8224
-
Noodlee #2541 Ha se nyil, se térképrészlet, akkor elég nehéz megoldani a questet... -
Foglaltnick #2540 Én nem gondolom hogy ez bug lenne. Szerintem ez a csinálj-te-is-valamit ne csak mindig a nyíl után menj ostobán szindróma. Főleg ha ezek random teszik le a célszemélyt. Persze lehet hoty tévedek... -
#2539 Aham! kb nalam is igy mukodik! :(( -
Foglaltnick #2538 a logbook nekem mindig sötét a keresd meg jellegű küldiknél. Kivéve érdekes módon ennél. Persze nem megyek semmire azzal ami a képen van. Nekem nincs egy befagyott küldim se, és azoknál, ahol van kék nyíl, ott mindig van kép is a logbookba. Ott nincs kép, ahol nincs nyíl. -
#2537 Hi! nekem ennel a sotet elfesnel a logbook is sotet volt, pedig 1.5 a patch! :( -
Noodlee #2536 Nekem is egy csomó quest befagyott, vagy nem jelenik meg a célhely a térképen, vagy a megjelölt helyen nincs semmi.:(
Volt egy quest ahol egy Ghoult kelett legyakni, odamentem a megjelölt helyre, legyaktam, de a logban még mindíg az szerepelt hogy gyakjam le. 1 napos határidő volt rá, és már vagy egy hete megcsináltam ,de mégsem mondta azt hogy Failed, de ki sem pipálta. -
Noodlee #2535 Lightos csalásnak minősül, de ha megcsinál az ember egy olyan questet ami után nem csak ikszpét, vagy pénzt kap az ember, akkor mentés elötte mielött mész jelenteni hogy kész. Ha valami gagyi cuccot kapsz jutalmul, akkor load game, míg nem tetszik a jutalom. -
Foglaltnick #2534 1.5 igen
Ez is olyan volt, hogy két küldi volt egyszerre. A másikat könnyen megcsináltam, ezért mentettem rá az állásra.
Tanultam a hibából...
-
Noodlee #2533 Én pont az Assassines Questnél töltögettem vissza, de csak azért mert, lazára vattem a figurát, és elátta a Drow a bajomat. Visszatöltés után meg ott ált melettem a sötételf. -
Noodlee #2532 Gondolom az 1.5-ös peccs van fent neked. Szerintem sokkal több BUG van benne mint az 1.0-ásan. Valaki javasolta, hogy egyszerre csak 1 questet vállaljon el az ember, és akkor nem lesznek nagy Bugok a questekben. Valamit segít, tényleg kevesebb az elvégezhetetlen questek száma, de még így is sok van. -
Foglaltnick #2531 Igen, ezt tapasztaltam. Mármint a reklamálósat. Most viszont hiába megyek vissza vagy ezerszer. Akkor ezek szerint az ilyen megkeresős küldik azok random pakolják a célszemélyt... Hümm, akkor nem tudtok segíteni.
Ok köszi, próbálok akkor töltögetni. Nem nagyon van közeli mentésem az a baj, csak olyan, amikor már bevállaltam... -
Noodlee #2530 Hi!
Van a Quest megkapása elötti mentésed? Ha igen akkor töltögesd vissza, és egyszercsak majd a sötételfet szinte elötted rakja ki a térképen ha elvállalod a questet. Ha nincs mentésed akkor gáz. Vannak küldetések amelyiket a megjelölt helyen nem lehet megcsinálni, aztán visszamész "reklamálni" és láss csodát a célszemély szinte ott áldogál az melett, aki adta a questet. -
Foglaltnick #2529 Sziasztok!
Egy idétlen kérdésem van, hátha tudtok segíteni: adott az a hely a játékban, ahol a Wilbur gyereket agyoncsapják (a felett a sárkány-átjárós nagyváros felett) namármost van itt egy kisebb falu, ahol egy tag ad egy olyan küldetést, aminek az a neve, hoty "The Assassin", amiben egy sötét elfet kellene kinyírni, és annyit mond, hogy valami barlangba vezetnek a nyomok, valami öreg kőhöz vagy mi, keressem meg.
Emléxik valaki hol van ez? Már az egész környéket körbejártam hatszor, minden bokor mögé benéztem, de nem találtam semmi okosat. Pedig az ilyen keresd meg küldetések nem szoktak messze lenni....
Köszike!
MADár -
#2528 Bots. -
#2527 Nekem a következő a tapasztalatom. Az elején az axe loret meg a weapon loret nyomtam (mindkettő 15 körül), majd felvettem a dual wieldet(lehet hogy nem így kell írni), tettem rá 5 pontot, és a sebesség 220 (2 kezes baltával 200 alatt volt), az attack nagyobb, mint sima 2 kezes baltával, a sebzés is magasabb. Szerintem nekem összeadta a kettőt. ja, és az agilitys attackot is hozzáadja, csak az nem nyomja meg annyira. -
#2526 Nekem a következő a tapasztalatom. Az elején az axe loret meg a weapon loret nyomtam (mindkettő 15 körül), majd felvettem a dual wieldet(lehet hogy nem így kell írni), tettem rá 5 pontot, és a sebesség 220 (2 kezes baltával 200 alatt volt), az attack nagyobb, mint sima 2 kezes baltával, a sebzés is magasabb. Szerintem nekem összeadta a kettőt. ja, és az agilitys attackot is hozzáadja, csak az nem nyomja meg annyira. -
#2525 Ja, azt hittem, hogy szingliben nyomul. Itt is valami B.net szintű dolog van multiban? -
#2524 Oda irta a valaszt is #2491-ben, hogy miert gyujtogeti a runakat! nem olvastad el? -
#2523 Miért érdemes felhalmozni a skill rúnákat? Láttam lenetebb egy képet egy gladiátorral és egy nagy rakat rúna felhasználatlanul csücsült az invben. Nem csak gladiator rúnák voltak, de nagyrészben azok. -
#2522 Hat nem. 24es most a woodelfem es tele vagyok carunevel ha visszajovok egy nagyobb kvesztutrol. Tesztelgetni viszont ketsegtelen hogy jol lehet igy, igaz idoigenyes tokoles es kisse cheat szagu, de hat tesztelgetni aki akar, annak mindegy... -
#2521 Ok! ertem, de mit kovacsoltal bele? -
#2520 annyit nem ér az egész :) -
Scarto #2519 BOcs, elírtam, nem direkt volt.
Én elolvastam vagy 1600 addon ebből a forumból, mert későn néztem ide, de nemláttam erre utalást. Miért csak egyet??? 4után becseréled egy másikra ennyi... Csak sok idő :)
Scarto -
VGQ #2518 Ja és vgq nem vcq Nagyon nem mindegy!!:) -
VGQ #2517 Ezt már leirtam jooo régen:))
Egyébként csak 1 skillt lehet vele tuningolni,mert csak az alapot használja.
én már fejlesztettem is,mert ha elszaladsz az elsö teleport kapuig(1-2 perc kb) és átmész rajta a 2. városba majd dumálsz a katonával máris 2 skill köved lesz:) -
Scarto #2516 VCQ: hát igen, lényegében énis találtam, de nemvolt mögötte semmi, = nullával... :(((
Csalóknak, vagy aki tesztelni akar egy picit: Hogyan is szerezzünk sok combat art-ot rövid idő alatt. Amikor elkezded a játékot ott állsz egy láda mellett amit ha kinyit kiesik belőle egy armor és egy combat art. Namost azt felszeded, kiexportálod a karit, kilépsz, új campaign az exportált karival megint elkezded a játékot és megint ottlesz az armor és combatart a ládában. Ezt addig csinálod amíg van hozzá türelmed :-). Így le lehet tesztelni pár skillt, meg ha meghagyod akkor lehet menni a cheates karival. A lifestolent pedig tényleg ajánlom mindenkinek, sokat segít nagyon.
Scarto -
#2515 Lesz az egy het is. Ahogy kijon a 1.7es peccs, elotte par nappal majd jon a krekk. -
Cutee #2514 Dark Elfnél a Blade és a Dual Wield megfér egymás melett, vagy ha 2 fegyvert használsz akkor csak a Dual Wield számít? -
VGQ #2513 Hát ez gáz.Sajna én sem találtam.Ki van irvan hogy sacred 1.6 crack,de semmi sincs mögötte:((
Köcsög csalo szemetek csinálják azokat a lapokat.:(
Pedig annyira akarom már!!!
Kár,hogy nem értek hozzá,mert nagyon belevágnék az tuti. -
Scarto #2512 :))))
Én kerestem, de nemnagyon találtam. Talán 1-2 nap múlva.
Varian: SZerezz be lifestolenes cumókat!!!! Van most rajtam 25% lifestolen. Sokat számít majd meglátod. ezer életem van, nyomok egy fist of god-ot amikor 2-3 ember körémáll és maxba megy életem!!! Így már nem kell annyit inni. Most visszamentem silverre egy kicsit expelni meg cumókat keresni, és ha majd elérem a 60-at (52vagyok most) akkor elkezdem goldot normálisan.
Scarto -
VGQ #2511 Mint irtam nem vagyok lusta csak el kellett menjek.De látom ti még nálam is roszabbak vagytok ugyhogy keresek magamnak,és genyo modom nem mondom meg nektek -
Fro5t #2510 bocs a kérdést:) má utánna olvastam és márnt tisztán látok:))))) -
Fro5t #2509 Shaba23: és menyi idő alatt fejlőttél fel level 97-re?
Hány órát kellett gyepálni a gémben? -
Scarto #2508 vcq: A kis lusta :))) De azért én csatlakozom hozzád :)
AKkor inkább a parryinget érdemes nyomni az agility helyett???
Scarto -
HTB #2507 parrying defenset növeli
Varian;5-6 nap intenzív játék alatt simán megvolt 97es szint
1.6-ban lehet fejlődni mint állat,csak jó partiba kell kerülni(lehetnék már sokkal erősebb is,de van csomó haverom akit fel szoktam húzni,ilyenkor partyban csak ketten vagyunk[hogy cuccokat ne kapja fel más]) -
VGQ #2506 Nos gyerköcök
Sajna nekem most el kell menjek 5 orára,de mire visszérek remélem lesz belinkelve valamitöl egy 1.6-os crack.
Aki gondolja irja be ezt:
sacred patch 1.6 crack
a goggle keresöbe és nézze meg az a szép adag dolgot amit kidob rá.Remélm valaki lesz olyan joszivü,és mázlista,hogy megtalálja közte a deviancás verziohoz is a cracket.
Elöre is köszi neki a helpet:)) -
#2505 Mondjuk ugy, hogy ha korbeallnak es meg nem tamadtal, akkor e skill hatasara kevesebb az eselye hogy megutnek/nagyobb az eselye hogy kiveded. Olyasmi mint a dnd3e-s parry, gyakorlatilag golyofogo pajzs egy harcosbol egy gyengebb fizikumu magus elott. Felfogja az uteseket, es nagyjat ki is vedi. -
Varian #2504 Scrato: igaz az is, de talán 1.6-tal majd.... -
nessh #2503 A Parrying-lényegében a "Defens" értékét növeli.(de nagyon kis %-ban) -
Scarto #2502 Varian: értem. De szerintem nem kapsz annyi xp-t goldon mint amennyivel nehezebb. Szerintem alapba 2ezer körül kéne adnia a goblinoknak. Mert 4-5 körülvesz és 6ezres hp-m leütik hamar. Na ez az én saját véleményem.
Htb: Parrying skill lényegében mit csinál????
Thx
Scarto