8224
-
VGQ #2783 Felölem mehet,gyre icq-ra vagy msn-re -
Smitiz #2782 hmmm... kipróbáljuk valakivel, akinek 1.5 van fenn? -
VGQ #2781 -Mindenkinél fut a battlelan,benne a saját,és az összes többi játékos akivel gamelni akarsz.
-Battle len ugye start üzemmodban van lenn az asztalon lecsukva.
-Valaki elindit egy gameserver.exe-t
-Ekkor h aminden jol megy a gaméban a locan networknél láthato egy 16-os szerver.
-Oda bejoinolsz,kiválasztod az exportmezökön levök valamelyikéröl a karidat,és vagy felüirod egy ujjal vagy mész azzal.
-Ezt a részt nem igazán értem,hogy miért kell játékmodot,és fokozatot is választanod,de mindegy,aztán rögtön az elsö városban találod magam(én legalábbis 3-bol 3x ott voltam).
-Bárhogy van a team, a progi ugy van megirva hogy addig osztogatja az Xp-t a gyengébb felé amig teljesen ugyanolyan erösek nem lesztek.
Röviden ennyi. -
#2780 kipróbáljuk? -
#2779 mindenkinek kell futtatni a battlelant -
Smitiz #2778 És ha én vagyok a host, akkor a joinolni vágyóknak is el kell indítaniuk a BattleLan-t és meg kell adniuk a saját és az én ip-met? vagy elég, ha a hostnál fut? -
#2777 23 szintű a vámpírom, végig erőre gyúrtam, még működik...
Sajna nincs idő játszani vele... -
#2776 ha nem jó valami, akkor javítsatok ki, hátha azért nem jött össze nekem sem :) -
#2775 tök eccerű, csak hozzáadod a játékosok és a saját IP címedet a Battlelan progihoz, elindítod a sacredet multi/ Lan csinálsz új karit és joinolsz (vagy kreálsz) -
Noodlee #2774 ICQ: 337902705 -
Smitiz #2773 Azzal ugyan nem sokra mennénk, de ha van egy kis szabadidőd, meg hangulatod hozzá, gépeld be, aztán abból is hátha tanulunk valamit :)
-
#2772 elmondhatom, hogy tegnap mit írtak instrukciónak, de nekem azzal nem jött össze :) -
Smitiz #2771 Csak én érzem úgy, hogy a "hogyan csináljunk multit" témát mindíg ejtik? -
#2770 valaki multis próbálkozás? -
Noodlee #2769 www.mirc.com
Nekem nincs ICQ-m :((
-
#2768 OK! 128880684 ICQ szamom! -
Noodlee #2767 Nekem nincs ICQ-m :(( -
Scarto #2766 Persze hogy lehet icq-val több emberrel dumálni. Akár 100-al is, csak bírd szusszal :))) Top add meg icq-d hozzáadlak friendlisthez, ha visszajöttem.
Scarto -
Noodlee #2765 K!
Elolvastam ,és írtam is. -
#2764 Megvan! irtam privatot neked! olvasd el! -
#2763 láttad volna a Vice city fórumot, amikor felkerül a tört gém a varez oldalakra :) 6-7 órán át ültek az emberek a gép előtt, várták hhogy lejöjjön a játék és közben vagy 2000 hozzászólást csináltak :) -
Noodlee #2762 Kész őrület!
Fórumon chatelni... -
Noodlee #2761 Megvan a DaemonScript vagy elküldjem mailben? -
#2760 Elvileg igen.. bar nem teljesen tuti! :( -
Noodlee #2759 Scartoval vgayok privátban.
Nekem nincs csak mIRCem. -
#2758 Ki fogom irni mind a ket lemezt ujrairo-ra
(remelem mukodik vele?) es ugy fogom kiprobalni! -
#2757 ICQ-n tud egy ablakban több ember dumálni? -
#2756 Sajnos csak icq-m van a tobbi tiltott nalunk! :(( -
Noodlee #2755 nem kell én is onnan szedtem le.
Én mondtam a linket:) -
Scarto #2754 Top GUn: igen, elvileg úgy kell. De szeirntem kikéne írni cd-re, és úgykéne megpróbálni....
Most mennem kell, majd jövök
Scarto -
#2753 De regisztralni kell! oda ahonnan azt a scriptet le lehet tolteni, ugyanis az egy forum. -
Noodlee #2752 TopGun!
Gyere Mircre ott 1szerűbb megdumálni. -
#2751 Micsoda pörgés van :) -
#2750 Felinstallaltad az 1.6-os patchet es elinditottad a daemonscriptet? vagy hogy csinaltad? -
#2749 Noodlee! Valaki igert nekem egy print screent, a pok pontos lelohelyerol, a Crow rock castles-beli kuldihez! nem emlekszel ki volt az? :(( -
Scarto #2748 Nem, sajnos nekem nem jött össze így 1.6. Szívtam vele egy délután de nemsikerált összehozni. Pedig elvileg mennie kellett volna... Ha sikerül neked majd vhogy, akkor ozd meg velünk :)
Scarto -
Noodlee #2747 Nem kell regisztrálni.
Daemonscript mondhatni 1 DAEMON tools kiegészítő.
-
#2746 Mar leszedtem, de nem irtad elotte, hogy regisztralni kell! Egyebkent tevedesben vagytok ahogy en olvasom, ugyanis a Daemontools az van az IMG filekhez EZ VISZONT Daemonscript! NEM UGYAN AZ! ma delutan kiprobalom mukodik-e a file! neked megy mar igy 1.6? -
#2745 Köszi szépen. Nem olvastam el, de nem is tudok annyira angolul, hogy mindet tökéletesen, félrefordítás nélkül értsek. Egyébként az a tapasztalatom, hogy az olyan házakban, amiknek semmi funkciója nincs, szokott lenni láda, ami könyveket tartalmaz.(álltalában az emeleten) -
Scarto #2744 Amúgy most gyere fel irc-re!!! Most vagyok. Úgyis akartam veled beszélni.
Scarto