Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A játék hihetetlen lehetõségeket rejteget.
Remélem hamarosan a mod készítõk is ráharapnak :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Normal targyon nem fogsz latni ilyen irrealis ertekeket. Es amugy itt nem 100 a max level,allitolag nincs max.
De azt mibõl gondolod, hogy nem bug?
Az épületek és a házak teljesen más kategória, ezzel szemben egy olyan fegyver, amit a büdös életben nem használ egyetlen játékos karakter sem, annak nincs értelme. Nemtom Diabloztál-e valaha, de ha belegondolsz, hogy mi történne a Bnetes berkekben, ha egy monszta dobna egy lvl100 minimum requiredes itemet...Szóval részemrõl ez egy olyan "poén" ami elveszi a lehetõséget egy használható itemdrop elõl. Lehet, hogy nem játékbug, de akkor fejlesztõi bug :)
A varosi nepseg is mind felesleges, vegyuk ki osszeset! Tenyleg es az epuletek minek vannak..?
Mondom, hogy ez csak egy poen, felejtsd el az egeszet, a jatekban elfér nem? Az a lenyeg ,hogy EZ speciel NEM bug..
Mi lenne ha az emberek olvasgatnak is ezt a nyomorult forumot..? Mondom szerintem tok felesleges ide barmit is irni.
Ugyanigy el birod szedni egy ogrenak,egy 5 meter magas jegoriasnak is a bunkojat, a Shaddar lovagok ferde pengeju kardjat, amiket ugyanigy nem birsz berakni magadnak, ugyanilyen idiota ertekeik vannak, es ha be birnak rakni ,akkor is piros marad a tagy,tehat nem birod berakni.
Sima fegyvereknek altalaban nincsenek ilyen requirementjei.
Tekeri a vinyót böcsülettel nálam is pedig :XP2400+,1.2GB RAM,R9600pro.
Szal valami nem tökéletes a gámában ......
Silveren meg szenvedés az egész a respawn miatt, és iszonyú döcögõs.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Amúgy lvl 17-en megtaláltam az elsõ szettes cuccot, egy sima rablóvezér dobta el, nem is vmi fõmonszta. De persze csak vámpír használhatja :/
A cuccdobás tényleg fura, 99%-ban értéktelen ócskaság, de ennek ellenére talált holmikból öltözködtem fel, mivel boltban még szarabb cuccok vannak. Néha van egy-egy kimagasló tárgy nevetségesen olcsó áron, azokat megveszem, aztán megint 3-4 szintig semmi jó. Vagy ez az alább belinkelt kép is. Full ócska fegyver, gyenge sebzéssel, és irreális szintigénnyel. Néha meg a szintemnél 7-8 szinttel magasabb holmira akadok, és simán használhatom. Most is egy lvl25-ös íjjal rohangálok, amit még két szinttel alacsonyabban szereztem.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Szerintem silver fokozatban játszol. Az eleje nem nehéz.
Tombi
PrintScreen billentyû a képet a játékon belüli Capture könyvtárba rakja.
Megszivatott ez a köcsög játék. Most kaptam megbízást valami romok kipucolására. Odamentem lecsaptam a csontvázakat kicsit körbejártam a terepet. Elmentettem az állást visszamentem a városba megkaptam az XP-t. Megyek a másik kérdõjeles fickóhoz akitõl a küldit már úgy kaptam meg, hogy missing... csak azért, mert bejártam a területet, ahova a küldit adta volna...
láma kérdés : képet hogy csinálok a játékból ?:)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mert ez az cucc elég magasra rakja. Vagy az nem a minimum required? (bocs a méretét, valaki javítsa pls)

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Sajna azzal ami a képen van még nem találkoztam,pedig már 3at lekaszaboltam.
Azok a lovasok ugy merre vannak,mert én 1el találkoztam csak eddig:((
De az is rohadt idegesitö volt sorozom a 4 vesszövel és rohangál körülöttem körbe-körbe!!Még jo hogy beleakadt néha valami fába:p
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Na mind1, ma volt idõm játszogatni, de fére kell rakjam, jön a hétvége :)
Ti mennyit sebeztek vámpírral lvl13-14 szint környékén?
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
De azért eltettem a multis idökre:p
Nekem meghalt a sámán a hologram elött:((
Ez baj lehet??És milyen leomlott fal??Én olyantot nem láttam:((
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Hologram dumál, majd a varázslónõ elmegy (akivel jöttél). Aztán vissza kell menni az elsõ épületbe, majd át az áttört falon. No, ott aztán lesz móka és kacagás.