Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Jézus szive!Mijez???lufiárus???

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

shaba23
Ezen a helyen járt már valaki? Ez a játék eddigi legnehezebb része :)

LeonSilver
Hát szerintem elég nagy az esélye kiegészítõKnek.
A játék hihetetlen lehetõségeket rejteget.
Remélem hamarosan a mod készítõk is ráharapnak :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

shaba23
Eztet találtam. Kiváncsi vagyok lesz-e többi része is :)

Forrest Tomee
Hosszútávra tervezek :o)

Joformán még el sem kezdted de már a kieg kéne? lol

Forrest Tomee
Mivel a diablot nem ismertem, itt elképzelhetõ, hogy a jövõben kiadnak hozzá kiegészítõt?(mert akkor én is megrendelem)

UK, van benne ver
Jonny87
Akik nem teljesen értik a nehézségi szintet : Képzeljétek el, hogy a diablo-t elkezdhetnének 1es karival nightmaren. Na itt ilyesmi a silver és a gold. Szal természetes, hogy ölni sem tudtok silveren. Ez igy jo. Elöször vidd végig bronzen, aztán persze hogy mehetsz nehezebben.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Forrest Tomee
A deviance-os verzió az US vagy UK?

De ez a targy nem is azert van ,hogy hasznaljuk, ez benne a lenyeg.Es ne mondd mar hogy egy 56-89dmg az neked hasznalhato drop:)
Normal targyon nem fogsz latni ilyen irrealis ertekeket. Es amugy itt nem 100 a max level,allitolag nincs max.
shaba23
Melyik diabloban?
Diabloban ha crafted itemet csinálsz elöfordulhat 100+ lvl req követelmény.

shaba23
jah bocs azt írtad lv117 én ezt láttam lvl17-nek.
De azt mibõl gondolod, hogy nem bug?
Az épületek és a házak teljesen más kategória, ezzel szemben egy olyan fegyver, amit a büdös életben nem használ egyetlen játékos karakter sem, annak nincs értelme. Nemtom Diabloztál-e valaha, de ha belegondolsz, hogy mi történne a Bnetes berkekben, ha egy monszta dobna egy lvl100 minimum requiredes itemet...Szóval részemrõl ez egy olyan "poén" ami elveszi a lehetõséget egy használható itemdrop elõl. Lehet, hogy nem játékbug, de akkor fejlesztõi bug :)
Mondtam en olyat hogy az lv17? Nem kell joban megneznem ahhoz,hogy lassam,hogy 117.. Marmint a minimum level, mert maga a fegyver az 130as levelu,ha mar itt tartunk.:)
A varosi nepseg is mind felesleges, vegyuk ki osszeset! Tenyleg es az epuletek minek vannak..?
Mondom, hogy ez csak egy poen, felejtsd el az egeszet, a jatekban elfér nem? Az a lenyeg ,hogy EZ speciel NEM bug..
shaba23
Ha jobban megnézed, akkor rájössz, hogy az a bizonyos ork fegyver a képen nem lvl17 hanem lvl 117. Az meg csúnya, ha én levertem egy olyan orkot aki lvl 117-es clubbal hadonászik! Ha meg értelme nincs a dolognak, akkor szerintem ez nem érdekesség, csak felesleges marhaság
A targydobalas meg igenis SZAR a jatekban ,ezt minden forumon hangoztatjak, es nem pedis az edios altal emlegetett mittudomenmilyen file kicserelesetol ilyen.
Selwik a fegyver szintje nem ugyanaz mint a fegyverhez szukseges minimum szint. Gondolom az attack speeded szep kis 80as.
Mi lenne ha az emberek olvasgatnak is ezt a nyomorult forumot..? Mondom szerintem tok felesleges ide barmit is irni.
Shaba+tobbiek: az a lv117es fegyver szar sebzessel az NEM BUG, az egy ork fegyver, es csak erdekessegnek van, nem azert ,hogy hasznald. Kerdes ,hogy akkor minek van egyaltalan.Ha megfigyeled olyan 3 agu micsodat boltba nem birsz venni.
Ugyanigy el birod szedni egy ogrenak,egy 5 meter magas jegoriasnak is a bunkojat, a Shaddar lovagok ferde pengeju kardjat, amiket ugyanigy nem birsz berakni magadnak, ugyanilyen idiota ertekeik vannak, es ha be birnak rakni ,akkor is piros marad a tagy,tehat nem birod berakni.
Sima fegyvereknek altalaban nincsenek ilyen requirementjei.
LeonSilver
Ez igaz.
Tekeri a vinyót böcsülettel nálam is pedig :XP2400+,1.2GB RAM,R9600pro.
Szal valami nem tökéletes a gámában ......

Bronzon egyelõre nagyon könnyû, még meleg szituba se kerültem nagyon.

Silveren meg szenvedés az egész a respawn miatt, és iszonyú döcögõs.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Egy csomó küldit nem is éri meg felvenni, mivel xp-t nem adnak, csak vacak párezer pezot. Csak az a baj, hogy nem tudni elõre melyikért jár xp, így mindegyiket meg kell csinálni

Amúgy lvl 17-en megtaláltam az elsõ szettes cuccot, egy sima rablóvezér dobta el, nem is vmi fõmonszta. De persze csak vámpír használhatja :/
A cuccdobás tényleg fura, 99%-ban értéktelen ócskaság, de ennek ellenére talált holmikból öltözködtem fel, mivel boltban még szarabb cuccok vannak. Néha van egy-egy kimagasló tárgy nevetségesen olcsó áron, azokat megveszem, aztán megint 3-4 szintig semmi jó. Vagy ez az alább belinkelt kép is. Full ócska fegyver, gyenge sebzéssel, és irreális szintigénnyel. Néha meg a szintemnél 7-8 szinttel magasabb holmira akadok, és simán használhatom. Most is egy lvl25-ös íjjal rohangálok, amit még két szinttel alacsonyabban szereztem.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

a leggyengébb fokozaton érdemes elkezdeni hogy ne legyen játszhatatlanul nehéz?

shaba23
I.C.ram
Szerintem silver fokozatban játszol. Az eleje nem nehéz.

Tombi
PrintScreen billentyû a képet a játékon belüli Capture könyvtárba rakja.

Megszivatott ez a köcsög játék. Most kaptam megbízást valami romok kipucolására. Odamentem lecsaptam a csontvázakat kicsit körbejártam a terepet. Elmentettem az állást visszamentem a városba megkaptam az XP-t. Megyek a másik kérdõjeles fickóhoz akitõl a küldit már úgy kaptam meg, hogy missing... csak azért, mert bejártam a területet, ahova a küldit adta volna...
I.C.ram
Engem egyedül az utazgatás zavar :( Most kell megkeresnem az orc campet az elején, eljutok nagy nehezen erre jön jön egy állat meg 20 millió goblin+ork, akiket kínszenvedés leölni (ezt is elbaszták, hogy egy szaros goblint ilyen nehezen lehet leölni) aztán puff leölnek, és futhatok megint, természetesen akiket félóra alatt leöltem azok újratermelõdtek.... Nekem a játék átalakult szenvedésbe. Semmi szorakozásom nincs benne. Pedig jó kis játék lenne.
jah, ilyen nekem is volt már! :)

Tombi
eladtam az összes üvegcsémet..már a fél ládámat elfoglalta és nem is használom õket ( csak a health-ot )bronze szinten ez alap :)))

láma kérdés : képet hogy csinálok a játékból ?:)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

shaba23
Az lesz a gáz, ha megtalálom álmaim fegyverét, és ilyen bug lesz rajta :)
Faki
Ez bug, de az összes ilyen fegyvernek vagy a dexterije ilyen vagy a levelje, ereje meg lófing.

shaba23
Ebben a játékban mi a maximum szint?
Mert ez az cucc elég magasra rakja. Vagy az nem a minimum required? (bocs a méretét, valaki javítsa pls)

oks, thx!

Knox
a hivatalos oldalról!

Bár törés még nincs hozzá!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Faki
Jobb felsõ sarok felé lesznek az elfeknél.

Na megvana baki.Meghalt a hülye csaj és azért nem tudtam,hogy hova kell menni.Ujranyomtam,és már megy.Már le is gyilkoltam a fagysárkányt.
Sajna azzal ami a képen van még nem találkoztam,pedig már 3at lekaszaboltam.

Azok a lovasok ugy merre vannak,mert én 1el találkoztam csak eddig:((
De az is rohadt idegesitö volt sorozom a 4 vesszövel és rohangál körülöttem körbe-körbe!!Még jo hogy beleakadt néha valami fába:p

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

honnan lehet leszedni? mer nem találom sehol :((( plz valaki help

Faki
Méghogy szarja magából az egyedi tárgyakat. Köcsög árusoknál alig van valami, néha-néha akad egy jobb fegyver vagy páncél. Lvl 17-esként találtam egy lvl23-as kardot és még mindig az van meg, pedig lassan 30-nál járok.
Na mind1, ma volt idõm játszogatni, de fére kell rakjam, jön a hétvége :)

Faki
Lerúgom a monitort ezektõl a lovas dark elfektõl vazze!

shaba23
Amennyiben a zöld cucc a szetes tárgy, akkor 5 perc alatt 4 zöld, azaz szetes íjjat találtam (hozzátenném, hogy vámpírral játszom)
Ti mennyit sebeztek vámpírral lvl13-14 szint környékén?
Knox
KIJÖTT A UK PATCH! version 1.5 !!!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Én találtam az eggyik ÁRUSNÁL 2 settes tárgyat is egymás melett.A baj,hogy a seráfnak valo:((
De azért eltettem a multis idökre:p

Nekem meghalt a sámán a hologram elött:((
Ez baj lehet??És milyen leomlott fal??Én olyantot nem láttam:((

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Jonny87
Nekemis pont annyi :) Ezexerint rosz lenne a dobás ? Demot nem láttam. 38as szint, épphogy nincs vége, és van kemény 2 szettes tárgyam :\

Shongi
Érdekes mintha a demóban sokkal jobb cuccokat árultak volna az árusok, egyetlen érdekes cuccom egy zöld csizma és pont a vámpíromnak való

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Jonny87
A sárkány 2 ütés volt, viszont mögötte semmi jo nemvolt. Csupa ilyen haszontalan armor, meg fegyver :\

jaja

ettöl függetlenül indokolatlanul sok hardware-t eszik...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A karakterek azok bizony nem 2D-sek. Frankón 3D- mindegyik, nézd csak meg közelebbrõl...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem fut rendesenen, de a városokban swappol ezerrel a vinyó amíg be nem tölti a textúrákat. Kicsit mókás, hogy egy sima 2d-s játék így zabálja a gépet...

azé a dark elfnek is vannak ám szövegei! :) "hé! ezt nem teheted velem!" ha elfutnak a kis genya goblinok. :)

Faki
Közelharcban elég morcosak :)
Hologram dumál, majd a varázslónõ elmegy (akivel jöttél). Aztán vissza kell menni az elsõ épületbe, majd át az áttört falon. No, ott aztán lesz móka és kacagás.

nekem nem akad annyira, 2400+, FX 5200, Abit NF-7, 256ddr 400mhz. high grafon van.