Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G. Joe
kicsit almos vagyok 😛

http://deathfellows.hu/

G. Joe
az open net az faszsag mert dedikalt szuevrert indit, igy a te géepeden nem fogsdz tudni jasztani, csak a többiek akik csatlakoznk hozzad.
A masik, valszeg tuzfal miatt nem tudja leellenozini a kapcsoaltod.
JAvaslom a closed netet. A többi gagyi.

http://deathfellows.hu/

shaba23
há így híjják fantasiul
vállvas
ez teccik! 😄DDD

shaba23
tanáltam valami gladiátor vállvasat, ami 80-111-et ad fizikai- és 21-45-öt magic sebzéshez
kötsög! 😄

jam@
nem set-es, de azthiszem csak gladiator használhatja és 13 %-ad a critical hit-hez, most critical hit-es cuccokra gyúrok, igy nem kell annyit vagdalkoznom.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

én mondtam😊

jam@
elnéztem , de a lényeg az hogy egy szintlépéshez ki kell írtanom az egész dark elf kolóniát, ami több óra harcot jelent.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

kúler a karid bazz!!!! tök faxa az a sisak! az settes? vagy én is használhatom a dark elfel?

PiszkosFred
ehhhh.. Igy mar az egeszen mas ;] (a fene sem gondolta hogy a nagy terkep is scrollozhato..)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
50 szintel vagy jobb nálam 😊
shaba23
loál 😊
shaba23
azt hiszem meg fogsz lepõdni, a térkép méretén 😊
Nem nézted el egy 0-val? 😊

War. War never changes.

jam@
nem gyenge már 20 millió Exp.pont kell egy szintlépéshez

az egérrel lehet tolni a térképen arréb a képet. (na ez értelmes volt😊

PiszkosFred
A jatek terulete annyi, mint amit latunk a vilagterkep cimszo alatt (asszem M betu alapallapotban)? Vagy ez csak egy resze. Mert olvastam a hiv. oldalon hogy 200 kveszt a minimum (amolyan fokvesztek) de el nem tudom igy hirtelen kepzelni mindezt ezen a teruleten. (igaz alig jartam meg valahol, az ketsegtelen..)

jaja! jé! én voltam a 2000-dik! 😄DD

PiszkosFred
Hat bronzban inditva tenyleg "hangyanyival" konnyebb ;]

shaba23
Javaslom megtekinteni a Dungeon Lords topikot...brutál gém lesz
nem, cd-röl telepitettem. és utána elsö cd beszimulálása köv

shaba23
csak ne kéne ennyit mászkálni....
PiszkosFred
vilagvege

mi lenne ha megvennéd?

http://gaborszantai.co.uk/

jó lenne, ha végre kijönne az a kúrva crack az 1.5-höz!!!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Ott északon is van kapu! A fõmufti szerafinnál bemész a könyvtárba és onnan jobbra mész ki, és ott is jobbra keresd.
shaba23
Ez is bealudt 😊
Dragon2
shaba23
Kimondta, hogy a sárkányok nem szelídek??
Fekszik mint egy jó kutya 😊
Dragon1
shaba23
shaba23
clone cd nemkell a sacredhez
CalebJoe
szeva!
honnan lehet a clone cd-t leszedni?
avan
csa mindenki

nincs piros piam, teleport, mint ide nagykata. szart csinaljak. fent vagyok eszakon frostgardban. merre van ott terkapu? beszaras, pedig vettem annyi piat, hogy mas szinte nem is fert a retikulombe. seraphim eletereje erosen fogyo eszkoz.

valaszoljatok gyorsan ha tudok, most nyomok egy cigit, mire visszajovok itt legyen 😊)

csumi

Szasztok again

Megoldottam a problémámat, végignyomtam, bár az act iv -nek nem sok értelme volt , a könnyûségét is figyelembe véve.
Majd most már felszenvedem az 1.5 patchot , és végignyomom valami másik casttal.A játék gyönyörû volt aki még nem nyomta végig annak feltétlenül ajánlom csak ezek a mission bugok rohadtul idegesítõek.1 tipp mindenkinek 1x-re csak 1 mellékküldetés válaljon el mert nekem amikor többet válaltam akkor 2 is beragadt.

Oren
Hali van valakinek valamilyen megoldása arra hogy lehet open battlenetre felmenni nem eredeti játékkal? Vagy a local networköt megbolondítva valahogy két játékos között mûködjön a buli? Válaszokat elõre is köszönöm!

jam@

Én is sokat szenvedtem, nekem sem akart normálisan mûködni egészen tegnapig. Eddig deamon tools 3.20-al telepítettem, de folyamatosan kilépett meg csinálta a hülyeségeket. Aztán tegnap kiírtam cd-re, onnan crack-eltem, majd deamon tools-t kikapcsoltam, norton antivirust disable állásba kapcsoltam. Így azóta mûködik. Próbáld ki így.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

re all. megtudna mondani valaki hogy miért nem mûködik a sacred.hu chatszoba az ircen?
shaba23
Lencso azt még próbáld ki, hogy a játék indítása elõtt kapcsold be a Windows Media Playert és mp3-at játszál rajta...nekem csak úgy megy
én daemonból telepítettem
shaba23
Tankboy ide töltsd fel a képet: http://iaro.srv.hu/
linkelésnél az url-t csak a http-tõl a .jpg-ig kell bemásolni. Az elején és a végén lévõ cuccot nem kell...
a fórumon pedig katt a kép beillesztésére ée oda másold be
Lencso
Köszi MAD,

De ez nálam sehogy sem müködik.
Nincs már fent az Alcohol 120, a néronak nem is volt virtual CD-je, a CD-ROM-ban már nincs CD. A Leírtakat lépésrõl lépésre végigcsináltam.(Azthiszem az összes verziót).
A Demonnal telepítetted a játékot?

A dzsungelben minden ehető. Te is.

Jah sry, megint nem olvasok.

Tankboy: egyértelmû, hogy saját géprõl nem tudsz képet beilleszteni, gondolj bele milyen visszaélésekre adhatna lehetõséget, ráadásul nem látná senki ha ki van kapcsolva a géped. Muszáj regisztrálni egy ingyenes oldalt, ha nem tudod a sajátodat szerkeszteni. Aztán pikk-pakk fel tudod rakni a képeidet, nem egy nagy etvasz.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Milyen neted van? A szolgáltatók általában biztosítanak az ügyfeleiknek pár mega tárhelyet, kérdezz utána és fel tudod pakolni a cuccaidat.

De egyébként egy csomó ingyenes tárhelyszolgáltató van, regisztrálsz egyet, azt felrakod fél perc alatt, nem kell emailezgetni, és akkor törlöd/szerkeszted amikor akarod, lényegesen egyszerûbb.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Ehh, nekem nincs saját oldalam, és nem is lesz! Mindenhol kérik az oldalam. Valamit rosszúl csinálok, vagy félreértettem?
Valaki akinek van ilyen tárhelye az felrakná nekem? Elküldeném neki e-mail-ben!
Köszke! Megpróbálom megoldani akkor. Elég LOL képem van. 😊
A multi játékról érdeklõdnék.
Nekem megvan az eredeti SACRED és próbálkozok egy haverommal a nyitott interneten nyomulni, de nem tudunk kreálni játékot, csak csatlakozni játékokhoz. Nekem mindig csak addig jut a játék kreáláskor hogy Loading... Leellenörzi a kapcsolatomat aztán az OK-ra klikkelve csak ez a Loading felirat fogad. Vártam 10 percet is vele, de nem jutottam a játékig. Mintha megfagyna vagy mi. Lehet kevés a gép neki, de ez se logikus mivel nem az én gépem lesz a server.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
PiszkosFred
Barmilyen szolgaltato altal biztositott tarhelyre. Ez lehet az a fajta, amelyet a netkapcsolatodhoz kaptal, vagy valami inegyenes. Utobbi esetben ott az ultraweb, freeweb, tar.hu, srv.hu, es meg kismillio tarsaik..

Azt a funkciógombot láttam és meg is próbáltam. Nincs feltöltve sehovase ez a kép, a saját gépemrõl szeretném felrakni. Nem egészen értem ezt az url dolgot. Elötte fel kell töltenem vhova aztán azt belinkelni? Hova lehet feltölteni a képet?
Gladiátorral nyomom , kb 38-39 szintû.
Az 1.5 ezeken a mission bugogon mennyit javít ?