Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éppen ezt akartam megkérdezni, hogy mi a kül a két socket között.

kicsit állatul néz ki a csaj!

jam@
48-as gladiator - kaptam egy sárkánygömböt, csak még nem próbáltam meg belerakni a testpáncélomba. v.ki nem tudja mit jelent az arany és ezúst színû socket, mi a különbség?

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

nekem is az kéne 😞

set-rõl...eh

http://gaborszantai.co.uk/

Srácok, errõl a ser-rõl tud vki vmit? Ha multizunk, Nekem kellene (holnap megjön az eredeti)

http://gaborszantai.co.uk/

Az eddigi patch(ek)hez tud vki elérhetõ cracket?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

wow! királyul néz ki! hányas szintü vagy? én eddig még csak 2 db-al találkoztam, de az egyik az véletlen volt, ez meg a föküldihez kapcsolodik😊

Én most indítottam új battle mage-t. 10. szintû és már 15% méreg ellenálása van. Tök jól néz ki zölden :o))
jam@
Én meg most találkoztam a játék során a hetedik sárkányommal, furcsa hogy ezt nem kell legyakni, hanem még feladatot is kaptam tõle 😊

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

SecMan
F9: quicksave
F8: quickload

Már kezdek begolyózni, nem hiszem el, hogy 1. senki nem tudja mire jó a koponya, 2. nem lehet semmire használni a koponyát.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

CTRL+y save és ctrl+x a load, lorol leszálás tudtommal nincs
HI

szal azt kerdeznem meg h h is van a qvickload milyen billentyukomboval ill a lorol leszallasra nincs vmi hotkey?

😊

shaba23
oké-oké 😊
azért nem próbáltam, mert nem tudtam, hogy lehet 😊
majd megnézem 😛
hogyan? belerakod az izé helybe és kovácsolás gomb😊

shaba23
Na ezt akartam megkérdezni 😊 Hogy teszi bele a kovács az itembe az amut?
piSTUKA
Ja.

De pl a sisakomban, a labszarvedömben, meg az övemben is van amulett is gyürü is kovacsolva.

vagyishát már egy kicsit odébb😊 nem birtam a tetemének a szagát😊

nah, most itt járok 😊

azt én sem tudom 😊 én is találtam már egypár olyat, de az csak küldetéshez kellett. 😊

Shongi
Lenne egy kérdésem, találtam egy nagyon érdekes tárgyat, az a neve hogy GAMEBOX, egy doboz amin egy focilabda van, valaki elmondaná hogy mire jó és hogy a fenébe kerül bele egy fantrasy gambe???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

A crossbow sztem baromi lassan lö.Közel sem olyan jo mint egy sima ij.Igaz sebzel vele sztem 500-at de de azalatt kilösz legalább 3 200-300at sebzö vesszöt az ijbol.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

valaki nem tud cracket az 1.5ös pecshez?
toMpEr
hiba
1024x768 a max felbontas?

SecMan
Mire jó a SKULL????

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

A másik dolog: a crossbow erõ alapú fegyver? Erdei elffel érdemes szerintetek átállni, vagy a sima íj a nyerõ?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

hiba
az UK (deves) verziohoz nincs meg patch?
eddig csak nemethez talalok mindenfelet 😞

Gladiátor csak egy amulettet és két gyûrût vehet csak fel?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

hát biztos 😊
én mindig olyan cuccokat veszek amik a szintem körül vannak, szoval nem lesz lassabb az emberkém. ez csak a mellpáncélra igaz, mer az qrvára lassitja, (vettem egy 140-eset és olyan volt mint egy csigaaa) a kéz meg csizma azok lehetnek nagyobb szintüek is, az nem számit sokat. de ez a lassusûg a fegyverkre is igaz, hiába magas az attackod ha 20-as lvl-en egy 40-es kardal mászkálsz, ugyanolyan tetü lesz. legalábbis én ezt vettem észre😊

Én ugy csináltam,hogy a páncélom,a lábszárvédöm meg a sapim adjon protekciot jo sokat.A csizmám adjon speedet.Az övem strenget.Az amulettek,meg gyürük adjanak jo dolgokat tök 8 hogy mit.

Egy apro kérdés.Ha felteszek 1 képet az x3-ra akkor hogyan kell rá linkeljek???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Elég kellemetlenek ezek az elf harcosok😞(

A lovasokat egyszerübb leszedni,ha valamilyen fal mellé beállsz és akkor beragadnak:p

söt nekem a harcos lovasok még fel is álltak a lora mint a cirkuszban az artisták.

Egyébként errefele a zenének irtora Resident Evil beütése van.Ez a csicsergés tök ugyan az mint amit Manson ur/nö (nem ismerem sajna) nyomatott.
De azért elég jol elkaszabolok köztük.a mai nap szereztem magamnak +7 skillt.Ugyhogy most jol feltápoltam magam belölük😊

Ja és ha valakivel tüdnék multizni és seraphin lenne adnák neki Uriel's cuccot mert már 3 van belöle!!És mindhármat árustol vettem!!!3 dolog biztosan ad már valami extra dolgot.

shaba23
Pedig ez tök eccerû. Megnézed, hogy mennyia fizikai védelmed, azt megszorzod valamennyivel akkor kapsz egy számot ami valamennyi lesz és az nemtom minek az értéke, de a protectionod közelében lesz, vagy esetleg több/kevesebb. Ha a tûz ellen is véd a cucc akkor azt is megszorzod valahány-0,xxx-tel (xxx= bármely valós szám). Az ekkor megkapott szám reciprokát veszed és máris abban a boldog tudatban vagy, hogy kiszámoltál valamit.
nah eddig ennyit tudtam onnan kihámozni 😊 :
Protection = (Physical Resistance + Magic Resistance + Fire Resistance + Poison Resistance) * (1 + Armor Bonus)

bazz😊

ok, megnézem, de a matek nekem sem az erösségem😊

lwb
valami osztós-szorzós dolog van, amit nem értek mert én meg a matematika mindig is messze álltunk egymástól.
ha beszél vki angolul és matematikául is, akkor itt a link a hivatalos fórumhoz: hivatalos fórum

hát én sem tudom pontosan, de az defense az egyértelmüen a védelem, az attack meg a sebesség meg a sebzés. a protection az az hogy mennyit véd a páncél kb, ha össze adod a resistancokat. de ezt lehet hogy én rosszul gondolom😊 én ezt vettem észre legalábbis😊

tudom, nem egy bugtalan game 😊

lwb
a sok kép mellett felhívnám a figyelmet erre a kérdésemre. hátha valaki matematikus elme rendesen el tudja nekem ezt magyarázni, mert a hivatalos fórumon olvasottak számomra egy picit magasak (mindenféle osztás-szorzás-szarakodás).

shaba23
belelóg a vállad a pajzsba 😊

ez királyul néz ki!

micsodi? hol? itt az uj, kicsit frissebb kép😊

shaba23
Esküszöm nem én voltam biztosúr...így találtam rá!!!

shaba23
Eltekintve a sisaktól. De sajnos normális, kasztspecifikus sisakot még eddig csal elfnek találtam
shaba23
Ha már a szép páncéloknál tartunk 😊

lwb
valaki el tudná mondani picit részletesebben, hogy ezeknek mi közük van egymáshoz ill. hogyan viszonyulnak egymáshoz:
- protection
- physical resistance
- defense

nem igazán értem pl. hogy most az a jó, ha egy vértnek nagy a protectionje, de kisebb a phys resistance-e v hogy ha a resistance a nagy, de a protection a kisebb. melyik a fontosabb? egyáltalán, mi a különbség közöttük?

Ezt reszletezd mar please!