8224
-
#2983 Isten ez a game, elkezdtem újra, most má tudom mi-micsoda, odafigyelek és jó karit csinyálok... dejóóóóóó :D -
Noodlee #2982 -
Noodlee #2981 -
Noodlee #2980 Ja lőjétek le. -
Gyudron #2979 És ha mindketten lelövitek a tűzfalat próbaképpen ? -
#2978 valaki nem érne rá egy battlelan próbára, mert VGQ-val nem tudjuk összehozni és nem tudjuk, hogy kinél szar a tűzfal :) -
Varian #2977 Ja és sztem a lónak külön sebessége van.... -
Varian #2976 Hát az a lightsaber nem sokat ér szóval.....
Amúgy a speddel valszeg valami hiba van, mert nálam az elfnéni hogyha elnyomja a gyorsítot/tudni kell hogy valami 20% körül növeli a spedet/, akkor mindegy mennyi a spedem mindig 220 lesz.
Én meg 48as voltam de elég sok helyen jártam, és a mellékküldiket is csinálgattam.
Lost ca-t eddig egyet találtam de beváltottam a vén szakállasnál.
shaba23: ezt a trükköt nálam is ellőtték már a lovasok, talán azt gondolja hogy jobban lát igy vagy nem tudom....
Azt utálom ha egy ilyen lovas ijjász mert valami iszonyat sokáig el lehet vele rohangálni mire megáll aztán tudom sebezni. -
#2975 Át. -
Noodlee #2974 Deviancés savegameket átlehet vinni az eredeti játékba is??
Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem :)
Szerintem gond nélkül átvihető, de lehet hogy mégsem... -
#2973 Most kezdtem act 2-t, térkép 15% körül, vámpír, 23. szint, 200-600 körül csapkod, és egy sárkány már le van csapkodva:) -
#2972 szeráfnak van lightsabre -
#2971 én mire végeztem lvl36 voltam és nem bolyongtam semerre, csak követtem a fő szál irányát. Ráadásul 2-3 mellék questet sem csináltam meg -
#2970 Hi!
Mennyi az átlagos szint, mire végignyomja az ember a gamet? Most kezdtem, 8. szintű vagyok, és találtam egy fegyvert, aszondja 97. szintől lehet felvenni. Hát az elég soknak tűnik. Vámpiroskával nyomom, elég erősnek tűnik. Vámpir alakban 200 körül csapkod. -
#2969 Senki nem valaszol? :(((( -
#2968 Mas karinak is van ilyen brutal cumoja, amit csak az adott kaszt hasznalhat? -
#2967 Mennyin van az armorod? -
#2966 És még azt mondják, hogy az alföldi csikósoknak párja nincs ...
-
Scarto #2965 Thx h feltetted Shaba23.
SZal szerintem megéri feltenni a maxot, ilyen physical + fire reses sapit eddig még nem találtam gaméba.
Scarto -
#2964 Ez a kép Scarto tulajdona!!!
Ő küldi soxeretettel :)
"Hi all. Elmentem a Jason maszkért. -30-as speed van rajta, mint tudjuk... Feltettem és 220-movement speedem, átváltott 220-ra :))) Szal ugyanolyan gyors maradtam. SOk +speedes cumo NINCS rajtam, és a mozgásán sem észlelem h lassabb lenne."
Scarto
-
#2963 Jo neked! en 3 ora jatek alatt 1 konyvet talaltam :( bar ket szintet leptem! -
Noodlee #2962 hehe -
#2961 Mondanátok nekem olyan magyar!!! fórumot a hardwireden és a pcdome-on kívül, ahol játékokkal (sacred) foglalkoznak?
Meg olyan oldalcím is érdekelne, ahol hasonlóan a fent említett 2höz, játékokat mutatnak be. Ilyen jó angol is, a lényeg hogy rendszeresen frissüljön -
Noodlee #2960 Nem tom, az enyém csak lvl 13, és fogalmam sincs mekkorát sebzek vele :( -
#2959 #2938-ra senki nem valaszol!? :(( -
#2958 de lófüttyöt sem fejlődtem :) -
Noodlee #2957 Látod megy ez, ha akarsz! :) -
#2956 29 perc alatt 4 könyvet találtam :) -
KisKolok #2955 Rendes Combat Art, csak egyik kaszt se tudja használni :))
Vagyis ComboMasternél be lehet rakni, és így saját kasztnak való artot csinálni vele. -
Noodlee #2954 Akkor törd a buksid! :) -
#2953 Azokat is be lehet rakni valahova, itt irtak mar hova, de nem emlekszem! :(( -
Noodlee #2952 Pedig az igazi kincsek ott rejlenek :) -
Noodlee #2951 hehe LOL -
#2950 nem jellemző :) -
Noodlee #2949 Nem nem nézed át a házakat mi?? -
Noodlee #2948 Nekem már elég sok megvan a könyvekből -
#2947 csak 1000000000 másikat kell megtalálnom :) -
Noodlee #2946 Én is arra tippeltem... De mi van a GAmeBoxokkal??? -
#2945 akkor jó, mert 1 könyv már megvan :) -
#2944 Shaba23, Noodlee, szerintem ezek akkor lesznek hasznalhatoak ha "minden" konyvet megtalaltatok amit lehet!