8224
-
qpepe #7704 Üdvözlet! Tudna valaki nekem segíteni esetleg a Sacred LAN játékában? Ugyanis egyik barátommal szeretnénk játszani minden eredeti patch -et "elvileg" feltettünk és a Co-Operativ -ot szeretnénk játszani ketten viszont semmi nincs a jétákban nem tudunk küldetéseket kezdeni minden NPC csak azt kérdezi nem kell-e ló... És ha meg veszünk lovat akkor meg azt kérdezik nem adjuk-e el. Ellenségek is nagyon megfogyatkoztak kb. Km2 -ként két farkas és ennyi! KÉrlek segítsetek hatudtuk! Üdvözlettel:qpe-pe -
kenny00 #7703 na hagyuk meg van XDXD amgy kösz felraktam a mobilomra a sacredetXDXDXD naon lool -
#7702 mégha ez egy MOBILOS forum lenne akkorse tudnánk sztem válaszolni mer annyi féle mobil van mint égena csillag, megha annyira kökorszaki lehet nemis lehet rá tenni mást a snake en kivül szal érted (bár annyira nem értek a mobilokhoz) -
#7701 omájgád -
kenny00 #7700 ha all lenne egy valószínűleg nem ide való kérdésem vettem egy új mobilt régen szinte kőkorszaki volt na mind 1 dzal hogy kell rá játékot telepíteni??? -
#7699 ez a sév kéregetés olyan mintha mondjuk oviba megkéred haverod épitsen neked autot legobol. de akkor hol marad az élvezet?XD -
Plata #7698 Igazad van,ha lusta hogy csináljon magának akkor szerintem játszon mással. -
TGWH #7697 ? a kis lustaság...
minek neked? van egy rakat kari... van egy rakat skill... válogass... ez a játék értelme, nem az hogy kapsz egy jól feltápolt karit, oszt nyomás...
én pl. nem adnám ki a saját karijaimat... v.hogy hozzámnőttek, nehogymár más játszon vele, amikor én annyit szenvedtem vele...
ha szerencséd van, mások nem így gondolják. én feleslegesnek tartom azt, hogy bárki is küldjön neked egy save-t
bár a játék legelejéről küldhetek egyet ha annyira akarod... milyen kari kell? -
rokka #7696 csá
tudnátok küldeni pár save-t erre a címre--> [email protected]
köszi -
TGWH #7695 itt fent van a gyik. azt hittem hogy az az oldal már rég megszűnt, meg is szűnt egy ideig, de megint műxik :D -
Plata #7694 ez az uj oldala a sacred hfs-nek.Bitang jó. -
Plata #7693 wooow,katt rá -
Plata #7692 http://sacred.try.hu/
wow -
TGWH #7691 hopp. akkor a http://www.magyaritasok.hu/?func=forum&id=1524 sacred topicban :D -
Plata #7690 Not fund,rossz link. -
TGWH #7689 http://magyaritasok.hu/?func=forum&id=1524 sacred topicjába (a link végén) tettem fel képeket a magyarításról, ha érdekel valakit :D -
TGWH #7688 én is nyomom, csak az a baj, hogy olyan klánba kerültem, akik nem nagyon aktívak, + nem hagynak élni... hülyeség hogy aki elöbb regel, az már előnyben lesz... esélyem sincs hogy az engem támadó, és akadályozó falukkal felvegyem a versenyt... -
Plata #7687 Én már nagyon várom,a képek egész jók,csakhát a régiekböl csupán 2 kari maradt.Ujak lesznek shadow warrior meg ilyenek.
Ezt kukkoljátok,jókis netes game. -
TGWH #7686 egyenlőre még nincs... de a games convention-ön bemutatnak v.mit :D -
G_ArchAngel #7685 Sziasztok,
A Fallen Angel-nek van már (viszonylag pontos) megjelenési ideje?
htx,
G. -
Plata #7684 Játszottam a plus-al sokat,elöször a Sacred Plus-t vettem meg és kb 2 hétre rá a Sacred Underworld-öt.Crack nekem sem kell.Az eredeti az igazi,ha szereted a Sacredet,megveszed. -
#7683 Én játszottam/játszok a plusal, meg a kieggel is, de nekem nem kell crack:)
Jaja, wood elf jó:) -
szaky06 #7682 Sziasztok! Játszottatok már a Plus-szal? Tudna nekem valaki egy egy crack-et a Sacred Plus-hoz? Nagyon megköszönném!!! Amúgy a woodelf nagyon állat. Az ellenfelek ritkán jutnak el hozzám, előbb szedem le őket. -
Plata #7681 Beszélj az emberekkel,majd jól neked esnek. -
#7680 vagy bugos, vagy még nem vagy ott a küldetésben. -
kenny00 #7679 de komolyan -
#7678 :D -
#7677 jaja, az ajtonál ki kell tölteni egy 'Magyar Nyelv és Helyesírás' tesztet -
TGWH #7676 mert nem tudsz magyarul... -
kenny00 #7675 ha a őő A KULACSÉR MEEK LE A sivatagba tugyátok át kell menni az ajtón tugyátok ti de engem mért nem enged át????????,
-
TGWH #7674 nah a törpnél két fajta is van, ami a ca-kat erősíti. le van írva minden érthetően angolul, hogy mit csinál. meg hogy hány %-kal növel, és mit. sztem tök egyértelmű, csak olvasd el hogy mi van a skillhez írva. -
#7673 elég egyértelmű a legtöbbnél. a zöldnek mindig a meditation, az egyedi színűeknek pedig a karakterre jellemző nevű pl törp - weapon technology, vámpír - bloodlust, dark elf - ballistics/trap lore stb. -
kenny00 #7672 és a vámpírnak sőt az lenne a legjobb ha megnmondanád minek miXDXD előre is kösz amgy kösz -
#7671 ha verekedös cuccokkal mész (zöld hátterüek) akkor Concentration, ha a varázslatokkal (kék) akkor Meditation meg Heavenly Magic -
kenny00 #7670 jó megigérem helyesen írok csak sietnem kellet!!!!
a serapinnak vagy minek tugyátok na szal annak mire kell nyomni a new skill hogy gyosabban töltőgyenek a támadások???? -
#7669 "azaz ezto hora ki me gondolom ere gondoltál"
kínai-e? -
Marko001 #7668 Jó lenne ha megtanunál magyarul és helyesen írni, mert nagyon irritáló az irományod... -
#7667 kenny, könyörögve kérlek, lassabban gépelj, vagy valami -
Plata #7666 Ja és ha már 61 vagy nem mehetsz bronzra,ha 107? silverre stb. -
Plata #7665 A closed neten is ezek a határok,vagy is 60 alatt nem mehetsz goldra,105 vagy 106 alatt platinára.