Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah megcsináltam! köszi mindenkinek e segitséget! most eccer elindult, jáccottam is eggyet (eddig😊
de kiváncsi leszek hogy másodszor elindul e.
mégeccer köszi mindenkinek!

én is gyaktam már le egy ilyen portálos sárkányt.

Shongi
Abból ugye nem lesz semmi gubanc hogy meggyaktam valami sárkányt akihez egy porton keresztül jutottam el???
Ugye nem küldetésföggõek?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

mekkora barom hüle vagyok😊

"Enemies with lower levels die on sight +5" pl (na igy van pontosan) 😊

én is deviancével nyomulok, amugy valami "enemy light sight" (az enemy meg a sight tuti benne van😊 vagy valami ilyet keress😊 asszem ,nekem ilyenem van😊

Valaki lécci mutasson nekem egy térképet arrol,hogy hol vannak a sárkányok,mert nagyon érdekelne a többi.Most ujra nekikezdtem bronze fokozaton,mert eddig csak szivtam a 34-es elfemmel silveren.Szal most gyurnák egy kicsit a dragonokon,meg az erösebb ellenfelek(jégoriásokon)en hátha tudok lépni még ugy 10 szintet,és akkor már izmosabban megyek neki a silvernek.
Ja és én eddig nem kaptam olyan öngyilkolos cumot😞(Mi annak a tulajdonságnak a pontos megnevezése amitöl halnak???Nem lehet,hogy azért mert deviancéval nyomulok,és abban nincsen??

De a térkép nagyon kellene.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

hehe.. 😊
még nem csináltam meg 1.5-re a daemon 3.46-al
majd minnyá neki állok, csak elöbb le kell nyugodnom😊

Erre én is kíváncsi leszek. :-)

kira!

Hjaj, skacok, dekirály =D
Én elõször 1.5-ben kerültem ahhoz a bizonyos "vizes" részhez, és tök faszán ott volt a Water Bottle, nem kellett konzolozni.
ez éppen nem az, amugy sok sárkány van.)

na most szedem a daemon 3.46-ot!!!!
örülhetek ha menni fog
meg ti is mer nem idegesitelek benneteket😊

Sárkány? Az amelyikhez egy portálon lehet eljutni a nagy vár(os) felletti barlangban?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Nemhaagacc
Hi all!

Gladiátorral nyomulok. Illetve most kezdtem. Csak érdekelne a "GLADIÁTOROK" véleménye, hogy mit érdemes nyomatni? Tippek trükkök ilyesmi esetleg.
Elõre is köszi!

ez a gyík van a fenyõerdõben keleten? ez kapásból megtámadott tegnap, de sajnos elakadt a fákban, és gyenge 40 perc alatt a lvl 12-es elfem kinyírta hardhit-tel...
(normális ember nem lövöldözött volna ennyit, már az egér akkuja is jelzett, hogy le fog merülni)

http://gaborszantai.co.uk/

Tombi
én 23-szinten öltem a sárkit...elég gyengus volt 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Ha valaki fel tud jönni multiba én fent leszek a DeadLight Hun szobában.
jam@
Loromir the Vise - rossz kutya, lábhoz!!! R.I.P.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Hali!
Próbáld #1233 ban leírtakat. Nekem úgy megy daemonnal (3.46)
emulációk nélkül.

Voltam és tudom hogy kevés az a program a miert kihagynék egyet de ezt mindenkinek maga kell eldöntse.

piSTUKA
Na kipróbáltam a gyári CD-vel is ezt a backup témát.

Furcsamód nem megy, disk verification error-t kapok a DT3.46-al is. Hiába másolom ki az image-eket a CD-kröl ( CloneCD-t használok, a legújabbat), nem megy...

Pedig má úgy örültem!

Meg azért sztem senkinek sincs pénze arra,hogy minden jo játékot megvegyen.Akkor én most 2 hét alatt vagy 100k-t költöttem volna el ,mivel leszedtem vagy 20 gamát ami nagyon tetszett.És nem vagyok milliomos😞(
Az utolso 2 eredeti gamám a war3 meg a TFT a 2ért fizettem külön külön 5000-5000 pénzt,és erre is vártam sokat azért.(inkább rengeteget).Ennyit megér egy gama az tuti(föleg ezek),de azért egy sacred-ért sajna nem adok 7 ronygyot.Várok inkább még 1-3 honapot és szépen bekerül az "ezt vedd meg" csomagba 2999 ért😊)
És mindezt a rengeteg bugjanák.
bár a kiegészitö jöhetne esetleg.Igaz nemtom elképzelni milyen lehet,de azért megnézném.és végre ma már lesz idöm ujra játszani egy kicsit.Eddig lefoglalt sajna a magyar war3tft😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

A Sacred elso cdje ki van releaselva clonecdben, szal ha ezt hasznalna mindenki akkor tuti menne a progi mindenfele crack nelkul.
Infobol:
TO PLAY MOUNTED:

ú1ú Unpack it.

ú2ú UNINSTALL alcohol from your system

ú3ú Turn ON RPMS emulation in Daemon Tools 3.46

ú4ú Mount image in Daemon Tools

ú5ú Play and Enjoy!
Megkerdeztem egy arcot aki ezt hasznalja es:
works with patch 1.5 without crack!!
Szal toltsetek le es ezt hasznaljatok,es akkor a patcheket sem kell crackelni.
(deviances 2. cd termeszetesen kell a bulihoz)
pa!
Nem azért, de én már "sajnos" rég nem vagyok diák. Másrészt 7 ezerbõl 5 napi Hubertus adagom jön ki. 😊)

Nem is az volt a gondom, hogy hányas szintû döglik meg hanem, hogy elõtte senki, tuánna mindenki aztán megin senki, mégha ugyanolyan szintûek is.. na mind1
piSTUKA
LOL 1:0 oda...

piSTUKA
Ha plusz hatos, az a köv jelenti:

(a te szinted + 6) - 10 = monsta szint alatt meghal minden ellenfél, aki meglát. Sztem hasznos kis cucc, nekem is van ilyen, csak most épp nálam magasabb szintü dögöket aprítok, így nem sok hasznát veszem...

korábban volt egy számolás:
pl. 30. szintû vagy és hatot ad az öv, az 36, ilyenkor kötelezõ a mindenkori 10 szintkülönbséget levonni, így az eredmény, hogy minden 26. szint alatti teremtmény meghal ha elmész melletük (lehet, hogy büdös a karaktered, vagy nagyon alacsony a karizmája)

Az hogy néha mûködik, néha nem...bug...

Izé
Volt egy érdekes élményem tegnap
Már jó ideje van egy övem, ami +6-ot ad ahoz, hogyha meglátok vki alacsonyabb szintût, akkor az menten meghal.
Namost, egész idáig sose történt ilyen, aztán tegnap egyszercsak megyek, aztán hirtelen bárkire ránéztem meghalt.
Tisztelet a kevés kivételnek (egy Gargoy).
Visszanézve mindegyikük alacsonyabb szintû volt mint én (vagy inkább azt jelenti, hogy alacsony szintû?)
Aztán meguntam, levettem az övet, gyaktam kicsit, majd visszaraktam, és minden a régi kerékvágásban.
Utánna már nem halltak meg a látásomra...
kiserik
Voltál te valaha diák???

Elismerem igazad van a diákokkal kapcsolatban.De akkor is eggyel kevesebb berúgást megér a program.

teljes mértékben igazad van, de a diákok nem engedhetik meg (van amelyik igen) maguknak, mert ha én még pl. kollégista lennék tuti piára költeném😊

egyébként a multi élmény miatt megéri megvenni, csak már jó lenne egy magyar csapatnak kialakulnia és koopertívban végignyomni...

Lehet,hogy most mindenk le fog ugatni de azért is megkérdezem..Olyan sok 7 db ezres ,hogy megéri szopni miatta ???Ráadásul még némi pluszt is ad a feltört mellé ami nem elhanyagolható..PL online game.

'ÁSSZEGH!!!

Ma reggel elkezdett szarakodni, abszolút nem indult, akármit csináltam. Elkezdtem gondolkodni, hogy tegnap miért mehetett... Mondom ment a zene. OK, WMP9 indít, zene bekapcsol, és INDULT a game
Lehet, hogy nem a wmp9 "csodája" ez, hanem csak kell valami másnak is mennie, mikor indítom.
😊) Kössz. Nem nekem kellett, de én is megnézem megint.
Nos. Én tegnap elindítottam az update-tet dolgozott is rendesen egy DOS-os ablakban szépen. Ja, mindkét CD törölve lett a vinyóról, tehát most szedhetem le megint az 1. CD-t. Mivel a dveiance-s crackkel nem kért CD-t. Most viszont, értelemszerûen igen, mert az exe-t is felülírta.

Ridley
nah no comment? most image-rõl install vagy cd-rõl?

AmdPower

Pár napja becopyztam a patch fix listáját. single-be pár, multiba sok hiba lett javítva. asszem 4 oldalal ezelõtt van a leírás.

Ridley
1,5...
ha jól sejtem a sacred install(elsõ lépés) cd-rõl megy , igaz?..nem image-rõl installáltátok

AmdPower

erdei elf - tudod, a csajokra bukom😊

Hamed
Jé, egy Angel😊) Milyen karakterrel nyomulsz?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Egyébként van vmi értelme a zöld szetes cumóknak? Mert találtam már pár gladiátoros holmit, de nem vmi extra cuccok, sokkal jobbakat lehet találni/venni késõbb.

Hamed
Na jó, én nem fogok egy játék kedvéért alcoholt meg ccd-t uninstallálgatni. Van vmi hír normális krekkelt peccsrõl?

Illetve vmi fix-list található vhol, hogy érdemes-e egyáltalán felrakni? Mert megmondom õszintén a wasseres problémán kívül nem nagyon találkoztam egetrengetõ buggal az alap deviance-os verzióban, pedig lassan a végére érek.

az sem semmi, ha partyban vagy, akkor csak ctrl+arckép és mellé is teleportálsz...
ez jó ötlet a halál utáni séta/lovaglás kiküszöbölésére...

Amíg, Ti Daemonoztok, addig én meg démonokat ölök: a single karimat lejegeltem és kezdtem egy újat a closed multiban, estétõl fel is nyomtam lvl 13-ig...
Marha brutál, ha pl. 5-6-an vagyunk benn, iszonyú erõs lesz még a goblin is...

Lassan átmegyünk a "Daemon Tools" rejtelmei topic világába 😊))

Faki
Mindenhol oda van írva hogy Daemon 3.46 Ejnye-bejnye figyelmetlenek szenvedtek

Ja ezt én is leírtam párszor anno! Nekem alapból ez volt fenn.

BAKKEER!!!
HÁT az benne a _lényeg_ hogy 3.4!!!HATOS!!! Daemont használj 😄 3.41-el nekem sem ment.