Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem

létezik már hozzá magyarosítás???

az mi? mi van 50lvl-nél? már vki elmagyarázhatná nékem😊

nekem nincs olyan cuccom ami plusz %ot ad a settes cuccok találására😞 most éppen lvl34 en vagyok és Bravewallban pihengetek, mert ugyanis (act III) 4 elementált kell megtalálnom. most jön a 3dik (tüz, levegö má megvan). van nekem is olyan enemies low level die on sieghtos cuccom. +5 asszem. te mire raktál az elfednél? mer nekem nem nagyon jön be a dual wield, habár ott joval nagyobbat csapok meg minden, de lasabb meg kevesebb a védelmem is, igy hát maradtam a pajzs meg kard (dual blade) kettösnél.😊

Dark elfnél is lvl 50 de ott Handel, azaz árak megfelelõbek mint eladásra mint vételre!

Mondtam van egy a settings.cfg-ben! Merre írtod a jónépet?
Én azzal szórakoztam, hogy felraktam két +4 enemies low level die on sieghtos cuccot és így járkáltam a térképen felfedezés céljából! Ez tök jó mert minek nyírjam ki alacsonyabb lvl-û szörnyeket, ha úgyis csak pár XP-t kapuk érte! Inkább ott maradok tovább ahol nekem megfelelõ Xp-mennyiséget ad a játék. Itt is mint a diablóban mindíg a megfefelõ helyen kell lenned a megfelelõ fejlõdéshez! Ja nekem +8% van speciális tárgyak találására!

Lvl 50-esen jön be az uccsó skill. Erdei Tündének a magyarnyelvü kisköny szerint a Védekezés lesz. Védekezés: A támadások kardal és pajzsal történõ hatékonyabb elhárításának képessége. Amúgy ezt ne vedd szentírásnak mivel ez a magyarnyelvü kézikönyv igen összecsapott lett, tele hibákkal (lehet hûek akartak lenni a játékhoz és majd ehhez is adnak ki peccseket? 😊)
áááááá 😞 nem mondod?! én megtartok minden settes cuccot.

Bazz én felidegeltem magam vele oszt eladtam õket! :-(( áááááááá

Tévedsz!!! Minimálisan, de kapsz XP-t az így meghalt szörnyektõl is!
abba 7-be majd mindegyikbe mást tehetsz a kováccsal, ez igy marha jo, én találnék 7-et bazz! mindegyik mást tudna aztán ha vmi éppen nem teccik beraknám addig a másik övet😊

Itt van a link a letölthetõ térképhez:
http://sacred.gamesweb.com/index.php?show=download&art=4
Van ott egy 10 megás is, de ez a 3 megás is elég részletes!
hát akko nem tom mi a baj. 😞

nem tom hol van cd key. más nincs ebböl a szettböl csak a seraphimhoz van 2db uriel-es izé😊 most találtam öket😊

jaja, ez igy van!!!

Én már a 7.et találtam! Neked van valami más is meg a szettbõl? A mutit próbáltad?

Én is dark elfel vagyok de án a dual weldingre és a weapon lorera + az agilityre tettem eddig (LVL30)!

HAHA én is jártam így ez egy bug, ezt a küldit bebuktad! Menj tovább!

igen

nem ám, majd amikor 5 jégórás körbeáll, és fejenként bevisznek egy 300-ast, akkor nyomhatod magadra az 5% healing-es ütéseket, te ratyi

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Dual Blade skill, és két kard a kézbe. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Sziasztok! Eddig nem volt semmi gond, ám most a II. ACT elején Shakura környékén kaptam egy olyan küldetést, hogy a gonosz 😊 Minotauruszt kell legyõznöm. Meg is mutatta a map, hgy merre van. Lementem a Cave-be, de ott medvéken kívül más nem volt. Az egész környéket bejártam, legyaktam vagy 50 hegyi óriást, benéztem minden lyukba, de sehol sincs a mino... Tudnátok segíteni?

Amúgy Dark Elf-fel nyomom, most lépek 18. szintre. A legjobb sztem, ha a Dual Blade-et tudjátok, mert találtam két olyan okos kardot, amelyek leszívják az életerejét az ellenfeleknek. Na most ezt használva többet nem kell gyógyítanom magam... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Bandew
Nekem bejön, igazi harcos kari, csak az a gáz, hogy nem tom hogyan kell a kétkezes harcot elõhozni.
Valaki tudja?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

És jó? Én Battle Mage-el nyomom, mást még nem próbáltam.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

na, az fmod.dll-t is?😊

átmásoltad az mod.dll-t is?

Bandew
Gladiátorral.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sziasztok felinstaláltam a játékot a codeket is a deviancébõl crackkeltem és mikó elinditom 1 sötét képernyû fogad meddig kell várni,
Mi lehet a hiba ?
44.03 drivert használok a Geforce Ti 4200 káttyához

micsodi? én nem importálgatok meg exportálgatok. most mivan?😊 nem értem😊

Mivel kezdted el?

nekem abbol 2 van😊 amugy bahamut's bond a neve😊

Bandew
Azt tudtam, csak azt hittem felül kell írni, és azt nem találtam. :-)

Bandew
Oksi köszike most már mûkszik és nagyon teccik.

2 cd.

Csak annyi hogy ne csak a sacred.exe-t hanem fmod.dll-t is másold át!

Knox
Iszonyat idegesítõ, hogy néha nem lehet áttalálni a másik partra! Az act 3 elején járok, fel kéne mennem északra de nem találok hidat, vagy utat a folyon keresztül! Most járjam be az egész folyo mentét! ugyanigy idegõlõ a dimpes dombos sziklás rész, mert alig látszik hol lehet átmenni és hol nem! ááááh

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Bandew
De én nem találtam olyan dll-t.

Crackeld meg a dll-t is.

30-as nál és utoljára az 50-es szintnél kapod meg az utolsó tulajdonnságot!

Elfel vagyok,de asszem most szétverem a gépemet.Lepauzáltam a gamát és elmentem 20 percre erre meg a windowsban találom a gépet a felhasználo váltás menüben.Ha valahova nem mentett akkor most apro darabokra zuzom,mert asszem jo rég ota nem mentettem😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

szerintem codec gond van, frissítsed, és utánna nézd meg...

Olvass vissza, a téma eléggé ki van vesézve!

Bandew
Valami gáz van nálam a játékkal, lécci segitsetek.
Szal elõszõr is a menüben egyáltalán nincs semmilyen hang se zene (bár lehet, hogy alapból ilyen a játék), aztán miután elindítom a játékot és betölti, kb egy másodpercre megjelenik a játék, aztán a kép elhalványúl és csak egy szép sötét kép fogad.
Mi lehet a gáz?

Nemtom feltenni a patchet, visszaolvastam, de egyik sem jó disc vertification error, valaki esetleg találkozott ezzel?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nekem lvl 44-en 14db set-es tárgyam van, ebbõl az elf járt legjobban, mert egy set-bõl 3 rész megvan, ellenben a seraphim-nak 3 különbözõt kezdtem gyûjteni...
rengeteg skill és set-es tárgy van, a closed-net-en is tehát én nem értem azokat, akik itt panaszkodnak...

Hát bizony LAN-ba nyomjuk 100mbit és néha olyan van hogy egy kicsit leakad és lagos, meg szarakodik, és ki is akad, pedig a két gép, most nem írom a konfigot simán bírja, felraktad az 1.5-ös peccset? mondjuk ha jól emléxem eredetid van...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Milyen karakterrel vagy? Egyébként nekem dobálta eddig a skill köveket, de viszont szettes tárgyakból alig dob, ha meg dob akkor u.a adja (pedig van 8% a setes itemek tálálására):-((.

nah végre haladok rendesen.már 39es szintü vagyok.
Találtam egy szép zöld sapit a baj hogy a mágusnak.
Uriel wing nevü cuccot is megkaptam ma már vagy 3x meg elötte is vagy 6x😞
Egyedül magamnak nem találok semmit.Hála égnek azért az üvemet ami adott +8 strenget meg 1%pain-t lecseréltem egy 12 strenget adora.Meg van benne egy socket is.

De a legjobb,hogy nemtom mit kezdjek azokkal a páncélokal amik adnak 300 defenzét,viszont 97es szinten üzemelnek jol😞
Ez mekkora egy baromság.Söt találtam már sapit is ami adott vagy 170 def-et,de ahoz meg 120 körüli szint kelett😞(
Illtve a tárgy volt olyan szintü.és 45-50es szint kell nekik.
de a legjobb,hogy alig kapok skill követ😞(

Ja és mikor kapom meg az utolso tulajdonságot??40-es szinten?Mert már van 20 pontom tartalékba és azt mind az ujra akarom tenni majd,mert ha jol láttam a fejlettem hösökt akkor teli volt az oszlop,és nekem még 1 sorom üres ugyhogy oda jöhet valami zsir dolog😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

piSTUKA
Egy amulettel sem ad XP-t. Az 1.2.0.2-es peccsel még adott, ha jól tudom (nekem akkor még nem volt ilyen amulettem), de közkívánatra ez ki lett javítva a játékban.

piSTUKA
Nálunk jól megy, eddig 2 mellék-küldetés volt hibás (egyiket nem jelölte a térképen, egyet meg nem tudtunk befejezni). Annyi volt a trükk, hogy a win98SE gépen csak ablakban fut stabilan a progi. Nálunk nincs lag, de azért LAN-nál furcsa is lenne...

Ami fura nekem, az az, hogy nagyon keves penzt tudunk csak szerezni, sokkal jobban oda kell figyelni a vásárlásoknál, mint Single-ben.

A fö problémám nekem azzal van, hogy nem osztja el a fegyvert/pénz/jutalmat egyenlö részekre (ill. mindig csak egy rúnát stb ad), így csak olyannal érdemes coop-olni, akit jól ismer az ember.