8224
  • Foglaltnick
    Volt valamikor nemrég a sacred weboldalán egy beszélgetés az 1.7-es pecsről a fejlesztőkkel. Ennek a logját el lehet olvasni a weboldalon egyébként. Ebben arról van szó, hogy az 1.7 nem egy sima hibajavítós pecs lesz, hanem lesz benne néhány nagyobb változtatás a bugok irtásán kívül. Épp ezért ez várhatóan nem jelenik meg már májusban.
    Hát, várjuk már, mert még az 1.66 is tartalmaz tréfás bugokat, bár a küldetések nagy része már jó. A többség meg ugyebár még az 1.5 -öt nyomja ráadásul...
  • darky
    Az nem lenne gyenge poén
  • VGQ
    Nm lehet hogy alapbol a Sacred programozok is irják a krekkeket??
    Mert valahogy csak ig logikus ez a fajta lemaradás.Mindent lekodoltak iszonyatos mértékben,hogy senki ne férjen hozzá,és szépen maguk elszorakoznak ezzel:))
  • EqUiNoX
    Hat szo volt mar rola mint te is emlitetted, de konkret datum meg sehol sincs. En majus vegere tippelek, de ez csak megerzes, ettol lehet hogy mar holnap, de az is lehet hogy augusztusban jon ki ;]
  • darky
    Gondolom a srácok megvárják vele az 1.6-os krekket
  • TANKboy
    Nem tudja vki mikor jön már ki az 1.7-es patch? Azt olvastam vhol, hogy sokmindent fognak vele változtatni a játékban. Bugos kis játék ez, de én már annyira megszoktam, hogy lehet hiányoznának már.
  • PiszkosFred
    Jaj, isten ments hogy rabeszeljelek arra, vagy meggyozzelek arrol hogy megvedd. Amig nem az en jatekomrol van szo, nagyon nem erdekel a dolog ;] En csak azt modntam, hogy bizony a lassan "egy honapja keso krekk" + "az egyszer talan jo lesz multi" miatt talan megeri megvenni. Izlesek es pofonok. En sem veszek meg minden jatekot, csak azokat amelyekkel tudom hogy sokat fogok jatszani. Ezek tobbnyire 20%single+80%multibol allnak, lasd diablo, CS, nwn, DS es egyeb tsai. Amennyi szabadidom van csalad es munka mellett, pontosan eleg. Egyszoval nem akarlak en rabeszelni, csak sajnos ugy nez ki, hogy a peccs es a krekk a sacred eseteben egy verzioszammal midnig elter ;]
  • Tombi
    sziasztok !
    amik régen jártam itt még nem volt megoldás a lan problemre szal SZERETNEK IP ALAPON JÁCCANNI HAVERRAL sikerült ezt már megoldani ? előre is köszi a választ !
  • VGQ
    Tudom,hogy mennyi az ára,de én most a WOW-ra gyüjtök.Azt meg akarom venni AZONNAL amint megjelenik Mo-n.Szal nekem nincs pénzem uj játékra,most.Meg egyébként sem vagyok nagy hive az eredeti játékvásárlásnak.

Eddig nem sok van ami van az vagy ingyenes vagy valami egyéb dolog vásárlásakor kaptam.Amit én vettem az a Dark Reign nevü játék+a kiegészitöje.A war3 és a TFT,és ezzel sztem be is fejezödött a dolog.Sajnos elég gyorsan kijátszom ,és megunom a játékokat szal nekem nem éri meg megvenni.A warcraft világ viszont sziv magába teljesen szal arra akár még a 12k-t is ki fogom adni,mert azt rettentöen imádom.Miota megjelent azota teljesen aktivan nyomom.
    És egy Sacred nekem sajna nem ér meg 7000-et:(
    Jo játék ,de nem annyira,hogy kiadjam érte a pénzt.Akkor inkább már befeccölök egy dioba.
  • PiszkosFred
    Igen a "mehet" utan egybol lattam hogy hulyeseget irtam, de mar lusta voltam a 8000et kijavitani 7000re ;]
  • shaba23 #3253
    nem 8000, hanem 6990 :)
  • PiszkosFred
    8000 ft nem nagy penz erte (egy atlagosan kereso fiatalembernek legalabbis), es ha kijon meg 1-2 peccs ami rendbevagja a multijat, sok mindenki meg fogja venni. igy a peccsek es krekkek miatt talan celszeru hamarabb ;]
  • VGQ
    Én is néztem nekem sem ment.
    Pedig már annyira megörültem neki:)
  • EqUiNoX
    Az oldal semmit, a felajanlott tarcsazo es egyeb finomsagok amelyek az ilyen kamu krekk oldalakon szokott lenni, annal inkabb. Sok ilyen van, rednszerint olyan krekkeket es serialokat ajanlva, amelyeket sokan keresnek mert meg nem jelent meg...
  • Noodlee
    Mé?? Mit csinál az oldal szerinted?
  • EqUiNoX
    ;]

(az oldal kamu, ha par user bedol a felugro popupoknak mar megerte az orosz gyerekeknek...)
  • Noodlee
    Ma este Dio Valaki??
  • Noodlee
    Ezt az oldalt pár napja néztem, de szerintem kamu oldal. semmi nem jön le róla csak linkelgetni lehet, oszt annyi.
  • Scarto
    Innen sem tudom leszedni:

http://asta-killer.com/?srch=sacred+1.6+crack

Scarto
  • shaba23 #3244
    szegény :)
    aludtam :)
  • Scarto
    Hi all.

Itt van elvileg 1.6 english fix crack. Megy vkinek??? Mert én egyszerűen nemtudtam leszedni (később még megpróbálom, lehet h fw-men kell állítanom h elkezdje a letöltést)
    ha megy vkinek, majd e-mail-be elkérem, ha még nem megy nekem :))

http://www.cracks.spb.ru/ !!!

Scarto
  • VGQ
    Shaba23 tegnap ménem voltál????
    Hajnal 4ig kellett egyedül játszanom,mert nem jelentkeztél:)
  • NeoMaN
    Én is ott akadtam el:
    A Mystdale Castle-ba kell menned délre, és onnan még tovább délre egy erdei ösvényen keresztül. Ott lesz egy négyzet alaku kis kő, ami tulképp egy teleport....és így tovább. A lényeg, hogy van egy ötödik elem, és azt kell felkutatnod...
  • Noodlee
    maj csak fogok, mert a sacred szar multiban.
  • shaba23 #3239
    na mivan, már dioztok is??
  • Noodlee
    Kicsit olvass vissza. Már volt róla szó.
  • Viper
    Hi
    valaki helpeljen plz
    az a gondom, hogy a 4 elementalt kell megszerezni(vagy mit), jobb felsőbe vagyok a mapon, na és ott áll 1 csávó sárga a küldi de nem csinál semmit.valakit meg kelett keresnem valami barlangba, ilyen oltárnál fogaskerekek forogtak, és utána hozzá kelett mennem, de nem csinál rá semmi, pedig itt kéne továbbmenni.ja és az elementálos sárga küldi is melette van rögtön, de azzal nem tudok semmit csinálni. remélem érthetően irtam :DD
    help plz
  • aniko
    OK :) Este leszek
  • Noodlee
    Jade!
    Akkor ma Dio multi?
  • Noodlee
    LOL :)
  • shaba23 #3233
    te kiss szakértő :)
  • Noodlee
    Jöhetne má az a Q. 1.6-os krekk a gaméhoz, me a 1.5 az multiban katasztrófa!
  • shaba23 #3231
    se időm, se kedvem :)
  • TopGun
    A FENE! ezekszerint ha leolom a kapuort akkor eltunik
    mindenki? :((( kezdhetem ujra?
  • kiserik
    Vannak.
  • TopGun
    Nah tegnap ujra megcsinaltam a telepes kuldit es sikerult! ott volt a foldnyelven az utolso mocsok ahogy mondtad es a kapitany is aki adta a kuldit! koszi az otletet! lementem kicsit delebbre abba a varosba ahol az orc all a kapuban es leoltem, mert egy szal piros itallal tul neheznek tartottam a sarkanyos, csontis kuldit, viszont tok ures a varos, csak a portal mukodik! :( ha nem olom le, hanem megcsinalom a kuldit neki, akkor vannak arusok is a varosban?
  • PiszkosFred
    Aztan majd visszakuldenek a multba, hogy olj meg egy bizonyos John Connort.... ;]
  • Scarto
    Shaba23: jáccol még pár napot éjjel nappal, és teis annyi leszel :)))

Scarto
  • shaba23 #3225
    akkor csöndben menny te a picsába :)

[félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy az irígység mondatta ezt]
  • HTB
    én meg itt csöndbe megléptem a 150. szintet closedes WE-mel :>