8224
-
#3343 vagy nem -
#3342 JA! igaz! meg nem, esetleg a kovetkezo par patch valamelyike utan igen... -
#3341 MEG nem ;] -
#3340 Koponyakat NEM lehet socketes targyba beletenni! -
Foglaltnick #3339 Szerintem nem lehet socketbe belerakni. -
Foglaltnick #3338 Elvileg semmire. Kézbe lehet venni és ütni vele, meg mérgezni, de másra nem nagyon.
MADár -
gabi321 #3337 A koponyák semmire nem jók. Csak a socketes tárgyakba lehet berakni, de szerintem akkor már inkább egy jó minőségű amulettet vagy gyűrűt válassz. -
GodBadka #3336 Hm. Lehet, hogy hülye kérdés, de sajnos nincs időm végigolvasni a 3335 eddigi bejegyzést. Mire jók a koponyák? Eddig még nem sikerült rájönnöm. PErsze, lehet, hogy csak Én vagyok hülye.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
#3335 Az egy másolásvédelem, amit csak az eredeti megvásárlásával tudsz kivédeni -
#3334 Az jó, ha oldalanként rákeresek a sivatag szóra, mert ha úgy nem lesz meg 3 percen belül a megoldás (tusolással együtt), akkor nemis érdekel az egész és inkább csinálok mellékküldiket -
#3333 A sivatagi faszival mit kell csinálni? -
Gear #3332 Tudtommal ha a város területén minden questet megcsináltál akkor teszi ki ezt a zászlót. -
Gear #3331 Jóvanna... -
Foglaltnick #3330 Tudja-e valaki, hogy a térképen mit jelöl ez az ikon? Én azt hittem, hogy alapból fenn van városokon, de nem. Megcsináltam pár küldetést a városban, és akkor rakta ki ezt a jelet. Én arra gondolok, hogy akkor teszi fel, ha az összes olyan küldit megcsinálom, ami ahhoz a helyhez kapcsolódik fixen (tehát nem a random küldiket mint pölö vigyél át másik városba, vagy öld meg a hárpiát stb.) Mit gondoltok? -
Foglaltnick #3329 Ne viccelj már velem.
négy üzenettel a tied előtt írtam, hogy a cetli_hátulján_van_a_kód
teccikérteni?
MADár -
#3328 De azert dvdtokot mar lattal nem? Azok pedig boritoval egyutt nem eppen az atlatszosag mintapeldanyai? ;] Vagy ha ugy gondoltad hogy minden szerialt a boritora raknak ra, akkor az igencsak elkapkodott gondolat volt a reszedrol...
Nekem nincs ftp elofizetesem, de amely jatek tetszik es tobbet nyujt egyszeri vegigjatszasnal, azokat megveszem. (nwn, diablo, morrowind, dungeonsiege) Nem olcsok, de a csaladi koltsegvetesbol futja, igaz egyket honapban a fizetes elotti utolso par nap huzos szokott lenni, de az asszony erre mindig gondol, es meg sosem haltunk ehen ;] Regebben volt egyebkent egy jateknal hasonlo eset a tescokban, hogy lenyultak a serialokat mituan felbontottak, de azota figyelnek ra. Itt a kornyeken legalabbis igen. Asszem diablo kapcsan volt ez a kisebbfajta balhe. -
#3327 nekem is van ftp előfizetésem, használom a BCDC-t és szoktam venni eredeti játékot is
nem tokon kívül van^^
be van fóliázva^^ -
steweee #3326 valaki már vett eredetit? a tokon kívülről olvasható a serial? vagy ki lehet nyitni? mert akkor máris van "eredeti" szérial. lehet hogy nagy hülyeséget mondtam, de még sosem vettem boltban játékot! igazából meg sem néztem a dobozait sem. különben minek lenne ftp előfizetésem?:) -
#3325 Nem ott 69999:)) -
#3324 szóval van már az oldalatokon FAQ?? -
#3323 Ket golyo a fejbe, hogy ne szenvedjen.. ;] -
#3322 szóval, mennyek el a cdgalaxisba...hmm...
na jóvan
remélem ott is 6990.- -
Gear #3321 Nekem is CD Galaxis verzió van DVD tok/kézikönyv(hu)/poszter. Érdekes ... tudtommal van ez a kiadás(dvd tokos)és a német ami rendes dobozos.Fura a puszta DVD tok plusz 2cd plusz cetli, mert akkor honnan lesz a netes gamához kódod ami a kézikönyv hátulján van?!
u.i.: outlander , netod véletlen hogymi a megoldás a SIVATAGI SZOMJAZÓ KATONÁRA ? -
#3320 Én a cdgalaxisban vettem, dvd tokos, magyar kézikönyvel, és egy poszterrel -
#3319 hát a poszter miatt nem megyek el a vesztendbe, ha az 576 500m-re van
akkor ezexerint, ha 576ban veszem meg, nem veszítek semmit -
Foglaltnick #3318 ne is foglalkozz ezzel a puffogással amit művelünk... :)
azért vannak ezek a fórumok, hogy segítsünk egymásnak
MADár -
Foglaltnick #3317 áh, semmit
a magyar kézikönyv is csak a cédén van rajta pdf-ben
egy sajtcetli van csak a cédék mellett hogy epilepszia veszély, és azon van a cd kódja amivel a netes accot lehet létrehozni
én az 576-ban vettem, ahhoz nem volt más, de mondom, a Mediaban állítólag poszter is van hozzá a csomagolás tanúlsága szerint... -
#3316 (magyar) kézikönyvet is -
#3315 mit tartalmaz a gyári sacred tokja? csak a 2 cd? vagy van benne vmi más is? -
VGQ #3314 Tetszik,csak az a baj,hogy azt a részt nem sokan olvassák.
De azért én is birom,csal elöbb kikopizom a tiedböl:) -
#3313 Valaki csinálhatna egy FAQ az oldalán és a banner alá tennénk egy linket ami oda nyílna.
SÜRGŐS :) -
#3312 WASSER, ezentúl nem a hozzászólás számát kell keresni...:) -
l-toro #3311 en korabbi hozzaszolasokat is olvastam de ugy gondoltam attol hogy sok cim kamu vki biztos olyan ugyes hogy megvan neki.
a lenyeg, ezek szerint unalmas kerdesemre is kimerito valaszodat, koszonom! ezt ironia nelkul irtam. -
zord #3310 Megnézem mind a kettő variációt, köszi! -
Foglaltnick #3309 /wasser off
jó lenne egy jó kereső ide.
/wasser on
jah, ha lenne szabad javasolnom a bennfentes uraknak, a wasser és a socket szín mellé az 1.6 cracket is fel kéne venni.
Véleményem szerint kellene csinálni egy sablon hozzászólást, és azt minden második hozzászólásnak szerepeltetni. Mondjuk írsz egy hozzászólást, majd beszúrod a sablont másodiknak... :)
#3296: nem, nincs 1.6-os crack. Nézd mindennap kétszer a gamecopyworld-on, ha lesz, ott fennlesz.
Az eredeti egyébként csak 7000 HUF és a MM-ban még poszter is van hozzá.
Meg magyar nyelvű kézikönyv pédéefben.
MADár -
#3308 ezt miért ide kellett? -
#3307 Elbasztam Sorry!!!
http://www.abit.com.tw/page/en/multimedia/multimedia_detail.php?pMODEL_NAME=SERILLEL&fMTYPE=IDE+to+Serial+ATA -
#3306 Hi
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Ide-Sata átalakítót venni?
Volt egy az alaplapomhoz, de kellene még1.
Erre gondolnék:
[urlhttp://www.abit.com.tw/page/en/multimedia/multimedia_detail.php?pMODEL_NAME=SERILLEL&fMTYPE=IDE+to+Serial+ATA
Ha vki tud ilyen helyet, segítsen már!
THX -
#3305 ezér képes volt regisztrálni... -
#3304 A lustaság nem is lenne baj, de a másik már lassan sajnos népbetegség a neten...