Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ez a bajom :-(( de ha jön az éj leple akkor behúzodok egy faluba és ott várom meg a hajnalt addig adok-veszek egy két cuccot :-))))
A baj,hogy végigtoltam ,és már nincs kedvem nyomni silveren ,mert ott tul erösek az ellenek,és egyfolytában halok megfele😞(
És nem találok annyi üditöt ami elég lenne,pedig csak a 3. városban tartok😞(

De találtam egy jo dolgot😊)
Az elsö skillt akármennyire fel lehet tuningolni!!!Ugye a legelsö ládikában van kapásbol 1 skill😊
Na most akkor ujrakezded a gamét,felveszed a skillt ,export,ujracrálsz ,felveszed export.
Szal igy eléggé fel lehet turbozni!!
ÉN nem tettem meg!!(még)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Egyébként éjszaka nektek is olyan sötét a kép,hogy csak akkor láttok valamit ha a szobában is sötét van???MErt nekem ez s nagy baj.Csak este tudom élvezni rendesen a gamét,mert akkor látok jol mindent(mondjuk)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Csak azt felejtitek el, hogy a Dio elõtt nem volt olyan stílusú game. Az volt az etalon. Újat nehéz hozni. Az a nyerõ, aki erre ráérez.

Hát ja szerintem is jobb volt a d2 hangulata, igaz, az 1 volt anno a kedvenc gamém.

War. War never changes.

Kiskolok... a diablo2-ben és itt is ha nem találod ez az ellenfelet az nem bug... Azt nem fogom elmagyarázni, miért, nincs rá idõm, kérdezz meg vkit a közelben

War. War never changes.

I.C.ram
Nekem akkor sokkal nagyobb élmény volt a D2 mint most a Sacred. Elveszi a kedvemet pl. az, hogy alig lehet normálisan rákattan a szörnyre. A lebutított szintlépõ rendszer, engine se valami szuper, bár mentségére legyen, hog hatalmas területet kell lemodelleznie. Mozgás/harc animációk is elég gyengé. Ezek mind negatívumok. A pozitívumok épphogycsak ki tudják egyenlíteni az egyensúlyt, de szerintem patchek hiján semmiképpen nem egy nagy durranás ez a játék, bár egy szinfolt mindenképpen a mai silány felhozatalban.
Seraphimmal sokkal jobb lovon menni, egyszerûen 2x gyorsabban üt, mint gyalogosan. Ez biztosan bug, de most még megéri 😊

Amúgy sztem a Sacred sokkal kiforrottabb mint a D2. A d2-ben ugyan rákattinthattál a szörnyre rendesen, de sokkal többször bugzott (egyszerûen ütötted de nem találtad), mint ez.
Ahogy nézem ez a game annyira de annyira jól ki van gondolva, tele van poénnal, mindenféle hülyeséggel, nem nehéz, de néha küzdeni kell, és sokkalll élvezetesebb mint mondjuk a d2 😊
😊 Tudod? Jó munkához idõ kell. A rosszhoz + ...

crack +van már? :-))))))))
😊 Papiron 16.30-ig. Mert?

meddig tart a munkaidõd?
Erdei elf-el nyomulok kiváncsiságból

Sajnos én ráültem a CD-re, így nekem ne csekkolja indításkor. 😊
Crack gyere szépen. Bújj elõ.

Szerintem a Lónak az a dolga hogy elvigyen oda ahova menni szeretnél. Csatázni pedig ló nélkül érdemes. :-))))
I.C.ram
Szerintem sincs értelme. Sõt sokkal nehezebb lóval kattintgatni az ellenre 😞 Diablo kattintgatós részre 1000* jobb volt.

Eddig csak a sztoriban tudott jobbat mutatni ez a ják, mint a Diablo II. A dio egy sokkal kiforrottabb rendszerû jáékt.

Majd a Sacred 2.... 😊
Szeméccség, én itt melózom míg mások már túljutnak a vizes részen 😊 😞
I.C.ram
Köszi bejött 😊
piSTUKA
Csak a CD-t csekkeli, de azt is csak inditaskor.

piSTUKA
J Ó H Í R:

A németeknél már 100e eladott példány felett tartanak, több hete vezeti a játék az eladási listát. Úgy néz ki, hogy még pár ilyen hét, és a kiegészítö biztos lesz (ugye a fejlesztö német).

A multi problémára is ráfeküdtek, állítólag nem számoltak ekkora rohammal, de most bövítik a szervízt. Egyre többen tudnak stabilan multizni a neten, ami megincsak bizakodásra ad okot! 😉

piSTUKA
Így van. Csak én eddig nem sok értelmét láttam a lovaglást fejleszteni. Talán az erdei elfnél van értelme... de a többinél...

Amúgy meg lehet lovaglani 2-es vagy 3-as ridingskillel
ezt már csak 15-szõr kérdezték én még nem tartok ott de 15szõr hallottam, û-betû a konzol és írd be wasser ez egy másolásvédelem😊)))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

I.C.ram
Elakadtam 😞 Ott vagyok, ahol a Wyvern Pass-nál kell vizet hozni egy félholt katonának. Elmegyek az oázishoz, ott van egy kis tavacsak, és villog valami kék kör. Belementem a kék körbe, de semmi. Vizet nem tudok szedni sehogy a patakból. Ott van egy ló azt meg nem tudom meglovagolni. Mi lehet a baj? Hogyan kell vizet szerezni a tavacskából?
majdcsak meglesz, kell hozzá egyáltalán, az exe-hez hozzányúl egyáltalán?

Reggel óta keresem a crack-et, de csak spanyol topic-okban látom kérdezni a file-ról. Semmi több (idáig). 😞

Nekem is magyar bill van, de nekem pl. az û a konzol😊

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Ridley
jaja 1.5-ös crack jóóó lenne

AmdPower

Nekem a "û" gombon van😊

a magyaron pedig az "ö"

http://gaborszantai.co.uk/

Tilde. Olyan, mint a Tilda..😊

Nálam a konzolt az angol billentyûzeten ez nyitja ~

Egy megjegyzés a WASSER-hez: tegnap végzongoráztam a billentyûzetemet többször is, de konzolt sehogy nem varázsolt le...
Ha valakinek megvan az 1.5-ös uk crack linkelje be lécci,

Nekem néha játék közben vág ki a windowsba hogy visual c++ stb hiba, de amióta kicsit lejjebbvettem a proci tunningból nem csinálja, tuningolva van a procid?

Nekem nem azért volt sebezhetetlen ,mert Bug volt.Hanem azért mert a legutolso ellenfelet ugy lehet megölni,hogy belemész a repkedö csillagizékbe a fejed felett lesz valami kék jel és akkor tudod sebezni a necromata mágust.Sajna ezt nem tudtam ezért nem ment a sebzés.A BUG ott van,hogy meghaltam és mikor visszamentem NEM voltak csillagok egyszoval szopacs volt.
De ha az meghalt ugyis kivág a játék a menübe szal kedzheted silveren😊Mondja is a progi,hogy exportálj,hogy tudj nehezebb szintre menni.

Sorry! Látom..crack-kelted!

majd az egyik cd deviance könyvtárból a 2 file-t másold be a vinyódra.

windows media-t telepíts fel...amit kérdez az install végén

Boccs ha már írtátok valhol, de elég sok lenne vissz olvasni!
Szóval az a gondom, hogy tegnap húzztam le a deviane- változatot. Felraktam crackaltem, (XP-n)elinditom, pár másodperc múlva kilép, és a tálcán ott van lent a sacred, meg mellette, hogy sacred visual c++ , akármi. Mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen? Plese Help!

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

😊) Micsoda bölcs beszéd! De, ez rosszabb mint a meló. Nehezebb.

Elöbb a crack :-))))) a munka megvár :-))))
Ezt a "szar" crakket nyomozom már reggel óta. 😞 Mikor fogok éb dolgozni? 😊

Ridley
thx,thx és még eccer 😊

más:
a dual wielding vagy mi..van értelme a dark elfnél fejleszteni?
25-ös szintû a kari.
2 fegyvert használok fist of akármi...300-400as sebzés
elvileg a dula izé növelné az értéket vagy a támadást..de nem 😮
helyette a blade valamit tuningoltam..ez tényleg növelte.

szal ez a dual izének akkor mi értelme?
bug?

vagy olvassak vissza 😊 üzenetet kapom

tudom van már patch 1,5 (meg is van)csak még a jó öreg crack kéne hozzá (ha ez a gond)

AmdPower

Ridley
azé nem teljesen antialkoholista 😊

figy meló helyen van csak net..sajna sok idõm nincs netezni.
please írjátok le még 1x a köcsög büdöslábú SZOMJAZÓ katona hogyan kaphat vizet címû történetet. 😊

megértéseteket köszönöm.

AmdPower

Meg se próbáld, mert a srác antialkoholista, és képzeld vittem neki kávét, erre beszól, hogy koffeinmentes e?
Egyébként vizet hol lehet találni?😊
eh...
köszi, én meg a sárkánynál kevergek...

jam@
Ha jól emlékszem a lakószinten van. A fõ elf kinyúvasztása után tovább kell menni arra ahol a falak közt kék fények futkároznak, itt is van egy baltás fõszörny, ezt legyakva bejutsz az elementhez.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Off:Kinél van felesleges sör? (ezt is minden második kérdezi?) 😊)

Help please!

Van ugyebár a darkelf erõd:
1. szint lakószint
2. szint bányaszint
3. szint barlangszint:
itt kinyírtam egy sárkányt, találtam a térkép jobb-alsó sarkában egy szerkezetet, amire hiába kattintok, nem csinál semmit, ezenkívül mindenfelé víz és a nyugatra látható szigetekre, barlangrészre nem tudok átmenni.
A térképen a nyíl (fõküldetés, sárga) folymatosan északra mutat, de ott is víz van, így sehol nem találom az Elemental Earth-t...

Aki vágja, merre kell menni, segítsen, köszike...