8224
  • Noodlee
    Az 1.5-höz mindenkinek van krekkje!
    Az 1.6-ost vadásszuk!
  • NeoMaN
    Itt
    Sacred 1.5 JÓ CRACK!
  • NeoMaN
    Érdekes. 1.5-höz 2 hete van jól működő NOCD patch, nem kell hozzá semmilyen Daemon, semmilyen varázslás.
  • Scarto
    1.6ossal is megy, csak jól kell beállítani a scriptet, ami nekem még nem sikerült, csak 1.5-re.

:(((
    Scarto
  • Noodlee
    Mi van az 1.6-os verzióval???
    Leadom az infót, aztán kakukk??
    :))
  • Scarto
    Nahh bexarás :))) 1.5-re sikerül olyan scriptet csinálnom h elinduljon. AZ elején disc verification error volt. De most elindult!!!!! :) Mert eddig úgy indítottam, hogy autorun, official website, alt+tab rányomok playre és így ment. De most elindítom a scriptet és már fut is :)) Nahh most felrakom az 1.6-ot, és megpróbálom arra.

Wish me luck :))

Scarto
  • Scarto
    Még nemigazán működik.

Jahh damon végülis az imidzsfájlokhoz van szerintemis.
    De az egyik gyerek ezt írta forumba:
    I use DaemonScript and it works with my backup cd. Not working with image on hd.

Script:
    RunApp Sacred.exe
    Emulations [v] RMPS
    Delay 4000

Emulations [v] RMPS
    Delay 500
    Emulations [v] RMPS
    ...
    Szóval neki sem ment image-val...

Scarto
  • Noodlee
    Sikíts ha működik!
    De ezt még mindíg nem értem:

"That trick works only with burnt copies, no image emu."

A Deamon Tools pont az imidzsfájlokat kezeli, és nem a másolt CD-t.
  • Noodlee
    Igen azt
  • Scarto
    Daemonscript.exe 109kb, ezt szedted le gondolom.?

Scarto
  • Scarto
    Nahh re.
    KÖssz, gyorsan leszedem, megnézem, és akkor szívok pár sort vele :))) Mert elsőre tutti nemfog menni :)))

Scarto
  • Noodlee
    "That trick works only with burnt copies, no image emu."

Ezt nem értem:
    A Deamon Tools pont az imidzsfájlokat kezeli, és nem a másolt CD-t.

• Noodlee
    Installáld fel aztán:
    C:\Program Files\DaemonScript\DaemonScript.exe
    Majd Options
    :)
  • Noodlee
    Ki is lett próbálva. Lehet turkálni benne
  • Noodlee
    Scroll le és Download
  • Noodlee
    Itt van:

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=7
  • Scarto
    Nem.
    Nekem egy script kell a daemon tools-hoz, amivel az rmps lehet állítani, amit azt jelenti, hogy amikor elindítod a gamét az próbálja tiltani az emulációt, ez pedig amikor ilyen kérelem érkezik , akkor mindig engedélyezi! És ezt daemon tools 3.46-ban csak pipálni tudom, állítani nem. Namost nekem bekéne állítani h pl: 500milisecundumonként engedélyezze az emulációt, h elinduljon a Sacred.
    Még van egy kis elintéznivalóm, deha visszajöttem akkor utánanézek még ennek. De itt nézz körül addig szerintem, ha van kedved: daemon-tools.cc írták párszor h daemonscriptet lelehet szedni a download section-ba, de még nemtaláltam meg. Hátha te nagyobb sikerrel jársz.

Scarto
  • Noodlee
    DaemonScript
    Nem a DAEMON Toolsra gondolsz?
    Szerintam az lesz.

http://www.cd-rw.org/software/dawnload.cfm?software_id=424&mirror=0

Itt a link
  • Noodlee
    OK
  • Scarto
    Na jólvan majd délután még próbálgatom, de most eszek vmit, mert éhes vagyok :) Noodlee: DaemonScript ha találsz ilyet vhol, ahonnan le lehet szedni, írd be ide a linkjét. Köszi
    És akkor annyival előrébb lennék.

Thx.
    Scarto
  • Noodlee
    Valaki már összedobhatna egy 1.6-os krekket. Ha már nekem nem megy. :)
  • Noodlee
    :(
    Én meg itt gubbadok a monitor előtt a melóban.
  • Scarto
    Nem, én itthonról forumozok :))
    Fősuli rulz, pénteken nincs semmim :))))

Scarto
  • Noodlee
    Mindenki melóból fórumozik???
  • Noodlee
    Ha megvan az 1.6-os crack akkor a linket tedd közszemlére!
  • Scarto
    Noodle, Piszkos Fred: Thx, megnézem.
    Amit meg az előbb írtam, megpróbálom.

Scarto
  • Scarto
    AKi perfekt angolos:

A lényege, h eredeti 1.6al is lehet jáccani, csak ezt kell megcsinálni: ok here's my share.

this will only work for those who made the 1.5 worked using the emulation method.

it's tedious but it's worth it if you can't wait for the nocd or for another workaround.

first patch to 1.6.

as you know the lame patch disables the emulation on dt so here's what you got to do. while the game is verifying the disc you need to reenable the emulation. but you need to watch it because the game will try and try to disable it so you must reenable it until the game loads. you must repeatedly enable the emulation on until the game loads or until you need to restart it again (due to verification error). once you get the hang of it, you can enjoy 1.6.

Oki I've been looking everywhere and it gave me the solution ... Download DaemonScript from D-tools and use it to time-delay enabling RMPS emulation, I put 6 times enabling and 1 second timer between each ... Afterwhat I just bump with 5 more Enablers straight ... Guess What ?? The 1.6 version runs now each time I execute my script ! with the last 1.6.022, and a Cyclone burnt baby . Now Try and you will say thank you to the frenchie

You'll have to adjust timer according to you CD reader speed ( faster means more timers ... ) That trick works only with burnt copies, no image emu .

Scarto
  • EqUiNoX
    Nem mernek ra megeskudni (otthon tudnam leellenorizni, igy melobol nemnagyon) de szerintem a fomenu alatt valahol. De lehet hogy csak mas jatek kapcsan remlik.
  • Noodlee
    A verziószámot a Main képernyőn írja ki, ahol választhatsz New Game, Load Game meg ilyenek. Jobb alsó sarok kb. 0.5-ös betűmérettel.
  • Noodlee
    Igyexem
  • Scarto
    Jam: Hányas szinten kezdted el a Goldot??

VKi: Hol írja progi h hányas verzióm van fent???? (1.5 van fent, csak most nézem, lehet h találtam 1.6os nocd-d, deha felrakom, akkor hol írja majd h 1.6-os verzió van fen?)

thx
    Scarto
  • jam@
    Van platinum szint? Most végeztem az arannyal, de nem választható csak bronz ezüst és arany. Csak 1.6 -os patch után lehet platinumon nyomni?
  • TopGun
    Egen! az ok lesz! de kellene egy screenshot rola ok? a kornyekevel lehetoleg.
  • TopGun
    nem tudom merre van? mert Wilbur velem van meg!
  • Noodlee
    Crow rock castles az ott van "ahol a Wilbur gyereket agyoncsapják", vagy utánna? remélem nem utánna mert ott még nem tartok. Bár hétfőre akár tarthatok ott is. :)
  • Noodlee
    Ha megmondom hogy hun a tematő az OK? Mármint hétfőn.
  • TopGun
    DE! sajnos ezekre mindre egy napos hatarido van es Crow rock castles-nel vagyok, de van kuldi elotti mentesem, csak par xp-m veszik el, az viszont nem sokat szamit, ugyhogy raer hetfore persze!
  • Noodlee
    Melyik városban vagy? Bár lényegtelen, mert nem vágom hogy melyik város melyik. :( De ha ráér hétfőre utánnajárok, csak mondd meg a város nevét. Remélem nem 1 napos határidő van rá.
  • TopGun
    Ja! de en igy irom a nevem: TopGun! o nyilvan maskepp irta! egyebkent azert erdekel a pok pontos helye, mert van egy masik kuldi is ami ehhez a helyszinhez kapcsolodik,
    a csonti varazslo.
  • Noodlee
    Mert volt ott is egy állandó arc Top Gun nickkel. Ha te lettél volna biztos emlékeznél...