8224
-
#2061 Lenne egy kérdésem Braverockban kaptam egy küldetést hogy írtsam ki a démonokat kinyírok ott mindenkit de semmi a bejárathoz mutat a nyíl ha kimegyek a barlangból és akkor is ha a barlangon kívül vagyok, valaki ha tud segíteni azt szivesen venném mivel csak így engednek be a városba:( -
maxius #2060 A konzolba firkásszam bele németül? -
#2059 benyomod az ű-t aztán ott beírod hogy "wasser" -
maxius #2058 Hogy kell felvenni a vizet a sivatagban az oázisból? -
sylic #2057 Hi all!
Nah véget ért az 1hetes szünetem.. -
Hegylakolaci #2056 a számokkal is lehet 1-5-ig fegyvert váltasz 6-9-ig meg talán még az "ö" pedig a combobokat és a skilleket -
#2055 ott vannak alul a barnás körök, arra rakod a fegyvert. amelyiket kijelölöd azt használod :) -
#2054 Valaki aki nagyon vágja ezt a gamet mondja el hogyan kell fegyvert cserélni mert nekem nem megy!!!!!! -
#2053 Rendben!
Mellesleg gratulalok a Morrowindes oldaladhoz :P -
#2052 Akkor varok meg vele. Majd szolj ha hasznalhato lesz a multi. Addig trappolok a kis vampirnenimmel szingleben.. -
ThinkMan #2051 Meg az ajto
-
ThinkMan #2050 Ok, link megegyszer
-
#2049 aki a multi miatt venne eredetit ne siessen meg vele. Ilyen szar kiforratlan kezdetleges multit meg sose lattam.
A closed a legszornyubb.
4en lehet menni, barki bejohet a gamebe, és automatikusan partiba kerul.
bent vagy egy lvl 20as karival, ölsz egy azonos szintu monsztat kap erte mondjuk 600 xpt, belep egy lvl 6-os oda teleportal melléd es nekiall licsleni. A monszta abban a pillanatbna lvl 10-essé változik kb, és kapsz érte ugy 5 xpt, a licser meg melletted vagy 150-et.
Azontul 5 percenkent network inperrupt. Sajat gamet csak akkor csinalhatszha ures szobat talalsz, stb... mondjam meg?
NEm drága a 6990, de nem is kapsz erte csak egy single gamet, mert a multi infarktus kozeli allapotba hoz gyorsan -
#2048 te tenlyeg ilyen hulye vagy?
6990-ert en odaadom az enyemet -
#2047 hehe, ez nagyon jo! -
#2046 Na, én is végigértem!
Utolsó emlékfotó, mielött Shaddar füber harapott:
-
#2045 sztem töltsd fel vhova a képeket -
#2044 Ne a sajat vinyodrol linkelj kepeket eheh ;] -
ThinkMan #2043 Lattatok mar a PACMAN-es es a Napszemuveges reszt benne? Nagyon kiraly poenok vannak ebben a jatekban -
ThinkMan #2042 Sexi a kicsike
-
#2041 Öcsi... ő fizetett érte... szerinted neked vette ? ennyire tolni akarod, van 1 jo megoldás. VEDD MEG TEIS. -
ThinkMan #2040 Megfogtam egy ajtot, de kicsit rozoga lehetett, mert a kezemben maradt
-
Rollhun541 #2039 Ja még valami! Szereztem egy relicet egy questben!Valami olyasmi a neve hogy throwyn boots! DE kéne a többi rész is! Nincsen valakinek véletlenül meg a többi cuccos! Ha igen hol szerezted? -
Rollhun541 #2038 Jo akkor Tankboy nem tudnád a haverodét is megadni hogyha ketten játszottatok!
Könörgök érte!
Egyébként nincsenek serverek véletlenül ahol játszani lehetne neten???
-
Braveheart #2037 Szerintem egy cd-key csak 1 regisztrációhoz lehet felhasználni. -
Rollhun541 #2036 Szevasz Tankboy!
Azt irtad hogy neked megvan az redeti Sacred! Figyu tom hogy elég nagy kérés meg minden de nem tudnád odaadni a CD-keyedet mert mi is szeretnénk a haverjaimmal játszani neten! Egy kérdés: mi a különbség a closed és az opened multi között! Könyi segits ha tudsz!
Elöre is köszi!
-
#2035 Honnan szedtétek le a térképet? -
#2034 szimpla graf bug, mutatok durvabbat is ha felébredtem :P -
TANKboy #2033 Csak ennyi helyet foglal az inventory-ban az a böhöm nagy Medusa fegyver (LOL):
-
TANKboy #2032 A Dark Elf-ek földalatti városában van egy Medusa Őr. Annak a kezéből ütötte ki a haverom a lefegyverzés skill-el. Rém hülyén néz ki, viszont alig foglal helyet a táskában. Nem is a kezében fogja, csak lóg alatta. A poén, hogy a segédek kezébe is berakhatod! -
#2031 Megnéztem, tényleg a gladiatoré! így néz ki a kobakom:
-
Gear #2030 A kari kezében van ez a monumentum? -
#2029 Elvetted a medúza baltáját? Lol... -
#2028 szép nagy bigyó -
#2027 Oriasok is vannak a ajtekban? ;] -
Chaos Mad #2026 wáhááááháháááháháááá....... bazzzzz!!!!! mi a szar ez????????? LOL!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Gear #2025 De hogy lehet closed-en saját zárt (jelszavas, hogy ne menjen be akárki)szobát(játékot) csinálni?
1ébként én tudtam dedikált melett jáccani is :). -
TANKboy #2024 Köszke! Ez így elég egyértelmű volt!
Nahh itt a kép (végre):
-
Chaos Mad #2023 ok:) -
Chaos Mad #2022 majharépa! :DDDD