8224
-
Varian #2501 Scarto: még nem mentem sokat, elvittem a mukit Romatához, meg mentem egy kicsit a térképen.
Tény nem olyan sok az az xp de legalább van egy kis kihívás.
Nem jártam be mindent bronzon, de majdnem mindent, csak itt már túl könnyű volt. Amúgy az attackkal két karddal valami 5-6 ütést csinálok szóval elég jol mükszik. :-)
Mondjuk silveren nem néztem nem tudom ott milyen lenne....
HTB: grat a karidhoz, mennyi játékidővel érted el a 97-es szintet? -
Scarto #2500 hi.
Az az 1.6os krekkes patch engemis érdekelne :-)
Scarto -
Noodlee #2499 Ha valaki tud valamit a 1.6-os krekkről, akkor sikítson! -
Noodlee #2498 2-3 hét és lessz otthon netem akkor majd jól kipróbálom a játékot neten is, bár gondolom csak gyárival lehet neten játszani. :( -
xtro #2497 Open gameban lehet 16 tolni hack and slash be meg 4 en historyba jolenne egyutt nyomni de ugylatom itt senki nem akar magyarokkal gamézni :(
Szar ügy pedig lehetne egy hungari szobát creálni amit használgathatnánk
na csá -
HTB #2496 Jam:max 4et lehet,nekem is 5 slotos az armorom,de csak 4et lehet használni(fejlesztők azzal magyarázták,hogy túl erős páncélokat lehetne így csinálni....akkor meg mi a ráknak az 5 slot?na m1)
TopGun:most találtam új baltát,csak 2 slot van benne,de ad criticalra(most arra gyúrok),plussz jó a sebzése -
#2495 Azt elárulhatnád hogyan kell az 5 slotot bekovácsoltatni, mert kovácsok csak 4 slotot akarnak kovácsolni. Ez pech mert már dobtak több 5 slotos cuccot, de csak négy slotot tudnék használni belőle. Ez is egy bug lenne?
-
#2494 HUH!! nagyon kiraly! elarulod hany slot van a fegyverben? es miket kovacsoltal bele? -
HTB #2493 5 slotrol meg annyit,hogy kovácsolt a fegyver,és kb van rajta minden,szal tök8 ki ellen megyek
bocs a floodert
:> -
HTB #2492 lol nem 2-2 hanem 2-1 :> -
HTB #2491 az a gladi az enyém,a runákat meg azért nem cseréltem be,mert tök jól el lehet őket seftelgetni 1-1(legrosszabb esetben 2-2) arányban más játékosokkal,a másik ok meg az,hogy lassabban töltődnek a CA-ok magasabb szinteken,kb sima támadást nem is használok(hard hit és multihit 1 sec,fist of gods 5),most szépen kimaxolom majd concentrationt,és akkor lehet nekiállok beváltogatni a cuccokat -
#2490 Kozben elolvastam amit a masik hozzaszolasban irtal! :) -
#2489 HUH! bazz!! ez nem semmi! miota gyujtogeted a runakat? egyet sem csereltel meg be? ha nekem ennyi lenne!... :(( -
#2488 Én 35 voltam a végén, de maradt függő mellékküldetésem, és nem jártam be, csak azokat a helyeket, ahová muszály volt menni :) -
Scarto #2487 hi.
Ezek jó kérdések. A pontos válaszok engemis érdekelnének.
Scarto -
TANKboy #2486 Az Agility Attack értéke hozzáadódik a Sword Lore Attack értékéhez, ill. a Defense értéke a Parryng Defense értékéhez? -
Scarto #2485 NIncsmit.
Hányas szinten értél a végére???
Scarto -
#2484 Kösz :)
Időközben eszembe jutott, hogy amikor a játék végére értem kiírta, hogy hogyan lehet folytatni :)
Érdekes, hogy nem 1szer mentettem a játékot, de az export gomb fel sem tűnt :) -
Scarto #2483 hi.
Shaba23: Nyomsz egy esc-et, és a feljövő kis menüben ottvan h export. onnan meg már menni fog.
Scarto -
#2482 Szeretném, ha az enyém lenne a karakter :)
Ez egy netes barbi, most találtam a pcdome fórumon :)
Bár az igaz, hogy az én Woodelfemnek csak 2 slotban volt olyan íjj amit használt (egyikkel lőtt, a másikkal töltötte a kombokat, mert +5 volt rajte) a maradék 3 csak az eladásra szánt fegyvereket tartalmazta :)
Hol van az export gomb? -
#2481 Latom te is marhara kihasznalod a felajanlott 5 fegyverslotot ;] -
#2480 Export, majd new game, es nem ujat krealsz, hanem importalod a karaktert. -
#2479 Hogy a gecbe kell átmenni silverbe? -
Gear #2478 Ez a maszk nagyon kira:p. -
#2477 -
Scarto #2476 HI all.
Varian: Hozzád lenne kérdésem. Nekemis 48as barbim van, és goldon kezdtem el megint a gamét. (Silvert kihagytam) De elég nehéznek tűnik, tudom írtani az embereket de tényleg sokat kell inni. Én most Porto vallum-nál vagyok, és ott már 53as monsztik jönnek. Te hol tartasz benne? (Lehet h nem kellett volna átugranom a silvert) Kapok xp-t de az az 1500xp egy goblinért szerintem kevés ha azt nézem h mennyire könnyen ütnek... Pedig armoron meg agility-n is van vagy 10 pontom.
Thx
Scarto -
#2475 Ha elég erősen süt a nap akkor sérül, de nem is akár hogy.. -
#2474 hi all 1.6-os crack mikor lesssz???? köszi -
Varian #2473 Ja és igen, hp regenje az összes karinak van alapból.
A vámpírnéni sérül nappal vámpír alakban?
Mert csak próbából inditottam egyett de amikor kimegyek sivatagi napsütésben egy dekát nem sérült. -
Varian #2472 A megkettőződés nagyon is jó dolog, mint ahogy lejjebb írták több xp. :-)
Az ijjászt nem mondanám könnyűnek de nehéznek sem.
A sword lore biztos nem hat együtt a duallal?
A gladimmal 48-as szinten átmentem goldra, több mint 6000 életem van de biz szépen kellett iszogatni még a goblinoknál is, ha körbevettek.
Azért xp-t is jól ad értük. :-)
Amúgy a constitution sztem az összes karinál alap skill.
A varázsló jó tömegírtó csak rohadt sokat kell vele inni, és eddig nála használtam igazán a concentration italt. -
G_ArchAngel #2471 max 4-en lehet cooperative nyomulni, és egyszerűen lehetetlen üres szobát találni...
(magyar szerver még nincs?) -
xtro #2470 Szerintem kene összehozni egy magyar teamot akik egyutt tolják a gamét, egyketten vagyunk de jo lenne egy 10 fő akár :) aki csatlakozni szeretne a közös kalandozásokhoz az keressen icq 349981559 vagy msn [email protected]
csákány hombresz -
#2469 Ez igaz lehet. Sot, biztos hogy igy van szerintem is ha jol belegondolok. -
Noodlee #2468 A tegnapi kalandozásom során összefutottam 1 süsüvel. Waldur vagy hogy hívják hamar elfeküdt, és nekem sem esett jól, de még 1 pár szintlépés, és meglátogatom újra. :) -
Noodlee #2467 A 13. szintű karaktremmel ott léptem ki ahol most tartok és vagyok 15. ezért gondoltam hogy a karakter szintjéhez igazítja.
Az ikszpé elosztás meg tök gáz. Van monszter akit kb ugyan úgy tudok leütni, mint a "haverját", az 1ik 3xp a másik 215! -
Noodlee #2466 Köszi.
Azt hiszem nem is a karakter szintjéhez igazítja a szörnyeket, hanem azt figyeli a progi, hogy a fő Questben hol tartasz, és ahoz igazítja.
Az 1.5-ös pöccs márt fent van, a 6-oshoz még nincs törésem. :) -
#2465 Van benn igazsag, de ez a szinthez valo igazitas csak a monsztok egy reszere igaz. Ki kell probalgatni. En ujrakezdtem 21eskent teszt jelleggel vmelyik nap, de valtozo kepet mutatott. Voltak ranezesre osszecsuklo kis lenyek, de voltak olyan ork samanok es bajnokok, akiket hozzam igazitott, igy jott ertuk xp es arany. Tesztelgetni kell, mert egyelore nem nagyon ismertek a formulak, es csak a diablos egyeb hacknslash fele jatekok tapasztalataira alapozik mindenki. En is csak tippelgetek az "elmenyek" alapjan, nem biztos hogy ugyvan ahogy leirtam, szal ne vegye senki szentirasnak. Ahogy Barbossa mondta, ez csak amolyan utmutato. (majd kiderul idovel hogy mi merre hany meter, tul jo ez a jatek ahhoz hogy elfelejtodjon..);] -
#2464 Nagyon nem erdemes, mert eleinte semmi xpt nem fogsz kapni, csak a kvesztekert maximum. De ha szintet akarsz lepni, akkor keress egy olyan barlangot, ahol olyan lenyek vannak (kiirtasra varakozva) amelyekkel meg tudsz hamar birkozni, es meg xp is jon ertuk. Na azokat irtsd ki, majd menj fel a felszinre, es aztan vissza. Az esetek 90%aban ujratermelodnek a monsztok, es igy irthatod oket ismet. Persze idovel egyre kevesebb xpket fogsz kapni, ha szintet lepsz. Hasonlo mint a diabloban. A karakterszint es a leny szintje kozotti elterest figyeli a prog, igy a legtobb ertelemszeruen azokbol a monsztokbol jon, amelyek kb. +/-2 szintre vannak toled. Igy 13askent az elejen orkot irtani nem lesz ertelme, 1-2 xpk fognak jonni. A sok kveszt rohangalast pedig szerintem igy is meg lehet oldani, ha adott barlangokban elidozol egy picit, es nem rohansz tovabb. Termeszetesen celszeru az 1.5 v. 1.6 peccset hasznalni, ezekben lett megdobva a monsztok xp erteke. Foleg 1.6ban... -
Noodlee #2463 Hi!
A kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintű karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idővel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
-
#2462 Koszi! ahol a poknak kene lenni az iranytu es terkep szerint mint irtam, ott 7 kicsi sarkany lakik! :((