8224
-
#3023 "lefényképeztem" néhány junik és set tárgyat, nincs vkinek szüksége rájuk a készülő veboldalához? -
#3022 Hat nincs. Max annyi, hogy leulsz egy asztal kore a baratiddal es eloben jatszotok az elderscroll szabalyrendszerevel ;] De a jatekbol teljes egeszeben hianyzik a multi uzemmod, sajnos... -
Gyudron #3021 Ugye a Morrowindben nincs multiplayer lehetőség
(legjobb tudámsom szerint legalábbis) ? -
Noodlee #3020 Sacred én is, meg Gyudron is :) -
#3019 Most már csak annyi problémám van a origi játékkal, hogy döntenem kell a 2990 Ft-os Morrowind és a 6990 Ft-os Sacred között :) -
#3018 Ennek feltetele az origi game, de ha valaki megveszi ugyis ott kot ki az elso open game probalkozas (es csalodas) utan.. -
#3017 Doki, akkor elmehetek, vagy elmebeteg? -
G_ArchAngel #3016 Válaszd a Closed Net-et és akkor nem tudod buherálni a karidat, mert nem sajátgépen tárolja (ott is, tehát a closed karit áttudod vinni singlebe, vagy open net-re, de onnan nem tudsz karaktert vinni closedre) -
#3015 du.-ra kiderül :) -
#3014 Ertem ok! valami baj van a fejeddel? :( -
#3013 A sacred -junkies csak ezt az egyet mutatta, mint seraph fegyvert :(
Én nem multiztam, hanem koponya CT-n voltam -
#3012 Mindenki multizik? :(( -
#3011 Aham! es mas kemenyebb kasztspecifikus fegyver nincs seraphimnak? -
#3010 TopGun igazából ez elég gagyi
-
#3009 Es az olyan kemeny mint a maszk a gladinak? -
Smitiz #3008 Ja, és a http://schmiedt.uw.hu weblapon van fenn
Már kicsit késő van -
Smitiz #3007 Akit esetleg érdekel lefordítottam, hogy a unique tárgyak narancsárga tulajdonságai mik is magyarul. A http://www.sacred-junkies.com -ról szedtem le az eredetit. -
Foglaltnick #3006 Nem örülök hogy ilyen... Mit gondolsz, van esély arra, hogy ez megváltozzon? Nem nagyon olvastam erről semmit... -
TANKboy #3005 Ezt nézzétek:
-
#3004 Mindaddig amig barmikor elerheto a karakter es ezaltal szerkesztheto, addig a multi reszemrol egy kalap sz**t sem er. Legyen az barmilyen jatek. Kiveve a teljesen szuz partykat, 0rol. Diabloban is az openbnet es IP alapu gammak 99,9%a tele van idiota csiterrel, akik valtig allitjak, hogy a +7allskilles csarmot a diablo dobta nekik eheh. zart serverek sem biztonsagosak persze, de valahol muszaj jatszani, es akkor mar a haveri korok utan csak ott van eselyed normalis jatekra... -
Foglaltnick #3003 Felnéztem most az interneten az open multiba, de kicsit szomorúnak találom, hogy nem a szerver tárolja a karikat, hanem bármilyen karival lehet menni. Vagy csak a Dio feeling miatt van? Mit gondoltok, jó ez vagy rossz?
MADár -
#3002 Gratz ;] -
Foglaltnick #3001 mind1, megoldódott közben... köszi -
G_ArchAngel #3000 Jó éjt... 3k powa:))) -
G_ArchAngel #2999 mert lehet, hogy fáradt vagyok? -
G_ArchAngel #2998 ezt a kérdést nemigazán értem -
Foglaltnick #2997 helló
tudna valaki válaszolni aki végignyomatta? szenvedjek, kell még csinálni valamit, vagy nem?
van kemény két képem unique tárgyakról
a sacred.junkies nem rakta ki hiába küldtem el neki... -
#2996 Ja, egesz jo, nekem is tetszik (a bal oldali menut - a kinezetet, nem a felepiteset - majd lehetne egyszerusiteni, de ez szemelyes velemeny)
Freelancer: viszont ha mar igy alakult, hogy egymastol fuggetlenul mindketten csinalunk egy-egy oldalt, picit akar ossze is dolgozhatnank. Hogy mire gondolok? Semmi egyebre, mint az olyan infokra, amelyek allandoak. Konkretan a set es junik targyak kepeire, mert a morrowindhez hasonloan lenne nalunk is kincseskamra, es latom hogy nalad is megvan ez a szandek. Es mivel ezek a set es junik targyak allandoak, akar meg is oszthatnank idovel egymassal ezeket a kepeket. A tobbi cikk es leiras ugyis egyedi lesz mindenkinel. Termeszetesen ez csak egy otlet, amit vagy megfontolandonak tartasz es majd idovel dontesz, vagy elbol elveted. -
VGQ #2995 Jah nekem is tetszik az oldal(küld el lécci a betütipust:p )
A baj,hogy nekem elég sürün lecsuszik az oldal anyaga legalább 1/4 képernyöket:(
A 3. válsztás után már nem is látok semmit csak scrollozással jön fel. -
#2994 Eddig fasza :) itt-ott talán a fogalmazás ami nem 100%, de szerintem az nem gáz :) csak fejezd is be amit elkezdtél -
#2993 No, akkor lesz mar magyar oldal dogivel ;] Mi is csinaljuk publikus tesztverzioval, te is csinaltal egyet, es asszem volt egy x3as is. Csak nepszeru a jatek.. -
Foglaltnick #2992 Épp ma vettem meg a játékot, és épp a fődémon előtt volt mentésem, ez az első végigjátszásom.
Felraktam az 1.66-os pecset a tört játékra, elindítom, bekéri a cédét, oké, állás minden megvan, oké, töltés.
Lementem, kinyírtam, de kicsit fura lett a vége: nem történt semmise. A küldetésem hogy öljem meg nyitva maradt. Betöltöttem még kétszer és kinyírtam, de ugyanez.
Valaki, aki végignyomta: gondolom van valami vége a gémnek, nem? Ez itten már megint egy bugos küldetés?
Megpróbálom majd felnyomni a gyári cédéről, aztán pecs, aztán újra. Remélem jobb lesz...
MADár -
#2991 --My site-- -
Aradotir #2990 Sajna nem mükszik sehogysem! Én beírtam a játéknak nevet már elsőre is de ugysem jó!
Megyek nézek valami javítást. Azért thx! -
VGQ #2989 win98 al szotyin megy a gama ugyhogy sztem rakjatok másik windowst fel.
Probáljatok meg ugy joinolni,hogy beirjátok a kreált játék neét.Erre most jöttünk rá mi is:) -
Aradotir #2988 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom! Haverral próbálunk multiban játszani de sehogysem akar összejönni! Neki 98se nekem Xp-m van! Fix ip-vel próbáljuk. Én tudok kreálni de Ő nem tud csatlakozni. Ő még kreálni sem tud mert ahogy elkezdi kilép a game.
Valaki segítsen plz!
Thx
-
Noodlee #2987 ||¦¦¦ ||¦¦¦|| ||¦¦¦|| ||,, -
Gyudron #2986 Pláne ha jön Tesóka is. -
Noodlee #2985 Ajánlom is! :)
Lesz kivel nyomnom multiban.
-
Gyudron #2984 Remélem, hogy a demó után én is elkezdem tápolni a karakterem :)