8224
-
#2863 Aham ertem! az gaz! akkor nem fogok tudni multiban jatszani veletek! mert otthon nincs netem a melohelyen meg minden sz*rt letiltanak! :((( -
#2862 Megőrült ez? galdiátor speed -30? :) -
#2861 Nekem nem sikerült a battlelan windows tűzfalon keresztül sem, és hiába engedélyeztem a norton internet sec. 2004-ben az sem engedte át. McAfee viszont gond nélkül engedi -
Noodlee #2860 Az attól füg, hogy milyen portok vannak engedélyezve a tűzfalon. -
Noodlee #2859 Hi All!
Tegnap nem voltam, de ma vagyok!
TopGun! Hoztam szkrínsátot, ha még kell... -
freelancer #2858 JASON ITEMS -
#2857 Hi! szerintetek tuzfalon es mindenfele vedelmen keresztul lehetne nyomni battle lan-on? -
#2856 ez másik karakter dekizs buta:)
Csak azt néztük, hogy mennyire adja az xp-t -
TANKboy #2855 Hol lehet megtalálni a gladiátornak a Jason maszkot?
Elég lenne, ha vmi linket nyomtok ide ahol leírják.
köszke -
VGQ #2854 JA és felveszem a lézerkardomat:) -
VGQ #2853 De genyok vagytok leveritek a sárkányt nélkülem:((
Ma mindenféleképpen megtudakolom,hogy mitöl nem lehet megpingelni aztán este megyek és szétverek mindenkit:) -
Scarto #2852 gondoltam :))
Dió slenget használok énis :)))
3333: ja batlelannal nyomjuk. Ezt lefelejtettem az előbb.
Scarto -
#2851 barbi=gladi -
#2850 scarto lvl 11 lettem a barbival -
Scarto #2849 3333: 1.5-el nyomjuk. Ponn nem látszik a dragon ellen a 7000ezres sebzésem :))))
Nincsnév csak kép: Ne szedd le patcht, később xarabbul fogsz járni, ha leszeded.
Scarto -
#2848 nah, feltettem az 1.5-os patchet, erre ha felveszek egy kuldit, nem jeloli kek jellel a terkepen a helyet... :(
gyors uninstall, es inkabb patch nelkul... -
3333 #2847 re ti milyen patch-el nyomjátok a battleLant (ugye azzal nyomjátok?) -
#2846 Disznóölés volt a faluban :)
-
#2845 Csapatmunka foreva :)
-
#2844 Nekem olyan volt, hogy ülök a lovon, megyek az ellenfelek között egyszer csak eltünt a karakter a lóról és a lovat irányítottam tovább, visszamentem egy kicsit és látom hogy ott ütik szegénykémet, de nem tudtam a hátamra venni:))) -
#2843 Az komoly lehetett:))))) -
#2842 nem tudom miert van a feje felett a kerdojelfelkialtojel, de elef funni... sztem kb olyasmi lehet, mint haveromnak, aki abban a pillanatban vette meg a lovat, mikor az 'atcsuszott' egy oszlopon, igy az arus ugy adta at, hogy egy oszlopot vitt magaval folyamatosan a lo :))))))) -
#2841 milyen küldit adott a ló?:) -
#2840 ez szép:)) -
#2839 jah, igen... a barbar faszi kopi a Hackeket :) -
#2838 hummm... elkezdtuk tegnap otthon halozatban nyomni a gamet, es egy fincsi kis bugra leltunk :)
tudja vki, hol lehet patchet leszedni crackkel egyutt? :)
-
Smitiz #2837 Nem játszik valaki multit 8-fél 9 körül? -
Varian #2836 Ja és nem akkor lehet menni platinára ha mindhármat végigjátszottad? -
Varian #2835 Rage: ha egykezes a bot lehet mellé pajzsot is használni.
Már találtam olyan pajzsot ami az összes spellhez ad egyett.
Jam: az érdekes az hogy silver szinten játszok és a legkissebb mentor ital ad 2szeres xpt és ez tart a legtovább is. Viszont ilyet meg nem árulnak sajnos, legalábbis venni nem tudtam csak találtam. -
#2834 The 'Weekly Patch Update' continues with further details regarding the 1.7 Patch.
========
Release
========
Due to the extended building and testing time needed for the Mystdale Castle Hotfix (also known as, version 1.66), we have been forced to move the release of the 1.7 patch back. After version 1.66 is released, we do not expect to release any further patches until 1.7 is fully tested and ready for release.
It is much more time consuming to build lots of Hotfixes than it is to do a complete patch. Therefore, after the release of the Mystdale Castle Hotfix we will be solely dedicating ourselves to completing version 1.7.
=================
What to expect in 1.7
=================
Here is a brief introduction of what to expect in version 1.7:
- New netcode
- Fix for the players who have been experiencing problems with routers
- Fix for any quest bugs which still exist
- Removal of exploits
- Multiplayer Trade Window
- Lobby Improvements
There are further updates planned which have not yet been clarified. We will unveil what these are in the future.
=========
Balancing
=========
- item drop rates
- item classes are being re-worked
- item attributes are being re-worked
- individual characters
- specific skills
More precise details will be available as the 1.7 project progresses.
Wishing you all a happy and restful weekend.
The Sacred Team -
Dansky #2833 Nem tudjátok merre van a földelementál Zurag-Narban? -
freelancer #2832 Lattatok, tegnap uj patch jelent meg!
Sacred 1.6.6 Update 26.04.2004
The final 1.6.6 Patch for Sacred has been released for the UK (European Version), US and Australian versions.
Version 1.6.6 contains the Mystdale Castle Hotfix, as well as some server side communication tweaks.
NOTE: You MUST update to version 1.6.6 to play Sacred multiplayer online.
-
#2831 Én úgy csináltam,hogy csak néhány pontot tettem a dualra, és sokat az axe lorera, mert összeadódnak, és így ha akarsz 2 baltával mész, ha meg találsz egy 2kezes baltát és tetszik, akkor azt is eredményesen tudod használni. -
#2830 lehet normális egykezes axekat találni?
valahogy nekem a dual jobban teccik, csak nemtom, hogy goldon mennyire elég a sebzés
és akkor még annyi, hogy a duált fejlesszem a 2axe gladihoz és az axe lore-t? ez a kettő megy együtt? -
#2829 Na igen! remelem minel hamarabb megjelenik mar! :(( -
Scarto #2828 Hello TOp GUN!
Nekemis újra kellett raknom.. :(( Dehát vmit vmiért, ha nempróbálod akkor nemis fog menni magától. Hát akkor várunk még 1.6 krekkre....
Scarto -
#2827 Szia Scarto! kiprobaltam tegnap a daemonscriptet, meg 1.6-os patchet, tokre vagta a jatekot! :( -
Scarto #2826 Shabe23: Nemtudom h mennyire megy neked az angol, de itt van leírás, tanácsok a 2 handed axeman-ről!!
http://www.sacred-junkies.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2&meid=46
Olvasd át, és dönts.
Scarto -
#2825 A dual-t mindenképp a két fegyveres harc miatt, az axe lore is jó választás, hiszen a legbrutálabb sebzést egykezes balta együttes használatával lehet elérni a gladinál. Én is kipróbáltam a baltás harcot nagyon kira, csak az a probléma hogy én nem nyomtam semmit az axe lore-ra, így nekem marad a titániumkarmos harc. A balták támadási sebességét a socketekbe rakható attack speed +xx -s gyűrűkkel nagyban lehet javítani. De mindenképp egy fegyvernem mellett dönts a gladinál. Balta (axe lore) v. Kard (Sword lore) v. Karmok (Unarmed combat). Ha döntöttél akkor a többit ne fejleszd. A dual-t érdemes egy picit nyomni, a két baltás harcmodor, sokkal jobb az egy baltásnál, már a több socket miatt is (8 db. Vs. 4 db.) -
#2824 Még egy dolog :)
Elkezdtem egy gladiátort, és mivel lassan lvl10-es döntenem kéne az axe és a dual között.
Axe vonzó a xxk sebzés miatt, viszont nemtom mennyire lehet az attackspeedet felnyomni, hogy normális sebességgel üssön.
A dual gondolom sokat üt de kevesebbet sebez. Szóval nemtom :)