Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah nekem meg a bahamut's bondból! Már vagy 8.-at találtam :-( és semmi mást nem a szettbõl. Viszont a vámpírhoz találtam elég sok mindent. (15% speciális itemek találása)

Találtam végre mégegy zöld cuccot valami gagyi barbár sapka.27 protection,+6 egyéb dolog.

Viszont a uriel wingböl már a tököm kivan.Volt olyan pont a játékban,ahol egyszerre 3 db is volt belöle.A két irásom közötti idötartamban legalább 10x találkoztam vele!!!A franc megeszi ezt a szar programot.Lassan végig viszem 2x is a gamát igaz bronzon,de kell a fejlödés.MAjd valahol leállok gyakni,mert még mindig nudli ez a level 43😞(
De lehet inkább klezdek mégegy ujjat,és csak a sárkányokra megyek.Most már tudom,hogy hol keressem mindent,már csak a küldetést ado hiányzik,de azt majd kibogarászoma térképböl.

A 9 megásmap az ott van a 3 megás alatt,és a download gomb majdnem a lap legalján van.De ott van, azon a cimen.

Ti nektek mennyi volt eddig a legüberebb sebzés???
Nekem most sikerült,egy Hard hit combo+critical 11256dmg😊)
Sajna ezt nemtom megmutatni csak egy másikat ha nem hiszitek el.Azon csak kerek 10000 a sebzés.Szal van amikor sikerül az ijerö😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ja, az íjamról nem is beszélek. Kb. lvl 25-30 tájékán dobta egy mezei goblin. "Magic bow of true sight" vagy mi, brutál sebzéssel, combat art bónuszokkal, tulajdonság bónuszokkal, két sockettel, alacsony szintkorláttal. Na ezzel a drágasággal vittem végig, egyszerûen nem találtam késõbb olyat, amire megérte volna lecserélni. Sebzésben voltak ugyan jobbak a vége felé, de ennyi plusz dolgot nem láttam semelyiken.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Nah, én is végeztem bronzon egy lvl43-as elffel. Azért röhej, hogy a két fõ-fõ monszta megfeküdt egy-egy kombótól... Ráadásul semmi über cuccot nem adtak, mintha csak sima ellenfelek lettek volna. Egy erõsebb szellem mob jobban megizzasztott.

A szetes dolog sem stimmel nálam, szegény elf kiscsajnak egy alkarvédõt találtam összvissz, igaz abból hármat. Ráadásul boltban jobbat lehetett venni késõbb, magasabb protectionnal és 3 sockettel. Abba belepakoltam az összeharácsolt gyûrûket, amuletteket, magasan veri a szetes cumót. És még csak nem is lassít, mivel a páncél szintje számít csak a mozgási sebességnél. Battle mage és dark elf szetet meg nem is láttam az egész játék alatt.

De a legnevetségesebb egy sima bõrsapka szintén 3 sockettel, és 215-ös alap protectionnal, igaz 45. szint kell. Na ha azt megpakolom 150-es amulettekkel többet véd majd, mint a láncingem...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Faki
Találtam egy lvl 60-as 350-es armort. Nem kicsit jó, csak én a 40-es gladiátorommal csigabigát játszok, ha magamraöltöm.
Jelenleg egy 225-ös 2 slotos junik páncélom van és szettes váll védõm, ami 200-as proteksönös (csak a csizmám van 100 alatt). Két ilyen szettes cucc van meg, az egyikhez már 2õt találtam. Clawos cucc, meg annak a páncélja. Igaz, védelemre alig fejlesztettem, szoptam is ezért, de olyat odab@szok, hogy öröm nézni, ahogy hullanak körülöttem 😊

Honnan szedted le azt a térképet? Én csak simát találtam!

nincs mit!

Csak a tüz meg az air elementál-t védik dragonok😞(
Szal nem igazán lesz több.Majd még 1be beleakadsz és vége😞(
De a térkép jo,mert kimutatja a dragonokat is.A baj,hogy rettentöen fel kell nagyitani,hogy láss valamit😞(
acdsee-vel lealább 10x nyomtam "+" gombot,hogy lássak valamit.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Én már eccer végigvittem igaz majdnem csak szaladgáltam,és sajna semmit sem értem silveren 33-as elfel😞(

Lenne egy kérdésem.Leszedtem a 9 megás mapot a helyröl amit adtak lejjebb viszont nemtom mire cvalok azok a piros irások a kerettel megy vonalakkal.Szal megköszönném,ha valaki elmagyarázná.

Ja és a kedvenc dolgom a critcal hit.Iszonyat mi müvel vele az ijászom.Van egy tárgyam ami ad 9%,és az 500-700as sebzésemet néha feldobja 3000-re!!!!És mivel másodpercenként akár 10 nyilat is ki birok löni,ezért igy elég gyorsan hullanak az ellenfelek.Csak ne lenne 2000-3000++ életereje némelyiknek😞(Zavar,hogy sokat kell pumpoljak beléjük.Találtam egy ijjat ami a jelenlegi 483as sebzésem helyett ad vagy 560-at,de az a baj,hogy kellene még hozzá lépjek legalább 15 szintet😞(
Ez eléggé el van fuserálva.

A másik ez a random generátoros dolog.Reggel találtam egy övet és kelett hozzá 45-ös szint.Adott ösz-visz 11 protection-t,4 psyhical,meg 3 magic resistanciát,és ennyi!!!Csak tudnám mi ebben a level 45!!

És köszi az infot a level 50-röl😞(

most éppen braverockban tanyázok, és megyek a keleti részre sárkány meg elmentál vadászatra!😊 (remélem ott is van sárkány, eddig minden elementál helynél volt egy😊

Braverock kastélyban egy csomo mellékküldi van, ennyit még egy városban sem találtam😊 braverockbol mész majd északra a seraphim monasterybe, onnan meg le a láva vidékre onnan a keleti jobb felsö sarokba (elementálokat kell gyüjteni, 4db, levegö, tüz, föld, viz) de mindenhol van egy sárkány, meg egy portál is, a sárkányoknál vannak a portál runák, tehát nem kell sokat gyaloglani/lovagolni. (amugy sem érdemes mindig az egész térképet átfuti!!)

ja, ez a a gabi-nak ment sorry
tehát #1607😊

oda is vezet majd az ut az actII-ban. ott lesz a 3. elementál. sárlányokta elég eccerü leölni, én eccer sem patkoltam el náluk. amikor abbahagyják a tüz vagy akármi fujást (ilyenkor megindulnak feléd!)akkor odarohansz és lekombozod öket meg iszol egy két concrentationt és kész, én 2 komboval leöltem öket eddig😊

szerintem lesz még arra küldi, ráérsz késõbb elmenni oda. Biztos lesznek. Nekem nagyon egyszerû volt a sárkány meg a csontik is!

Én is megöltem a Khorad-Nur(vagy micsoda) elõtt lévõ sárkányt. Elsõnek nem esett le, hogy milyen élõhalott sárkányról beszélsz, de utána beugrott.Nekem a körülötte mászkáló csontikkal gyûlt meg a bajom: egyszerûen enm engedtek a sárkány közelébe aki, így távolról lefújt tûzzel és már kis nyúltam( a fire resistancém nem valami fejlett).Párszor meghaltam, de utána rájöttem a "taktikára".Amúgy pedig vámpírral megyek.Szerintem ez az egyik legeredettibb karakter a játékban.Most éppen a chapter 3-ban vagyok és északra tartok a Braverock kastélyba, ami nem rövid út.A keleti mocsárba érdemes elmenni 29-es szinten(szóval fognak jönni jó erõs szörnyek), vagy pedig hadjam a fenébe?
ja, most a láva vidéken a tüzsárkány 21000xp-t adott. ez nekem elég kevéske😊 asszem most ellépek aludni, holnap irtok egy kicsit, az a baj hogy már lassan fejlödik a kari, meg nincs idöm😞

Milyen élõhalott sárkány? amelyik után be tudok menni a faluba?

Nekem volt egy másik sárkány, a vár alatti teleporton keresztül jutottam oda! Még anno nem ismertem a skilleket és ott leöltek (lvl 18), most visszanéztem dobtam neki egy battle fogot, kettõt ütöttem rá és meghalt! Nade kiszúrta a szemem 580 XP vel, én meg 14000 körül számítottam a másik kettõ után! :-((( ááá

jaja😊 kell is az!😊

én is összegyüjtöm a szörnyeket aztán ha jo sokan vannak egy körcsapás és mehetnek a dolgukra😊 ja, ott van az élöhalott sárkány az ork kapu elött😊

ott már megéri a mentor ital :-)) gyûjtöm õket!

szóval mérgeznek! Nah alig várom hogy odaérjek és kivégzem azt a sarkot is! Akkor jól sejtettem, hogy oda nem kell bemennem még :-)

A egyik legnagyobb poén az volt hogy lóval szaladgáltam és körbegyûjtöttem az adott területen az ellenfeleket, nem leverték rólam az egyik csávót közben :-( így bebuktam egyküldit. A másik kellemes meglepetés a sivatagban ért, amikor az ork erõdbe mentem. Eddig írtottam öket most meg vásárolok tõlük?

ja, most jöttem a lávás részböl! ott van a 2. elementál (tüz). most asszem 15-20%között vagyok a térképpel. az egyik fö küldi megy a lávás vidékre😊 most megyek a jobb felsö sarokba, max 1800xp egy poison troll, de persze mentor itallal 2300😊 (utálom öket, kell antidote of viper vagy mi😊

Nem tudom, én szeretem körbejárkálni a terepet! Õ csak a fõ küldetésekkel rohant végig, nem neki való ez a játék. Végigjátsza és lehordja hogy ez milyen szar stb..
Én eddig 23%-át fedeztem fel a térképnek, te?

Te voltál már a lávás vidéken? Én oda nem tértem le mikor arra írtottam, gondoltam lesz még arra küldetés! Amerre most jársz ontja az XP-t?

most láttam egy képet egy csávo 23lvl-en ment fel az actIII-ban a seraphim monastery-be (havas vidék leg északon) 😊!!!!! bazz!!! ez nem normális! hova siet?

jo taktika ez a skil felhalmozás😊 nem probáltam még.

Én lvl 30 -on fejeztem be délután, de még nem fejlesztgettem a karit. Nekem elvileg akkor van két new skillem, amibõl egyet elhasználok az armorra! :-), másiknak még utánanézem

ja, egyböl választok mindig skillt ahogy szintet lépek.

most hányas szintü vagy?

de asszem maradok a seraphimnál😊 az jobban bejön😄

amit kaptál 30-as szinten new skillt azt próbáltad?

Nekem van egy lvl 18 -as mágusom, de azzal haldokoltam a mostani karimhoz képest. Nekem is teccik a Vampire :-)) (van hozzá két szettes tárgyam is).

én tuti elkezdek majd egy vampiresst vagy egy seraphimt még!😊

az ám!

én sem sürün használom csak ha már nagyon türelmetlen vagyok és egy golyobis kell a szinthez akkor azé benyomom, legalább több hely lesz a bratyomban 😊

Értem, én is kipróbáltam anno! Jó skill!

Nem igazán, de próbálgattam! inkább lemegyek 2* egy adott barlangba ha nagyon adja az XP-t, ami viszont nélkülözhetetlen nálam és szinte néha beszerezhetetlen az a Undead potion!

ja, és ez a mellvért csak lvl26-os (én lvl 34) és igy véd 180at!!!!

Jaja én is azt néztem ki anno, de elõtte az agility-t nyomtam sztem most ez következik :-) (%-ban nyomja a resistanciát :-))) Nekem 123-at véd talán a mellvértem, de a resistanciám igen csak 300-400 körül lehet csak!

ja, kira lehet! ilyet má én is találtam csak nem 45% hanem 2+3%😊 használod a potion of mentort? az is ad az xp-hez.

valaki írta lejebb, hogy olyan cuccokat szedett össze ami +45% ban nyomja az XP-t! Ez sem lehet rossz! :-)

én most választottam az armor-t!!! marha jo sztem már 650 körül van a resistancom! annyit nyom a páncélon hogy csak na! megvettem egy 104et védö mellvértet (az armor most 7en van) és most 180at véd!!! a sapin meg alapbol védett 50 valamennyit most meg 117es!!! zsir!

passz ezt így fejbõl megnem mondom. Majd jáccom még este utána leírom. De nem hiszem, hogy túl magasak mivel olyan cuccokat válogattam össze, ami add 2*+4 a enemies-re + 6%-ot a speciális tárgyakra (+2% a kardban). Szted melyik new skill-t érdemes választani?

,nem baj, én csak karddal megyek, ezért van a sword lore! azt csak nekem találták ki!😊

Én is két kardal megyek már rég óta! A sword lore csak a kardot nyomja, de aszem a dual welding is ugyan az mint a sword lore de az minden fegyvert nyom ugyanúgy! Egyébként jó haladni vele! A sárkányoknál eleresztek egy battle fogot ami lvl1-es (tök felesleges nyomatni) és kettészelem õket :-)

ja lehet, az is kúl cumo bazz! most neked mennyi a protectionod a páncélodon meg a sapin stb-in?

hát nem tom, jo lenne összeszedni egy egész szettet! én asszem a kovácsnál a 3dikot szoktam belerakni mer az mindenre ad (most plusz 8%-ot asszem) igy joval több lesz a defense meg az attack! vmikor gyürüket is belepakolok, de csak olyat ami ad jo sok protectiont vagy sebzést plusz vmit (pl dex-et vagy str-t)

A másik szett az a "Khrags" nevû itt min 31 max 35 level-esek a cuccok! Kiváncsi vagyok mikor fogok találni ilyet min 40 szint :-(

nem tom, én a dualra max 14et raktam, a játék elején megfogadtam hogy semmi más fegyverrel ne megyek csak karddal😊 (lila darkos vagy simák mindegy) igy hát a sword lore-ra raktam 24ig meg a blade-re 30ig asszem, a többi agilityn, armoron meg satöbbin van😊

azért is jó mert a bahamut's set najdnem mind része nyomja a weapon lore-t! Írj már valamit ezekrõl a kovácsolható dolgokról? (miket lehet bele tenni, melyik foglalatba érdemes stb.)

semmi csak akkor kapod meg az utolsó (8.dik képességed, ha érdekel megnézem a többit is)! Az 50 szinten amit írtam lejebb! Én is act 3 vagyok de még csak most takarítottam ki fullra a sivatagot, most megyek fel a városba!

Én eddig dual weldinget 22-es szintig nyomtam fel, mert olyan fegyvereket választottam ami nagyot sebez+attack speedem 220(ami max). Közben a weapon lore-t nyomtam de az 32 -õn van (ez all damage-hoz add +%-ot, így qva nagyot csapok) Most az agilytit nyomom felfele, mert ez meg a attackot+defensét nyomja fel. A Blade combatot csak 10-ig tettem fel(ez akkor lett volna érdekes, ha ugye két du'blades fegyver van a kezedben és erre még kaptál volna a dual weldingre is plusszokat, de nem ezért azt nem is fejlesztettem!) Maradt még 2 new skillem egyet most fogok elhasználni de még nem tudom mire.