8224
-
#2261 Na szoval! a bal felso sarokban levovel kezdem: Statue und waldweg.. stb. egy szobor es erdei ut, nem talal utat ide. szerintem azert nem talalt, mert nincs felderitve arra a terep.
Jobb oldalt: Tristram, gondolom ez egyertelmu!? mellette kb abban a magassagban balra: Seraphim laserschwert teil 1. Ez erdekes dolog lehet, mert seraphim-nak valami lezerkard elso resz-rol beszel a masik ennek a masodik resze, alatta meg lejjebb, valami olyan baromsag van, ami abszolute nem illik ebbe a jatekba a sonnenbrillen! ez ugyanis napszemuveget jelent, persze a lezerkard is eleg hulye dolog :( Nem tudom, hogy ezek csak Seraphim-nak mukodik-e? en meg nem tartok ezeknel a kuldiknel! A masik kisebb terkepen is ezek vannak leirva? az is ilyen felig felderitett? -
#2260 Nwn servereken meg rosszabb a helyzet ;] Ott aztan ha nincs a kozelben egy kalandozo party akikhez odateleportalhatsz, akkor setalhatsz vissza oda ahol jartal, es meg xp bunetes is lesz, nem beszelve az egyes modulok egyeb bunteteseirol.. Diabloban is megoldhato volt ha levertek hogy ottlegyel ismet, igaz ott tobbnyire mar ures terepen trappoltal. Jo ez igy, van benne kihivas ;] -
BoSA #2259 Nektek nem feltűnő, hogy az 1.6-os patch két nappal azután jött ki, hogy felkerült a netre az 1.5-ös törése? Szerintem erre vártak az új javítással, és figyeljétek meg, hogy amint meglesz a crack ehhez a patchez is, rögtön kiadnak egy új javítást. Lényegében ez is egyfajta másolásvédelem:) -
#2258 elkezdtem battle mage-el is. eddig teccik! ami feltünt, hogy sokkal több rúnát találok, mint gladival. -
#2257 Nem felejtettem el! csak sokaig nem lattalak itt! mindjart leirom oket ok? -
VGQ #2256 Erre a kérdésre a válszt azért nem irtam,mert még az elején(ugy a 700 körüli hozzászolásban) kitárgyaltuk.A bronz socketban romlanak legjobban a cuccok mig az arany socketban semennyire.Persze ez csak a kivételre vonatkozik.Önmagában nem romlik mint a Dioban,pedig jo lenne ezeket is helyre kovácsolni.
Mekkora poén volt sztem,hogy kénytelen voltál átállni a 2.lagos fegyveredre,mert a fökardod eltört a kezedben:))
Igy legalább lenne értelme az 5 különbözö fegyver hordhatoságának.Én ugyanis 1-nél többet sosem használok:) -
Caponee #2255 Hát igen ez tényleg gond mert tökmindegy hányszor halsz meg. .Meg különben is nekem a Diablo TP megoldása sokkal jobban tetszett mint itt a multiban a ctrl+click.Ha meghalsz kutyagolhatsz vissza sokszor nem is keveset és ugyan azokat a monsztakat gyakhatod le ujra .Dioban ha rázós volt a helyzet akkor tiszta helyen nyitottam egy tp-t és ha meghalás volt akkor nem kellett megint kutyagolni vissza a halál....ra meg nem volt respaw sem.Resap még ami halálra tud idegesíteni főleg ha éppen valami bosst akarsz legyakni de nem sikerül elsőre. -
VGQ #2254 Még tartozol nekem a piros betüs szöveg forditásával a térképröl!!!NE felejtsd el lécci:)) -
Hegylakolaci #2253 Ha a dio 1-re gondolsz ott is van büntetés.A dio 2-ben pedig normálon singleban a nálad lévö lové ugrik multiban bizonyos % akár a ládábol is.Night,hell pedig xp is ugrik -
#2252 Erre van egy megoldás: ne halj meg -
Doki171 #2251 Sziasztok.
Én tegnap próbáltam ki a gámát, de vhogy nemtetszett, hogyha meghalok minidg újraéleszt, és indulhatok előről.
Legalább vmi büntetéssel járhatna a dolog, de ugyláttam semivel. Tudom hogy a Dio-ban is így volt de ott legalább a cuccokért újra meg kellett küzdeni itt nem.
Időtöltésnek azért biztos jó :))
-
#2250 OK!! nem lepodok meg! ES NEM KELL LEHARAPNI A FEJEM EGY KERDES MIATT! :(( -
#2249 ;]]
(keszulok, lassan azert kezdem kitapasztalni a dolgokat) -
#2248 Meg fogsz lepödni! Eredetivel! Képes voltam megvenni..... -
#2247 Hi! Te hogy tudsz jatszani 1.6-al ha nincs crack hozza? -
#2246 Hello! maskepp nem tudod elerhetove tenni? nalunk tiltottak a cegnel az olyan url amiben a game, jatek szerepel! :((( -
#2245 Koszi! mar megcsinaltam! szuper :) -
#2244 a maradék a kovácsnak jár. munkadíj. -
#2243 télleg miben különbözik az ha más színű a socket? :) -
selwik #2242 Szóval ez nem bug, hanem gyárilag így van megoldva, hogy a socketes cuccokból csak egy itemet lehet kivenni? Elég nagy baromság mit ne mondjak... Mi ebben a reális? Képzeljünk el pl. egy kardot. Belekovácsolnak a markolatába, a keresztvasába, meg a penge tövébe egy-egy ékkövet. Ha kiveszem a mondjuk a markolatból akkor a többi csak úgy megsemmisül? Ráadásul socket színtől függetlenül. Akkor mi értelme van a bronz/ezüst/gold socketeknek? Ha már kiszedem belőle az extrát nyilván azért veszem ki mert találtam jobb cuccot. Tehát tökmindegy hogy romlik a protection-je, úgyis eldobom, mert van jobb... -
#2241 még 3 ora jatek es a lvl 23-bol 32.
Kicsit változott az xp osztás az 1.6ban. Ugy tunik kezd a multi is jobb lenni. :)
Lassan készülhetsz Fred :P -
VGQ #2240 Na akkor egy kis socketes dolog a gamestarbol,meg tapasztalatbol ha valaki nem tudná.
Sajna azt nem irta,hogy mennyi socket a max(én találtam már 4-es övet is)De azt tudom,hogy csak 1 db cumot lehet belöle kiszedni.Ha 4 van benne akkor is csak 1-et lehet:(
Ugye a socket minöségétöl függ a kivett tárgy romlása,de egyenlöre ugy látom,hogy csak a "Protection" értékböl veszit.Másra eddig nekem nem hatott.Talán még a sebzésre is jár minusz,azt még nem teszteltem. -
#2239 Az 1.6 patch fixlist:
Single and Multiplayer Fixes
- Fixed calculation of item level when forging them into special items. New item level is now the level of the item forged which has the highest level.
- Fixed EXP bonus when touching special statues. Received EXP bonus reduced to an appropriate level.
- Fixed EXP when defeating Bosses and Champions. Received EXP raised to an appropriate level.
- Improved colour scheme of the enemy status indicator.
- Improved variation of the enemy level when re-spawning.
- Fixed an issue where the wrong bonus was given by potions.
- the performance has been improved
- Fixed an issue where a rare crash appeared while fighting against monsters
- forged rings have been counted twice -> forged items must be forged out of the item and forged into the item again. Otherwise there won’t be any bonuses.
- a possible reason for crashes is fixed
- added a tooltip for the forger so the item stats can now be viewed
- Localisation additions
- added a new option for the Configuration Tool to create logs while playing
Multiplayer
- Improved EXP sharing between party members. Low level characters receive less EXP.
- Reduced EXP if the level of the character is too high for the chosen game mode (e. g. > level 40 in Bronze Mode or > level 90 in Silver Mode)
- The level of the re-spawning opponents is determined by the level of the most advanced character in a group.
- Fixed EXP variation when fighting against opponents with a higher level as the player character.
- Fixed EXP team bonus. Each party member receives more EXP.
-
#2238 Én is remélem, hogy nem kell annyit várni rá, mint az 1.5-re! -
#2237 De csak mert este van... -
#2236 Ugy kabe par orat ;] -
#2235 Mivel az 1.6 patch elég friss, nincs egy napja, hogy letölthető, ezért szerintem még várni kell egy picit a crackre. -
#2234 A mostanáig megtalált gladiatoros set itemek már nem sokat érnek, magasabb szinten jobb rare cuccokat dobnak, mint a set itemek bónusszal együtt. -
#2233 Nekem sem sikerült, csak egy gyűrűt kiszedni. Eddig 4 db. socket volt a legtöbb amit láttam (fegyverben, testpáncélban, de ez nem jelenti azt, hogy nincs 5 socketes, csak még nem találtam ilyet :( sapiban 3 volt a max.
Amúgy a hiv. kézikönyvben, leírásban benne van a sárkányok darabszáma? Eddig 8 db.-ról tudok. Van még több is? -
#2232 Official honlapos megoldás se mükszik? -
#2231 Socketekből hogy lehet kiszedni a tárgyat,úgy hogy ne csak 1 maradjon meg a 3-ból? (piros,fehér,arany socket)
sapkából,páncélból,gladiátor vállvédőböl,,stb -ből hány socketes a max -
VGQ #2230 Azért ahogy látom lenne még böve mit javitani.
Minek irja ki 2x a critical hit-et meg az endurancét is 32x.Sokkal egyszerübb lenne ha összeadná mondjuk öket,és akkor nem kellene ennyire szép nagy "doboz".
De az 1.6 crack jöhetne ,mert azt már azota várom miota a forumon elöször lett irva!!(kb 7 oldallal ezelöt) -
#2229 uuuuuh durva :D
gyűrűt is lehet fegyóba nyomni? :)
--
1.6 hoz van már crack? jól jönne az a sok xp :) -
#2228 Nem gyenge critical hit, , az új sapim sem semmi :
-
#2227 hát vicces lett ez az 1.6 :P
ugy 4szer tobb xp jon ugyanabbol a monsaatbol :P
lvl 21-böl lvl 23 kb 15 perc volt.
-
MadKet #2226 Jó lenne egy crack hozzá hamar az tény :D -
#2225 Mindent nem lehet :)
Hátha gyorsabban jön a crackfix :) -
MadKet #2224 Ez is olyan macerás mint 1.5 inditása volt ? -
KisKolok #2223 Viszont a jó régi RPMS-emulációval sajna már nem megy az 1.6 :((( -
#2222 1.6 UK-US