Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De nekem már sikerült lesebeznem félig legaláb.Eddig a 'szörnyek' ellen kb 100-at sebeztem erre meg most nyomok a dragonra 20-akat.
A ficko akit kiszabaditottam meddig jön velem???Fel egészen a hegyekig???
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
komoylan mondom nem rétem mért nem lehet legalább kicsit visszaolvasni, mer tha mgé 20 oldalal ezelött lett volna leirva azmondom ok de ezen az odlalon is le van irva egysze rtuti de szeritnem többször is...
http://gaborszantai.co.uk/
DE, az oázisnál nem tudok semmit csinálni. Hogyan kell vizet vinni a parasztnak, valahol kéne találnom egy kulacsot vagy mi?????? 2 napja szenvedek itt a sivatagban, felfedeztem minden kis zúgot, már 4 levelt léptem az oázis körül,de semmi ötletem. Ha valaki már járt itt, írjon!!!! Elõre is köszi!
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
bocs ezert a lama kerdesert de nem jottem ra hogyan kell ezt megcsinalni ezert kerdeznem meg toletek. szoval van nehany lokupec akitol nem le7 lovat venni gondolok itt pl a nehez harci pacira es tarsaira vki tudna nekem segiteni ebben?
Mintha a Shogun jele lenne sztem.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Egyébként a progi nekem is jobban bejön mint a diablo, pedig azzal is játszottam jó sokat :o)
Egy buta kérdés: Hányadik szintõl lesz 5 slotom? Most vagyok 28. szintû battle mage.
patkó+erszény: lókupec
erszény: kereskedõ
kalapács: kovács
"furcsa jel": combo master

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Egyébként egy 3-10xp ez hülyeség, mert ahogy elõrébb haladsz, úgy lesznek akár az orkok, rablók is erõsebbek és több xp jár értük...
Sokan sajnos úgy játszanak ezzel, mint a Diabloval, ahol kénytelen az ember minden nyavajás lényt megölni, hogy xp-t kapjon (fõleg az elején), itt elég a questeket csinálni és barangolni a térkép érdekesebb pontjai között, mert folyamatosan jönnek az ellenfelek.
Bár ez a játék sem rpg, de messze közelebb van, hozzá, mint a Dio, ami egy jó kis akció hack&slash.
Ha ez jelent volna meg elõbb, tuti, hogy le sem töltöm a Diablo-t (nemhogy megveszem), de mivel az a régebbi (persze ezen lehetne vitatkozni, mert C64-en is voltak ilyenek), így most a Sacred a Diablo-klón...
A Dio-val az a gond, hogy nem szólt másról, csakhogy kinek nagyobb a szintje/fegyvere/stb-je, itt viszont nem kihalt tájak és 2-5 lakosú városok vannak, hanem él a világ. Vannak jó beszólások, sírfelíratok, apró poénok (pl. a nyúlak úgy mozognak, mintha állandóan kefélni akarnának).
A nagyobb városokban lovagolva az apró interaktív dolgok már-már olyan húrokat pendítenek meg bennem, mint amikor a anno BG/BG2-vel játszottam.
Azt elismerem, hogy a játék alapjai/rendszere a Diablo-ra épült, de messze túlnõtt rajta, nálam ennek a kategóriának a Sacred az új etalonja, a Diablo idejétmúlt játékvilága elvész a múlt jótékony homályában.
A paciról melyik gomb megnyomásával tudok leszálni? (csak mert idegesít hogy megyek jobbra-balra és mire sikerül elhagynom a lovam addigra már mászhatok is vissza) :-)))))
A szörnyek újratermelõdése engem is zavar, nem lehet szépen megtisztítani a területeket, ahogy haladunk. Ez így korlátlan pénz+xp, gyakorlatilag akinek van türelme az a végtelenig fejlõdhet.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Bakker.Már eljutottam a diplomatás küldetésig erre meg a letöltésem megtöltötte a gépet,és mentés közben kivágott a windowsba😞
A baj,hogy nem mentettem csak 6 orával elötte😞(
Most kezdhetem portho vagy mi a rák városábol elöröl.Pedig már majdnem láttam a hidat,de ugy tünik tul messze lett

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Szintén nagy kár, hogy "lassan" tölti vissza a játékállást így unalmas visszatöltögetéssel mahinálni a combomasternél (amikor a 2 rúnáért ad 1 véletlenszerût)
A lineáris jtékmenet csodája, hogy mivel az ember arra megy amerre akar, volt olyan hogy átmentem egy hídon, szembejött egy csapat thief meg nemtom ki és 3 mp alatt leverték a lvl12-es vámpíromat 😊 csak pislogtam majd amikor egy fél inventory life potion elhasználva levertem õket úgy gondoltam, hogy ez bizony wrong way és inkább a másik irányba indultam, ami semmiben sem különbözött ettõl az iránytól 😊