8224
  • shaba23 #3383
    hülyevagyok...megvan:)
    az a baj, hogy a FAQ oldalnak nincs külön linkje :) Ha a főoldalra küldjük az embereket, nem találják meg:)
    Viszont megismerkednek az oldallal és az meg jó :)
  • shaba23 #3382
    nemtalálom a faq-t:)
  • Outlander
    ha ki akkor melyik?:)
  • Oren
    Valaki találkozott már 1.6 os patch el?Ha igen hol ha nem akkor miért nem :)?
  • Outlander
    én úgy vettem észre, hogy a tárgyak csak akkor romlanak, ha a berakatás/kivétel után elmész a kovácstól(bezárod az ablakot), amíg a kovácsolás ablakban vagy, bármennyiszer cserélgetheted, kiveheted az ékszert a tárgyból nem romlik semmi
  • TopGun
    Aham! ertem ok! holnap majd kerdeznek valamit! most mennem kell!
  • jam@
    egyjátékos módban nálam nincs platinum szint, LAN-on még csak 1x nyomtam, de nem értem az exp. pontok elosztását a hálózati játéknál. max. arra jó hogy felhozzak alacsonyabb szintű játékost magasabb szintre. Ha jól emléxem platina szint egyjátékos módban csak az 1.7 patch után lesz választható.
  • jam@
    Hi4 kb. ugyanannyit mint 80 szinten Gold-on (ha leveszem az exp.of foes bónuszokat) tehát nem szintfüggő az exp. pont értéke. bónuszt növelni az exp. of foes gyűrűkkel szoktam amik 10-20% között adnak darabonként plusszba. most +220 % exp. bonusznál tartok.
  • Foglaltnick
    Hát igen, alapvetően a tárgy romlik, bár a koncepciót nem egészen értem. Arról van szó ugyebár hogy a különböző színű socketből ha kiveszem romlik/nem romlik/használhatatlan lesz, ugye?
    Nos nekem teljesen rapszodikus hogy milyen színből romlik-e vagy sem, van hogy romlik, vagy hogy nem, és már olyan is volt, hogy jobb lett utána (egy kard többet sebzett, és nem kézben, hanem inventoryban). Nem értem.

MADár
  • TopGun
    Nem semmi! es most platinan nyomod?
  • Outlander
    már javítva.
    Egyébként nem tudja valaki hogyan lehet átnevezni a karit konzolból? Ezt is be szeretném írni a gyíkba..
  • Outlander
    ha nincs meg nekem, akkor feltétlenül kell
  • kiserik
    És szerintem van setes cumóm, ami nincs a kincstárba. De ezt is meg kell néznem. Ha kell szólj.
  • kiserik
    A foglalatok nekem nem így működnek. Nálam nem a gyűrű, ékszer tulajdonsága romlik, hanem a cuccé, amiből kiveszem.

A koponyákra meg olvastam, hogy beszerzel 1 olyan cuccot, ami engedi az állatok támadását, és dobálod a koponyákkal a nyulakat. Minigém. Még nem próbáltam, majd este otthon.
  • Outlander
    már van gyíík
  • Scarto
    hi all.

Régen jártam már erre felé.

Jam: Mennyi xp-t ad egy szörny akkora szinten???
    Még mindig nincsen 1.6 patchez krekk??

Scarto
  • jam@
    kb. 200 óra tisztán
  • shaba23 #3366
    szerintem a wasser, a socket szinek, a koponyák, hogyan lehet LAN-on nyomni szóval ilyenek mehetnek bele
  • EqUiNoX
    De igy nagyobb az eselye a "jobb minosegu socketek" elofordulasanak.

Trading hasznos tud lenni, de egy ido utan mar nem nagyon tudod a penzt mire kolteni, es a set/junik cuccokat is surun talalsz, nem kell a boltosra hagyatkozni (magas tradingnel nagyobb az eselye hogy ok is arulnak ezt-azt). Szerintem eleinte hasznos, de kesobb mar nem annyira. Kerdes persze, hogy meger e egy "pontot" emiatt...

Paci nalam nagyon bejon, stilusos (keves jatekban lehet lovagolni, kihasznalom. talan a c64es ironlordban lovagoltam utoljara, de ott muszaj volt;])
  • Foglaltnick
    A trade-et felvettem ötvenedik szinten, azzal nincs is semmi baj.
    Én is azzal vígasztalom magam, hogy úgy is mindenkihez egyenként oda kell menjek (gladi) és szájba kell verjem, akkor meg minek a ló.
    Csakhát a lefegyverzésre még egy árva pontot se adtam, van egy pár hasznosabb (szerintem).
    Apropó, mit gondoltok, a tradinget meddig érdemes tolni felfele? Az örökkévalóságig?

MADár
  • TopGun
    HUH!! kemeny a karid! mennyi jatek utan erted el ezt a szintet? es goldon nyomod mar? vagy meg feljebb?
  • Outlander
    A lefegyverézés még mindíg értelmesebb mint a lovaglás
  • jam@
    nem hiszem, hogy a lovaglásnak sok hasznátveszed a későbbiekben, szvsz. nagyon gyenge skill, gyorsabban futok mint az egyszerű lovak és a harci képességek is korlátozottak, ha lovaglok. inkább akkor a trade skillt választanám.
  • Foglaltnick
    gondolom
    engem annyira tud zavarni az ilyesmi
    dioban kezdtem újra pár karaktert ilyen hülyeségek miatt
    most is baromira zavar, hogy felvettem tök feleslegesen a lefegyverzést, amikor a lovaglás jobban jött volna helyette

MADár
  • jam@
    véletlen volt, még az elején nyomtam rá véletlenül
  • Foglaltnick
    Mental Regeneration - 2 ?
    :)
  • jam@
    Ezt skubizzátok elkezdték dobni a 6 socketes cuccokat (csak semmi értelme mert 4nél több nem tehető bele :

• Outlander
    mondjuk ma:), és milyen témákban? Mert csak azt akarom írni, amire szükség van
  • shaba23 #3355
    Outlander mikor csinálsz FAQ-t?
    FAQ=GYIK, GYIK= Gyakorta Ismétlődő Kérdések
  • kiserik
    Szerinted, ha a tanár(ok)tól ugyanazon az órán, megkérdezi 50 diák ugyanazt, akkor az 51.-nek, hogy fog válaszolni, mikor már elmondta ugyanazt 50szer egynás után?
    SZVSZ Outlander (mert hogy ez a neve) teljesen normálisan válaszolt a kérdésedre, úgy hogy nem értem miért vagy felháborodva.
  • Halios
    Hellx!Köszönöm kimerítő válaszaitokat,igen következetes ,sőt mi több !..........elgondolkodtató,hiszen mint olvastam te diák vagy,ezért mint te is tudod kérdezni nem szégyen,de mostmár le vontam a követekeztetést... kellemetlen, úgy mint választ adni!Bár nem tudom mint te diák kérdeznél a tanárodtól valamit és ő flegmán ,írónikusan válaszolna majd elküldene melegebb éghajlatra,de lehet,hogy csak én vagyok ilyen régi módi.Bár azt hittem ,hogy a fórum a próblémák,és az adott témához kapcsolódó hozzászólások,vagy kérdések megoldására szolgál.Talán annyit kellett volna írni,hogy olvass néhány oldallal előrébb.Köszönöm neked és a kedves hozzászólók segítségét akik igen jó indulattal és önzetlenül válaszoltak!!!!
  • Outlander
    páldául Shaba23:))
  • shaba23 #3351
    na azé :)
  • Outlander
    Köszi szépen, amúgy egyedül csinálom, a segítségem (ami nem kevés..) hogy tárgy képekeket küldenek be
  • Solid Snake
    SACRED.TRY.HU Meglestem,isten kira oldal sok sikert és kitartást az oldal szerkeztőinek mega gratula
  • GodBadka
    Meg végiglapozom azt a 40 valahány oldalt mi? Eh.
  • jam@
    Experience of Foes + 155% (sajnos a critical hit rovására)

Még 1 tipp az 1.5 patch-el küzdőknek Exp. pontok növelésére : Lesser potion of Mentor üveg duplázza az Exp.-t. ha találsz egy ilyen üveget, elnyomod és nem hagyod hogy elmúljon a hatása, mindegy milyen Mentor üveget használsz az exp. duplázás megmarad, amíg az aura folyamatosan világít. Gold szinten játszók a Braverock felé vezető út melletti Exp. Shrine +500% -os hatását is meghosszabíthatják bármilyem Mentor üveggel, odarohansz a szoborhoz és utánna elidulsz gyakni, ha nem hagyod hogy az aura fénye kialudjon, mentor üvegekkel folyamatosan pótlod addig megmarad a +500 % Exp. bónusz. Nekem egy sima pap 35-40K közt ad és van belőlük bőven a környéken.
  • Outlander
  • EqUiNoX
    Igen, ez is benne van a pakliban ;] 50-50
  • darky
    Egyébként Explorerben CTRL+F, beírod, hogy "kopony" ENTER és nézed, hogy mit találtál, de írhatod azt is, hogy "sivatag"

Bázz... ennyi lámát...