8224
  • Rusy
    Nem tudjátok, hogy konzolból hogy lehet megnézni hogy hanyas a verzió, mer amikor feltettem a patchet az eleje kép eltűnt ami mutatta, és nemtom biztos felment e
  • VGQ
    Ne izgulj én is csak a 3. ujrakezdés után jöttem rá mikor az elején végre elolvasgattam a tutorial részt:))
    De én nem is használom a savegame opciot,csak mikor éppen kilépek a gamábol.Vagy mikor esetleg valamikor eszembe jut.Valahogy ugy tünik jobban járok a futással mint a loadolással.

A meteor esö ellen könnyü elmenni ugyanis csak a hangokat kell hallgatni.Én ha papokkal harcolok csak a hangokra koncentrálok,mert elötte van egy bizonyos moraj,és csak utána esik az áldás a fejemre,de persze akkor már régen nem ott vagyok,hanem elszaladtam akármerre egy kicsit.

Ijjász tényleg jo bár igen sokat kell tuningolni az attack skilljét,hogy sebezzen rendesen.A mostani ijjam max 900 dmg-s és sajna semmi extrát nem ad mellé.Általában a gyorsaság-ot használom vele.Ha jönnek izmosabb ellenek akkor bevetek egy kis eye for eye varázslatot ami elég sok nyilat kilö szép nagy sebzéssel.De sajna 1 izmosabb piros karikás monsztába 2 kell belöle:(
  • shaba23 #2379
    Te kizs buta :)
  • Bandew
    Nem tudtad hogy van quicksave?
  • PiszkosFred
    Hat megtepem magam ha ez komoly. En meg kinlodok a hagyomanyos mentesekkel, de legtobbszor elfelejtem azokat is..
  • PiszkosFred
    Ilyenekkel en is talalkoztam, szerintem van meg mit csiszolni a prefix vonalon a sracoknak.
  • Gear
    Világítani csak az 1.5-ös patch után fog. Abban vannak javított textúrák többek közt a seraph karinak is.
  • Bandew
    Hmmm érdekes páncélt találtam a játék elején. Semmi extra és mégis igen nagy strength kell hozzá (persze azt figyelembe véve, hogy a játék eleje):

Amúgy most vagyok level 6 és most sebzek 40 körül, ami azt jelenti, hogy ugyan oda fogok jutni.
    Szal ezek szerint ez a normális. :-(
  • Jonny87
    qsave : F9
    qload : F8
  • Scarto
    HI.

Split-ről annyit h szerintem nagyon király! 14%-om van, megkettőzi az ellent. 2x annyi xp-t kapok magyarul... És nem full élettel kettőzi meg, hanem épp amennyinél tart, van olyan amikor uccsó ütésnél kettőz és 1,1 ütéssel kivégzem mindkét monsztit és az 2x2500xp (nálam most ennyiket ad) Szoros helyzetbe split miatt még nem kerültem. Ha nagy a tömeg akkor fist of god, + potion of mentor és 1 kupac szörny + megkettőzve 20-25 ezer xp. Szerintem kira. Próbáljátok ki.

Scarto
  • PiszkosFred
    nebazd.. hol? ;]
  • shaba23 #2370
    Én inkább nem halok meg :) Ja és persze ott a quicksave/quickload is :)
  • PiszkosFred
    Futtyentesz a pacinak, es mar vissza is ertel 2-3 perc alatt.. (persze ha van speedje) Nem kell leallni az azota feltamadt(szinten respawn) monsztokkal, csak ha a magusok, samanok leblokkolnak. Nem veszes annyira, es legalabb van valami tetje.
  • BlackShadow
    jöhetne már a kani lehetne multiban tolni, legalább kezdek új karit mert ezt a vampit elbasztam de nem akarom elölről kezdeni :)
  • BlackShadow
    ne is említsétek, megint bemákolt pár kurva mágus :D már 4x respawnoltam vissza...
    idegesít h tök jól elvagyok 4 ogre chieffel erre benyomnak rám 2en meteor esőt egy-egy meteor 199 et sebez + még egy ogre is benyom egy 300 ast azt KO 0.1 mp alatt :)
  • shaba23 #2366
    A respawnodnak a legnagyobb hátránya, hogy esetleg qrva messze rak vissza :)
  • PiszkosFred
    Szerintem nem, illetve bronzon neztem, de nem tunt fel..
  • Bandew
    Amúgy ha meghalok, akkor levonódik valami XP vagy ilyesmi?
  • BlackShadow
    ha kijön 1.6 hoz vmi krekk v megoldás h indítható legyen tell me :)
  • Bandew
    Jaaaa! :-D
  • shaba23 #2361
    Mármint én a Gothicról beszélek :) Morrowindet nem is próbáltam :)
  • shaba23 #2360
    Az íjjász qrva jó, de qrva könnyű is (lvl10től)

A Morrowindem hibás volt azéert nem tudtam felvenni semmit :)
  • PiszkosFred
    Marmint egy masik kaszt, faj vagy iranyvonal, az adott jatekbol. Most is nagyon szemezgetek egy ijjasz karakterrel, de egyelore meg tartja magat a vampir ,]
  • Bandew
  • PiszkosFred
    Hat turelmes ember vagy akkor ;] (felek nem lesz meg iden sem kesz a magyaritas..) Ellenben a legtobb szerepjatek legvegere - ahol van vege persze - legalabb 5-6szori ujrakezdes utan jutok el. Van hogy annyira megtetszik valami mas, hogy inkabb valtok.
  • shaba23 #2356
    Én a Morrowindel ott elakadtam, hogy nem tudtam fegyvert felvenni :)
    Ezért hagytam a francba az egészet :)
  • Bandew
    Nekem a Morrowindnél van ez a legdurvábban. Eddig minimu 20x kezdtem újra, de eddig egyszer sem vittem végig, pedig nagyon szeretem azt a játékot. Talán lehet, hogy reménykedek a jó magyarításban? Lehet. :-)
  • PiszkosFred
    Az igazsaghoz hozzatartozik persze, hogy a mostani vampirnenim is a 3ik karakter, a demo utan elkezdtem a teljes gamat is egy karakterrel, de nagyon eltoltam mar az elejen. Illetve jobbnak lattam ha ujat inditok. Most sem tokeletes persze, sot... De mar nem lenne szivem letorolni;]
  • Bandew
    Most már mindegy. Letöröltem a saveeket. :-)
  • PiszkosFred
    Eleinte en is.. lev 10 korul jottem ra, hogy nem kellett volna. De esik eleg sok, igy bepotolhato. Foleg hogy minden monszt respawnol, igy az "utanpotlas" es az "esely" is megvan, hogy egy-egy nagyobb csoportot kiirtva, talalsz runeket.
  • Jimmyke
    thx shaba a screent de ezekszerint nálam bugos:(((((
    csak mászkál és nem világít hátán a ving:(
    mind1 exportolaom a karit s elkezden silveren

dualozni jó DElf-el?
  • PiszkosFred
    Hm, akkor adok neki pajzsot is. Azt meg nem probaltam, de ha jol emlexem ketkezes bicskaval hadonaszik.
  • Bandew
    Ja az tényleg jó lenne.
  • Bandew
    Akkor újra kezdem, mert eddig az összes rúnát eladtam. :-(
  • PiszkosFred
    Hat eddig csak elajult nalam is. Lehet hogy magasabb nehezsegi szinten ez valtozik, de ez csak tipp, illetve en is kivancsi lennek ra ;]

Elvileg csak fegyvert es potionokoat tudsz neki adni, fegyvert hasznalja, potit megissza. Eleinte itattam healt vele harc kozben, de rajottem hogy minek. Fekszik picit, aztan ugyis jon megint segiteni. Viszont dijaznam en is, ha diablohoz hasonloan legalabb az alapfelszereleseit is lehetne menedzselni. De kitudja, hetente jonnek a peccsek, sokminden valtozhat ;]
  • shaba23 #2346
    ő nem hal meg, azok, akik nem fontosak meghalnak. de akkor bukod a questet. kaphat pajzsot is :)
  • PiszkosFred
    Ahogy shaba is irta. A gandalf fele varazsloknal a varosokban, van egy lehetoseg a komogyartas mellett - exchange. Na ott van 4 db kis hely, ahova rakhatsz runakat, vagy barmi mast, ami skillt adna a karakternek. A lenyeg hogy ne a sajatjaidat rakd bele. Az eljarast leirta szinten shaba. Ha csak egyet raksz, kirohog. 2nel mar ad egy randomot, de ez megint lehet hogy nem a te kasztodnak megfelelo lesz. 3nal mar csak a te kasztodet adja, de szinten random. 4nel pedig kivalaszthatod hogy melyiket akarod megkapni. Termeszetesen az ar runek szamatol fugg, 4runes csere eseten tobb mint 2nel.
  • shaba23 #2344
    Jaja..Wilbur veled megy végig, de nem mondom el, hogy mi lessz a dolga. Lényeg, hogy nem küldheted el
  • Bandew
    Ja és még valami:
    Fegyveren kívűl semmi mást nem lehet neki adni?
  • Bandew
    Igen Wilbur a neve, az lesz az. Amúgy a társak nem tudnak meghalni, csak elájulni?