8224
-
#2341 Ha Wilbur vagy ilyesmi a neve, akkor kvesztert cserebe kapod meg tarsnak, miutan kiszabaditottad. De lehet hogy idovel majd odebball, en csak most lovagoltam be fokveszt 4-5ik helyszinere (nagy fallal korulvett varos, kozepen egy kastellyal, ahova szolit a kotelesseg..) -
#2340 Remélem elég meggyőző bizonyíték beszédességéről a jel a feje felett :) -
#2339 Ehunvanne :)
-
Jimmyke #2338 nem beszél de biztos az a sera aki ott áll a 3 lépcső elött? azzal kell beszélni? -
#2337 Ja ok. Thx! -
#2336 most írtam, hogy becserélheted a te kasztod rúnáira. van egy fickó, aki a az act1 végéig veled lesz.
Jimmyke a seraphimnek beszélnie kellett volna veled. asszem ő adja a 4 eelement questet. Az a kék izé az első elem. -
#2335 Tuti nem quest miatt van velem, mert eddig mindet megcsináltam.
A rúnáknak akkor pedig mi értelmük van? :-) -
Jimmyke #2334 A konzolt előhozom ott azt írja h 1.0ás. ezekszerint az. az 1,6 pecset honnan lehet letölteni? -
Jimmyke #2333 Hali kéne 1kis help!Elakadtam!:(
A monastry of seraphin os főkvesztnél!
probléma a következő: ha odaérek a hejre ott van 4 fehér ruhás sera és még 1 ami full fegyverben van. itt nem tok senkivel se dumálni hát továbbmentem. Megültem a jégsárkányt aztán megint visszajöttem h megnézzem azt a házat. Házban van vmi lebegő kék izé egy nagy platformon de nem tudom júzolni! mindenhol körbenéztem de semmi! Mit kell csinélni itt?plz help somebody! -
#2332 Lehet változtatni a kombót.
Szerintem az nem csatlós, hanem egy quest miatt van veled.
Szerintem megleszel lovaglás nélkül.
Ha találsz nem galdi rúnát, akkor 2ért kapsz egy randomot, háromért egy randomot a te kasztodbúól, négyért pedig kiválaszthatod, hogy milyen kell .)
A lényeg, hogy NE ADD EL A RÚNÁKAT!!! -
#2331 Én nem sietek a játékkal, szeretem kiélvezni a kisebb questeket. A gladiátornak is volt alapból HP regenje. De nem is értem miért sebez ilyen kicsit. Bár rájöttem, hogy a 25-öt élőholtaknál sebez, de sima egyszerű útonállónál is max csak 70-et, ami még mindig nagyon kevés.
Ja még pár kérdés:
- Ha csináltatok kombót, akkor azt a játék folyamán, még megváltoztathatom, vagy úgy marad örökre?
- Hogy kell egy csatlóst elküldeni, és hol lehet felvenni? Tudom ez röhejes kérdés, de egy muksó már tök rég velem van, de nem tudom hogy csatlakozott hozzám. Elküldeni nem tudom, és nem tudom hol lehet felvenni újakat.
- Lovaglást érdemes fejleszteni?
Van még a kombó készítőnél ilyen runa valami. Az mi? -
#2330 Valaki, aki ért hozzá, megnézhetné, hogy hol vannak a lefordítandó szövegfájlok a sacredben -
#2329 Azt hozza kell tennem, hogy csak vampirral jatszottam eddig, es neki alapban megvan a regeneracioja, ezert tartom feleslegesnek a hpregen.-t. Mas karakternel nemtom mekkora szerepe van, igy ezt a kommentet vegyetek ugy, mintha az elozo vegere irtam volna ;] -
#2328 Ero kell, de hp regen szerintem felesleges. Mivel annyi limlom hullik a videken, amit el lehet adni jo pernzert, tudsz venni healingokat a komolyabb helyzetekre. Nomeg nem art ha nem rohansz elore a kvesztekkel, csinald meg a kisebb varosok mellekkuldeteseit is. Jol jon mindig kis xp, penz par idiota levereseert.. -
#2327 thx -
#2326 Nem kell. Hasznalj soketeket, es gyuruket is. Aztan celszeru egy fegyverre specializalodni, es annak a skilljet picit megtornazni az elejen. -
#2325 Kis vampirnenim most 15os, de 200-300akat ut emberi alakban, atvaltozva pedig 500-600is van. Egyegy nagyobb gyikcsordat leszamitva nem nagyon vagyok gondban. Max ha van meg a hatterben 4-5 ijjasz, es azok is lonek folyamatosan, akkor inni kell harc kozben.. -
#2324 De mi lehet a baj? Vagy kezdjem újra? -
#2323 De nagyon ;] -
#2322 Csak a kard tudást, és a kétfegyveres harcot fejlesztem, skilleknél meg az erőt és a Hp regenerationt. -
#2321 Nem értem, én meg itt szenvedek a 11-es szintü gladimmal, aki elvileg a harcok nagy szakértője.
Szted indítsak új gamet? -
#2320 LotR valamit nagyon rosszul csinálsz -
KisKolok #2319 Hát izé, egy csöppet :)
Én vámpírcsajjal 7. szinten tudtam 300-at is sebezni, most már 12. vagyok, és megütöm a 800-at... Igaz átváltozva, be-bloodlustolva és 3. szintű Hard Hit-tel. ;) -
#2318 NEM IGAZ!!!!!!
25-ös sebzéseket nyomok. Nem túl kevés az? -
Scarto #2317 Hi all.
Kani jöhet. Énis csatlakoznék hozzá.
Lord of the rings: Nem, az nem normális :) én 35ös vagyok most, és még nem haltam, jó a gladi.
Scarto -
#2316 Vazz normális az, hogy a 11-es szintű gladiátorm mindig meghal, ha már öten körül veszik? -
#2315 A sirfeliratokat egyebkent tenyleg erdemes olvasgatni, vannak olyan jok mint a monkey2ben a temetoi kopjafak. ;] -
#2314 A kani az jó lenne:))))))))) -
#2313 Szóval akkor azért nem akarják lefordítani ezt a játékot, mert a humor nem jönne át, pedig itt teljesen jól átjött. :-) -
#2312 Ennel egyszerubb angol szoveg talan csak a nyelvkonyvek elso koteteiben vannak. Minimalis angol tudassal mar megertheto minden, vagy szotarazgatassal. De ha ragaszkodsz a magyaritashoz, szerintem nem nagy dolog es meg mernek ra eskudni hogy hamarosan jon egy csapat aki kozli hogy mar 20%nal jar ;] -
#2311 ha csináltok akkor lehet :) -
#2310 nem -
#2309 magyarosítást lehet valhonnét szerezni hozzá? -
#2308 Alul, szintednek megfeleloen ketszer ot "karika" lesz majd, amelyeket eltudsz erni gyorsan az 1-2-3-4-....-9-ö/0 gombokkal. Level1en, csak 2 karika van, lev2n 4, lev8n 3darab, lev16 karakternel mar 4, es vegul 30askent mar ketszer 5 karika lesz. Bal oldalikba tudod a fegyver+pajzsot, vagy fegyver+fegyvert rakni, a jobb oldalikba pedig a kepessegeidet. Valtas es hasznalatukhoz vagy a gombokat nyomod meg, vagy kattintasz ra, lehetoleg ne inventory nezetben, mert akkor kiveszi onnan az ott levo fegyvert. -
Zsömbi #2307 Sziasztok. Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudtok-e hozzá magyarosítást? És még az is érdekelne, hogy az emberemnél hogyan tudom cserélgetni a fegyvereket. A táskámban van egy csomó, de nem tudom őket használni. Ez miért van? Ja és varázsolni hogyan lehet? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Sziasztok -
TANKboy #2306 Igen sajna azzal a BUG-al már én is találkoztam. Rém idegesítő. Mondjuk azok a lovasok amúgy is idegesítőek! Halál rátok Shaddar Rim lovagok! -
#2305 Bazz...sírfeliratok :)
Magda..Csontvázként is jól érzi magát.
Ganor...Kalózmásolatokat készített :)
stb..stb -
#2304 Nekem a legújabb bugélményem, egy halhatatlan és sebezhetetlen lovas dark elf :)
Lelőttem a lovát, az elfeküdt majd mindketten felpattantak és kergettek tovább :) Csak annyi lett a változás, hogyha rávittem a kurzort, akkor kijelezte hogy ezt nem tom ölni :) Nem is tudtam...szégyen a futás, de qrva gyorsan... -
#2303 Bug szerintem. Par targynal nalam is megesett, hogy eltunt. Sot, neha ha felul a vampirom a lora, eltunik lovastol mindenestol ;] (semmi invisibility skill persze, sima bug) -
dolfy #2302 Hát az marha jó mit mondjak, csak nem az én oldalamra áll, és harcol a klónja ellen:) Akkor ez a gyűrű kell a tökömnek. Persze mondjuk egy oberstrumbanführer gyilokvérsárkány elkezd nekem osztódni és cseszhetem a 38-as gladimat egyből. Azért köszi az infot! Te olyan gyűrű nincs aminek hatására én osztódok??? Mert akkor megveszem mindkettőt :)))))))))))