8224
  • Doki171
    Hali én goldon probaltam ki azért haltam meg k...va sokszor ahoz képest a silver csak puszta üdülés. Goldon ha jól emlékszem a farkasok már az elején kb 20 30 körül sebeztek akkor meg még nincs sok életem :))
    Szilveren max 10-et tudnak sebezni itt a különbség.
    Ha itt is átlehet vinni a karaktereket mint (diablóba)
    akkor izgi lehet újrakezdeni majd.

• windly
    sziasztok!

itt olvasgatom hogy van aki már 8 szintre 800 as sebzést elért vámpíral, meg hogy a woodelf milyen brutális... nos nekem a vámpírom csak 140-250 sebez 7 szinten és woodelfel kicsit szenvedek főmonsztáknál( pl:minotaurusz)

megkérhetnék valakit hogy mondja el, hogyan kéne ezket fejleszteni hogy jók legyenek? szeretnék egy jót játszani a játékal, mert jó a hangulata de ezekszerint elszúrok valamit elszurtam a fejlesztésekkel...(pl: a vámpírnál a vampirism van kimaxolva mindig és constra meg weapon l. rakok felváltva, woodelfnél meg weapon l. meg távharcra teszek), ja és socketelhető tárgyakat nem kapok:((

Előre is köszönöm a segítséget.
  • piSTUKA
    a kard skill és a kétfegyveres harc skillje nem adódik össze (nem erösíti egymást).

Vagyis, ha két karddal harcolsz, akkor csak a dual skillt veszi a játék alapul. Kard skillre akkor van szükséged, ha kétkezes kardot használsz, vagy ha pajzs/kard felállásban üzöd. Ezen kívül a balták nagyobbat sebeznek, mint a kardok (nehezebbek), nézd meg a bonus-t, általában +25% küröli extra sebzést adnak.

A gladiátornál sztem jó a HP reg-et nyomni, mert magasabb lesz a HP-d is. Úgy általában érdemes:
    - az általános weapon skillt nyomni (növeli a sebzések nagyságát
    - dualt fejleszteni
    - HP reg fejleszt

battleartra:
    - attack (az enyém vlmi 140% volt mire elértem a végét - kékezesnél kb 7-8 pontos ütés ad)
    - fist of gods (~10k sebzés a végére, rádadásul, ha egymás mellett állnak az ellenfelek, akkor 3-4-et is eltalál - mind meghal).

Amúgy sztem a gladi verhetetlen az ugrás/fist of gods kombinációval. bár a vámpír csaj is elég kemény, föleg éjszaka, vámpír alakban.
  • Ridley
    az 1,6-os patch feltétele után is lehet trükközni mint anno az 1,5-nél? ...vagy várjak a crack-re?
  • piSTUKA
    csak a bronz ilyen könnyü. silveren már jóval nehezebb.
  • VGQ
    Hát ez elég szokatlan ugyanis nekem deviancés van igaz csak 1.5-el,de még sosem fagyott ki.Szal nemtom nektek honnan jönnek elö ezek a hibák.Nekem eddig tökéletesen futott a progi szinte 1 bugot nem adott ki magábol.
    Na jo talán 1x nem lehetett sebezni 1 ellent,de azzal tuti vége.
    Még olyat is csinált,hogy egy csunya lovasijjászt szétlöttem a fa mellett erre meg elkezdett meghalni és feltámadni ujjra vagy 50x.De hösiesen záporoztattam az ijjammal ,és egy idö után megdöglött a lo,és támadt a gyalogos.

Más kérdés a nyulas küldetésnél mi a rákot kell csinálni????Csak le kell gyilkoljam az összes gonosz nyuszit???
  • Gear
    Nekem is volt fagyás , de nem az 1.6-os patch-ot okolom mert kb ugyanakkor tettem fel a cat 4.4 es VGA Drv-t és akkor kezdte.Miután kikapcsoltam a VPU recover-t megszüntek a fagyások.Más proginak semmi gondja nem volt a 4.4-es cat.-el.
    Ha neked is ATi-d van akkor érdemes kipróbálni.
  • PiszkosFred
    Azert nem semmi a jatek. Lassan egy hete lesz hogy jatszogatok egy vampirral es egy woodelffel felvaltva, de mindket karakterrel - a statisztika szerint - csak a jatekter 10%at ismertem meg ;] Az oke hogy napi par orat jatszom csak (es nem sietem el, kvesztelgetek, boklaszgatok, figyelem a kornyeket, egyszoval jol elvagyok) de ez akkor is szokatlan. Es en meg az elejen azt hittem annyi az egesz bejarhato terulet, mint amit a kezdeskent latunk a terkepbol.

TANKboy: nekem nem volt. A jatek fogja magat, es neha ok nelkul kifagy, lefagy, megall, elszall es hasonlo varatlan dolgot produkal, de ez megvolt a korabbi peccseknel is. Hogy miert, nemtom, de nem annyira suru a dolog, hogy panikoljak miatta (2-3 naponta egyszer). De ez lehet gep hiba is, virus is, vagy egyeb jatektol fuggetlen dolog..
  • TANKboy
    Másnak is van gondja az 1.6-os patch-el? Nekem elég gyakran kifagy a játék, főleg az elején a főmenüben. Eredeti a játékom szal nem crack gond. Ha vki találkozott ilyen gondal írja meg. Nem tudom eldönteni, hog a gépemmel van-e gond vagy az új patch-el (vagy mind2vel :)).
  • shaba23 #2412
    a véres rész nagyon jó, ha zoomolsz :) mikor ellövöd a fejét, hanyatt esik és dől a vér a csonkból, a tócsa meg növexik a földön :)
  • shaba23 #2411
    Na ez befejeződött :)

Aki csak most kezdi a játékot és kihívást akar, annak javaslom, hogy NE woodelfet válasszon...
    A játék végén a főgonoszok öszesen kb 1/2 perc volt a kettő. Ketten együtt sebeztek rajtam 500at az 1600 életemből :)
    Egy-egy kombómba került mindkettő. 1x7 multi shot+1x4 gyorsító+2x10 hard hit (najó, ettől még nem haltak meg, de a 2 hard hit után még jáccott a sebesség és a +6 nyilvessző :)

Viszont most nincs kedvem a silverhez :)
  • PiszkosFred
    Mondjuk ez igaz lehet, nem mindegy melyik verzio. Mert igaz, hogy semmi kulonbseg nincs jatekmenetben a ket kiadas kozott, de peccsnel mar bekavarhat. A kulonbseg egyebkent csak annyi, hogy az amcsi verziobol kihagytak a veres jeleneteket, test felrobbanasokat, stb, es igy megkapta odaat azt a besorolast, ami segitsegevel gyerekeknek (12+) is eladhato. Az angol es egyuttal europai kiadasban pedig frocsog a ver, foleg ha egy expl.arrow betalal egy kisebb hpval rendelkezo ellenfelbe, stb..
  • PiszkosFred
    igen, ez a negy van ;] En meg nem tartok ott, igy nemtom milyen cuccok vannak. Gondolom mint a diabloban, itt is vannak a nehezsegi szintnek megfelelo ertekekkel talalhato cuccok.
  • SarkanyfuaRUSH
    Bazz, gold után platiunum szint is van? Akkor 4 nehézségi szint van?
    Valaki játszik már goldon vagy platinumon? Milyen cuccok vannak?

köszi
  • pzs
    updater és szedd le a 1.53.0.25 neked az a jo patch
    nekem is ez volt , mots a 1.6 tal szopok mert arra még nincs törés
  • Rusy
    szerintem azzal van a baj hogy nem US, nekem krekkelt játékra is simán felment
  • shaba23 #2405
    Persze, ha az ember legit, magatalálós karakterrel diablózik, akkor NM is okozhat nagy meglepetéseket :)
  • PiszkosFred
    Az annyira nem veszes, de ketsegtelen hogy bronze utan szokatlan eleinte. De diabloban is a hell a kihivas, itt a gold vagy a plat. De felek, hogy mire elerem a vegso nehezseget, vert fogok izzadni ;]
  • shaba23 #2403
    Előtte silver :) lesz izzadás ott is :)
  • PiszkosFred
    Hat tenyleg nem ;] Majd goldon azert kivancsi leszek..
  • PiszkosFred
    Egy het korulbelul, de lehet ketto is.
  • nessh
    Valaki mondja meg nekem,hogy az 1.5patch-hez mikor jött ki a törés?(hány nap elteltével)_nembírok már várni :P
  • shaba23 #2399
    Én mondtam, hogy a woodelf nem nehéz :)
  • PiszkosFred
    Odehogynem. Kiprobaltam egy woodelf ijaszt, es hat kesz terminator a vampirhoz kepest, pedig azzal sem volt nehez..
  • PiszkosFred
    Talan elotte nem artana az origi sacred.exe-t visszamasolni ;]
  • genya
    Nem tudom felrakni a pachat.Az 1.5 pachat.:This Update is not compatible with your installed Version.Valaki mondja már meg mi a gond.Please...
  • Bandew
    De, épp ezért nincs itt senki. :-D
  • shaba23 #2394
    Na mivan nem jáccik senki?
  • PiszkosFred
    Magasabb verzioszam alatt a regieket tudod hasznalni. Magasabb verzioszam alatti menteseket viszont korabbi verziokon nem biztos, de ki kell probalni.
  • PiszkosFred
    Csupan csak egy hetet kestel a hirrel ;]
  • genya
    Hi.Tegyük fel ha most én elkezdek vele játszani a sima versióval akkor ha majd belemásolom a végleges legjobb pachat akkor a régi mentésemet be fogja tudni tölteni?
  • VGQ
    Már régen benne van a forumban a crack.Lam@ rakta bee vagy 2 oldalon belül.
  • bazsi123
    www.gamecopyworld.com

innen leszedhető az 1.5 crack
  • M.A.D.
    1.6-os....de nincs hozzá még törés. ja...és a patch-ek egy halom hibát javítanak. ezért hagytam abba 5 óra játék után 6 hete!!! majd, ha jó lesz a game...akkor esek neki.nem kell nekem bughalmaz.
  • Mihail
    Ha adtok egy ftp címet vhova, feltöltöm, kb 5 mega
  • Mihail
    Végre kijött a crack az 1.5-höz!!!
  • genya
    Hi.Valaki el tudja nekem mondani miben jobb a legújabb pach a játékoz.Ja és még azt is hogy melyik a legfrissebb pach a játékoz.Na és még az,hogy honnan lehet leszedni.Előre is kösz.Írjatok!!!!Please...
  • VGQ
    Beszélni kell a papnövel,és akkor kapod meg a föküldetés tovább északra.a 3 bejárat valamelyikén kell majd bemenned.
    Ha esetleg megölted a sárkányt ami jeget fuj akkor loadolnod kell:p
    És elöbb a seráfhoz kell menned utána a sárkányhoz.
  • maxius
    Most fenn vagyok északon, és egy romos csarnok bejárata előtt van egy szeráf meg egy csomó papnő, és ők vannak megjellve objektívaként a térképen, de semmit nem tudok velük csinálni...
  • PiszkosFred
    Hat nem... (felelmetes, tudtam hogy bamba vagyok, de hogy ennyire? eheh...)

vegignyomkodtam meg a legelejen a f1-12ig, de nem csinalt semmit igy nem is foglalkoztam vele tobbet. Mivel konfigolni a billt nem lehet, maradtam a manualis save-nel. De igy azer lenyegesen konnyebb. Hiaba, mindig tanul az ember ;]