8224
-
TANKboy #2301 Találtam két igen érdekes dolgot, amit nem tudok mire vélni. Egyiknek sincs grafikai megjelenitése, csak egy üres négyzet az inventory-ban.
Ez vagy BUG vagy egy béna poén részei ugyancsak. Az Artifact-ban érdekes, hogy kesztyüként fel is lehetett rakni.
Ime a két csodabogár:
-
TANKboy #2300 Felraktam az 1.6-os patch-et és eddig kb 10x fagyott ki a játék, sokszor már a menüben.
Másnál is vannak ilyen problémák? Nem akarom addig szidni a fejlesztőket, de gyanítom, hogy a patch az oka, mivel elötte nem volt ilyen gondom. -
TANKboy #2299 A split-nek az a hatása, hogy akit éppen ütsz 1% esélyel megkettőződik. Tudod, csúnya monsztra osztódással szaporodik. -
nessh #2298 Igen,én is találkoztam már vele.De sajna ÉN sem tudom mi fán terem az a "split 1%"_mostmár valaki igazán megmondhatná :P -
dolfy #2297 Sziasztok!
Találtam egy gyűrűt ami elég drága és van egy tulajdonsága amit nem igazán értek. Pontosabban halvány lila gőzöm sincs mit jelent az, hogy "split 1%"? Valaki tudja esetleg? -
#2296 Tehát lennénk. Jo amint Tcatnek lesz 1 kis ideje, megnézzük, mit tehetünk. Persze nem ígérem biztosra, de sok esély van rá :) -
#2295 szerintem pedig simán fel kellene rakni az 1.5-ö patchet. (Ha warez akkor a crackel együtt. ) -
#2294 kani az zsir lenne, szerintem lenne több ember is aki jelentkezne csak nem sokan szeretnek 100 hozzászólást végigolvasni :) -
Braveheart #2293 Na 1 hét kihagyással újra vagyok... csak 1 kérdés: sok biszbasz kell ahhoz, hogy crackel verziót felnyomjak 1.5-re? -
#2292 Soksok embert, kicsiny hazankban azert meg a warez a divat. -
#2291 Ha lehetne, akkor mi gatolna meg, hogy nem csak 2, hanem mondjuk 200 ember hasznalna ugyanazt? Gondold vegig, vagy mindenkinek egyedi, vagy mindenkinek altalanos, de akkor ertelmet veszti a serial.. -
#2290 Hali egy kérdés multival kapcsolatban! Itt hogy megy úgy mint diabloban closeon kell csinálni egy accountot, vagy hogy smint mivel haverral közösen akarom megvenni a gémet és lehet e 1 cd keyyel mókázni 2 embernek? -
#2289 Multiban hogy dobja a skillrúnákat ha 4 en koopban mennek
-csak a maradék 2 karakterosztálynak (ami egyikőtök se)
:)) -
#2288 Én akkor ha roueteren keresztül is megy normálisan a game,nem úgy mind a Dungeon Siegenél... -
#2287 énis kanit énis :D kanirol szép emlékeim vannak :) -
#2286 assezm, erre a vizes dologra a választ fel kellene írni a bannerre :) -
VGQ #2285 Illetve az oldal közepe felé -
VGQ #2284 A koponyával harcolhatsz másra off.
A többi kérdésed az oldal alján van én irtam. -
VGQ #2283 3 jelentkezik -
Jimmyke #2282 Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack :PPP ma 16:48 | Privát | Válasz | #2278
Ez volt a válasz :P 20 percel ezelőtt és 2 üzivel lejjebb találod:)
-
olcsi #2281 Segítene vki? Elakadtam kicsit. Van a főküldi, "The Battlefield at Wywern Pass" nevezetű, el kell mennem a sivatagban egy haldokló mukihoz, aki valamiféle oázishoz küld ahol emlegeti a vizet. Na oda is érek és ott vmi kék bizbasz suhangat a víz partján. De innen már semmit nem enged csinázni. Valaki megoldotta már ezt? Köszi előre is -
#2280 2 az kevés :P -
Jimmyke #2279 thx a vizes küldiset a többi kérdésemre nem tod a választ? mert már egy halom koponyám van:p -
nessh #2278 Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack :PPP -
Jimmyke #2277 meg azt hogy hogyan kell megcsinálni a vizes küldit a sivatagban? -
Jimmyke #2276 Ja és azt hogy mire jók a különböző színű sockethelyek meg hogy hogyan lehet ugy kivenni a cuccokat 2 v több sockbol hogy mind megmaradjon? -
Jimmyke #2275 HI! Nem tudja valaki hogy mire jo a skull mert nem tom se sockolni se használni akkor mit lehet velük csinálni? -
#2274 Valaki linkeljen már egy képet, valami tápos íjjról -
#2273 hol az a kép amirol beszélsz?
Valóban van "lézerkard", épp azt keresem hol lehetne begyujteni.
Ja és van napszemuveg is.
Egy kis szigeten lehet megszerezni ahol az orkok kiképző telepe müködik. -
KisKolok #2272 mindenképpen nyomnám én is ezerrel hohó :)) -
#2271 én 1. :) -
#2270 Aki esetleg nem tudja, a kani arra jo, hogy cdkód nélkül játszhass neten is. -
#2269 Na tervezzük Tcat-tal, hogy kanin is játszható lesz a Sacred. Persze nem tuti, de tervbe van véve, ami jó. Az lenne a kérdésem, hogy hány embert érintene ez, mert fölöslegesen nem csináljuk meg. Válaszokat köszi. -
VGQ #2268 Meg egyébként is azt irja a gama végén,hogy nemsokára jön a folytatás.Tudjátok mint az M3-as végénél: "Folytatás következik" LOL -
VGQ #2267 Ez nem feélig felderitett térkép hanem ennyi a térkép,ugyanis van sok hely ahova nem tudsz elmenni.Mert ugyi fal zár el.Szal ez a full map azért érdekelt az a sok hüye zavgyva szöveg.
És igazad volt nem voltam egy darabig,de ezt megirtam legalább 2 nappal az után,hogy azt irtad,hogy "holnap 15 orátol vagyok és akkor majd leirom mit jelent ,mert tudok németül:p"
De köszi szépen,most sokkal okosabb vagyok.Csak meg kellene nézzem a dolgokat seraphinnal vagy esetleg aki azzal játszik megnézhetné,hogy mik azok. -
#2266 Meg kellene tanitani az embereknek, hogy nem kell midnent elhinni amit a teve bemond, vagy a blikk leir ;]] -
G_ArchAngel #2265 jaja, és a VV3 óta tudjuk, hogy a plázacicák és plázakandúrok is intelligensek:))) -
#2264 Miért ne. Nem barbár, hanem gladiátor, és Rasszel Kró óta tudjuk, hogy a gladiátorok milyen inteligens, tanult emberek -
#2263 azagáz, hogy ez nem rpgnek készült. de nemgáz :P -
G_ArchAngel #2262 Ha már szigorúak vagyunk, akkor a reális az lenne, hogy vmilyen vallási helyen újraéledsz, majd séta, mert egy barbár nehogymár teleportkapukat nyitogasson, mert lehidalok...
(én bízok benne, hogy egyszer lesz egy jó rpg PC-re is)