Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a uriel wingböl már a tököm kivan.Volt olyan pont a játékban,ahol egyszerre 3 db is volt belöle.A két irásom közötti idötartamban legalább 10x találkoztam vele!!!A franc megeszi ezt a szar programot.Lassan végig viszem 2x is a gamát igaz bronzon,de kell a fejlödés.MAjd valahol leállok gyakni,mert még mindig nudli ez a level 43😞(
De lehet inkább klezdek mégegy ujjat,és csak a sárkányokra megyek.Most már tudom,hogy hol keressem mindent,már csak a küldetést ado hiányzik,de azt majd kibogarászoma térképböl.
A 9 megásmap az ott van a 3 megás alatt,és a download gomb majdnem a lap legalján van.De ott van, azon a cimen.
Ti nektek mennyi volt eddig a legüberebb sebzés???
Nekem most sikerült,egy Hard hit combo+critical 11256dmg😊)
Sajna ezt nemtom megmutatni csak egy másikat ha nem hiszitek el.Azon csak kerek 10000 a sebzés.Szal van amikor sikerül az ijerö😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
A szetes dolog sem stimmel nálam, szegény elf kiscsajnak egy alkarvédõt találtam összvissz, igaz abból hármat.
Ráadásul boltban jobbat lehetett venni késõbb, magasabb protectionnal és 3 sockettel. Abba belepakoltam az összeharácsolt gyûrûket, amuletteket, magasan veri a szetes cumót. És még csak nem is lassít, mivel a páncél szintje számít csak a mozgási sebességnél. Battle mage és dark elf szetet meg nem is láttam az egész játék alatt.
De a legnevetségesebb egy sima bõrsapka szintén 3 sockettel, és 215-ös alap protectionnal, igaz 45. szint kell. Na ha azt megpakolom 150-es amulettekkel többet véd majd, mint a láncingem...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Jelenleg egy 225-ös 2 slotos junik páncélom van és szettes váll védõm, ami 200-as proteksönös (csak a csizmám van 100 alatt). Két ilyen szettes cucc van meg, az egyikhez már 2õt találtam. Clawos cucc, meg annak a páncélja. Igaz, védelemre alig fejlesztettem, szoptam is ezért, de olyat odab@szok, hogy öröm nézni, ahogy hullanak körülöttem 😊
Szal nem igazán lesz több.Majd még 1be beleakadsz és vége😞(
De a térkép jo,mert kimutatja a dragonokat is.A baj,hogy rettentöen fel kell nagyitani,hogy láss valamit😞(
acdsee-vel lealább 10x nyomtam "+" gombot,hogy lássak valamit.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Lenne egy kérdésem.Leszedtem a 9 megás mapot a helyröl amit adtak lejjebb viszont nemtom mire cvalok azok a piros irások a kerettel megy vonalakkal.Szal megköszönném,ha valaki elmagyarázná.
Ja és a kedvenc dolgom a critcal hit.Iszonyat mi müvel vele az ijászom.Van egy tárgyam ami ad 9%,és az 500-700as sebzésemet néha feldobja 3000-re!!!!És mivel másodpercenként akár 10 nyilat is ki birok löni,ezért igy elég gyorsan hullanak az ellenfelek.Csak ne lenne 2000-3000++ életereje némelyiknek😞(Zavar,hogy sokat kell pumpoljak beléjük.Találtam egy ijjat ami a jelenlegi 483as sebzésem helyett ad vagy 560-at,de az a baj,hogy kellene még hozzá lépjek legalább 15 szintet😞(
Ez eléggé el van fuserálva.
A másik ez a random generátoros dolog.Reggel találtam egy övet és kelett hozzá 45-ös szint.Adott ösz-visz 11 protection-t,4 psyhical,meg 3 magic resistanciát,és ennyi!!!Csak tudnám mi ebben a level 45!!
És köszi az infot a level 50-röl😞(

tehát #1607😊
Nekem volt egy másik sárkány, a vár alatti teleporton keresztül jutottam oda! Még anno nem ismertem a skilleket és ott leöltek (lvl 18), most visszanéztem dobtam neki egy battle fogot, kettõt ütöttem rá és meghalt! Nade kiszúrta a szemem 580 XP vel, én meg 14000 körül számítottam a másik kettõ után! :-((( ááá
A egyik legnagyobb poén az volt hogy lóval szaladgáltam és körbegyûjtöttem az adott területen az ellenfeleket, nem leverték rólam az egyik csávót közben :-( így bebuktam egyküldit. A másik kellemes meglepetés a sivatagban ért, amikor az ork erõdbe mentem. Eddig írtottam öket most meg vásárolok tõlük?
Én eddig 23%-át fedeztem fel a térképnek, te?
Te voltál már a lávás vidéken? Én oda nem tértem le mikor arra írtottam, gondoltam lesz még arra küldetés! Amerre most jársz ontja az XP-t?
Én eddig dual weldinget 22-es szintig nyomtam fel, mert olyan fegyvereket választottam ami nagyot sebez+attack speedem 220(ami max). Közben a weapon lore-t nyomtam de az 32 -õn van (ez all damage-hoz add +%-ot, így qva nagyot csapok) Most az agilytit nyomom felfele, mert ez meg a attackot+defensét nyomja fel. A Blade combatot csak 10-ig tettem fel(ez akkor lett volna érdekes, ha ugye két du'blades fegyver van a kezedben és erre még kaptál volna a dual weldingre is plusszokat, de nem ezért azt nem is fejlesztettem!) Maradt még 2 new skillem egyet most fogok elhasználni de még nem tudom mire.