8224
-
#2461 szerintem a pok megtalalasa azon a helyen "0" valoszinuseg! a ruin-nal meg varok akkor hatha 1.6 segit! -
#2460 Keresgéled a dolgokat, csak úgy random, vagy hagyod a fenébe. Vagy várod az 1.6-ot, hátha meggyógyít :) -
VGQ #2459 Ha jol emléxem a pok lenn van valami dungeonban a csontirol sajna asemmi értelmes infom.:( -
#2458 Es akkor mit tudok csinalni? vallaljam el oket es hagyjam eltelni az idot? -
#2457 Bugos küldik. Én a 2. karakteremmel meg sem kaptam ezeket, de az 1.vel megcsináltam mind2őt -
Noodlee #2456 Hi!
A kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintű karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idővel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
Szerintem a 1.5-ös peccseben többa BUG mint az 1.0-ásban. -
#2455 ez a kettö nekem is bugos volt. -
#2454 Hi! az en kerdeseimre nem tudsz valaszt adni? -
#2453 Hi!
Segítséget szeretnék felajánlani azoknak, akik sacred oldalakat készítenek, nagyon rá vagyok állva a játékra, úgyhogy szívesen segítek minden féle leírásban, ismertetőben, részletekbe, pontos adatokba is belemenvén.
Ha segíthetek akkor a köv címre írjatok: [email protected] -
#2452 Sziasztok! van ket kerdesem: 1. Crow rock castles-ben vagyok, van ott a foteren egy akasztofa, ami korbe van keritve padokkal, szoval olyan "vasarnapi latvanyossag", e folott jobbra all egy ember aki azt mondja valahol egy old ruins-ban egy magus, csontikkal mulatja az idot, ezt a csontit kellene jobbletre szenderiteni, ok. elvallalom a kuldit, viszont nincs a szokasos iranymutato nyil es a logban is csak egy fekete terulet van! ez mi? hol lehet megtalalni azt a bizonyos ruins-t?
2. szinten ebben a varban, jobbra lent, ha kilepunk a kapun, csak jobbra lehet elindulni es egy kis hidon ha atmegyunk, ott van egy nobleman, aki azt mondja van egy ronda merges pok, akit ki kell nyirni, egy barlangnal latta a nyomait, oda megyek a barlanghoz, de ott csak 6. v. 7 kis sarkany van, miutan lenyomom oket, sehol nem talalok semmilyen pokot es a nyil is eltunik, viszont a foszer meg mindig azt mondja nyomjam le a pokot! hol talalom meg? mind a ket kuldit egy nap alatt kell vegrehajtani! -
VGQ #2451 Jo elhiszem,hogy 1.5el nem fagy ki ,de nekem még 1 verziova lsem fagyott ki ami azért nektek elég sokszor.Sajna még nem probáltam sz 1.6-ot,de remélem minél hamarabb tudom majd tesztelni.Addig nem is akarok a gaméhoz nyulni,mert több xp gyorsabb fejlödés,szal minek kilodjak addig silveren.VAgyok ahol most vagyok és kész.Majd ha lesz crack akkor gamelek.
Addig is war3tft bnet:) -
TANKboy #2450 Az 1.5-el nekem se volt különösebb gondom fagyásügyileg. -
TANKboy #2449 Jó neked, hogy csak 2-3 naponta van gondod. Nekem az 1.6 óta akár egymás után többször is kifagy. A mostani karimat pl kiexportáltam és újrakezdtem a játékot, mivel a mocsárban -miután megkaptam a sárkány fogpiszkálós küldetését- egy bizonyos területet elhagyva folyton kifagyott.
Az XP szerzés miatt viszont nem mondok le az 1.6-ról. Ebben ugyanis ha iszol kék italt akkor kb 1 percig rajtad van és megduplázza a kapot XP-t!!!
Az előző verziókban csak kb 1,3x-osát adta és csak 25 mp-ig volt rajtad. Nekem most folyton világít a fejem. -
TANKboy #2448 Patch 1.7 is next.
Our main goal here is to concentrate on balancing, item bugs and most importantly, exploits.
We are scheduling this patch for the end of this month/beginning of next month, so in roughly 2 weeks. Patch 1.7 WILL contain the Trade Window which has been requested by the community, as well as a number of quest fixes and so on.
-
TANKboy #2447 Na az már világos, hogy a Dual Wielding és Sword Lore/Axe Lore nem mükszik együtt. Viszont az Agility Attack értéke hozzáadódik a Sword Lore Attack értékéhez? Erről mit tudtok? Nem szeretném feleslegesen fejleszteni mind2t.
A Protection szerintem a sebzésből vesz le, a Defense meg ugye az eltalálás esélyére van hatással (mármint, hogy engem eltalálnak :)). -
#2446 Hat az is lehet hogy tenyleg semmi szerepe majd meglatjuk. Csak van egy olyan erzesem, hogy jo lesz az meg valamire.
No, latom van mar magyar ember, aki belekezdett egy oldalba a jatek kapcsan, grat es kitartast. (Ennek ellenere viszont mi megcsinaljuk a magunk kis oldalat a ghq-n belul a kozeljovoben.) -
Scarto #2445 Hát diabloból kiindulva kéne :))
De ez nem dió :)
Aki ezt az oldalt csinálja: http://www.antarin.xw.hu/ Gratu hozzá jól halad. Egy kis segítség: Kasztoknál az nem csatmágus hanem csatamágus. Írtad h xar a helyesírásod, de majd mi segítünk. Így tovább jó az oldal.
Scarto -
#2444 Vilagos, nem is azt vitatom. De tuti van egyeb funkcioja is. Illetve lenni kellene.... ;] -
Scarto #2443 Van olyan ami 100-150-nel sebez... Úgyhogy fegyver. :)) -
#2442 Hat fegyverkent mi ellen lehet hasznalni? Egy-ket krumplibogarat is 3-4szer kellene megsuhintani, mire eszrevennek.. De ketsegtelen teny, hogy ez az info van elterjedoben mar hetek ota, hogy csak fegyver. En maig azt mondom, hogy nem CSAK fegyver ;] (de hogy mi, azt nemtom. Az is lehet persze hogy igaza van a nepnek, es egy alkalmi limlom tamadoeszkoz csupan..) -
Scarto #2441 hi all.
Koponya = fegyver. Nem socketbe lehet berakni, hanem fegyverként lehet használni. Ennyi
Scarto -
#2440 Ez csak az 1.5 óta van -
#2439 Poen. A bug akkor lenne, ha nem jelenne meg semmi ;] Viccesek ezek a nemet fiuk eheh..
Koponyaknak tuti van szerepe, de eddig en sem jottem meg ra. Utana kellene olvasni valahol... -
maxius #2438 Úgy néz ki találtál vagy 1 bugot, vagy 1 easter egget... -
Solutor #2437 No, ilyet láttatok már? :)
Alapból így néz ki a batyuban:
Bonyolult, mi? :D
Rákattintva:
Na erre varrjon vki gombot :P -
#2436 Hi! Mire valók a koponyák?
() -
#2435 -
#2434 Hali! Mire valók a koponyák? -
BigBug #2433 Hy! valaki tudja mire valók a koponyák??? -
#2432 Üdv!
Még mindig nincs valami jó angol nyelvű oldal ahol a skillek meg a cuccok részletezve vannak?
köszi -
#2431 Vampirral en is tele voltam set cuccokkal, es ezek nagyresze meg vampir is volt ;] Most a woodelffel meg nem talaltam semmit, pedig lassan 20. szintu. Viszont rengeteg combatarts-os runet kapok, amelyeket tomegevel tudok becserelni a varosokban. Vampirnal pedig alig talaltam.. Lehet ez csak veletlen, de picit furcsanak tunik nekem. -
#2430 az összes kérdésedre le van írva a válasz a topikban. -
balty #2429
2428, 2426, 2425, 2423, 2422 ha valaki tudna válaszolni valamelyikre!
-
balty #2428 Honnan lehet letölteni valami terjedelmesebb videót a játékról, nem csak 1-2 megás videókat? -
Sanzyy #2427 Én meg állandóan zöld cuccokat találok. Nem tudom mi az isten van, folyton azokat dobja:) Vámpírladymnek vagy 3 különböző zöld cucca van már, mindegyikből 2-3 db. Azért ez eléggé pozitívum, hogy nem csak 1 fajta karakterspecifikus zöld cucc van egy adott karakterhez.
Vámpírnál egy bajom van. Nem igazán tetszenek a skilljei. Szinte nem is használok mást mikor átalakul, csak a multi hitet, awaken dead skillt nagyon ritkán (egyébként sárkányt ha öltök élesszétek fel, nem rosz:) )
ott vannak a denevérek. Hát az sem nyerte el a tetszésemet. Most 32-es a lady, de eléggég egyhangúvá vált így a végére. -
balty #2426 Nem is azzal van a baj hogy férfi, vagy női cucc. -
balty #2425 Vannak cuccok amelyikre rá van írva hogy nem az én classomhoz tartozik és nem tudom ezért hordani, de nem varázscucc csak sima fehér nevű milyért van ez?
A Seraphimmal találtam speckó Seraphim cuccot, és arra is az volt ráírva, hogy nem az én classomba tartozik, gondolom ez is BUG! -
#2424 Woodelffel Explosive Arrow (vagy vmi ilyesmi) jol johet angyobb ellenfelek ellen. De persze nem szabad leallni veluk harcolni, futni kell es taktikazni, es ha feltoltodik a skill, loni egy ujabb a szemei koze ;] (multihit is tud apritani ha van rajta eleg skill, de az mar jo akar kozelharcra is..) -
balty #2423 Még 1 kérdés:
A skullok mire jók?
Van olyanom ami nem ad semmire, csak úgy van. Semmi értéke sincs. -
balty #2422 hali!
Valaki megmondaná mi a cuccoknál a Protection, és a Defense között a különbség? (nem a resistre gondolok)
Masik kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintű karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idővel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
Szerintem a 1.5-ös peccseben többa BUG mint az 1.0-ásban.