Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar ember-kurva lusta.
bocs.
Többször elindítottam, de ugyan az. :o((((((
A dzsungelben minden ehető. Te is.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
-A Daemonos (crack nélküli) indításhoz a CloneCD-s változat kell?
-Tudna valaki pár tanácsot adni egy kezdõ gladiátornak? (eddig dual karmokat használok, és bevált, de még csak 8as szintû vagyok)
bocsi.
Alcoholt uninstalláltam, Registry kulcsot töröltem, MédiaPlayert indítottam, de még mindig "Disk verification error".
Multi hit lovas skill
Bár magas szinten ezeket gondolom már tudtad
Egyébként magas szinten van egyáltalán haszna a lónak? Elffel vagyok, és nem találtam semmilyen lovas íjászat skillt. Lóról nagyon lassan támadok, egy csomó combo nem müxik, ráadásul ha belefutok egy nagyobb mobba, szinte mindig leölik, mert az egyik tetü azt támadja egybõl, ha leszállok. Ilyenkor meg bukom a nyerget, mert nem dobja el a tetem. Gyalog is már olyan gyorsan futok, mint egy gyengébb gebe, tök feleslegesen pakoltam 6 pontot lovaglásra :/
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Az auto Lock nem kiválasztható!
Ilyenkor mi van?????
Sajna az én fizetös ftp-men nincsen csak 3.44😞
Ami nekem van az meg csak 3.33-as.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
minden dexterity-re (sok cuccom is ad hozzá, asszem 270-300 között van)
elõször 20-ig nyomtam a weapon lore-t és a ranged weapon-t
utána 20-ig az armour-t és asszem a constitutiont
sajnos 10 pontot nyomtam sword-re, de az egyszer sem volt a kezemben, és az agility is elég magas...
skill-ként a multi-hit (jobb mint a multi-shot) és a hard-hit lett nyomva, combo-nak pedig egy 4×robbanó nyilat használok, ez hamar szétkapja a sárkányt...
Jah, és a pegazusom is elég kemény, nem sokáig húzza, de míg van õt ütik😊
sajnos lvl 44-en abbahagytam, pedig silveren sincs nagy gond vele..., én már csak closed neten nyomom, ott meg újat indítottam...
Jah és az íj sem mindegy, hogy milyen😊
http://gaborszantai.co.uk/
(ha nem azt akarod hallgatni, a wmp9-ben vedd le a hangerõt 0-ra)
http://gaborszantai.co.uk/
Ha nem indul kitörlöm, elindítom, nem megy, megint kitörlöm, (mert ugye a játék indításakor automatikusan beírja magát) és elindul pár próbálkozás után!!
1 uninstall
2 install+1.5 (nem másoltam bele sem az exe-t sem a dll-t)
3 Daemonban beállítottam amit kellett (ezeken kívül kell még vminek beállítva lenni?)
4 cd1 mountolás elindul az autorun, ott rányomok a PLAY-re
ekkor megvizsgálja a CD-t és akkor kiírja hogy baszhatom...
Gandibá! Nekem is ilyen problémám volt a lvl 18-as mágusommal! El is ment tõle a kedvem! Álandóan lehalt! Most meg haladok mint az állat az elfemmel!
Körülbeül ezt írta:
-1.6-os Patch már a jövõ héten.
-további sets, set items.
-bugok javítása.
-multiplayerben valami "kereskedõ ablak".
-jelzések utáni átdolgozása az EXP-rendszernek.
-nem nagyon éretem: valamit javít a küldetésekkel kapcsolantban.
War. War never changes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2.install sacred+patch 1.5 (sacred.exe, *.dll NE másold át)
3.beálítottam demonba (3.46) az
-RMPS-t a
-Lock DLL-t és az
-Autolockot(míg ezt be nem raktam addig nem ment nekem)
-!!!Minden más emuláció kikapcsolva, a valódi CD, DVD
meghajtóidban ne legyen lemez! + ne legyen fenn más
Cd/DVD szimuláló progi (clonecd,alcohol<<<uninstall)!!!
4. 1.cd beszimulál és play a cd-rõl bejövõ menüben <-----Na itt már nem megy nekem a dolog, mert csekkolja a CD-t és verification lesz a vége 😞 szóval upcd-t nem is csinál 😞
5. Elkezdett magától csinálni upcd...exe-t futtatni majd elindult a játék!
6. Azóta akármit állítok be vagy ki mindíg elindul csak unmount és utána mount!
!!!!!NAH a nálam jelentkezett problémára annyit, hogy amit a patch elõtti mentésekben felvett mellékküldetések behalnak, (felrakom a "régit" a két küldi erejéig) a most felvett küldik viszont mûködnek!!! Eddigi tesztek alapján.
- nem kell átmásolni sacred.exe-t sem se a dll-t sem
- Deamon 3.46-al 1.cd szimulálás
- Deamon beállítása eõször! : emulation RMPS + optionsaba Lock DLL és Autolock!! Ezzel elindult különben nem.
Utána updccheck.exe futtatta le a progi, majd elindult a jaték és 1.5.25-öt ír ki.
Így megy.
Azt írja, hogy ez az Update nem kompatibilis az én installált verziómmal. Az SG-rõl szedtem le a peccset a játék pedig deviance-os
Most kapcsoltam, hogy nemrég wininstall volt és nem kellett a játékot újrarakni mert futott ígyis 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
telepítés stb...
tudom, hogy levan írva, de ahányan írtátok annyi variációban és nemakarom mindet kipróbálni, mert sajnos csak pár órám lesz a hétvégén és azt játékra pazarolnám.
Köszi 😊
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Patch 1.6 schon nächste Woche!
Wie uns ein Mitarbeiter von Askaron eben mitteilte wird der nächste Patch zu Sacred noch vor Ostern zum Download bereit stehen.
Allein diese Meldung lässt uns schon jubilieren, doch es kommt noch besser! Die fleissigen Jungs von Askaron haben sich mächtig ins Zeug gelegt und werden heiß erwartete Features bereits in V 1.6 implementiert haben. In version 1.6 soll demnach bereits enthalten sein:
1) Handelsfenster für MP-Games
2) weitere Sets und Setitems
3) nach anderslautenden Meldungen ein überarbeitetes EXP-System
4) Questbelohnungen die den Namen Belohnung verdienen
5) obligatorische Behebung von Major- und Minorbugs
Wir sind gespannt auf nächste Woche! Hat Ostern die besseren Weihnachtsgeschenke? Wir sagen JA, denn mit diesen Neuerungen wird Sacred zu dem Game, das die Community immer schon haben wollte.
Ott a kanna, semmi konzol nem kell.. :Ð
üdv a táborban