8224
  • NeoMaN
    Isten ez a game, elkezdtem újra, most má tudom mi-micsoda, odafigyelek és jó karit csinyálok... dejóóóóóó :D
  • Noodlee
  • Noodlee
  • Noodlee
    Ja lőjétek le.
  • Gyudron
    És ha mindketten lelövitek a tűzfalat próbaképpen ?
  • shaba23 #2978
    valaki nem érne rá egy battlelan próbára, mert VGQ-val nem tudjuk összehozni és nem tudjuk, hogy kinél szar a tűzfal :)
  • Varian
    Ja és sztem a lónak külön sebessége van....
  • Varian
    Hát az a lightsaber nem sokat ér szóval.....
    Amúgy a speddel valszeg valami hiba van, mert nálam az elfnéni hogyha elnyomja a gyorsítot/tudni kell hogy valami 20% körül növeli a spedet/, akkor mindegy mennyi a spedem mindig 220 lesz.
    Én meg 48as voltam de elég sok helyen jártam, és a mellékküldiket is csinálgattam.
    Lost ca-t eddig egyet találtam de beváltottam a vén szakállasnál.

shaba23: ezt a trükköt nálam is ellőtték már a lovasok, talán azt gondolja hogy jobban lát igy vagy nem tudom....
    Azt utálom ha egy ilyen lovas ijjász mert valami iszonyat sokáig el lehet vele rohangálni mire megáll aztán tudom sebezni.
  • EqUiNoX
    Át.
  • Noodlee
    Deviancés savegameket átlehet vinni az eredeti játékba is??
    Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem :)
    Szerintem gond nélkül átvihető, de lehet hogy mégsem...
  • darky
    Most kezdtem act 2-t, térkép 15% körül, vámpír, 23. szint, 200-600 körül csapkod, és egy sárkány már le van csapkodva:)
  • shaba23 #2972
    szeráfnak van lightsabre
  • shaba23 #2971
    én mire végeztem lvl36 voltam és nem bolyongtam semerre, csak követtem a fő szál irányát. Ráadásul 2-3 mellék questet sem csináltam meg
  • pluhi
    Hi!
    Mennyi az átlagos szint, mire végignyomja az ember a gamet? Most kezdtem, 8. szintű vagyok, és találtam egy fegyvert, aszondja 97. szintől lehet felvenni. Hát az elég soknak tűnik. Vámpiroskával nyomom, elég erősnek tűnik. Vámpir alakban 200 körül csapkod.
  • TopGun
    Senki nem valaszol? :((((
  • TopGun
    Mas karinak is van ilyen brutal cumoja, amit csak az adott kaszt hasznalhat?
  • kiserik
    Mennyin van az armorod?
  • shaba23 #2966
    És még azt mondják, hogy az alföldi csikósoknak párja nincs ...

• Scarto
    Thx h feltetted Shaba23.

SZal szerintem megéri feltenni a maxot, ilyen physical + fire reses sapit eddig még nem találtam gaméba.

Scarto
  • shaba23 #2964
    Ez a kép Scarto tulajdona!!!
    Ő küldi soxeretettel :)

"Hi all. Elmentem a Jason maszkért. -30-as speed van rajta, mint tudjuk... Feltettem és 220-movement speedem, átváltott 220-ra :))) Szal ugyanolyan gyors maradtam. SOk +speedes cumo NINCS rajtam, és a mozgásán sem észlelem h lassabb lenne."

Scarto

• TopGun
    Jo neked! en 3 ora jatek alatt 1 konyvet talaltam :( bar ket szintet leptem!
  • Noodlee
    hehe
  • shaba23 #2961
    Mondanátok nekem olyan magyar!!! fórumot a hardwireden és a pcdome-on kívül, ahol játékokkal (sacred) foglalkoznak?
    Meg olyan oldalcím is érdekelne, ahol hasonlóan a fent említett 2höz, játékokat mutatnak be. Ilyen jó angol is, a lényeg hogy rendszeresen frissüljön
  • Noodlee
    Nem tom, az enyém csak lvl 13, és fogalmam sincs mekkorát sebzek vele :(
  • TopGun
    #2938-ra senki nem valaszol!? :((
  • shaba23 #2958
    de lófüttyöt sem fejlődtem :)
  • Noodlee
    Látod megy ez, ha akarsz! :)
  • shaba23 #2956
    29 perc alatt 4 könyvet találtam :)
  • KisKolok
    Rendes Combat Art, csak egyik kaszt se tudja használni :))
    Vagyis ComboMasternél be lehet rakni, és így saját kasztnak való artot csinálni vele.
  • Noodlee
    Akkor törd a buksid! :)
  • TopGun
    Azokat is be lehet rakni valahova, itt irtak mar hova, de nem emlekszem! :((
  • Noodlee
    Pedig az igazi kincsek ott rejlenek :)
  • Noodlee
    hehe LOL
  • shaba23 #2950
    nem jellemző :)
  • Noodlee
    Nem nem nézed át a házakat mi??
  • Noodlee
    Nekem már elég sok megvan a könyvekből
  • shaba23 #2947
    csak 1000000000 másikat kell megtalálnom :)
  • Noodlee
    Én is arra tippeltem... De mi van a GAmeBoxokkal???
  • shaba23 #2945
    akkor jó, mert 1 könyv már megvan :)
  • TopGun
    Shaba23, Noodlee, szerintem ezek akkor lesznek hasznalhatoak ha "minden" konyvet megtalaltatok amit lehet!