csak gladiator használhatja és 13 %-ad a critical hit-hez, most critical hit-es cuccokra gyúrok, igy nem kell annyit vagdalkoznom. -
Chaos Mad #2014 én mondtam:) -
#2013 elnéztem , de a lényeg az hogy egy szintlépéshez ki kell írtanom az egész dark elf kolóniát, ami több óra harcot jelent. -
Chaos Mad #2012 kúler a karid bazz!!!! tök faxa az a sisak! az settes? vagy én is használhatom a dark elfel? -
#2011 ehhhh.. Igy mar az egeszen mas ;] (a fene sem gondolta hogy a nagy terkep is scrollozhato..) -
#2010 50 szintel vagy jobb nálam :) -
#2009 loál :) -
#2008 azt hiszem meg fogsz lepődni, a térkép méretén :) -
Braveheart #2007 Nem nézted el egy 0-val? :) -
#2006 nem gyenge már 20 millió Exp.pont kell egy szintlépéshez
-
Chaos Mad #2005 az egérrel lehet tolni a térképen arréb a képet. (na ez értelmes volt:) -
#2004 A jatek terulete annyi, mint amit latunk a vilagterkep cimszo alatt (asszem M betu alapallapotban)? Vagy ez csak egy resze. Mert olvastam a hiv. oldalon hogy 200 kveszt a minimum (amolyan fokvesztek) de el nem tudom igy hirtelen kepzelni mindezt ezen a teruleten. (igaz alig jartam meg valahol, az ketsegtelen..) -
Chaos Mad #2003 jaja! jé! én voltam a 2000-dik! :DDD -
#2002 Hat bronzban inditva tenyleg "hangyanyival" konnyebb ;] -
#2001 Javaslom megtekinteni a Dungeon Lords topikot...brutál gém lesz -
Chaos Mad #2000 nem, cd-röl telepitettem. és utána elsö cd beszimulálása köv -
#1999 csak ne kéne ennyit mászkálni.... -
#1998 vilagvege -
G_ArchAngel #1997 mi lenne ha megvennéd? -
Mihail #1996 jó lenne, ha végre kijönne az a kúrva crack az 1.5-höz!!! -
hapi #1995 Ott északon is van kapu! A főmufti szerafinnál bemész a könyvtárba és onnan jobbra mész ki, és ott is jobbra keresd. -
#1994 Ez is bealudt :)
Dragon2
-
#1993 Kimondta, hogy a sárkányok nem szelídek??
Fekszik mint egy jó kutya :)
Dragon1
-
#1992 -
#1991 clone cd nemkell a sacredhez -
#1990 -
bycz #1989 szeva!
honnan lehet a clone cd-t leszedni? -
#1988 csa mindenki
nincs piros piam, teleport, mint ide nagykata. szart csinaljak. fent vagyok eszakon frostgardban. merre van ott terkapu? beszaras, pedig vettem annyi piat, hogy mas szinte nem is fert a retikulombe. seraphim eletereje erosen fogyo eszkoz.
valaszoljatok gyorsan ha tudok, most nyomok egy cigit, mire visszajovok itt legyen :))
csumi -
pzs #1987 Szasztok again
Megoldottam a problémámat, végignyomtam, bár az act iv -nek nem sok értelme volt , a könnyűségét is figyelembe véve.
Majd most már felszenvedem az 1.5 patchot , és végignyomom valami másik casttal.A játék gyönyörű volt aki még nem nyomta végig annak feltétlenül ajánlom csak ezek a mission bugok rohadtul idegesítőek.1 tipp mindenkinek 1x-re csak 1 mellékküldetés válaljon el mert nekem amikor többet válaltam akkor 2 is beragadt.
-
#1986 Hali van valakinek valamilyen megoldása arra hogy lehet open battlenetre felmenni nem eredeti játékkal? Vagy a local networköt megbolondítva valahogy két játékos között működjön a buli? Válaszokat előre is köszönöm! -
#1985 -
zsotesz #1984 Én is sokat szenvedtem, nekem sem akart normálisan működni egészen tegnapig. Eddig deamon tools 3.20-al telepítettem, de folyamatosan kilépett meg csinálta a hülyeségeket. Aztán tegnap kiírtam cd-re, onnan crack-eltem, majd deamon tools-t kikapcsoltam, norton antivirust disable állásba kapcsoltam. Így azóta működik. Próbáld ki így. -
Fro5t #1983 re all. megtudna mondani valaki hogy miért nem működik a sacred.hu chatszoba az ircen? -
#1982 Lencso azt még próbáld ki, hogy a játék indítása előtt kapcsold be a Windows Media Playert és mp3-at játszál rajta...nekem csak úgy megy
én daemonból telepítettem