8224
  • TANKboy
    Találtam két igen érdekes dolgot, amit nem tudok mire vélni. Egyiknek sincs grafikai megjelenitése, csak egy üres négyzet az inventory-ban.
    Ez vagy BUG vagy egy béna poén részei ugyancsak. Az Artifact-ban érdekes, hogy kesztyüként fel is lehetett rakni.
    Ime a két csodabogár:
  • TANKboy
    Felraktam az 1.6-os patch-et és eddig kb 10x fagyott ki a játék, sokszor már a menüben.
    Másnál is vannak ilyen problémák? Nem akarom addig szidni a fejlesztőket, de gyanítom, hogy a patch az oka, mivel elötte nem volt ilyen gondom.
  • TANKboy
    A split-nek az a hatása, hogy akit éppen ütsz 1% esélyel megkettőződik. Tudod, csúnya monsztra osztódással szaporodik.
  • nessh
    Igen,én is találkoztam már vele.De sajna ÉN sem tudom mi fán terem az a "split 1%"_mostmár valaki igazán megmondhatná :P
  • dolfy #2297
    Sziasztok!

Találtam egy gyűrűt ami elég drága és van egy tulajdonsága amit nem igazán értek. Pontosabban halvány lila gőzöm sincs mit jelent az, hogy "split 1%"? Valaki tudja esetleg?
  • Jonny87
    Tehát lennénk. Jo amint Tcatnek lesz 1 kis ideje, megnézzük, mit tehetünk. Persze nem ígérem biztosra, de sok esély van rá :)
  • XeeN
    szerintem pedig simán fel kellene rakni az 1.5-ö patchet. (Ha warez akkor a crackel együtt. )
  • BlackShadow
    kani az zsir lenne, szerintem lenne több ember is aki jelentkezne csak nem sokan szeretnek 100 hozzászólást végigolvasni :)
  • Braveheart
    Na 1 hét kihagyással újra vagyok... csak 1 kérdés: sok biszbasz kell ahhoz, hogy crackel verziót felnyomjak 1.5-re?
  • PiszkosFred
    Soksok embert, kicsiny hazankban azert meg a warez a divat.
  • PiszkosFred
    Ha lehetne, akkor mi gatolna meg, hogy nem csak 2, hanem mondjuk 200 ember hasznalna ugyanazt? Gondold vegig, vagy mindenkinek egyedi, vagy mindenkinek altalanos, de akkor ertelmet veszti a serial..
  • Oren
    Hali egy kérdés multival kapcsolatban! Itt hogy megy úgy mint diabloban closeon kell csinálni egy accountot, vagy hogy smint mivel haverral közösen akarom megvenni a gémet és lehet e 1 cd keyyel mókázni 2 embernek?
  • rtfmZoli
    Multiban hogy dobja a skillrúnákat ha 4 en koopban mennek
    -csak a maradék 2 karakterosztálynak (ami egyikőtök se)

:))
  • rtfmZoli
    Én akkor ha roueteren keresztül is megy normálisan a game,nem úgy mind a Dungeon Siegenél...
  • BlackShadow
    énis kanit énis :D kanirol szép emlékeim vannak :)
  • shaba23 #2286
    assezm, erre a vizes dologra a választ fel kellene írni a bannerre :)
  • VGQ
    Illetve az oldal közepe felé
  • VGQ
    A koponyával harcolhatsz másra off.
    A többi kérdésed az oldal alján van én irtam.
  • VGQ
    3 jelentkezik
  • Jimmyke
    Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack :PPP ma 16:48 | Privát | Válasz | #2278

Ez volt a válasz :P 20 percel ezelőtt és 2 üzivel lejjebb találod:)

• olcsi
    Segítene vki? Elakadtam kicsit. Van a főküldi, "The Battlefield at Wywern Pass" nevezetű, el kell mennem a sivatagban egy haldokló mukihoz, aki valamiféle oázishoz küld ahol emlegeti a vizet. Na oda is érek és ott vmi kék bizbasz suhangat a víz partján. De innen már semmit nem enged csinázni. Valaki megoldotta már ezt? Köszi előre is
  • Jonny87
    2 az kevés :P
  • Jimmyke
    thx a vizes küldiset a többi kérdésemre nem tod a választ? mert már egy halom koponyám van:p
  • nessh
    Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack :PPP
  • Jimmyke
    meg azt hogy hogyan kell megcsinálni a vizes küldit a sivatagban?
  • Jimmyke
    Ja és azt hogy mire jók a különböző színű sockethelyek meg hogy hogyan lehet ugy kivenni a cuccokat 2 v több sockbol hogy mind megmaradjon?
  • Jimmyke
    HI! Nem tudja valaki hogy mire jo a skull mert nem tom se sockolni se használni akkor mit lehet velük csinálni?
  • shaba23 #2274
    Valaki linkeljen már egy képet, valami tápos íjjról
  • G. Joe
    hol az a kép amirol beszélsz?

Valóban van "lézerkard", épp azt keresem hol lehetne begyujteni.
    Ja és van napszemuveg is.
    Egy kis szigeten lehet megszerezni ahol az orkok kiképző telepe müködik.
  • KisKolok
    mindenképpen nyomnám én is ezerrel hohó :))
  • shaba23 #2271
    én 1. :)
  • Jonny87
    Aki esetleg nem tudja, a kani arra jo, hogy cdkód nélkül játszhass neten is.
  • Jonny87
    Na tervezzük Tcat-tal, hogy kanin is játszható lesz a Sacred. Persze nem tuti, de tervbe van véve, ami jó. Az lenne a kérdésem, hogy hány embert érintene ez, mert fölöslegesen nem csináljuk meg. Válaszokat köszi.
  • VGQ
    Meg egyébként is azt irja a gama végén,hogy nemsokára jön a folytatás.Tudjátok mint az M3-as végénél: "Folytatás következik" LOL
  • VGQ
    Ez nem feélig felderitett térkép hanem ennyi a térkép,ugyanis van sok hely ahova nem tudsz elmenni.Mert ugyi fal zár el.Szal ez a full map azért érdekelt az a sok hüye zavgyva szöveg.
    És igazad volt nem voltam egy darabig,de ezt megirtam legalább 2 nappal az után,hogy azt irtad,hogy "holnap 15 orátol vagyok és akkor majd leirom mit jelent ,mert tudok németül:p"
    De köszi szépen,most sokkal okosabb vagyok.Csak meg kellene nézzem a dolgokat seraphinnal vagy esetleg aki azzal játszik megnézhetné,hogy mik azok.
  • EqUiNoX
    Meg kellene tanitani az embereknek, hogy nem kell midnent elhinni amit a teve bemond, vagy a blikk leir ;]]
  • G_ArchAngel #2265
    jaja, és a VV3 óta tudjuk, hogy a plázacicák és plázakandúrok is intelligensek:)))
  • kiserik
    Miért ne. Nem barbár, hanem gladiátor, és Rasszel Kró óta tudjuk, hogy a gladiátorok milyen inteligens, tanult emberek
  • Jonny87
    azagáz, hogy ez nem rpgnek készült. de nemgáz :P
  • G_ArchAngel #2262
    Ha már szigorúak vagyunk, akkor a reális az lenne, hogy vmilyen vallási helyen újraéledsz, majd séta, mert egy barbár nehogymár teleportkapukat nyitogasson, mert lehidalok...

(én bízok benne, hogy egyszer lesz egy jó rpg PC-re is)