Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh! Köszike! Megmentettél az idegbajtol! Nem hiszem el! Bármire gondoltam de arra hogy a városbol nyilik a feljáro azt nem! Már ice creek dale-böl probálkoztam valahogy átjutni meg wolfdale-töl nyugatra!
Mégeszer köszi! Megyek és megkeresem azt a rohadt átjárót!
Gogogoogogogoogogo!!!!!!!!!!
Menj be a városba. Onnan tudsz felmenni egy feljárón észak felé. Egyébként a feljáró városban lévõ portálkapu közelében van. De lehet, hogy azóta megtaláltad?

Jobb oldalon van egy havas feljáró, keresgélj még egy kicsit.
De hol van ez a rohadt kapu?
Az oké hogy egy kapun tok bejutni a varba azért annyira hülye nem vok 😛 ! De az a kérdésem hogy hogyan lehet eljutni ahoz a kapuhoz mert azt a helyet végig hegy veszi körül!?
Jam: király vagy müködik az 1.5 crack, nagyon jó, és még mount sem kell, ugyhogy most jó kedvem van.

Amúgy azt a kaput én sem tudtam kinyitni.
jam@
Ha jól emléxem a tûz element jön a sorban, itt található :

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

jam@
Ennél a kapunál tudsz bejutni:

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Milyen kapu felett?
Most ott tartok hogy prince valorral+2 emberrel rohangálok azt a havas kastélyt körülvevö hegyláncolat körül!De seholsem találok bejárót abba a havas helyre ott Braverock castle felett!MEGÕRÜLÖK! Sehol semmi! Leégyszi probizd elmagyarázni! Köszike!
Halo!

Itt van még egy angol oldal ha valakit érdekel:
www.sacred-fans.net

Nekem volt már olyan küldi is hogy set tárgyat adott jutalmul egy néni, annál a sárkánynál aki küldiket ad.
Hehe egyik föküldi után lementem egy barlangba és egy olyan szigetre rakott ahonnét nem lehetett sehova se menni. Utána betöltöttem újra és érdekes módon már nem a szigetre rakott hanem oda ahova kell. :-)
jam@
Nekem a deviance-os verzió van, de a patch és a törés után nem kell neki a mountolt CD. Daemon Tools nincs fent, mivel az alcohol 120%-t napi szinten használom.

jam@
A kapun kell bemenni! A kapu fölött keresgélj, amig megjelenik a kéz.

http://www.rpgforums.net/showthread.php?t=168504
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/forumdisplay.php?s=c187bee9c24afd978352c77fd5951d84&forumid=9
Mike
1.5 patch - daemon tools
1. küldetés: rablók kiirtása a folyóparton
továbbra is kilép mint az 1.0-nál
ezért adjak pénzt? lófaszt a seggükbe

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Szevasztok!
Légyszi segitsetek!
Most annál a fö questnél járok hogy el kell kapni az áruló Demordaint (vagy hogy irják), de nem találok seholsem utat abba a havas kastélyba ahova mutat a sárga könyvecske! Ha ez ssegit a quest neve: The Assault. Könyi segitsetek mert lassan "befordulok" a keseséstõl!
Köszike elõre is: Roll
Fritz Von...
Én egyet utálok ebben a játékban. Azt, hogy ha már tegyük fel, egy tápos ellenfelet legyõzök, akkor a környékén levõ ládákban sincs semmi jó cucc, csak arany. És már rohadt sok van, asszem olyan 2 milla körül. Elkölteni meg semmire sem tudom.
Most 36. szinten vagyok a Dark elfemmel. Nem üt nagyokat, de cserébe rengeteget. Mérgezõ pókoktól alig kapok ütést.
Felgyúrtam a Rage skill-emet 15. szintre, készíttettem egy olyan kombót a mesterrel, amiben 4 Rage van egymás után. Ha sok az ellen, akkor egy Battle fog + Rage kombó és kb egy, max kettõ marad életben...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Akkor most jöhetne az 1.6os patch,mert ebben semmi javitás a WoodElfhez😞((

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Faterx
Ez jó volt kösz, a Devia**** és Deamonnal jól mûxik. A lock.dll-t ne felejtsétek el bekapcsolni a D.toolsban!
TopGun
OK! ELOLVASTAM! BOCSI! annyira megorultem, hogy felsem fogtam mit latok! 😊)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

top gun OLVASS!!!
mégecer mit irt jam@

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

TopGun
ISTENKIRALY VAGY! leszedtem! neked mar fent van ez? nem baj ha angol verziom van a gamebol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Köszi én le is szedtem már.Igy eccerübb mint szenvedni a demonnal😊

jam@
Akinek még kell és még nincs meg neki! Müködõ patch és törés az angol verzióhoz:

Sacred_Update_v1.5-iMSDOX

EqUiNoX
Hali san. 1000 eve. Kosz, jol megvagyok, csalad, munka minden. Csak idom marhakeves mostansag.. Remelem nalad is minden oke. Majd eccer dumalunk ha ugy adodik, ircen a szokott helyen megtalalhato vagyok estefele. ;]

Keletre a kiindulasi falutol van egy kisebb varos - egy hid utan - ott all egy haz elott egy kisse illuminalt allapotban levo emberke.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

üdv fred, kicsi a világ😊
Remélem minden oké veled, régen láttalak. Mostanában ritkán jutok nyethez, de ha már itt vagyok, gondoltam üdvözöllek.
Egy kérdés ha már itten vagyok. Fred, milyen részeg tengerészrõl meg földalatti világról susmorogsz?😊 Hol találom azt a szép kis térképet?😊
piSTUKA
A levegö az a Szeráf templomnál van, nem? Menj visszafelé, a templom elött beszélj a csajjal. Ha nem mutat még mindig semmit, akkor menj a portálhoz, és portálozz el majd vissza. Akkor elvileg újra mutatni fogja. (Nekem is volt ez a bug, de szerencsere csak itt csinalja, ott valamit elbasztak a kodban.)

piSTUKA
Tegnap rajöttem valamire (asszem - hehe).

Naszal, ha a küldetés felvétele ELÖTT csinaltam egy quicksave-et (ugy, hogy az NPC a kepernyon volt), akkor bebugozott a küldi. Ha nem, akkor siman vegig tudtam csinalni.

Lehet, hogy hülyeseg, de tegnap igy nem volt egy bugos mellekküldim sem. Ja, amugy en is felkaptam egy ellenfelet (gladi special move), es raragadt a kezemre. Gondoltam nem gond ütöm ezzel a népet, de eltünt a kezemböl, és aztán csak ököllel tudtam ütni, fegyvert sem engedett váltani. Újra be kellett töltenem egy korábbi mentést.

shaba23
Az én problémámra nincs senkinek megoldása? #2125
Baz beírod e keresõbe hogy Sacred game aztán kiad pár százat! Ilyen nehéz mûvelet?

War. War never changes.

piSTUKA
Nem bug. Kicsi és közepes italok csak silver fokozattol vannak.

Mondjon már valaki egy jó ANGOL nyelvû SACRED oldalt mert a hajam tépem a német oldalak láttán!
PiszkosFred
Igen ok azok. De azota nyomtam egy reloadot, mert a reszeg oregtol kapott kincsesterkep barlangjaban agyonvertek ;] (ez viszont uj es marhara tetszik nekem - valahol biztam is benne - hogy sok-sok helyszin a fold alatt, vagy kulon mapon jatszodik/talalhato, megnyulva ezaltal a jatekterulet.)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egy pirosruhás tolas sapkás csávó (a gyáva 😊) és a testõre egy kopaszodó kékruhás fazon (THE BÁTOR) akiket Silver Creek-bõl kell Porto Vallum-ba kisérni? XP-t kapsz érte asszem. Sajnos ez jellemzõ a jutalmakra: legrosszabb esetben pénzt adnak vagy vmi gagyi tárgyat, jobb esetben sok XP-t vagy Spell-t, nagyon jó esetben mindent egyszerre! 😊
Sajnos bugos a játéknak a questes része sok helyen. Pl a következõ Act-okban megkapod az alap questeket, csak nem mutatja hol mit és nem kapsz érte semmit! 😞(
XeeN
megjelent az 1.5 patch crack. (info nforce.nl)

PiszkosFred
Termeszetesen. De a nox elegge linearis volt, ellentetben ezzel. Mert habar itt is megvannak a vonulatok, lenyegeben odamegy ahova akarsz (es tudsz). Hogy eletben is maradsz e ott, az mar mas kerdes ;]

Igen ez én is elég béna dolognak tartom. Ilyet a NOX c. játékban láttam. Amúgy a SACRED kicsit hasonlít a NOX-ra is cerintem. Ti ismertétek azt a gémet?
PiszkosFred
Volt ket ember, akit nagyonmessze kellett volna kiserni. Na ezek kozul az egyik - a batrabb, aki mindig jott harcolni, ellenben a tarsaval aki mindig menekult - meghalt. Igy mar csak 1 embert kiserek. Ha elviszem oda ahova kerte, kapok valamit a kvesztert, vagy buktam teljesen?

shaba23
Nekem meg az nemteccik, hogy ma is buktam egy küldit, mert nem jelezte ki a helyét és csak 1 nap volt rá, egy csapat fütyi nem akar kiszabadulni egy ketrecbõl pedig nyitva az ajtó, de nekik kulcs kell...ráadásul, mostmár a fõküldit sem jelzi ki
PiszkosFred
Egy valami nem tetszik, hogy barkitol el lehet lopni barmit akar az orra elott allva. Remelem ezt majd valahogy kijavitjak, mert ketsegtelen hogy igy konnyebb, de valahogy megis santit a dolog. BGben es tsaiban eleg jol bevalt ez a lopkodasos technologia..

shaba23
pedig annak mekkel jelennie 😊 Gondolom a Kombók közt nézted
PiszkosFred
Csinaltam egyet probakepen, a meglevo 3 skillemet osszegyurtam valami 1000penzert, de nem jelent meg. Ezert sem ertettem hogy akkor mire valo?

shaba23
Kombo
kiválasztod, hogy milyen skill legyen benne a kombóba és azt belepakolászod az öreg által felkínált 4 slotba. Ráklikk a fizetésre, oszt annyi. kombó menüdbe megjelenik a cucc amit lerax a helyére, mint a skilleket.
PiszkosFred
Joe: ket kerdesem lenne:

1. Elso varosbol elindultam a "Crown...akarmi" fele kveszt alapjan keletnek. Ott volt egy varos - kozel az elso kis telepuleshez - melynek a hataraban talalkoztam egy minotaurnak latszo targgyal/lennyel. Na most ez az akarmi, ellentetben a tobbi eddig ellenfellel, piros, haromszogekkel csipkezett kis karikaval volt megjelenitve (a lenyek alatt a hp es egyeb jelzesre gondolok;]). Es akarmit csinaltam, nemtudtam megutni. Ez mi? Talalkoztam hasonloval egy-egy magus es shaman eseteben is, de o aloluk idovel eltunt. Valami magikus vedelem amikor nem tudom megutni kozben? Plz help ;]

2. Masik dolog, a kombo. Na errol kellene par mondat. Ott az elozo helyszin kornyeken egy oreg magusnak visszahoztam par idiota goblin es ork karmai kozul egy konyvet. Erre o megorult, es szolt hogy segit megtanitani par combot, de mivel o ebbol el, nem ingyen. Na adott ket ilyen kombo szimbolumot, amire jobbklikk es elvielg beirta volna. De nem. Vagy megis? Vagy hogy is van ez? Az oke hogy nala hoyg lehet varialni a dolgokat - penzert persze. De ezek a kombok - nem harci es egyeb skillek - az istennek sem jelentek meg az inventory megfelelo reszen. (ahol 4db olyan szep kis rune jellegu szimbolum van). De ha valaki ad - francia kiveletelevel - barmilyen nyelvu linket erre a problemara, akkor megkoszonnem.

shaba23
Mármint elloptam az elementet és megöltem a sárkányt 😊
shaba23
Átteleportáltam a térkép másik felére, de kurvára nem jelez semmit 😞
Gyerekek én sose találok és nem is kapok árusoktól kicsi gyógyitalokat. Csak Strong Healin Potion-ok vannak.
Egy barátom áthozta a kariját és nála volt kisebb potion és venni is lehetett az árusoknál is. Ezt baromira nem értem, dehát BUG-os kis játék ez.
A "Long Sight" mit jelent? Az mit csinál?
Tudtok egy normális ANGOL oldalt a játékról ami foglalkozik az ilyenekkel (németbõl rengeteg van), meg a képességekel?
BlackShadow
menny ki a barlangokbol es utanna jelezni fogja 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

shaba23
Megöltem a levegõelementet, de most nem jelez semmit a térképen, még a nyíl sincs...hol a következõ getszi element?
BlackShadow
én vámpír vagyok de szerintem eléggé elbasztam 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
huuuha úgylátszik eléggé gyengus vagyok a víz element utánni helyre. televan mérgezõ geci pókokkal ráadásul a felét nem látom olyan pici 😄 ráadásul kevés árus van akik fel vannak pakolva healingel 😊

esetleg tud valaki valami tippet mondani ahoz hogy hogy kellene egy vampir karit fejleszteni??
elõrre is thx