8224
  • TopGun
    Nem emlekszem pontosan, de elofordulhat! miert kerdezed?
  • Noodlee
    Top Gun!
    Te nem nyomultál a gyalogló chat RPG szobájában kb. 5 évvel ezelött?
  • EqUiNoX
    Igen, szokott ilyeneket csinalni.. Majd talan az 1.7 javitja ezt is ;]
  • freelancer
    En a "Wyverns are not dragons" kuldetest nem tudom befejezni. Elmegyek a kekkel megadott helyre es nem talalom
    a Wyverns-t akit le kene gyakni.
  • Noodlee
    Én 3 karakteremmel 3 helyen kaptam meg a küldetést.
  • Noodlee
    A pókos küldetést bármikor, és bárhol megkaphatod. Szerintem esélytelen a screenshotos dolog.
  • TopGun
    Nem talalom azt a nyuves pokot! :(( ugy hallottam, hogy a barlanghoz kozel egy temetoben van, de a temetot sem talalom sehol! nem tud valaki screenshotot benyomni rola?
  • Scarto
    hi.

Vki: Ez pontosan mit jelent? Relationship between your healt and damage taken 4%. A bekapott sebzés, és az életem 4%-ban kapcsolatban áll, ez oké, de ez mi az istent jelent, mit csinál ez pontosan?? Tudja vki?

Scarto
  • Hmuda
    Hát nem éppen eredeti. :D
    Inkább kivárom az 1.6-ot, biztos ami biztos.
  • PiszkosFred
    Azert lesz majd olyan, amikor jonnek a lathatatlan targyak, a sebezhetetlen ellenfelek, az el-eltuno lovakrol es egyeb tereptargyakrol nem is beszelve. Bugos az alapjatek, de a fejlesztok becsuletere legyen mondva, dolgoznak is rajta hogy kijavitgassak a hibakat.

Linknek ott a hivatalos oldal, rajta a peccsek, krekket nemtok, en megvettem eredetiben. GCWn elvileg 1.5hoz van, de azt mondta valaki nemreg, lehet hogy virusos. 1.6hoz meg nincs, legalabbis sir mindenki ;] Hogy ez a virus most poen volt e vagy nem, nemtom, ha gondolod nezd meg. Volt egy uw-s link is 1.5hoz talan egy hete beirva. Ha eredetid van, akkor 1.6ot javasolja mindenki, mar csak a megnovelt xp miatt is, de ha nem eredeti, akkor 1.5
  • Hmuda
    Illetve crack nem kell, csak a pecs.
  • Hmuda
    Igazábol nekem semmi bajom nem lenne, ha az a térkép bug ki lenne javítva.
  • Hmuda
    Link, crack? :-)
  • PiszkosFred
    Elvileg - es ez a vicc a dologban - dialupot veve alapnak csinaltak a dolgokat. MMO jo ellenpelda, de azok kozul keves jatszhato offline single kampanyban, mint a diablo, nwn, sacred es tarsaik.
  • PiszkosFred
    1.6 a legutolso.
  • Hmuda
    Mellesleg nincs még peccs? Hátha javítja a térképet, mert előfordult már, hogy nem jelzett rajta bizonyos karaktereket és jó lenne, ha esetleg azokat akiknek a küldijeit megcsináltam már, azokat visszarakná kékre.
  • Hmuda
    Ennyi erővel akármelyik MMO gamét felhozhatnánk ellenpéldának. Pl az SWG sokkal részletesebb és mégis "kicsit" több játékos bir el. :-)))

Lehet, hogy csak a játékosok sávszélességét becsülték alá egy "csöppet". :D
  • PiszkosFred
    Na igen, de jozan paraszti esszel: tudtak a fejlesztok hogy mekkora hatalmas vilagot hoznak letre, egesz reszletesen. Ez a vilag elbirna soksok jatekost, igy ennek tudataban kellett volna csinalni a dolgokat. Az mas kerdes, hogy ez e egyaltalan az oka, es nem valami mas, amirol fogalmunk sincs..
  • Hmuda
    Ha már a kvesztek miatt 4-re kellett redukálni a létszámot, akkor ott már komoly gondok vannak a netkóddal. Elvileg a SC-PT multija se a pályák mérete hanem a gyengécske netkód miatt lett 4 főre degradálva (pedig mekkora poén lett volna 8-an nyomatni :-) ).
  • PiszkosFred
    Meg szerencse..

bnetre mint felepitesre gondoltak (sc, wc, dio, stb egymas mellett egy egyseges, megis attekintheto serverrendszerben) nem a jatek stilusokra. En siman eltudtam volna kepzeni azt, ami a Dalakora, Nordock es egyeb NWN PWken megy, nagy vilag, respawnolo monsztok, egyszeri kvesztek melyek server restartkor resetelodnek, es mindez allando 64 jatekossal megfuszerezve. Neha ugy kell varni orakat, hogy be tudjak lepni, pedig tizedakkor mint a sacred vilaga, megsincs lag, vagy tumultus. De meglatjuk, ekkora teruleten kar lenne a keszitoknek ezt a lehetoseget kihagyniuk. Hetente jonnek a peccsek, majd csak belenyulnak a multi limitjeibe is.. ;]
  • Hmuda
    Hm, érdekes. Nem egy Dio2 szintű így első hallásra.
  • PiszkosFred
    Jatek fajtajatol fugg. Ha kvesztelgetsz, cooperativban jatszod a gamet akkor max 4 player, de ha csak ugy azt csinal midnenki amit akar es amerre akar, akkor 16pl.
  • Hmuda
    Mennyi ember fér egy szerverre? A map alapján elég monumentális a terep (nem egy MW és nem egy MMO de nagy). Ha sok ember fér fel, akkor vannak dedikált szerverek?
  • PiszkosFred
    IP alapu gamekhez jo a tort is, de a zart serverekhez ugyanaz az eljaras mint a bnethez (eredeti+key). Irtak is valamikor az Ascaron fiuk, hogy a multi kapcsan a bnet lebegett a szemuk elott mint alap.
  • Hmuda
    Ja kérdeztem. :-)

Mellesleg milyen extra dolgokat kell véghezvinnem a netes gaméhoz? Egyáltalán fel lehet jutni az open netes gamékra, vagy itt si B.net szintű a védelem?
  • PiszkosFred
    Ha kerdezed akkor a valasz igen, ha kinyilatkoztatod, akkor meg szinten igen ;]
  • Hmuda
    Ismétleés a tudás anyja:

"Itt is valami B.net szintű dolog van multiban?"
  • Scarto
    Varian: Úgy maradtak meg, mintha nem lennének aktiválva. Átmegyek rajta, kicsit elgyalogolok , és kivilágosodik vagy hogyírjak, kinyílik az a zöld ovális felette. Mázlim volt h adta azt az övet. De utánna kapásból adott még lifestolenes cumót :)) Ha máshogy nem megy, tegyél a socketekbe vampiress combat artokat, amelyik 3% lifestolent ad. Azt később kiszeded ha nemkell , vagyha találtál mást.

Scarto
  • Varian
    Scarto: teleportálgattam én de nem nagyon akarnak nekem adni ilyet, lehet hogy a külsőm....
    Amúgy neked goldon megmaradtak a teleport kapuk mert nekem az összes megvan, de amikor belemegyek akkor olyan mintha még zárva lennének, lehet hogy valami bug ez is.
  • Scarto
    Varian: Egy kicsit teleportálgass ide-oda és mindig nézd meg milyen cumót árul Braverock castlenál az árus. Mindenen lehet ez az életlopás!!!! Armor, kard, csizma.... Draws hit point from nmy x% asszem ez az. Nekem az övem 12%-ot lop!!! Nagyon kira és még ad dexxhez meg str-hez is, és az ÁRUSTÓL vettem. Minél előbb szerezz be, csak ajánlatni tudom :)))

Scarto
  • PiszkosFred
    http://www.antarin.xw.hu/ amirol tudok, illetve keszul a mi oldalunk, de az meg nagyon gyerekcipoben jar, igy csak ezt a linket tudom en szemelyszerint mondani, mint "magyar sacreddel foglalkozo oldal"
  • Ferko
    Udv All!

Vki meg tudja mondani h melyk skill valo a talalati esely novelesere?
  • faszláma
    Ennek a játéknak van valami Magyar honlapja ahol vannak leirások skillekröl karakterekröl?
  • Varian
    Scarto: erre gondoltam én is csak ugye nem nagyon találtam eddig ilyen cuccokat, megf venni sem nagyon lehet, talán 3%-os volt asszem egy kard, de az meg keveset sebzett. Szóval addig marad az iszogatás, csak be ne rugjak.

A questek még 1.5-ben is hibásak sajnos, nekem a legtöbb hiba az hogy ha megcsinálok egy küldit akkor ugyanuyg ott marad a jel ahol a quest volt, bár ilyenkor ha visszamész ahhozz aki a questet adta megadja a jutalmat.
    Tegnap volt hogy volt 6 aktiv küldim de szerncsére mind jó volt.
    Viszont amikor csak néztem, inditottam egy darkelfet silver szinten és a bénitó auráját használtam, szépen haladtam is aztán egyszercsak kilépett windowsba mindenféle hibaöüzi nélkül. Ilyet eddig sosem csinált, még faygást sem.
  • EqUiNoX
    Adtak ki egyaltalan a jatekhoz serverfileokat, mint diablo eseteben a bnetd es egyeb megoldasok? Mert anelkul picit nehez lesz...
  • VGQ
    Lejeb irta valaki,hogy a kanin akarnak egy servert csinálni a játéknak ugy ahogy a dio is megvan.Szal ott lehetne játszani máshol tudomásom szten nem lehet deviancéssal tolni multit.
    De az még odébb van sajna:(
  • Noodlee
    Valaki játszik neten multit nem eredeti játékkal? Vagy megoldhatatlan?
  • TopGun
    Na igen! ha tudom merre kell jarkalni akkor tudnam!
  • Noodlee
    De ha már elötte jártál ott, akkor könyebb lenne megtalálni, mert tudnád hogy hova indulj.
  • VGQ
    Tü a szénakazalban.
    A térkép méretéböl ez jöne ki:)