8224
  • TGWH
    kész a fórum www.tgwhunter.extra.hu/forum . lehet regisztrálni. újra. elnézést kérek attól a 6 embertől, akiknek most újra kell regisztrálni. a témákat még létrehozom. szabályzatot ajánlatos elolvasni és betartani, témát létrehozni nyugodtan lehet, de csak ha értelmes.
  • TGWH
    észak-keletre asszem. előszőr keletre, majd északra, ha eléred a barlang keleti falát. keletre csak úgy tudsz tovább menni, ha északon jobbra mész ahol már föld és sziklák vannak, nem pedig kikövezett falak és út. onnantól csak keletre.
  • la1ce
    okés, amugy nem mellék küldi. A sárga bizé jelöli és azt nézem... Megpróbálom megkeresni térkép nélkül. Merre menjek pontosan a bányában? :) Régen volt amikor végigtoltam... :$
  • Requiem88
    amúgy ja, én is furcsállom :)
  • TGWH
    ? nem véletlenül egy mellékküldit néztél? ha elmész oda ahol lennie kéne a 3. elemnek, akkor nincs ott? ne hallgass a térképre :)
  • la1ce
    Helló. Segítség kellene: Ancaria elemei résznél járok és van egy kis gondom. A haramdik elemet nem tudom megtalálni egyaszer már végigtoltam a játékot, akkor semmi gondom nem volt. Most azonban a battle magemmel nem tudom megtalálni. A jel Farkasvölgybe mutat egy házba, és ott egy lejáratba. Ennek nem Zuhrag-Nar-ban kellene lennie vmi bányában? Segítsetek lécci, mi a baj? AMugy a játék eredeti.
  • TGWH
    stabil ez vazzeg :D csak valami baki ütött be... láttam már 3mas fórumot, és hibátlanul működött... amúgy fél óra alatt tényleg létre lehet hozni egy működőképes fórumot, max pár hiba lesz bent, ami idegesítő, de nem életveszélyes.
  • Nyugis
    aphpbb3-nak ha elolvasod a honlapját akor látod, hogy még csak béta.. a helyedben MOStleszedném, és a STABIL 2verziót tenném fel de iziben. Persze ez nem kioktatás, hisz nekem sokkal több idő kell egy ilyet elkésziteni, mint másnak.. :DDDDDD
  • TGWH
    ki mondta hogy megnyílt? még csak tesztelem :D oks, lehet jó itt is, de majd ha sikerül kiépíteni, és a másik fórumról is oda mennek át, majd csak beindul. :) még kell neki egy kis idő. még véletlenül sem működne minden úgy ahogy kell...
  • Nyugis
    azért itt sem rossz.. ;-)
  • The Norberto
    http://tgwhunter.extra.hu/forum/index.php
    Megnyílt az uj sacred fórum. Multifunkcionális szóval irány oda!!XD
  • TGWH
    öld meg a démont... mi ebben a nehéz? ha az a feladat hogy öld meg, akkor öld meg...
    kezd a farkával.
  • Freeda Krueger
    Üdv mindenkinek.
    A Sacred ben odáig jutottam hogy meg kéne ölni a Démon lelkét akivé Sharifa változott.A négy elem megszerzése és felhasználása után.Mi a teendő,mert valahgoy nem világos.Bocs ha már volt.
  • TGWH
    eredetihez is jó a magyarítás. a gs eredeti verzió kicsit ramagy, mivel az uw sincs meg hozzá, és megint külön kell magyarítani. tippeket azért majd lehet adni.
  • Nyugis
    itten vagyok.. a forum cimekhez nem szakmai tudás kell, pusztán az adott témában való jártasság. Én meg a sacreddel régen játszottam és lekgözelebb akkor fogok, ha emglessz magyarítva. Igen tudom hogy van hozzá magyarítás, de az csaka tört régi verzióhoz jó. Nekem meg most a GS jóvoltából eredetim van.. ;-)
  • TGWH
    nah hova tűnt Nyugis? annyira tudta itt a dolgokat, kár hogy nincs itt amikor a topiccímekben kéne segíteni... nagyjából sikerült feltöltenem az alapokat, csak a hüle extra kb. 2percenként megszakította az ftp kapcsolatot, ami 8 mb feltöltése közben igen vicces tudott lenni... kb. 1000 fájl közül kersgéltem hogy éppen mit nem töltött fel... elvileg 0,1-0,2 mb hiányzik, de nem kell neki... majd meglátjuk, most dolgom van, de majd 4 körül feltelepítem a fórumot.
  • TGWH
    hát ez az, még én sem tom pontosan hogy legyen. ha sokat írtok, nehezebb lesz átlátni. ha sok topic van, szintén :d
  • Requiem88
    szerintem jó így, annyiban hogy sztem nem kell a skillek meg a páncélzat menüpont, viszont lehetne egy hasznos linkek topic ahova különböző hasznos cuccokat linkelnénk be (ezt jól megaszondtam.)
  • TGWH
    jah. akkor csak én gondolkodom hülyén... én aszittem van valami köze a sacred-hez, mivel ez egy sacred című topic :D
    nah, ötleteket várok, hogy milyen topiccímek legyenek az új fórumban. elhihetitek, ez a legnehezebb része :D
    nem gondolkodtam sokat, de kb. ezek, vegyesen:
    - a játékosok karakterei
    - tippek trükkök (grafika normális beállítása, játékmenet)
    - térkép szerint csoportosított küldik
    - extra cuccok, húsvéti tojások, különleges, vicces helyek
    - karakterek (egyenként, pl. egy törp topic, alatta egy mágus, ésatöbbi)
    - segítségnyújtás
    - ca-k (lehetne karakterekre bontva, vagy a karakterek topicjai mellé)
    - páncélzat (mikor ad fizikai, mágikus stb. sebzést)
    - skillek (hány pontot ad xy skill szintenként és mikre)
    - rengetek táblázat, ami alapján a játék számolja a cuccaid értékét. nekem pl. máig nem világos, hogy egy gyengébb kard miért sebez többet, max csak rémlik, de még nem bizonyítottam az elméletem, miszerint a páncélzat befolyásolja (6 db olyan páncél, ahol a fizikai védelem a legnagyobb, és kapsz +25% fizikai védelmet, és pl. a kard a hatodik - de nem mindig csak ezek -)
    - a config fájl buherálása (lehet feljebb már utaltam rá, nemtom)

bővebben kifelytem majd természetesen, szal lehetőleg ne itt kérdezzetek. :D hosszú lenne, és képekkel együtt változatosabb, és persze több ember is meg tud erősíteni, vagy felvetni valamit, pontosítani. ezért lenne jó egy wiki szerű tárhely.
  • Nyugis
    nem a link a lényeg, hanem az oldal tartalma..
    már akit érdekel.
    És azt gondolom, hogy igen sok embert érdekel.. ;-)
  • TGWH
    pontosan mit kell figyelni a linken? vagy nem azt kerestem amiért belinkelted, vagy elsiklottam fölötte.
  • Nyugis
    addig is amig elkészülsz, ezt ajnálom a többiek figyelmébe:
    http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/
  • TGWH
    hát még nem volt rá fél órám, de ma este talán lesz. vagy hétvégén v.mikor délelött :D
  • Nyugis
    még nincs kész? nem volt rá fél órád..? ;-)))))
  • TGWH
    az is, nagyon durva. rendesen sebez, de majd elmondja a ,,szerző'' a teljes sztorit, ha regisztrál :D ha kész lesz majd a fórum :D
  • Requiem88
    az komoly lehet :D
  • TGWH
    hát persze, ugyanis minél több a játékos, annál többfajta ilyen karit ki tudnak találni. én pl. profikkal fórumoztam jó régóta. tűzsebzéssel bíró gladiátort készített a gyerek, nagyon profi :D
  • Requiem88
    olyasmi. konkrétan ilyen karakter specifikálódásokra gondoltam, mint pl a harcos battle mage vagy ilyesmik.
  • TGWH
    karakterépítéseket hogy gondoltad? tippeket én is le fogok majd írni. pl. íjász gladi, ha unatkozol, kipróbálhatod :D
    jó lenne ha az a pár ember aki regisztrál, szépen bővítené. majd igyekszem, hétvégén nekiesek.
  • Requiem88
    meg lehetne különböző karakterépítéseket készíteni :)
    nekem tetszik az ötlet
  • Nyugis
    nos, akkor tedd meg..
    elvégre fél órát az ember rosszabb dolgokra is elver.
  • TGWH
    hmm... ingyenes phpbb vagy mianeve fórumot összedobok olyan fél óra alatt. szépítgetni meg ráér, alapból jól néz ki szerintem.
    plussz dolog? talán tudnál feltölteni képeket, külön topicban lenne minden, így aki oda látogat, tudná bővíteni a különböző topicocat. kb. mint a wikipedia, csak sacredben és kicsiben. meg a hozzászólások sorozataként jutnánk el a biztos eredményre, ha valaki vitat valamit. pl. mire jó az xy bónusz pontosan. szerintem a több topic miatt már megérné. készíthetnél leírást a karaktereidről, tölthetnél hozzájuk képet. pl. txt-be lenne egy űrlap, kitöltöd, és bemásolod a hsz-odba.
    nem azért akarom hogy csak beszéljünk a játékról, hanem hogy mindenféle hasznos dolgot leírhasson bárki aki regisztrál.
  • Plata
    Érdeköne
  • Nyugis
    hmmm.. ha szar napom van akkor kb 1-1,5óra egy JOLMÜKÖDÖ forum összedobása. ha komplett portálrendszert csinálok, akkor van ugy hogy 3-4órámat is igénybe veszi..
    De a lényeg: itt van ez a fórum amit már sokan ismernek.. lehet csinálni hiper szuper forumot a kérdés csak az , hogy milyen olyan PLUSSZ dolgot tudsz TE beltenni, amiért az oldaladat látogatni fogják. ha nincs ilyen akkor kár időt és energiát pazarolnod, csalodás lesz.
  • TGWH
    ha valakit érdekel egy új sacred-es fórum, írjon ide.
    kb. úgy nézne ki, hogy sokfajta topic, tölthetsz fel képeket, készíthetsz leírást a karaktereidről, tippek trükkök részbe írhattok, meg ilyenek. szal minden ami fontos. képeket is tölthetsz fel, a fórum tárhelyére, szal biztos nem fog törlődni. legalábbis jobb esetben.
    ha elég infó gyűlik össze, kiraknám egy oldalra.
    írjatok ötleteket, ha több embert érdekel, nekiállok.

• TGWH
    a fénykardot csak a szeráf szerezheti meg. vagy az ice elfek kezéből kiütöd, ha mázlid van. amúgy nem olyan nagy cuccok, alig sebeznek v.mit.
    nem tudod használni az ogre bunkóit. senki sem tudja, csak az ogre.
    miért érdekes hogy más fajhoz találsz setrészt? elég gyakori.
  • zedleey
    Gondolom a fénykardot is meg szerezted már.Na de vannak érdekes dolgok a Sacredben, ujra keztem egy gladival es lv.9-en szereztem egy seraphim cuccot aminek a minimum lv-je lv 33, ami amugy lv 44(wings of the guard).na meg láttam képeket giant és ogre fegyokról,gondolom disarmingel üthete.Na grat.,de használni nem lehet.Képzelj el egy karit óriás vagy ogre fegyverel elég furcsán nézneki szerintem.
  • Requiem88
    ja... de olyan fasza amikor kánonban ordítanak elhalálozásukkor :D
    (törp - flame thrower)
  • TGWH
    én is megszenvedtem, silveren a kezdő karimmal... rohadt dög volt az a két sárkány egyszerre... v.hogy csak sikerült kettéválasztani őket.
  • zedleey
    az ice elfek is szemét egy faj ha jól emlékszem