Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Battle.lan-nal lehet neten jatszani LAN gamet.
piSTUKA

Port Dracoban vadászgatok jelenleg. Van egy kurvajó amulettem, amitöl a tölem több szintel gyengébb ellenfelek eccerüen kifekszenek, ha meglátnak. Kész élvezet így a játék, nem kell a sok kis gyenge goblinnal foglalkoznom...

Megvan az elsö szet-cuccom is...

A bal felsö sarokban a cumo micsoda???Mert az elfemnek 2 amulett helye van és olyana meg nincsen😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

piSTUKA
Én birom, hogy a gladiátor ilyen mackósan közlekedik. Mondjuk a dark elf telleg viccesem fut...

Csak egyszer kel majd kiprobalnod a multit és be fog szppantani ezerrel.Ez nem egy fps .

Jonny87
Tökjol néz ki elfeden az armor Nem mintha 1 vámpírpáncél nem nézne ki jobban, dehát elfogultság

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

piSTUKA
NVidia-ra van optimalizalva a jatek.

Amúgy észrevettétek hogy milyen furcsa néhány animáció? Pl. ahogyan a gkladiátor "felfelé" fut, oylan mintha fél méteres lenne a lába, a dark el meg úgy fut mint egy pingvin...

War. War never changes.

Figyelik a szervert 😄D

Lol, ha agyatlan lövöldözést akarok arra ott a Call of duty, vagy bármi. Nemcsak fps-t lehet multiban játszani.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

nah, jelenleg igy állok, és még csak most megyek a sivatagba. szal a wasser a cél 😊
bocs a nagy képért. 😊

én nem akarok multizni, csak elmondtam a véleményem a segitö társakrol, hogy mi jo és mi nem. én nagyon jol érzem magam single-ben. de persze ez nem azt jelenti h soha az életbe nem fogom tolni multiban.

Jaj baz. ilyen gámák singlebe jók, ha multizni akartok nyomjatok Enemy Terrorityt, az még legális is és nem buktok le, ha figyelik a szervert....

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

majd tavaszi szünetben lan partin

edios
Ja! Így kényszeríti ascaron a játékosokat, hogy vegyék meg! De legalább ha a szerver nem enged fel cdkey nélkül, valami tcp/ip-s lehetõséget berakhattak volna!

Tényleg, lanon próbálta már valaki?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

hát igen. sztem akkor jo egy játék ha vagy csapat megy, vagy egyedül. a diablot végigvittem csomoszor meg direkt multira hegyeztük a karikat, de az a szar segitö nem kellett volna, szar volt az MI meg nem is én irányithattam. ez a secredben sem teccik, söt! itt még páncélt sem lehet rájuk rakni!

Vagy esetleg valami Getaway is jo lenne ,mondjuk mint ami Kani.hu-n van a diablonak.Egy olyat nagyon elfogadnák.Már kezd engem is nagyon érdekelni az a multi,mert igy egyedül dög unalom.A dioban is azért szerettem az amazont,mert ott legalább a valkirivel meg még valamilyen mukival mentem,és az ugy tünt,hogy team,de itt néha felbukkan valaki akit el kell vigyek x idö alatt valahova.Szal nem tul nagy a csapatmunka.És még bérelni sem lehet mukikat😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

edios
Ahamm, az fmod.dll valószínüleg csak crack.
Azért gondoltam modra, mert már nagyon mexoktam diablo rencerét, ahol ugye sacredhez képest alig dobálnak cuccokat, és az arany értéke is jóval nagyobb.

Egyébként nagyon jó lenne ha valamilyen team összehozna egy multis cracket is hozzá! #734nek szerintem igaza van

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

amugy kék köpenyes Gandalfoknak felelnek meg 😊

minden nagyobb városban van, a térkép jelöli is öket egy érdekes figurával, (izmos emberke féle) 😊

zoli80
hol a rákban van combomaster?

asszem míg odaérek lesz egy kis irtás😊

Knox
Nembaj, kemények leszünk 😄!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

én 20-as vagyok és még csak most járok ott a sivatag elején, oda kell mennem a wasser-hez😊

shaba23
lvl 19 vagyok és a tárkép 12%át fedeztem fel 😊 Most csináltam a wasser questet
kicsit lassu voltam 😊

ott lehet kicserélni a más kasztok combat art-jait a tiedére, szoval beraksz 4 másfajta art-ot, és válaszhatsz egyet ami neked megfelel.

shaba23
Belehet cserélni a kombómasternél a más kasztok kombórúnáját a sajátodra. 2 rúna=1 random valamelyik aksztból 3 rúna=1 random a te kasztodból 4 rúna= te választod ki, hogy mi kell
SecMan
A combomaster-eknél el lehet cserélni az ilyen skillnövelõ kis bizbaszokat olyanra amit tudsz használni.

Senki nem tudja mire jók a koponyák(SKULL)???

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

zoli80
tessék?én is eladtam,mi ez az exchange?

Knox
10 szintu vagyok dark elffel és most olvastam egy másik forumban hogy van ez az exchange dolog! Asszem kissé elbaftam a fejlõdést! kb. 20-25 alien combot adtam el eddig! sucks! nade sebaj, power leszek igy is!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

A tegnapi játék alatt kaptam 10db skill követ!!!Pedig nem játszottam 5 oránál többet.Remélem azért holnap is alkot majd ilyet és akkor már még jobban állok skillileg.Igaz a level 6os multi arrow még mindig csak 4 nyil😞(
Szal ezt sem értem😞

Köszi PZS de nem én kéreztem a vizes dolgot😊)
én már régen tulmentem rajta:p
Én mivel olvasom egyfolytában a forumot,meg sem kérdeztem,hanem csak irtam.mikor ott jártam.Igaz jo sokáig kerestem a konzolt.

A jég varázslatok milyen nagy csoportba tartoznak ?Vagy hol tudnék utána nézni hogy melyik varázslat hova tartozik már csak a skillek elosztása miatt kérdezem.

na 20-as lvl-en megtaláltam életem elsö szete cuccát! és szerencsére dark elfnek valo. egy nyüzüge csonti birtokolta😊

SecMan
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mire jó/mire lehet használni a koponyákat(skull)?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sziasztok
Nem tudom ki hol tart , de szerintem megint van valami crackhiba, de lehet , hogy csak béna vagyok.
2 mission is be van ragadva
1 : valami kereskedõket , kell a sivatagba visszakisérnem 1 portálba amikor elmennek 1 csomo szörny jön kinyirom õket , de semmi , és lövésem sincs , hogy lehet bejelezni a missiont.
2:1 orc elküld valami rabszolgához , ott valamit fel kéne vennem a földrõl , de nem tudom.
Ha valaki tud help , thx elõre is .

AZ û betûvel/nálam/ hivd le a consolt és ird be wasser .

A diablot is a múlti tette inkább naggyá. És a multiba meg komoly szerepe volt +van is a Bnetnek. Mivel még nem sikerült senkinek kipróbálni a Sacred múltiját addig mindenkinek azt mondanám, hogy várd ki a végét. Ha jó lesz multiban akkor, fennmaradhat sokáig, mint a dio is, ha meg nem, akkor meg végigjátssza mindenki egyszer és már el is, felejtette. Na jó lesznek, akik mondjuk kétszer, mert tetszik nekik egy másik kari is és kiváncsiak mit, tud.
Nekem eddig 87% a respaw miatt.

😞(( na, ennyit errõl. az utóbbi 2 évben, mindig várok pár hetet a játékokban. vajon miért?

Sacred v1.5 Patch
for PC Patch by francesco_a at 18:56 26 March 2004

Így igaz. Ha, nem lenne Diablo akkor ez nagyon ott lenne. Amúgy, jó...hangulatos...szóval....8.7 pont. 😊

Hát igen, a diablo-k után nem könnyû isten játékot csinálni ebben a stílusban. Amúgy szerintem ez végül is egy elég jó próbálkozásnak mondható...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

na, tegnap este felnyomtam. háááát...vegyes érzés. nem rossz, de nem is 1 Isten. ráadásul a 768MB RAM-omból 650!-et eszik. vazz. a mai játékok gagyik...programozás-szintileg. 😞 a TCM2004 és a FIFA2004 idáig a legtöbb. ez meg..😞( mire fel...??? amúgy, nem rossz, de...olyan 8.5.

shaba23
Miért van az, hogy írtok szörnyeket és egyszer nõ xp-m egyszer csökken?
dio-nál még igy elbaszottan is jobb... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

még nem próbáltam ki mert a sok film miatt egy fikarcnyi hely sincsa a vinyóimon, de az eddigi hozzászólásokból nekem az derül ki, hogy egy jó diablo klón lett volna, de azért sikerült elbaszniuk a készítõknek.gratula nekik!

Valaki tud nekem segiten
elkadtam egy Gold küldetésnél.
Vízet kéne vinni a haldokló csávokának
de amikor elmegyek a vízhez amit ír a küldetés
nem tudom mit kell csinálni.
Írjatok!!!!
Na végre már lekaszáltam azt a nyamvadt tüzsákányt is.Most irány az erdöGondolom ott lesz a méreg sárkány a földerövel eggyüt.De ami jo,hogy ha leállok harcolni durván 20-40 percenként lépek 1 szintet.Már 27-es vagyok.Sajna csak szutyok ijjakat találok😞(
A legjobb an az bánt hogy elémtesznek egy buzogányt vagy baltát és sebez 300-500at!!Én meg szenvedek a 200-270es ijjamal😞(

ha valaki megtalálja 1.5ös pecs crackelt részét plz nyomjon be linket mert én nem találok sehol 😞
Pekmen.
Set itemet en is talaltam mar: ugyanazt a darabot 5szor...
Claw of the Tiger, nemtom melyik setbe valo, gladi set karvedo.