Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
királyul néz ki! hányas szintü vagy? én eddig még csak 2 db-al találkoztam, de az egyik az véletlen volt, ez meg a föküldihez kapcsolodik😊

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
F8: quickload
Már kezdek begolyózni, nem hiszem el, hogy 1. senki nem tudja mire jó a koponya, 2. nem lehet semmire használni a koponyát.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
szal azt kerdeznem meg h h is van a qvickload milyen billentyukomboval ill a lorol leszallasra nincs vmi hotkey?
De pl a sisakomban, a labszarvedömben, meg az övemben is van amulett is gyürü is kovacsolva.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
én mindig olyan cuccokat veszek amik a szintem körül vannak, szoval nem lesz lassabb az emberkém. ez csak a mellpáncélra igaz, mer az qrvára lassitja, (vettem egy 140-eset és olyan volt mint egy csigaaa) a kéz meg csizma azok lehetnek nagyobb szintüek is, az nem számit sokat. de ez a lassusûg a fegyverkre is igaz, hiába magas az attackod ha 20-as lvl-en egy 40-es kardal mászkálsz, ugyanolyan tetü lesz. legalábbis én ezt vettem észre😊
Egy apro kérdés.Ha felteszek 1 képet az x3-ra akkor hogyan kell rá linkeljek???
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A lovasokat egyszerübb leszedni,ha valamilyen fal mellé beállsz és akkor beragadnak:p
söt nekem a harcos lovasok még fel is álltak a lora mint a cirkuszban az artisták
.
Egyébként errefele a zenének irtora Resident Evil beütése van.Ez a csicsergés tök ugyan az mint amit Manson ur/nö (nem ismerem sajna) nyomatott.
De azért elég jol elkaszabolok köztük.a mai nap szereztem magamnak +7 skillt.Ugyhogy most jol feltápoltam magam belölük😊
Ja és ha valakivel tüdnék multizni és seraphin lenne adnák neki Uriel's cuccot mert már 3 van belöle!!És mindhármat árustol vettem!!!3 dolog biztosan ad már valami extra dolgot.
Protection = (Physical Resistance + Magic Resistance + Fire Resistance + Poison Resistance) * (1 + Armor Bonus)
ha beszél vki angolul és matematikául is, akkor itt a link a hivatalos fórumhoz: hivatalos fórum

- protection
- physical resistance
- defense
nem igazán értem pl. hogy most az a jó, ha egy vértnek nagy a protectionje, de kisebb a phys resistance-e v hogy ha a resistance a nagy, de a protection a kisebb. melyik a fontosabb? egyáltalán, mi a különbség közöttük?