8224
-
#7784 azokat rohadt nehéz :D
mi multiban mentünk nekik, egyszere hárman... mondanom sem kell szét lettünk tépve :D -
zedleey #7783 Iker sárkányokat kőnyü volt leszedni? -
zedleey #7782 Csak meg kell találni a megfelelő pontot.
-
#7781 oda lehet jutni, ha daemon-nal oad repülsz, dark elffel oda ugrasz, vagy battle mage-el oda teleportálsz.
egyébként single-ben nem lehet lemenni a torony pincéjébe, és csak a Bellevue-i teleportkapu él. De van kovács :D -
zedleey #7780 Még nem játszotam végig a Sacredet,de érdekelne, hogy ugye van 1 sziget Silver Creek mellet, amin multiban kezdjük a játékot. 1 kérdés sinlge playerben oda lehet juttni a szigetre van oda egyáltalán portal? Csak azért kérdezem, mert a sziget felszinén van 2 portal, iletteva alatta is vannak portalok. (Nem tudodm, a sziget csak a multi player rész miatt van kitalálva)? -
zolika92 #7779 Helo! Valaki tudna segiteni Hamachis Lanban? Haverommal szeretnék játszani, d emikor ő belép a seromra akkor én kifagyok :S aki tud segiteni az lécci irjon, vagy vegyen fel MSNre [email protected] előre is kössz, bb -
zedleey #7778 Elméletileg a Sacred Goldhoz(Sacred,Sacre plus,Underworld) és a GS verzioshoz nincs működő magyarositás nekem GS vezios van,ugy hogy tudom ahoz biztos nem működik a magyarositás.De ez nem tart visza.
-
#7777 Kapcsold be a video compatibility mode-ot (vagy hasonlóan van írva). -
#7776 de: www.gamecopyworld.com -
#7775 NEM -
spartus #7774 hali, tudna valaki megadni egy linket, ahonnan letölthető működő crack a Sacredhez? -
Plata #7773 Eza hiba csak a warezolt verziónál fordul elö tudtommal.Vedd meg eredetiben. -
#7772 rakd fel a 2.28-as patchet, és crackeld meg újra. -
#7771 De a sima sacred az megy rendesen semi baja raktam fel uj video kartya drivert azal se jo eredetievel se.... -
#7770 Jajam de nem ertem szet vannak esve a karakterek a karakter valasztasnal amikro meg betolti akkor el sotetul a kép es semmi megy a jatek a haterbe csak kep nicsn ezt nem ertem -
TGWH #7769 eredeti a játék? -
#7768 Hali egy kerdesem lenne fel rakom a sima sacredet utana ugye az underwolrd ki egeszitot minden oke el inditom es amikro ra nyomok hogy kezdjem a jatekot szet vannak esve a karakterek el inditom a jatekot es be jon a kep aztan el sotetul minden megy a jatek de feketeseg van csak :S Na ez mi akar lenni a sima sacred megy csak az underworld csinalja ezt ?! -
#7767 az SG= Sacred Gold... és az áll a sacred plus +uw. -
Plata #7766 SG-ben nem a GOLD-ban?Abban benne van a SACREd PLUS + UW -
#7765 ugy tudom hogy a SG-ben benne van a kieg is az uw.
viszint az bisztos, hogy a magyarositás nem megy rá a gold-ra csak a sima sacredre. ezért kérdezem. -
#7764 Bugos cseppet......csinálj mentést,aztán próbáld betölteni az állást többször is! -
#7763 a sacred gold alatt a sacredet, az uw-t, vagy mindkettőt érted?
a sacred már rég le van magyarosítva, az uw készül de infot (én legalábbis) nem tudok róla. -
#7762 van valakinek arrol infoja, hogy a Sacred Gold magyarítása milyen stádiumban van? Tud erről vaalki valamit? -
Plata #7761 Van egy kis gondom,egy gladival csinálom a föküldiket,Element of Water-t csinálom.Minden nagyon klassz,kinyitottam azta valamit,visszamentem a kisöreghez,mehetek is le a barlangba,vagyis csak mennék,a gladim az istenért sem megy le.Semmiképp nemakar lemenni. -
Plata #7760 Solo,a full set sokkal többet ér akármilyen uniq cuccnál,de ha nem a karidnak valót gyüjtessz akkor jóhogy nem éri meg.A drága wood elfemnek Meg An-Enid's Blizzard szetje van.És verhetetlen vele.Ha bowos elf settet raknék rá valószinü elég béna lene benne.Meg An-Enid -
Plata #7759 És a greed-ed beleszámít a kereskedésbe?Szerintem nem.A trading-el sokkal olcsóbban sokkal jobb cuccokat vehetsz a boltosnál.Míg a Greed-el nagyobb az esélyed hogy valami jó esik ha mobot ölsz. -
TGWH #7758 nekem goldon az alapjáték könnyű volt, majd az uw küldisorozat már sokkal nehezebb volt eggyel magasabb szinten... -
solikka #7757 Azért annyira hülye nem vok....tudom mire jók a Set cuccok:D De még a bónuszokkal együtt is túl keveset érnek nekem! Abban viszont igazatok van teljesen hogy ha meg lenne egy teljes set és mindegyikbe jópár socket lenne, akkor az verne mindent!
Hmmm....ezzel a karival már biztos nem hagyom abba a tradelést mert a beleáldozott pontokat nem kapom vissza. De a köv karimnál biztos hogy nem fogok tradelni!
Jah amúgy elég fura, hogy Goldon teljsen akadálytalanul haladok, silveren meg azért voltak nehézségek... -
TGWH #7756 Solo, 60as szint körül tényleg lehet jobb, de magasabb szinten ugyan úgy lehet találni jó cuccokat. de ígérem meglesem, ha lesz pár szabad napom :D -
#7755 ne dobd ki a set-es cuccokat... a nevében is benne van, azért "set"-es, mert együtt érnek sokat. ha kigyűjtöttél egy setet, mindegyik darabja fel van túrva kováccsal, ver mindent -
solikka #7754 Pedig szerintem nagyon is megéri, így sokkal jobb cuccaim vannak! Igaz találni is lehet de mégha Set, vagy Unique cuccok, akkor is egyből dobom ki őket a szemétbe(hacsak nincs rajta 2 vagy több socket) mert nagyon jó cuccokat sikerült így tradinggel összehozni! -
#7753 tudom, mert nekem is van törpöm
egyik kedvencem. -
#7752 törpének nem éri meg a trading-re gyúrni, annak ott van a greed... -
TGWH #7751 mármint a törpe forget lore-jére gondolsz? azt megéri, hiszen a törpe így akárhol tud magának kovácsolni, nem is akármit. a trade skillt nem használom, felesleges. egy idő után úgyis jó cuccaid lesznek, de ha lesz egy olyan karim amit csak úgy indítok, biztos felveszem hogy kipróbáljam.
nem emlékszem pontosan, olyan 80as szint körül vagyok gladival és a mágussal is. -
solikka #7750 Jah és amúgy mi a véleményetek a trading skillről? Szerintem megéri belerakni a pontokat, nagyon is!!! Bár még így is kitartó próbálkozás kell a jó cuccokhoz, de sokkal jobbakat lehet szerezni(vagy inkább készíteni) mint a legjobb zöld/arany cuccok! -
solikka #7749 Látom eléggé kihalt már ez a topic...fel kellene éleszteni. Mert még mindig jó játék ez szerintem. Vagy azért van kihalva a topic mert senki nem játszik már vele?
Na akkor hogy valamiről beszéljünk is végre ebben a topicban, kinek milyen és hányas szintű karakterei vannak? Nekem egy 59-es Törpe Kétkezes fegyverekkel, egyenlőre még csak Silveren mentem, most értem Goldra! -
Noodlee #7748 Nézz bele a GYÍK-ba, vagy használd a keresőt.
Milliószor volt kérdés, páran tépik majd a hajukat megint ezért a kérdésért :D -
LuckyXX #7747 Hi
Lenne egy kérdésem. Az Act 2 ben van egy feledat ahol valami vizet kell szerezni. Kivégzem a zombikat és nem birok vizet szedni a tóból. Emígy szerintem a Dark Elf a legjobb karakter. -
TGWH #7746 és nem úgy lesz a vége, ahogy leírtad a keretben. az uw vége felé majd kiderül hogy miért nem. -
#7745 multiban odaadok vkinek, bemész a másik karaktereddel, és visszakéred.