Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvas visszább! Minden oldalon vagy 2x le van írva a megoldás (pl:#1400)! :-) Egy csomó ló van amihez 2,3,4.. ride skill kell. Döntsd el hogy raksz e rá, de sztem felesleges!

BlackShadow
hali!
2. act-ban tartok ott ahol a sivatagba kell menni a harcmezõre, és csak 1 túlélõt találok aki elküld vízért. Nos én elmentem a patak mellé, a térképen is ott jelzi a küldi helyszínt, de nem tudok semmit se csinálni. A víz jobb oldalán van egy ilyen idõnként felbukkanó vízsugár, ha odaállok nem történik semmi. Van ott még egy ló is amit Ride skill hiánya miatt nem tudok használni. Most akkor öldögéljek csontikat meg zombikat míg nem kapok riding skillt? A közelben semmi város (lovam sincs) és kevés már a healing! (ráadásul tele van a tatyóm és nemtom eladni a cuccot 😛) Röviden ennyi! PLS HELP 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

igen? kira! probáljuk ki. én készenállok 😊 csak elöbb egy biztonsági mentést csinálok a karimról 😄DD
na most komolyan, én kiprobálom csak add oda.

Nah találtam cd-keyt, merjem e kipróbálni? Valaki próbálta már?

na akkor most elhuzok egy picit irtani😊

ja, ok, már értem😊

azonosítód

és az mi?😊

account

micsodi? mi az az acc?

passz! Várjunk vele :-( Azt írják külföldi oldalakon, hogy egy másolat egy acc, egy accal max 6 karakter indítható.

kéne vmi key generator hozzá, lehet ugy menne.

a fenébe😞 akko most mi van?

Kér valami Cd-keyt! Nincs valaki aki próbálta már? Egyébként lehet a karaktereddel is folytatni, csak accountot kell csinálni, amihez kell a kulcs.

na? még semmi hir sylic felöl, hmm.. ez gáz, pedig má multizni akarok😊

oks, várok

Majd minjár megnézem!

hát nekem most is jo csak el kéne magyarázni nekem hogy mit hogy kell😊
closed vagy open game? ip cim kell vagy valami? server?

Mikor? Tõllem!

nem probáljuk ki?

Szivesen! A multit nem próbáltam még, de elvileg kellene mennie mivel nincs crackelve :-)) Sztem megy!

ok, mond meg neki hogy hivja le a konzolt a viznél (nekem "û" betü) és irja be hogy "wasser". ott lesz a vizes kancso a földön a kijelölt helyen. szivesen

Sziasztok Skacok!
itt 1 barátnõ beszél, aki távol van a kedvesétõl(aki szegény nincs internet közelben). Megkért segítsek neki, az a problemája, h a sivatagban van az oázisnál és nem tud vizet vinni vmi katonának, asszem. Remélem érti vki(m én 1 kukkot sem és nagyon remélem, h jól jegyeztem + a dolgokat) és, ha tudja a választ megosztja velem. Pusszantás mindenkinek és elõre is köszi! :¤
az elfek és az ö furcsa árnyékuk😊

á, ném romá áz tezsó, ez tündérecske tezsó, írted, he?

http://gaborszantai.co.uk/

egy kaméleonon😊

shaba23
Azt értem, hogy ló, de min ül? 😊
az pedig looo ha mondom😊

ez sötétbörü?
elf cigányleány a bucsuból😊

shaba23
Most hogy jobban megnéztem ez nem is elf...cigány...
shaba23
Akkor az nem ló, hanem kaméleon 😊
shaba23
Az elfek, és az õ furcsa árnyékuk 😊
mer má esteledik😊

shaba23
Ez inkább koszosszürke 😊
a herceg fehér lovon 😊

shaba23
Télleg, vajon csinál vki magyarítást hozzá?
én is örülök😊 köszi a helpet mégeccer. nem lehet igy neten jáccani? nem tudod?

shaba23
Ne az SG-rõl töltsd le mer az nem megy 😊
Az 1.5ös patch nem akarja felinstallálódni. miért?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Igen bazeg, két hete jött ki, de már van hozzá teljes magyarítás...

www.lamavagyok.com-ról le lehet tölteni.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

A multi véleményekre én is kíváncsi vagyok!

Bocs, de én mindig visszaolvasok, folyamatosan jövetem a topicot, de még arról senki nem írt hogy LAN-ba bugos lenne esetleg a neten játszás mikéntérõl, csak érdekelne, hogy másnál is szar e

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Honnan lehet letölteni? Van-e hozzá magyarítás?
Ha nagyobb csatára kerül sor akkor szálj le, nekem is rosszabb lovon harcolni. Különben is lassan már gyorsabb vagyok én is mint a ló.

Én találtam azóta is még kettõ ugyanolyan beltet az elfnek
:-(, meg vampirehoz találtam egy párat! Örülök, hogy sikerült megcsinálnod! :-)

A minoturusoknál ha lefekszel akkor bebukod a kardot. Anno amikor én is varázslóval mentem, akkor nekem is több jó cuccomat "nyúlta le" a játék! Szopás, igyekezz nem +halni
:-))

nekem sincs.

Hmm... De én úgy vettem észre, hogy lóról sokkal rosszabb a találati arány. A mulit-hit meg nem megy lovaglás közben, csak a hard hit.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

shaba23
Csak nekem nincs banner?
kösz! kira lett a game igy!