8224
  • kiserik

Köszönöm szépen. Már próbáltam Rarral, de úgy látszik balf@sz vagyok. Még 1* köszönöm.
  • Bandew
    Várj! Inkább winrarral kattints a idx-s15.001 nevű fájlra, és mondd neki hogy kicsomagolás, akkor már csak maga az exe fájl lesz meg.
  • Bandew
    Remélem wincommandered van, vagy ilyesmi.
    Szal rákattintasz a idx-s15.001 nevű fájlra és azt mondod neki, hogy fájl egyesítés. Ekkor kapsz egy darab idx-s15.out nevű fájlt. Elvileg ezt ki lehet csomagolni, és abban lesz, de én nem tudtam. De ha 2x rákattintasz, akkor láthatod a sacred_eng_1.5.exe nevű fájlokat.
  • 3333
    kellen egy kis help!
    mikor a fő küldetés neve a shakura! nem tudom merre kellene menni mert van egy a vároblól kifele menet (ahol lehet lovakat venni) csak egy barlangba jutok ahonnan elteleportálhatok egy szigetre ahol egy sárkány van. ennyi. de tánna merre kellene menni mrt nem jutok el sehova.
  • kiserik
    Látom, vagyis nem. Még mindíg 1.2-est ír ki. Én nagyon hülye lehetek, de le kéne írni, hogy pontról pontra, hogy kell csinálni: telepíted a játékot(deviancés), ...
    Valaki folytassa már.
  • kiserik
    Köszönöm szépen
    Most kipróbálom.
  • BlackShadow
    másold be a fő mappába a fileokat és lásscsodát ;)
  • kiserik
    Mi a jó eget kell ezzel csinálni??? Letöltöttem, kicsomagoltam, és van benne 5 file, de nem tudom, hogy mire jók. Légyszi, valaki segítsen!
  • BlackShadow
    de most inkább írtom a dark elfeket, sok xp nincs méreg :D
    a jobbalsó várhoz eljutni elég para televan mérges pókicákkal :)
  • BlackShadow
    én wolfdale bol mentem át egy barlang segítségével :)
  • Rollhun541
    Huh! Köszike! Megmentettél az idegbajtol! Nem hiszem el! Bármire gondoltam de arra hogy a városbol nyilik a feljáro azt nem! Már ice creek dale-böl probálkoztam valahogy átjutni meg wolfdale-töl nyugatra!
    Mégeszer köszi! Megyek és megkeresem azt a rohadt átjárót!
    Gogogoogogogoogogo!!!!!!!!!!
  • Szicsone
    Menj be a városba. Onnan tudsz felmenni egy feljárón észak felé. Egyébként a feljáró városban lévő portálkapu közelében van. De lehet, hogy azóta megtaláltad?
  • Varian
    Jobb oldalon van egy havas feljáró, keresgélj még egy kicsit.
  • Rollhun541
    De hol van ez a rohadt kapu?
    Az oké hogy egy kapun tok bejutni a varba azért annyira hülye nem vok :P ! De az a kérdésem hogy hogyan lehet eljutni ahoz a kapuhoz mert azt a helyet végig hegy veszi körül!?
  • Varian
    Jam: király vagy müködik az 1.5 crack, nagyon jó, és még mount sem kell, ugyhogy most jó kedvem van.

Amúgy azt a kaput én sem tudtam kinyitni.
  • jam@
    Ha jól emléxem a tűz element jön a sorban, itt található :
  • jam@
    Ennél a kapunál tudsz bejutni:
  • Rollhun541
    Milyen kapu felett?
    Most ott tartok hogy prince valorral+2 emberrel rohangálok azt a havas kastélyt körülvevö hegyláncolat körül!De seholsem találok bejárót abba a havas helyre ott Braverock castle felett!MEGŐRÜLÖK! Sehol semmi! Leégyszi probizd elmagyarázni! Köszike!
  • Varian
    Halo!

Itt van még egy angol oldal ha valakit érdekel:
    www.sacred-fans.net

Nekem volt már olyan küldi is hogy set tárgyat adott jutalmul egy néni, annál a sárkánynál aki küldiket ad.
    Hehe egyik föküldi után lementem egy barlangba és egy olyan szigetre rakott ahonnét nem lehetett sehova se menni. Utána betöltöttem újra és érdekes módon már nem a szigetre rakott hanem oda ahova kell. :-)
  • jam@
    Nekem a deviance-os verzió van, de a patch és a törés után nem kell neki a mountolt CD. Daemon Tools nincs fent, mivel az alcohol 120%-t napi szinten használom.
  • jam@
    A kapun kell bemenni! A kapu fölött keresgélj, amig megjelenik a kéz.
  • barug
    http://www.rpgforums.net/showthread.php?t=168504
    http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/forumdisplay.php?s=c187bee9c24afd978352c77fd5951d84&forumid=9
  • Mike
    1.5 patch - daemon tools
    1. küldetés: rablók kiirtása a folyóparton
    továbbra is kilép mint az 1.0-nál
    ezért adjak pénzt? lófaszt a seggükbe
  • Rollhun541
    Szevasztok!
    Légyszi segitsetek!
    Most annál a fö questnél járok hogy el kell kapni az áruló Demordaint (vagy hogy irják), de nem találok seholsem utat abba a havas kastélyba ahova mutat a sárga könyvecske! Ha ez ssegit a quest neve: The Assault. Könyi segitsetek mert lassan "befordulok" a keseséstől!
    Köszike előre is: Roll
  • Fritz Von...
    Én egyet utálok ebben a játékban. Azt, hogy ha már tegyük fel, egy tápos ellenfelet legyőzök, akkor a környékén levő ládákban sincs semmi jó cucc, csak arany. És már rohadt sok van, asszem olyan 2 milla körül. Elkölteni meg semmire sem tudom.
    Most 36. szinten vagyok a Dark elfemmel. Nem üt nagyokat, de cserébe rengeteget. Mérgező pókoktól alig kapok ütést.
    Felgyúrtam a Rage skill-emet 15. szintre, készíttettem egy olyan kombót a mesterrel, amiben 4 Rage van egymás után. Ha sok az ellen, akkor egy Battle fog + Rage kombó és kb egy, max kettő marad életben...
  • VGQ
    Akkor most jöhetne az 1.6os patch,mert ebben semmi javitás a WoodElfhez:(((
  • Faterx
    Ez jó volt kösz, a Devia**** és Deamonnal jól műxik. A lock.dll-t ne felejtsétek el bekapcsolni a D.toolsban!
  • TopGun
    OK! ELOLVASTAM! BOCSI! annyira megorultem, hogy felsem fogtam mit latok! :))
  • VGQ
    top gun OLVASS!!!
    mégecer mit irt jam@
  • TopGun
    ISTENKIRALY VAGY! leszedtem! neked mar fent van ez? nem baj ha angol verziom van a gamebol?
  • VGQ
    Köszi én le is szedtem már.Igy eccerübb mint szenvedni a demonnal:)
  • jam@
    Akinek még kell és még nincs meg neki! Müködő patch és törés az angol verzióhoz:

Sacred_Update_v1.5-iMSDOX
  • EqUiNoX
    Hali san. 1000 eve. Kosz, jol megvagyok, csalad, munka minden. Csak idom marhakeves mostansag.. Remelem nalad is minden oke. Majd eccer dumalunk ha ugy adodik, ircen a szokott helyen megtalalhato vagyok estefele. ;]

Keletre a kiindulasi falutol van egy kisebb varos - egy hid utan - ott all egy haz elott egy kisse illuminalt allapotban levo emberke.
  • Sanzyy
    üdv fred, kicsi a világ:)
    Remélem minden oké veled, régen láttalak. Mostanában ritkán jutok nyethez, de ha már itt vagyok, gondoltam üdvözöllek.
    Egy kérdés ha már itten vagyok. Fred, milyen részeg tengerészről meg földalatti világról susmorogsz?:) Hol találom azt a szép kis térképet?:)
  • piSTUKA
    A levegö az a Szeráf templomnál van, nem? Menj visszafelé, a templom elött beszélj a csajjal. Ha nem mutat még mindig semmit, akkor menj a portálhoz, és portálozz el majd vissza. Akkor elvileg újra mutatni fogja. (Nekem is volt ez a bug, de szerencsere csak itt csinalja, ott valamit elbasztak a kodban.)
  • piSTUKA
    Tegnap rajöttem valamire (asszem - hehe).

Naszal, ha a küldetés felvétele ELÖTT csinaltam egy quicksave-et (ugy, hogy az NPC a kepernyon volt), akkor bebugozott a küldi. Ha nem, akkor siman vegig tudtam csinalni.

Lehet, hogy hülyeseg, de tegnap igy nem volt egy bugos mellekküldim sem. Ja, amugy en is felkaptam egy ellenfelet (gladi special move), es raragadt a kezemre. Gondoltam nem gond ütöm ezzel a népet, de eltünt a kezemböl, és aztán csak ököllel tudtam ütni, fegyvert sem engedett váltani. Újra be kellett töltenem egy korábbi mentést.
  • shaba23 #2145
    Az én problémámra nincs senkinek megoldása? #2125
  • Braveheart
    Baz beírod e keresőbe hogy Sacred game aztán kiad pár százat! Ilyen nehéz művelet?
  • piSTUKA
    Nem bug. Kicsi és közepes italok csak silver fokozattol vannak.
  • TANKboy
    Mondjon már valaki egy jó ANGOL nyelvű SACRED oldalt mert a hajam tépem a német oldalak láttán!