Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem találok annyi üditöt ami elég lenne,pedig csak a 3. városban tartok😞(
De találtam egy jo dolgot😊)
Az elsö skillt akármennyire fel lehet tuningolni!!!Ugye a legelsö ládikában van kapásbol 1 skill😊
Na most akkor ujrakezded a gamét,felveszed a skillt ,export,ujracrálsz ,felveszed export.
Szal igy eléggé fel lehet turbozni!!
ÉN nem tettem meg!!(még
)Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
War. War never changes.
Azt nem fogom elmagyarázni, miért, nincs rá idõm, kérdezz meg vkit a közelbenWar. War never changes.
Amúgy sztem a Sacred sokkal kiforrottabb mint a D2. A d2-ben ugyan rákattinthattál a szörnyre rendesen, de sokkal többször bugzott (egyszerûen ütötted de nem találtad), mint ez.
Ahogy nézem ez a game annyira de annyira jól ki van gondolva, tele van poénnal, mindenféle hülyeséggel, nem nehéz, de néha küzdeni kell, és sokkalll élvezetesebb mint mondjuk a d2 😊
Crack gyere szépen. Bújj elõ.
Eddig csak a sztoriban tudott jobbat mutatni ez a ják, mint a Diablo II. A dio egy sokkal kiforrottabb rendszerû jáékt.
Majd a Sacred 2.... 😊
A németeknél már 100e eladott példány felett tartanak, több hete vezeti a játék az eladási listát. Úgy néz ki, hogy még pár ilyen hét, és a kiegészítö biztos lesz (ugye a fejlesztö német).
A multi problémára is ráfeküdtek, állítólag nem számoltak ekkora rohammal, de most bövítik a szervízt. Egyre többen tudnak stabilan multizni a neten, ami megincsak bizakodásra ad okot! 😉
ezt már csak 15-szõr kérdezték én még nem tartok ott de 15szõr hallottam, û-betû a konzol és írd be wasser ez egy másolásvédelem😊)))Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem néha játék közben vág ki a windowsba hogy visual c++ stb hiba, de amióta kicsit lejjebbvettem a proci tunningból nem csinálja, tuningolva van a procid?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De ha az meghalt ugyis kivág a játék a menübe szal kedzheted silveren😊Mondja is a progi,hogy exportálj,hogy tudj nehezebb szintre menni.
Szóval az a gondom, hogy tegnap húzztam le a deviane- változatot. Felraktam crackaltem, (XP-n)elinditom, pár másodperc múlva kilép, és a tálcán ott van lent a sacred, meg mellette, hogy sacred visual c++ , akármi. Mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen? Plese Help!
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
más:
a dual wielding vagy mi..van értelme a dark elfnél fejleszteni?
25-ös szintû a kari.
2 fegyvert használok fist of akármi...300-400as sebzés
elvileg a dula izé növelné az értéket vagy a támadást..de nem 😮
helyette a blade valamit tuningoltam..ez tényleg növelte.
szal ez a dual izének akkor mi értelme?
bug?
vagy olvassak vissza 😊 üzenetet kapom
tudom van már patch 1,5 (meg is van)csak még a jó öreg crack kéne hozzá (ha ez a gond)
AmdPower
figy meló helyen van csak net..sajna sok idõm nincs netezni.
please írjátok le még 1x a köcsög büdöslábú SZOMJAZÓ katona hogyan kaphat vizet címû történetet. 😊
megértéseteket köszönöm.
AmdPower
Egyébként vizet hol lehet találni?😊
köszi, én meg a sárkánynál kevergek...
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Van ugyebár a darkelf erõd:
1. szint lakószint
2. szint bányaszint
3. szint barlangszint:
itt kinyírtam egy sárkányt, találtam a térkép jobb-alsó sarkában egy szerkezetet, amire hiába kattintok, nem csinál semmit, ezenkívül mindenfelé víz és a nyugatra látható szigetekre, barlangrészre nem tudok átmenni.
A térképen a nyíl (fõküldetés, sárga) folymatosan északra mutat, de ott is víz van, így sehol nem találom az Elemental Earth-t...
Aki vágja, merre kell menni, segítsen, köszike...