8224
  • shaba23 #3023
    "lefényképeztem" néhány junik és set tárgyat, nincs vkinek szüksége rájuk a készülő veboldalához?
  • EqUiNoX
    Hat nincs. Max annyi, hogy leulsz egy asztal kore a baratiddal es eloben jatszotok az elderscroll szabalyrendszerevel ;] De a jatekbol teljes egeszeben hianyzik a multi uzemmod, sajnos...
  • Gyudron
    Ugye a Morrowindben nincs multiplayer lehetőség
    (legjobb tudámsom szerint legalábbis) ?
  • Noodlee
    Sacred én is, meg Gyudron is :)
  • shaba23 #3019
    Most már csak annyi problémám van a origi játékkal, hogy döntenem kell a 2990 Ft-os Morrowind és a 6990 Ft-os Sacred között :)
  • EqUiNoX
    Ennek feltetele az origi game, de ha valaki megveszi ugyis ott kot ki az elso open game probalkozas (es csalodas) utan..
  • darky
    Doki, akkor elmehetek, vagy elmebeteg?
  • G_ArchAngel #3016
    Válaszd a Closed Net-et és akkor nem tudod buherálni a karidat, mert nem sajátgépen tárolja (ott is, tehát a closed karit áttudod vinni singlebe, vagy open net-re, de onnan nem tudsz karaktert vinni closedre)
  • shaba23 #3015
    du.-ra kiderül :)
  • TopGun
    Ertem ok! valami baj van a fejeddel? :(
  • shaba23 #3013
    A sacred -junkies csak ezt az egyet mutatta, mint seraph fegyvert :(
    Én nem multiztam, hanem koponya CT-n voltam
  • TopGun
    Mindenki multizik? :((
  • TopGun
    Aham! es mas kemenyebb kasztspecifikus fegyver nincs seraphimnak?
  • shaba23 #3010
    TopGun igazából ez elég gagyi

• TopGun
    Es az olyan kemeny mint a maszk a gladinak?
  • Smitiz
    Ja, és a http://schmiedt.uw.hu weblapon van fenn
    Már kicsit késő van
  • Smitiz
    Akit esetleg érdekel lefordítottam, hogy a unique tárgyak narancsárga tulajdonságai mik is magyarul. A http://www.sacred-junkies.com -ról szedtem le az eredetit.
  • Foglaltnick
    Nem örülök hogy ilyen... Mit gondolsz, van esély arra, hogy ez megváltozzon? Nem nagyon olvastam erről semmit...
  • TANKboy
    Ezt nézzétek:
  • PiszkosFred
    Mindaddig amig barmikor elerheto a karakter es ezaltal szerkesztheto, addig a multi reszemrol egy kalap sz**t sem er. Legyen az barmilyen jatek. Kiveve a teljesen szuz partykat, 0rol. Diabloban is az openbnet es IP alapu gammak 99,9%a tele van idiota csiterrel, akik valtig allitjak, hogy a +7allskilles csarmot a diablo dobta nekik eheh. zart serverek sem biztonsagosak persze, de valahol muszaj jatszani, es akkor mar a haveri korok utan csak ott van eselyed normalis jatekra...
  • Foglaltnick
    Felnéztem most az interneten az open multiba, de kicsit szomorúnak találom, hogy nem a szerver tárolja a karikat, hanem bármilyen karival lehet menni. Vagy csak a Dio feeling miatt van? Mit gondoltok, jó ez vagy rossz?

MADár
  • PiszkosFred
    Gratz ;]
  • Foglaltnick
    mind1, megoldódott közben... köszi
  • G_ArchAngel #3000
    Jó éjt... 3k powa:)))
  • G_ArchAngel #2999
    mert lehet, hogy fáradt vagyok?
  • G_ArchAngel #2998
    ezt a kérdést nemigazán értem
  • Foglaltnick
    helló

tudna valaki válaszolni aki végignyomatta? szenvedjek, kell még csinálni valamit, vagy nem?
    van kemény két képem unique tárgyakról
    a sacred.junkies nem rakta ki hiába küldtem el neki...
  • PiszkosFred
    Ja, egesz jo, nekem is tetszik (a bal oldali menut - a kinezetet, nem a felepiteset - majd lehetne egyszerusiteni, de ez szemelyes velemeny)

Freelancer: viszont ha mar igy alakult, hogy egymastol fuggetlenul mindketten csinalunk egy-egy oldalt, picit akar ossze is dolgozhatnank. Hogy mire gondolok? Semmi egyebre, mint az olyan infokra, amelyek allandoak. Konkretan a set es junik targyak kepeire, mert a morrowindhez hasonloan lenne nalunk is kincseskamra, es latom hogy nalad is megvan ez a szandek. Es mivel ezek a set es junik targyak allandoak, akar meg is oszthatnank idovel egymassal ezeket a kepeket. A tobbi cikk es leiras ugyis egyedi lesz mindenkinel. Termeszetesen ez csak egy otlet, amit vagy megfontolandonak tartasz es majd idovel dontesz, vagy elbol elveted.
  • VGQ
    Jah nekem is tetszik az oldal(küld el lécci a betütipust:p )
    A baj,hogy nekem elég sürün lecsuszik az oldal anyaga legalább 1/4 képernyöket:(
    A 3. válsztás után már nem is látok semmit csak scrollozással jön fel.
  • shaba23 #2994
    Eddig fasza :) itt-ott talán a fogalmazás ami nem 100%, de szerintem az nem gáz :) csak fejezd is be amit elkezdtél
  • PiszkosFred
    No, akkor lesz mar magyar oldal dogivel ;] Mi is csinaljuk publikus tesztverzioval, te is csinaltal egyet, es asszem volt egy x3as is. Csak nepszeru a jatek..
  • Foglaltnick
    Épp ma vettem meg a játékot, és épp a fődémon előtt volt mentésem, ez az első végigjátszásom.
    Felraktam az 1.66-os pecset a tört játékra, elindítom, bekéri a cédét, oké, állás minden megvan, oké, töltés.
    Lementem, kinyírtam, de kicsit fura lett a vége: nem történt semmise. A küldetésem hogy öljem meg nyitva maradt. Betöltöttem még kétszer és kinyírtam, de ugyanez.
    Valaki, aki végignyomta: gondolom van valami vége a gémnek, nem? Ez itten már megint egy bugos küldetés?
    Megpróbálom majd felnyomni a gyári cédéről, aztán pecs, aztán újra. Remélem jobb lesz...

MADár
  • Outlander
    --My site--
  • Aradotir
    Sajna nem mükszik sehogysem! Én beírtam a játéknak nevet már elsőre is de ugysem jó!
    Megyek nézek valami javítást. Azért thx!
  • VGQ
    win98 al szotyin megy a gama ugyhogy sztem rakjatok másik windowst fel.

Probáljatok meg ugy joinolni,hogy beirjátok a kreált játék neét.Erre most jöttünk rá mi is:)
  • Aradotir
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom! Haverral próbálunk multiban játszani de sehogysem akar összejönni! Neki 98se nekem Xp-m van! Fix ip-vel próbáljuk. Én tudok kreálni de Ő nem tud csatlakozni. Ő még kreálni sem tud mert ahogy elkezdi kilép a game.
    Valaki segítsen plz!

Thx
  • Noodlee
    ||¦¦¦ ||¦¦¦|| ||¦¦¦|| ||,,
  • Gyudron
    Pláne ha jön Tesóka is.
  • Noodlee
    Ajánlom is! :)
    Lesz kivel nyomnom multiban.
  • Gyudron
    Remélem, hogy a demó után én is elkezdem tápolni a karakterem :)