Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos nem tudom, mert én eredetivel nyomom, próbáld ki, de igazából a multiban a closed-netnek van presztízs értéke, mert ugye ezeket az importált-tápolt karikat nem veszik komolyan a hc-gamerek...
Te pedig nekem annak tûnsz, nem pedig egy oda-vissza töltögetõs lúzernek...
http://gaborszantai.co.uk/
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Rádadásul összeadódik az értékük (nekem most a +3 +5-nál azt írja a lábszárvédön, hogy +8), vagyis ha még találok/veszek egy +3-ast, akkor nálam magasabb szintü ellenfelek is padlót fognak a látványomtól. Mondjuk XP-t így nem kap az ember, de ha sietsz valahova, és nincs kedved újra végigvágni magad, akkor jól jön.
A hivatalos homepage-en is az van, hogy ez egy "kereskedö város", és sztem úgy is van megírva a játék, hogy ott nagyobb valószínüséggel lehet jó cuccokat venni (pl. a sivatagokban semmi értelmes nincs a kereskedöknél).
Ha valakinek megvan a CLONECD-s verzio es jo a savszelessege dobjon mar egy mailt.Elore is thx.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Mondjuk annyira nem gond, mer' kb becsukott szemmel is lenyomok egy 6-8 fös d-elf csapatot. Egy fist of gods (5000-es sebzés, rádadásul, ha egymás mellett állnak, akkor mindenki fekszik), aztán egy attack (110%) és már senki nem áll körülöttem...
Nekem a "halálamulettböl" már kettö is van. Egy +3-as, meg egy +5-ös, így mindenki fekszik, aki nem éri el a 31-es szintet...
Sztem ez az exportálgatás nem épp korrekt játékmód. Dehát ki vagyok én, hogy megmondjam a frankót... Majd nyuszik lesztek multiban...

Mi a gond az 1.5-el, hibás? Elcseszi a gémet vagy mi?
A Pain dolgot én is szívtam, hamar megszabadultam tõle.
Jó cuccokat meg úgy lehet csencselni, hogy a legnagyobb város középpen (Braverock Castle vagy mi) a portál mellett van egy árus. Namármost odateleportálsz, megnézed mit ad, aztán el máshová, majd vissza. Lvl 30-as karival adott 20 Strenght-es gyûrût is ami elég sok életet ad ugye. Meg adott 3 socketes csizmát (raktam is bele 15%-nyi plusz XP-s runát😊)
Az Identify meg nekem nem hiányzik, itt valahogy túl sokféle cucc van. Szerintem a Junik cuccokat is random nyomja 😊)
Valaki elmondaná nekem, hogy mikor jön elõ az a fejecske a 15% Physical Resistance kiírással? Mert nem értem milyen cuccoktol jön elõ, valahogy nem látom a logikáját.
Csak te!!Én szenvedek itt a hadaközással,mert nem akarom azt csinálni ugyanis elunnám a fejemet.Az elfemnek az unicornis skillje level 1 ,az eye for eye(vagy mi) az meg még meg sincs😊
Most is játszottam,és léptem másfél szintet szal nekem nagyon lassan megy😞
Ráadásul az egyik ruhámban van valami pain 1% nevü dolog,és attol ha valakit megsebzek rosszul érzem magam,és leesik az életerömböl😞(
Szal ezt is le kell majd valamire cseréljem😞(
Ráadásul zöld cumokat nem is kapk,szal csak idegesit még jobban a dolog.
És ami igazán hiányzk a gamébol az az IDENTIFY(vagy mi volt).Annyira hiányzik nekem ez a tuéajdonság a varázstárgyaknál,hogy csak na!!Mekkora ötlet volt már a dioban,hogy felhoztál valamit ami nem tudtad,hogy mi.Sajna ez nekem elég nagy hiány😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nekem egy varázsló Erdei Tündém van (34-es szintü). Az Õsök megidézése (18) (NAGYON KAFA VARÁZSLAT) és a Tüskebokor (kb8) a fõ varázslatom. A ládikámban meg van elraktározva még 8-8 mind2bõl, aztán ha fejlõdök és lejjebb megy az idõkövetelmény úgy tanulok meg egyet-egyet.
Szerintem lehet hogy ez nem akkora csalás és talán direkt hagyták a fejlesztõk benne ezt. Ha belegondoltok igen macerás gagyizás, 4x kell újra betölten a játékot 1 skillért, ha át akarod nyomatni mássá.
Tele raktam a ruháim XP adó rúnákkal, most 45%-al több XP-t kapok a szörnyekért amit érzek is eléggé. 😊)
Megkerstem majdnem az összes portált, hogy ott fejlõdgessek ahol tetszik. Letöltöttem egy 3MB-os térképet (jpg, szal elég nagy😊) is a gémhez.
persze amig ilyen, hulye leszek megvenni, majd ha nagyon tetszik, amjd akkor, de elobb bizony kiprobalnam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Volt egy másik küldi is, amire rejectet nyomtam, erre betámadtak sokan. mindenkit megöltem (kb 4000XP) plusz utána még egy muki adott 4500XP-t amiért kinyírtam az embereket...Biztos, hogy jobban jártam, mintha elfogadtam volna... :ÐÐÐ
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
-Próbálta már valaki a "enemies low level sight-ot", nekem nem akarnak lehalni a gyengébb elenfelek? (lvl X+4-10 ha jól tudom)
Sztem le tudod gyõzni, meg egyébként nem engednek be a fõküldetéshez a erõdbe+van 2 mellékküldi is+meg tudsz eladni venni stb+van egy teleport)
Kipróbáltam, hogy elindítom a game-t, felveszem az elsõ rune-t, export, majd új játék, így 43 rune-val indítottam a játékot.
Lehet, hogy ez zavart be.
Én tegnap szedtem le a játékot a warezcenterrõl. Fölraktam, eelindítottam, játszok a dark elf-fel. Beérek a faluba, íjász csajtól elköszönök. Elmegyek a lovashoz, gondoltam veszek lovat. Erre egy jön egy windows hang és a játék lefagy. Reset, majd újra betöltöm a játékot. Most a lüra klikkeltem ,de megint lefagy, ekkor azonban bejött a kép alján a windows tálca. Ezen valami olyat írt hogy microsoft c++ valami. Elég nehéz volt kilépni. Aztán megint újraindítom a játékot de szöveg már egyáltalán nincs (már a menüben sem). Egyébként az op. rendszerem win xp. Segítsetek plííízzzzz. Mi a franc ez?
a 2-dik az sztem nagyon jo skill, körcsapás, aki körülötted van azt mindenkit arréb lök, asszem 5-ön van és igy már plusz 30% sebzést is ad, szoval többet sebez mint a sima ütés😊 nekem sincs ellenfél a páján😊 megyek oszt irtok😊
3dik kombo: 2db hard hit ha nincs kedvem sokat ütlegelni😊
4dik kombo: 4cobra, 13hard hit, 13hard hit, 13hard hit
5dik kombo: fogalmam sincs😊 asszem vmi 4explosion charge, 4battle fog, stb😊 nem tom má😊
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros