8224
  • Scarto
    Ip-cím megnézése xp alatt: futtatás beírod h cmd
    bejön ablak, ott beírod ipconfig ahol kivan írva hogy IP cím: az a tiéd.

Máshogy: jobb alul tálcán ott a kapcsolatod, rákatt kétszer , ott részletek,(vagy támogatás, kinek mi van ott) és ott az ügyfél ip címe, az a tiéd!

Scarto
  • shaba23 #2702
    akkor én ne menjek?
  • Scarto
    ok.

De nem muszály telepítened: go.icq.com beírod a számodat, és a kódodat és már fent is vagy!!!!

Scarto
  • VGQ
    elvileg van 147460010es icq-m,de akkor most telepitenem kell.Sietek.
  • Scarto
    VGQ: nincs icq-d??? Vagy esetleg irc-en is tundnánk beszélni.
    Battlelant szedd le. (vagy ha adsz mail, elküldöm nemnagy)
    A host elindítja a gameservert, majd a battlelant is:
    Ezután beírja a csatlakozni kívánt emberke ip címét, majd a sajátjával is rákonnektol saját magára. És utánna start game.
    Ha jól emléxem így magyarázták nekem.

Scarto
  • VGQ
    Nemtom mit kell csáni a battle lannal és mitöl leszünk összekötve.Ja és hol tudom megnézni az ip-met winxp alatt??
  • shaba23 #2697
    Megpróbáljuk?
    Vagy van valami trükk?
  • VGQ
    na vagyok.Akkor meséld el hogyan kell,és akkor teszteljük.
    Nekem 1.5ös van deviance.
  • shaba23 #2695
    nincs msn de van egy kis időm jáccani :)
  • Scarto
    VGQ: Hello. Nekem lenne kedvem jáccani multiban. Elméletben már tudom hogy kell :)) De még nem próbáltam.
    A bökkenő hogy msn-em nincs, icq-m viszont van :))
    Nincs icq-d véletlen???

Scarto
  • VGQ
    Aki akar gamelni és van msn-e az irjon nekem a [email protected] cimre.Most bekapcsolom ugyhogy biztosan leszek.
  • VGQ
    Na itt is vagyok,pontosan ahogy igértem.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Lehet Battle Mage-nek bot+pajzsot rakni?
  • shaba23 #2690
    Mikor érsz rá kipróbálni?
    Csak azért, hogy ne akkor kezdjünk killódni
  • VGQ
    Ha jo és megy akkor én leszek 22:30tol tutira és akkor tolhatnánk valakivel,aki tud jönni.Én nagyon kiprobálnám már a multi részét!!
  • shaba23 #2688
    Ha van lehetőség tört gémmel játszani, akkor szóljatok. ma kb 9-1/2 10 körül kipróbálnám :)
  • jam@
    Ez a Battle Lan-os dolog müxik egyáltalán, jó lenne Feltápolhatnám a heveromat, mert nagyon nem dobnak neki cuccokat.
  • jam@
    Most költöttem el 8 milla aranyat gyűrűkre és amulettekre, meg is lett az eredménye főleg a strength-emnek örülök

• jam@
    Én most vagyok, vacsiszünet aztán hentelek tovább
  • Smitiz
    Most senki sem játszik ezzel a játékkal, vagy mindenki ezzel játszik állandóan, és ezért pangg a fórum
  • Smitiz
    Hogyan kell battle Lannal egymással játszani? fel kell patchelni, vagy az is jó, ha egyik példány sincs felpatchelve?
    Elindítom a BattleLant, megadom a haverom ip-jét. Nála is mennie kell a proginak, ugye? (gondolom...) neki nem kell az én ip-met beírnia sehova?
    A játékon belül meg Local Network? vagy valameik internet?
    hmmm.... mennyi lehetőség
  • NoBoDy
    Kosz mar megtalaltam.
  • NoBoDy
    De nekem nincs a crcknel dll file!
  • Smitiz
    Battle.Lan 0.5 - http://www.infoceptor.com/files/warcraft3.shtml
    Van újabb??
    Amúgy működik ez az izé? :))
  • Oren
    A dll fájlt is csapd a sacred könyvátrba a mi a cracknél van.

Nekem is lenne egy problémám ott tartok hogy az elementálokat kell csesztetni, felmegyek a levegőhöz megcsinálom m ár mutattja is ott a tűzföldön hogy oda kell mennem aztán elmentettem, visszatöltöm és megint mehetek fel a levegőt megszerezni mikor azt már megszereztem és ez már másodjára van csinálta. Ha valaki tud valami segítséget megköszönném.
  • sid123
    Köszi a segítséget, megtaláltam!
  • NoBoDy
    Hali!Tudna valaki segiteni?Amikor uj jatekot kezdek a toltes utan fekete marad a kep.Amit ezelott irtatok azt mar mind kiprobaltam!Elore is koszi.
  • Foglaltnick
    Köszönöm, ez volt a lényeg, hogy másik kasztnak a képessége-e, köszi.
    A következő idióta kérdéseim vannak még (aztán lelövöm már magam):
    1.
    Bravewallban valami szerencsétlen adott egy küldetést, hogy egy sötét-elf városól hozzak el neki egy szérumot. Kalim-Khor a város neve. Oké.
    De az istennek se tudom megközelíteni azt a várost. Valahol a föld alá kellene bújjak, vagy mi? Próbáltam jobbról, a térkapu felöl, de nem tudtam felmászni. Próbáltam balról, Braverorck Castle felöl, de nem engedte megkerülni. Próbáltam középen alulról, de a folyó az utamat állta. Namármost akkor mi?
    2. Braverock Castle-ban van egy gyógyító, akinek kell egy gyógynövény, hogy meggyógyítson egy kereskedőt, elhozom a gyógynövényt, de nem ad semmit cserébe. Próbáltam többször, de nem. Ez bug, vagy csinálnom kéne még valamit?

Köszike!

MADár

• Outlander
    A megölt ellenfelek lelkéből életerőhöz juttat
  • PiszkosFred
    No, az oldal kezd összeállni. (most az eső miatt itthonülős nap volt és volt egy kis időm foglalkozni vele. Akit erdekel egy ideiglenes tesztverzio, az itt megtekintheti - http://sacredhq.uw.hu ) Annyi kérésem lenne a játékkal jatszókhoz, hogy aki játszott már komolyabban bármelyik kaszttal, az leírhatná az egyes combatarts-okról a véleményét, illetve mindegyikről pár mondatot, hogy konkrétan az mit is csinál, mi a velemenye rola, mennyire van ertelme hasznalni es mennyire nincs..stb. Egyszoval rovid velemeny a CA-krol. Mert woodelfen és vámpiron kivül nem játszottam más karakterekkel, és hülyeségeket meg nem akarok írni 10 percnyi teszt utan. A ghq-s kollegák pedig annyira el vannak havazva mindenfélével, hogy most egyelőre nemtudnak segíteni ebben, csak maximum pár hét mulva. Természetesen csak akinek van kedve es hangulata. Aki ugy gondolja hogy van kedve segiteni, az irjon egy msgt, vagy emilt. Elore is kosz, a tobbiektol pedig bocs az OFFert.
  • Outlander
    Az egyik darkelf skill
  • PiszkosFred
    Nemtom de engem is erdekelne, mert kellene a modositok leirasaba..
  • Foglaltnick
    hi

valaki pls
    mijaz a soul catcher +1
    thx
  • Hmuda
    Aham, szóval nem csak kettő, de három slottipus van. Köcc az infót. :-)
  • TANKboy
    A Mystdale Castle-t hagyd el kelet felé a horror erdőn át ami egy kihalt falucskába vezet. Ennek a falunak az észak-keleti részén újabb ösvény egy nagy runakőhöz vezet ami elteleportál egy sivatagi völgybe. Ebből egy barlangon keresztül tudsz kijutni déli irányba ami a nyílt sivatagba vezet. Itt ugyancsak délre tarts a sziklafal mellett és eljutsz egy újabb barlangba. A barlangon át kijutsz vmilyen hosszú kacskaringós fensíkra (elég hosszú). Ezt kövesd végig. Eljutsz egy nagy kastélyhoz, attól északra van a portálkapu.
  • VGQ
    És ezt hogyan??Mert itt azért vannak többen is sztem akik játszanának eggyütt.
  • shaba23 #2667
    bronzból megsemmisül a kiveendő cucc ezüstből romlik, ha kiveszed, aranyból nem lesz baja :)
  • Hmuda
    Köcc. :-)))

Akkor már csak a különböző színű slotokat nemtom mire valók.
  • PiszkosFred
    OFF
    Csak nem a III.14-es korabbi csoporttarshoz van szerencsem? Sok sikert a veghajraban ;]
    ON
  • alcsapalcsa
    nos ha vki neten keresztűl szeretne játszani a barátaival, akkor nem kell mást csinálni, mint létrehozni egy virtuális magánhálózatot, majd bekapcsolódni a barátoknak, és usgyi. biztos van jobb megoldás is de ha vki barátokkal akar játszani akkor ez bőven megfelel