8224
-
#3383 hülyevagyok...megvan:)
az a baj, hogy a FAQ oldalnak nincs külön linkje :) Ha a főoldalra küldjük az embereket, nem találják meg:)
Viszont megismerkednek az oldallal és az meg jó :)
-
#3382 nemtalálom a faq-t:) -
#3381 ha ki akkor melyik?:) -
#3380 Valaki találkozott már 1.6 os patch el?Ha igen hol ha nem akkor miért nem :)? -
#3379 én úgy vettem észre, hogy a tárgyak csak akkor romlanak, ha a berakatás/kivétel után elmész a kovácstól(bezárod az ablakot), amíg a kovácsolás ablakban vagy, bármennyiszer cserélgetheted, kiveheted az ékszert a tárgyból nem romlik semmi -
#3378 Aham! ertem ok! holnap majd kerdeznek valamit! most mennem kell! -
#3377 egyjátékos módban nálam nincs platinum szint, LAN-on még csak 1x nyomtam, de nem értem az exp. pontok elosztását a hálózati játéknál. max. arra jó hogy felhozzak alacsonyabb szintű játékost magasabb szintre. Ha jól emléxem platina szint egyjátékos módban csak az 1.7 patch után lesz választható. -
#3376 Hi4 kb. ugyanannyit mint 80 szinten Gold-on (ha leveszem az exp.of foes bónuszokat) tehát nem szintfüggő az exp. pont értéke. bónuszt növelni az exp. of foes gyűrűkkel szoktam amik 10-20% között adnak darabonként plusszba. most +220 % exp. bonusznál tartok. -
Foglaltnick #3375 Hát igen, alapvetően a tárgy romlik, bár a koncepciót nem egészen értem. Arról van szó ugyebár hogy a különböző színű socketből ha kiveszem romlik/nem romlik/használhatatlan lesz, ugye?
Nos nekem teljesen rapszodikus hogy milyen színből romlik-e vagy sem, van hogy romlik, vagy hogy nem, és már olyan is volt, hogy jobb lett utána (egy kard többet sebzett, és nem kézben, hanem inventoryban). Nem értem.
MADár -
#3374 Nem semmi! es most platinan nyomod? -
#3373 már javítva.
Egyébként nem tudja valaki hogyan lehet átnevezni a karit konzolból? Ezt is be szeretném írni a gyíkba.. -
#3372 ha nincs meg nekem, akkor feltétlenül kell -
#3371 És szerintem van setes cumóm, ami nincs a kincstárba. De ezt is meg kell néznem. Ha kell szólj. -
#3370 A foglalatok nekem nem így működnek. Nálam nem a gyűrű, ékszer tulajdonsága romlik, hanem a cuccé, amiből kiveszem.
A koponyákra meg olvastam, hogy beszerzel 1 olyan cuccot, ami engedi az állatok támadását, és dobálod a koponyákkal a nyulakat. Minigém. Még nem próbáltam, majd este otthon. -
#3369 már van gyíík -
Scarto #3368 hi all.
Régen jártam már erre felé.
Jam: Mennyi xp-t ad egy szörny akkora szinten???
Még mindig nincsen 1.6 patchez krekk??
Scarto -
#3367 kb. 200 óra tisztán -
#3366 szerintem a wasser, a socket szinek, a koponyák, hogyan lehet LAN-on nyomni szóval ilyenek mehetnek bele -
#3365 De igy nagyobb az eselye a "jobb minosegu socketek" elofordulasanak.
Trading hasznos tud lenni, de egy ido utan mar nem nagyon tudod a penzt mire kolteni, es a set/junik cuccokat is surun talalsz, nem kell a boltosra hagyatkozni (magas tradingnel nagyobb az eselye hogy ok is arulnak ezt-azt). Szerintem eleinte hasznos, de kesobb mar nem annyira. Kerdes persze, hogy meger e egy "pontot" emiatt...
Paci nalam nagyon bejon, stilusos (keves jatekban lehet lovagolni, kihasznalom. talan a c64es ironlordban lovagoltam utoljara, de ott muszaj volt;]) -
Foglaltnick #3364 A trade-et felvettem ötvenedik szinten, azzal nincs is semmi baj.
Én is azzal vígasztalom magam, hogy úgy is mindenkihez egyenként oda kell menjek (gladi) és szájba kell verjem, akkor meg minek a ló.
Csakhát a lefegyverzésre még egy árva pontot se adtam, van egy pár hasznosabb (szerintem).
Apropó, mit gondoltok, a tradinget meddig érdemes tolni felfele? Az örökkévalóságig?
MADár -
#3363 HUH!! kemeny a karid! mennyi jatek utan erted el ezt a szintet? es goldon nyomod mar? vagy meg feljebb? -
#3362 A lefegyverézés még mindíg értelmesebb mint a lovaglás -
#3361 nem hiszem, hogy a lovaglásnak sok hasznátveszed a későbbiekben, szvsz. nagyon gyenge skill, gyorsabban futok mint az egyszerű lovak és a harci képességek is korlátozottak, ha lovaglok. inkább akkor a trade skillt választanám. -
Foglaltnick #3360 gondolom
engem annyira tud zavarni az ilyesmi
dioban kezdtem újra pár karaktert ilyen hülyeségek miatt
most is baromira zavar, hogy felvettem tök feleslegesen a lefegyverzést, amikor a lovaglás jobban jött volna helyette
MADár -
#3359 véletlen volt, még az elején nyomtam rá véletlenül -
Foglaltnick #3358 Mental Regeneration - 2 ?
:) -
#3357 Ezt skubizzátok elkezdték dobni a 6 socketes cuccokat (csak semmi értelme mert 4nél több nem tehető bele :
-
#3356 mondjuk ma:), és milyen témákban? Mert csak azt akarom írni, amire szükség van -
#3355 Outlander mikor csinálsz FAQ-t?
FAQ=GYIK, GYIK= Gyakorta Ismétlődő Kérdések -
#3354 Szerinted, ha a tanár(ok)tól ugyanazon az órán, megkérdezi 50 diák ugyanazt, akkor az 51.-nek, hogy fog válaszolni, mikor már elmondta ugyanazt 50szer egynás után?
SZVSZ Outlander (mert hogy ez a neve) teljesen normálisan válaszolt a kérdésedre, úgy hogy nem értem miért vagy felháborodva. -
Halios #3353 Hellx!Köszönöm kimerítő válaszaitokat,igen következetes ,sőt mi több !..........elgondolkodtató,hiszen mint olvastam te diák vagy,ezért mint te is tudod kérdezni nem szégyen,de mostmár le vontam a követekeztetést... kellemetlen, úgy mint választ adni!Bár nem tudom mint te diák kérdeznél a tanárodtól valamit és ő flegmán ,írónikusan válaszolna majd elküldene melegebb éghajlatra,de lehet,hogy csak én vagyok ilyen régi módi.Bár azt hittem ,hogy a fórum a próblémák,és az adott témához kapcsolódó hozzászólások,vagy kérdések megoldására szolgál.Talán annyit kellett volna írni,hogy olvass néhány oldallal előrébb.Köszönöm neked és a kedves hozzászólók segítségét akik igen jó indulattal és önzetlenül válaszoltak!!!! -
#3352 páldául Shaba23:)) -
#3351 na azé :) -
#3350 Köszi szépen, amúgy egyedül csinálom, a segítségem (ami nem kevés..) hogy tárgy képekeket küldenek be -
#3349 SACRED.TRY.HU Meglestem,isten kira oldal sok sikert és kitartást az oldal szerkeztőinek mega gratula -
GodBadka #3348 Meg végiglapozom azt a 40 valahány oldalt mi? Eh. -
#3347 Experience of Foes + 155% (sajnos a critical hit rovására)
Még 1 tipp az 1.5 patch-el küzdőknek Exp. pontok növelésére : Lesser potion of Mentor üveg duplázza az Exp.-t. ha találsz egy ilyen üveget, elnyomod és nem hagyod hogy elmúljon a hatása, mindegy milyen Mentor üveget használsz az exp. duplázás megmarad, amíg az aura folyamatosan világít. Gold szinten játszók a Braverock felé vezető út melletti Exp. Shrine +500% -os hatását is meghosszabíthatják bármilyem Mentor üveggel, odarohansz a szoborhoz és utánna elidulsz gyakni, ha nem hagyod hogy az aura fénye kialudjon, mentor üvegekkel folyamatosan pótlod addig megmarad a +500 % Exp. bónusz. Nekem egy sima pap 35-40K közt ad és van belőlük bőven a környéken. -
#3346 -
#3345 Igen, ez is benne van a pakliban ;] 50-50 -
#3344 Egyébként Explorerben CTRL+F, beírod, hogy "kopony" ENTER és nézed, hogy mit találtál, de írhatod azt is, hogy "sivatag"
Bázz... ennyi lámát...