8224
  • Oren
    Lenne egy kérdésem Braverockban kaptam egy küldetést hogy írtsam ki a démonokat kinyírok ott mindenkit de semmi a bejárathoz mutat a nyíl ha kimegyek a barlangból és akkor is ha a barlangon kívül vagyok, valaki ha tud segíteni azt szivesen venném mivel csak így engednek be a városba:(
  • maxius
    A konzolba firkásszam bele németül?
  • Oren
    benyomod az ű-t aztán ott beírod hogy "wasser"
  • maxius
    Hogy kell felvenni a vizet a sivatagban az oázisból?
  • sylic
    Hi all!

Nah véget ért az 1hetes szünetem..
  • Hegylakolaci
    a számokkal is lehet 1-5-ig fegyvert váltasz 6-9-ig meg talán még az "ö" pedig a combobokat és a skilleket
  • shaba23 #2055
    ott vannak alul a barnás körök, arra rakod a fegyvert. amelyiket kijelölöd azt használod :)
  • grebber
    Valaki aki nagyon vágja ezt a gamet mondja el hogyan kell fegyvert cserélni mert nekem nem megy!!!!!!
  • G. Joe
    Rendben!
    Mellesleg gratulalok a Morrowindes oldaladhoz :P
  • PiszkosFred
    Akkor varok meg vele. Majd szolj ha hasznalhato lesz a multi. Addig trappolok a kis vampirnenimmel szingleben..
  • ThinkMan
    Meg az ajto
  • ThinkMan
    Ok, link megegyszer

• G. Joe
    aki a multi miatt venne eredetit ne siessen meg vele. Ilyen szar kiforratlan kezdetleges multit meg sose lattam.
    A closed a legszornyubb.
    4en lehet menni, barki bejohet a gamebe, és automatikusan partiba kerul.
    bent vagy egy lvl 20as karival, ölsz egy azonos szintu monsztat kap erte mondjuk 600 xpt, belep egy lvl 6-os oda teleportal melléd es nekiall licsleni. A monszta abban a pillanatbna lvl 10-essé változik kb, és kapsz érte ugy 5 xpt, a licser meg melletted vagy 150-et.
    Azontul 5 percenkent network inperrupt. Sajat gamet csak akkor csinalhatszha ures szobat talalsz, stb... mondjam meg?
    NEm drága a 6990, de nem is kapsz erte csak egy single gamet, mert a multi infarktus kozeli allapotba hoz gyorsan
  • G. Joe
    te tenlyeg ilyen hulye vagy?
    6990-ert en odaadom az enyemet
  • piSTUKA
    hehe, ez nagyon jo!
  • piSTUKA
    Na, én is végigértem!

Utolsó emlékfotó, mielött Shaddar füber harapott:
  • DarkHorSe
    sztem töltsd fel vhova a képeket
  • PiszkosFred
    Ne a sajat vinyodrol linkelj kepeket eheh ;]
  • ThinkMan
    Lattatok mar a PACMAN-es es a Napszemuveges reszt benne? Nagyon kiraly poenok vannak ebben a jatekban
  • ThinkMan
    Sexi a kicsike

• Jonny87
    Öcsi... ő fizetett érte... szerinted neked vette ? ennyire tolni akarod, van 1 jo megoldás. VEDD MEG TEIS.
  • ThinkMan
    Megfogtam egy ajtot, de kicsit rozoga lehetett, mert a kezemben maradt

• Rollhun541
    Ja még valami! Szereztem egy relicet egy questben!Valami olyasmi a neve hogy throwyn boots! DE kéne a többi rész is! Nincsen valakinek véletlenül meg a többi cuccos! Ha igen hol szerezted?
  • Rollhun541
    Jo akkor Tankboy nem tudnád a haverodét is megadni hogyha ketten játszottatok!
    Könörgök érte!
    Egyébként nincsenek serverek véletlenül ahol játszani lehetne neten???
  • Braveheart
    Szerintem egy cd-key csak 1 regisztrációhoz lehet felhasználni.
  • Rollhun541
    Szevasz Tankboy!
    Azt irtad hogy neked megvan az redeti Sacred! Figyu tom hogy elég nagy kérés meg minden de nem tudnád odaadni a CD-keyedet mert mi is szeretnénk a haverjaimmal játszani neten! Egy kérdés: mi a különbség a closed és az opened multi között! Könyi segits ha tudsz!
    Elöre is köszi!
  • shaba23 #2035
    Honnan szedtétek le a térképet?
  • G. Joe
    szimpla graf bug, mutatok durvabbat is ha felébredtem :P
  • TANKboy
    Csak ennyi helyet foglal az inventory-ban az a böhöm nagy Medusa fegyver (LOL):
  • TANKboy
    A Dark Elf-ek földalatti városában van egy Medusa Őr. Annak a kezéből ütötte ki a haverom a lefegyverzés skill-el. Rém hülyén néz ki, viszont alig foglal helyet a táskában. Nem is a kezében fogja, csak lóg alatta. A poén, hogy a segédek kezébe is berakhatod!
  • jam@
    Megnéztem, tényleg a gladiatoré! így néz ki a kobakom:
  • Gear
    A kari kezében van ez a monumentum?
  • jam@
    Elvetted a medúza baltáját? Lol...
  • shaba23 #2028
    szép nagy bigyó
  • PiszkosFred
    Oriasok is vannak a ajtekban? ;]
  • Chaos Mad
    wáhááááháháááháháááá....... bazzzzz!!!!! mi a szar ez????????? LOL!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gear
    De hogy lehet closed-en saját zárt (jelszavas, hogy ne menjen be akárki)szobát(játékot) csinálni?
    1ébként én tudtam dedikált melett jáccani is :).
  • TANKboy
    Köszke! Ez így elég egyértelmű volt!
    Nahh itt a kép (végre):
  • Chaos Mad
    ok:)
  • Chaos Mad
    majharépa! :DDDD