8224
  • VGQ
    Hogyan lehetnek az emberek ennyire lusták és primitivek???Mert ez már akkora baj,hogy én kérek elnézést
  • shaba23 #3302
    bazz...nekem is ezt kellett volna ...:)
  • NeoMaN
    Én megszopattam farokkal, és a lenyelt anyaggal jobban lett..
  • NeoMaN
    ...... ide most naoncsúnyát akartam írni, de visszatöröltem..
  • PiszkosFred
    (...)
  • Outlander
    lehívod a konzolt, "ű" betű és beírod wasser, ennyi
  • Halios
    Sziasztok!Kérdésem lenne, mit kell tenni mikor megkell itatni a katonát a sivatagban ,nekem nem sikerül?Köszi!
  • l-toro
    ha vkinek van 1.6 v 1.6.6 patch hez crack je az irjon ill kuldje el nekem! plz.

kosz
  • Outlander
    Ti láttatok már dark elf shieldet?
  • shaba23 #3294
    Van napszemüvegem (hozzátnném, hogy VGQ-val szereztem, tehát nemtom miről beszél)
  • PiszkosFred
    Igaz, de telezzuk fel hogy az mar nala van
  • VGQ
    De ahoz el kell menni a napszemüvegért a szigetre ami meg ugye messze van,és addig szomjan hal.
  • PiszkosFred
    Az egyik homokbucka alatti barlangban van egy remete, bizonyos Macgyver, aki megker hogy csinalj egy kaktuszbol orosz tamado helikoptert. Ha megcsinalod neki, cserebe egy szivoszalat, amit ha hasznalsz az oazisban, atvaltozik ivovizellato csorendszerre a sivatag alatt, es igy mar nem kell vizet vinned a fickonak, eleg ha napozol es sorozol a palmafak alatt...
  • PiszkosFred
    Narancsk a junik, a citromsarga a rare es egyeb random prefixekkel rendelkezo targy.
  • shaba23 #3289
    próbáltam, hogy viszek neki a számban, de folyton lenyeltem
  • Outlander
    a környező katuszokból csavarj vizet, de elétte húzz fém kesztyűt!:)
  • PiszkosFred
    Hagyd a fenébe a vizet, vigyél neki egy kocka sört a helyi ork trafikbol.. ;]
  • shaba23 #3286
    Te nem tudsz nekem segíteni?
  • PiszkosFred
    ojajanyam, ez jo volt eheh ;]]
  • shaba23 #3284
  • Jonny87
    Shaba szerintem ha nézelödsz a játék mappájában, valami ini fileban megtalálod a console bindjét. ezt állitsd valami betüre, mittomen H. Sztem ez jo lehet
  • shaba23 #3282
  • Braveheart
    Sztem vegyél akkor egy új billentyűzetet, 2000-ért már éehet jót kapni.
  • shaba23 #3280
    Sziasztok

Most kezdtem a 4. karimat és az a problémám, hogy találtam megint egy katonát a sivatagban aki haldoklik és víz kéne neki. Csak az a problémám, hogy ahol a víz van ott nemtom megmeríteni a sapkámat, ráadásul a klaviatúrámon nincsen -ü- betű, ezért nemtom lehozni a konzolt (asse tudom miaz). Valamint nem tudok németül és így nem tudom leírni azt, hogy WASSER...
    Kérlek segítsetek

Ja és mit jelentenek a tárgyakban a különböző színű socketek???
    Lécci ne mondjátok, hogy olvassak vissza, mert megtettem és a megoldást is megtaláltam vagy 100x mindkét esetben.

Köszi
  • Foglaltnick
    Úgy érzem, kicsit elavult ez a fórummotor... Mondjuk azokkal az új csillivilli felületekkel sem vagyok kibékülve, de azért jó lenne egy pár hasznos funkció, mint pölö az ilyen gyakran kérdezett dolgokra a válasz. (apropó nem tudjátok mi a különbség a tárgyakban lévő socketek színe között?) LOL

MADár
  • Foglaltnick
    Wilburos küldetés legalább három van. Ez amit keresett a srác ez a sivatag felől elérhető része. A mostani singlimben már megcsináltam (velem van a wilbur gyerek), és effektív megnéztem a térképen, hogy hol volt a küldetés.
    Bár most hogy mondod, lehet hogy én már a másodikat néztem, ahol le kell adni, és ott adják mellém. Hm-hm.
    Jópofa gyerek ez a wilbur, adtam neki egy pofás kis íjat, egész jól segít. És rengeteg élete van... :)
    Nagy spanok lettünk... :)

MADár
  • PiszkosFred
    Igen, ironianak szantam en is...
  • Scarto
    Piszkosfred: Olvassanak csak vissza...

Giru: 1 vagy MAX 2 oldalt visszaolvasol, (az qvára nemsok, főleg h néha fele kélp az oldalnak :) ) és megleled a megoldást a problémádra :))

Scarto
  • PiszkosFred
    Valaki nem irna ezt ki a topik ala, mert picit kezd faraszto lenni hogy naponta 2-3 ember kerdezi meg;] (persze nem az o hibajuk hogy lustak visszaolvasni 2-3 lapot...)
  • Giru
    Hi
    Kellene egy kis segitseg!
    Lennt vagyok a sivatagban, és egy haldoklo felholt szerencsetlensegnek kellene vizet vinnem. A to meg is lenne ahonnan vinni kell, csak nem vagom, hogy ezt az egesz muveletet hogyan hajtsam vegre.
    Valakinek lenne tippje? Sokat segitene!
    THX
  • shaba23 #3273
    VGQ

Azután, hogy ICQ-n beszéltünk kb 4!!! perc múlva kerestelek, hogy jáccunk, de te már nőztél
    szégyeld magadat
  • VGQ
    Wilburt Porto Valuumbol éred el és felülröl kell bemenned az erdön keresztül nem????Én valahogy igy emléxem rá,csakmert vagy 20x vettük már fel:)
  • VGQ
    Nekem a nevek már semmit nem mondanak:)
    Általában mikor multizunk elöjönnek 5-6 szobol állo tárgynevek,és ezek 80%a tőr.Tudjátok mekkora szivás ez?
    Szal én inkább ugy vagyok vele,hogy felveszünk mindent és eladjuk:)
    Az egyetlen ami biztos az a set-item és a poén cuccok.
    De a kedvencem mikro lenn vana földön 4 ruha ,és szép kék szinük van,merthogy elvileg seráf cucc.Felveszem öket és szép átlagos cuccok lesznek.Ez kb az esetek 90%-ában igy van:((
  • Foglaltnick
    Szia!

Wilburt a városon keresztül lehet elérni (Urkenburgh) annak a hátsó sarkából nyílik a kijárat arra a platóra.

MADár
  • Foglaltnick
    Ah bocsánat szétcsúszott ez a mocsok
    nem is tudom szerkeszteni...
    :(((
  • Foglaltnick
    ki tud valaki igazodni a tárgyak neveinek szinezésén? Elvileg a világosabb árnyalat jelöli a rare tárgyakat, a sötétebb a uniquet...
    Azt gondolná az ember, hogy a rare az generálva van, a unique meg nevesítve. De itten van 2-2 kép, mindkét fajtából nevesített is, meg nem is. Valaki esetleg ötlet?

MADár

• zord
    sziasztok.

kellene 1 kis segítség.
    mostanába keztem a játékot.........
    gond: valami Wilburt kéne kiszabadítanom (az orkok fogságából), de nem tudok oda menni sziklafalak miatt. Már körbejártam a helyet minden irányból, leginkább úgy látom, hogy egy teleportnak kelle oda vinni, ami a közelben van, de az meg nem müxik, még csak a helye van meg.
    Hogy a francba lehet odamenni?
  • Foglaltnick
    huh, hát 1.5-el csak egyszer multiztam fél percet
    az 1.66-al multiztam néhányszor closed-en, dialuppal, a következő a tapasztalatom:
    Bejelentkezés után mire a város megtelik élettel, bekerülnek a lakók, az vagy 5 perc. Miután a játék elindult rendesen, ellenfelek is vannak, meg más csókák, akkor már megy rendesen. Nincs az a nagy lag mint a Bneten az elején, de nem röccenésmentes. Néha meg-meg áll, de csak a másodperc töredékére, ezért még nem haltam meg egyszer sem.
    Igaz, sokat nem multiztam, 3-4 óránál több tapasztalatom nincs vele...

MADár
  • Noodlee
    Ez eredeti game 1.6-os peccsel is olyan szar multiban, mint a feltört 1.5-ös peccsel???
  • Foglaltnick
    1.7 pecs - fórum log

itt

MADár