Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik, valszeg tuzfal miatt nem tudja leellenozini a kapcsoaltod.
JAvaslom a closed netet. A többi gagyi.
http://deathfellows.hu/
ez teccik! 😄DDD
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
, de a lényeg az hogy egy szintlépéshez ki kell írtanom az egész dark elf kolóniát, ami több óra harcot jelent.EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War. War never changes.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
http://gaborszantai.co.uk/
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
honnan lehet a clone cd-t leszedni?
nincs piros piam, teleport, mint ide nagykata. szart csinaljak. fent vagyok eszakon frostgardban. merre van ott terkapu? beszaras, pedig vettem annyi piat, hogy mas szinte nem is fert a retikulombe. seraphim eletereje erosen fogyo eszkoz.
valaszoljatok gyorsan ha tudok, most nyomok egy cigit, mire visszajovok itt legyen 😊)
csumi
Megoldottam a problémámat, végignyomtam, bár az act iv -nek nem sok értelme volt , a könnyûségét is figyelembe véve.
Majd most már felszenvedem az 1.5 patchot , és végignyomom valami másik casttal.A játék gyönyörû volt aki még nem nyomta végig annak feltétlenül ajánlom csak ezek a mission bugok rohadtul idegesítõek.1 tipp mindenkinek 1x-re csak 1 mellékküldetés válaljon el mert nekem amikor többet válaltam akkor 2 is beragadt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
én daemonból telepítettem
linkelésnél az url-t csak a http-tõl a .jpg-ig kell bemásolni. Az elején és a végén lévõ cuccot nem kell...
a fórumon pedig katt a kép beillesztésére ée oda másold be
De ez nálam sehogy sem müködik.
Nincs már fent az Alcohol 120, a néronak nem is volt virtual CD-je, a CD-ROM-ban már nincs CD. A Leírtakat lépésrõl lépésre végigcsináltam.(Azthiszem az összes verziót).
A Demonnal telepítetted a játékot?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
Tankboy: egyértelmû, hogy saját géprõl nem tudsz képet beilleszteni, gondolj bele milyen visszaélésekre adhatna lehetõséget, ráadásul nem látná senki ha ki van kapcsolva a géped. Muszáj regisztrálni egy ingyenes oldalt, ha nem tudod a sajátodat szerkeszteni. Aztán pikk-pakk fel tudod rakni a képeidet, nem egy nagy etvasz.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
De egyébként egy csomó ingyenes tárhelyszolgáltató van, regisztrálsz egyet, azt felrakod fél perc alatt, nem kell emailezgetni, és akkor törlöd/szerkeszted amikor akarod, lényegesen egyszerûbb.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Valaki akinek van ilyen tárhelye az felrakná nekem? Elküldeném neki e-mail-ben!
Nekem megvan az eredeti SACRED és próbálkozok egy haverommal a nyitott interneten nyomulni, de nem tudunk kreálni játékot, csak csatlakozni játékokhoz. Nekem mindig csak addig jut a játék kreáláskor hogy Loading... Leellenörzi a kapcsolatomat aztán az OK-ra klikkelve csak ez a Loading felirat fogad. Vártam 10 percet is vele, de nem jutottam a játékig. Mintha megfagyna vagy mi. Lehet kevés a gép neki, de ez se logikus mivel nem az én gépem lesz a server.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
Az 1.5 ezeken a mission bugogon mennyit javít ?