8224
-
VGQ #7744 Hali
kérdésem annyi lenne ,hogy a single playeres cuccaimat át tudom adni másik karakternek valahogy?
Mert van egy csomo set itemem a másik karaktereimnek,de igy használhatatlanok..
elöre is köszi -
természetesen ez csak az ancaria campaign, ezután jön majd az uw! -
márpedig szerintem ennyi... megcsináltam újra, és ezúttal láttam a végén lévő movie-t is. a csontvázakon keresztülzúz valami erő, mutatja a tájakat, aztán "to be continued..." -
Legalábbis úgy emlékszem :P -
nem -
Lehet még egy kérdésem? :d
a játék úgy végződik, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírom shaddar-t?
csakmert most tettem meg, viszont a movie helyett, ami azután jön, csak nagy fehér képernyőt látok aztán főmenü. -
köszi! :) -
TGWH #7737 a tótól északra, a portálnál van egy út. az északra megy, azt kövesd. lesz az út végén két barlangbejárat, elötte dark elfek meg szobrok. bemész, és észak-keletre fordulsz. mész mész, és kipucolsz mindent, majd északra, és keletre egy nagy terem után, megszerzed a kulcsot, legyűröd a kígyóbanyát, akinél a nagy vasvilla van, majd keletre, átmész pár hídon, majd ott lesz a föld eleme. az első szinten asszem. -
hello
egy kis segítséget kérnék.
mystdale castle-ben vagyok és nem enged beszélni a banyával, azért nem, mert nincs nálam az element of earth. szépen megszereztem a tűz, a víz és a levegő elementálját, de amikor abban a dark elfes barlangban voltam (ahova vezényel a küldi az element of earth-ért) lementem a legalsó szintre, megöltem a sárkányt, átváltottam a gát kapcsolót (ekkor ugye eltűnik a víz az elárasztott barlangból ahol van az element of water (asszem)) de az element of earth-ot nem találtam meg. az hol van? gondolom hogy abban a barlangban de hanyadik szinten, meg melyik részén a barlangnak? -
TGWH #7735 írsz egy mailt a gs-nek, majd küldenek kódot, amivel megy -
Mosza #7734 A gamestaros játékkal hogyan lehet neten játszani? Bocs ha már kérdezték de nincs kedvem végignyálazni az egész oldalt... -
TGWH #7733 nagyon jó. szerintem próbáld csak ki. elég sok különböző karakter van, amikkel több különböző harcmodort valósíthatsz meg. szóval megunhatatlan. -
6600GT #7732 hy,most akarom ki próbálni,milyen a játék? -
TGWH #7731 hát ahogy érzed... de 100as szint alatt ne menj goldnál fejlebb, mert bizony megszívod... -
szaky06 #7730 Szia!
A játéktapasztalatotokra voltam kíváncsi, hogy ti hányas szintű karival szoktatok átmenni a kül. szintekre. Én amúgy én a mágussal nyomom. -
TGWH #7729 van dual wieldenning képessége? nincs? nah akkor azért nem tudtátok berakni... -
két pisztolyt nekemse sikerült berakni -
ezt inkább írd le privátban, aztán válaszolok, ne szemeteljük a topicot :) -
Korlátlanul magyar? Inkább korlátlanul fasiszta... -
nekem sehogyse sikerül...
én vagyok ilyen gagyi vagy csak hülyítetek? :D -
nemár... tudom hogyan kell két fegyvert a kezébe adni (akármelyik dual wielding-es karinak) és úgy próbáltam a türpnél is de nem sikerült. csak én voltam béna? csakmert ha azt vesszük, a törpnek nincs is dual wilednig-je, ebből következtetve... hát nem tudom. megpróbálom még1x. -
TGWH #7723 mert rosszul próbáltad. próbáld a kör szélére tenni.
ha jól emlékszem, van egykezes íj, amihez lehet pajzsot venni :D tehát akkor... vagy lehet hogy az alapjátékba láttam... rémlik v.mi, de lehet hogy meg se lehet csinálni...
viszont a denevérrajt és egy farkast irányító vámpír igenis lehetséges, és piszokjó. van még az íjász gladi, íjász dark elf, meg még pár ilyesféle :D varázslatra gyúrt szeráf :D -
nekem nem engedte... vagyis nem engedett egy kézbe berakni két pisztolyt, hogy lehet másképp? -
Plata #7721 Nemnehéz. -
Plata #7720 A 2 pisztolyos törpét meglehet csinálni. -
én ilyen Max Payne törpre gondoltam, mind a két kezében 1-1 pisztoly... mekkora jó lett volna :D -
Plata #7718 " ij egyszerre?tuti nincs,1 ijhoz is 2 kéz kell,vagy növeszt még 2 kezet?ugyebár 1 kézzel tartjuk egykézzel felhuzzuk az ijat. -
nem is azzal tolom... csak gondolkodtam hogy milyen "hibrid" karaktereket lehetne csinálni és beugrott a Dual Wileding-es Erdei elf.
akinek vannak jó ötletei írhatná :) -
TGWH #7716 akár bronzon is lehetsz 200as szintű... bár kicsit unalmas lesz...
unatkozni lehet, sztem mások is tudják hogy nem jó a dual kard az erdei elfnek. de pl. két kicsi íj már egész jól mutathat, ha meg lehet csinálni. utána is nézek most :D -
A Gy.I.K.-ban benne van :) -
szaky06 #7714 Sziasztok!Meg tudná nekem mondani valaki hogy kül. szinteken (silver, gold, platina) mennyi a elérhető legmagasabb szint (optimális esetben)?
El lehet-e érni 180-190-es szinteket? -
szaky06 #7713 érdekes, de a wood elf legütősebb távolról
dual wielding-es inkább válassz másik karit -
Áááh, aljas:D -
http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4g8i -
dual wielding-es wood elf-hez mit szóltok? :D
unatkoztam :D
-
Plata #7709 Sacred2 -
Plata #7708 http://pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1252&nev=Sacred2:_Fallen_Angel_[GC]_[HD] -
ugyanazokat csak erösebben:D -
rokka #7706 félre értetek !!!! most 33 as sszinten vok a vámpirral !! és meg szeretném tudni nézni hogy miket tud nagyobb szintten !! ézért kértem!! -
nekemis volt valami sacredes gémem, még gépen meg is van, de nagyon ratyiXD