Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem értem, én meg itt szenvedek a 11-es szintü gladimmal, aki elvileg a harcok nagy szakértõje.

Szted indítsak új gamet?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
LotR valamit nagyon rosszul csinálsz
Hát izé, egy csöppet 😊
Én vámpírcsajjal 7. szinten tudtam 300-at is sebezni, most már 12. vagyok, és megütöm a 800-at... Igaz átváltozva, be-bloodlustolva és 3. szintû Hard Hit-tel. 😉
Bandew
NEM IGAZ!!!!!!
25-ös sebzéseket nyomok. Nem túl kevés az?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hi all.

Kani jöhet. Énis csatlakoznék hozzá.

Lord of the rings: Nem, az nem normális 😊 én 35ös vagyok most, és még nem haltam, jó a gladi.

Scarto
Bandew
Vazz normális az, hogy a 11-es szintû gladiátorm mindig meghal, ha már öten körül veszik?

PiszkosFred
A sirfeliratokat egyebkent tenyleg erdemes olvasgatni, vannak olyan jok mint a monkey2ben a temetoi kopjafak. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Outlander
A kani az jó lenne😊))))))))

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Bandew
Szóval akkor azért nem akarják lefordítani ezt a játékot, mert a humor nem jönne át, pedig itt teljesen jól átjött. :-)

PiszkosFred
Ennel egyszerubb angol szoveg talan csak a nyelvkonyvek elso koteteiben vannak. Minimalis angol tudassal mar megertheto minden, vagy szotarazgatassal. De ha ragaszkodsz a magyaritashoz, szerintem nem nagy dolog es meg mernek ra eskudni hogy hamarosan jon egy csapat aki kozli hogy mar 20%nal jar ;]

BlackShadow
ha csináltok akkor lehet 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

shaba23
nem
Matthewpamer
magyarosítást lehet valhonnét szerezni hozzá?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

PiszkosFred
Alul, szintednek megfeleloen ketszer ot "karika" lesz majd, amelyeket eltudsz erni gyorsan az 1-2-3-4-....-9-ö/0 gombokkal. Level1en, csak 2 karika van, lev2n 4, lev8n 3darab, lev16 karakternel mar 4, es vegul 30askent mar ketszer 5 karika lesz. Bal oldalikba tudod a fegyver+pajzsot, vagy fegyver+fegyvert rakni, a jobb oldalikba pedig a kepessegeidet. Valtas es hasznalatukhoz vagy a gombokat nyomod meg, vagy kattintasz ra, lehetoleg ne inventory nezetben, mert akkor kiveszi onnan az ott levo fegyvert.

Sziasztok. Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudtok-e hozzá magyarosítást? És még az is érdekelne, hogy az emberemnél hogyan tudom cserélgetni a fegyvereket. A táskámban van egy csomó, de nem tudom õket használni. Ez miért van? Ja és varázsolni hogyan lehet? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Sziasztok
Igen sajna azzal a BUG-al már én is találkoztam. Rém idegesítõ. Mondjuk azok a lovasok amúgy is idegesítõek! Halál rátok Shaddar Rim lovagok!
shaba23
Bazz...sírfeliratok 😊
Magda..Csontvázként is jól érzi magát.
Ganor...Kalózmásolatokat készített 😊
stb..stb
shaba23
Nekem a legújabb bugélményem, egy halhatatlan és sebezhetetlen lovas dark elf 😊
Lelõttem a lovát, az elfeküdt majd mindketten felpattantak és kergettek tovább 😊 Csak annyi lett a változás, hogyha rávittem a kurzort, akkor kijelezte hogy ezt nem tom ölni 😊 Nem is tudtam...szégyen a futás, de qrva gyorsan...
PiszkosFred
Bug szerintem. Par targynal nalam is megesett, hogy eltunt. Sot, neha ha felul a vampirom a lora, eltunik lovastol mindenestol ;] (semmi invisibility skill persze, sima bug)

Hát az marha jó mit mondjak, csak nem az én oldalamra áll, és harcol a klónja ellen😊 Akkor ez a gyûrû kell a tökömnek. Persze mondjuk egy oberstrumbanführer gyilokvérsárkány elkezd nekem osztódni és cseszhetem a 38-as gladimat egybõl. Azért köszi az infot! Te olyan gyûrû nincs aminek hatására én osztódok??? Mert akkor megveszem mindkettõt 😊))))))))))

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Találtam két igen érdekes dolgot, amit nem tudok mire vélni. Egyiknek sincs grafikai megjelenitése, csak egy üres négyzet az inventory-ban.
Ez vagy BUG vagy egy béna poén részei ugyancsak. Az Artifact-ban érdekes, hogy kesztyüként fel is lehetett rakni.
Ime a két csodabogár:
Felraktam az 1.6-os patch-et és eddig kb 10x fagyott ki a játék, sokszor már a menüben.
Másnál is vannak ilyen problémák? Nem akarom addig szidni a fejlesztõket, de gyanítom, hogy a patch az oka, mivel elötte nem volt ilyen gondom.
A split-nek az a hatása, hogy akit éppen ütsz 1% esélyel megkettõzõdik. Tudod, csúnya monsztra osztódással szaporodik.
Igen,én is találkoztam már vele.De sajna ÉN sem tudom mi fán terem az a "split 1%"_mostmár valaki igazán megmondhatná 😛
Sziasztok!

Találtam egy gyûrût ami elég drága és van egy tulajdonsága amit nem igazán értek. Pontosabban halvány lila gõzöm sincs mit jelent az, hogy "split 1%"? Valaki tudja esetleg?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Jonny87
Tehát lennénk. Jo amint Tcatnek lesz 1 kis ideje, megnézzük, mit tehetünk. Persze nem ígérem biztosra, de sok esély van rá 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

XeeN
szerintem pedig simán fel kellene rakni az 1.5-ö patchet. (Ha warez akkor a crackel együtt. )

BlackShadow
kani az zsir lenne, szerintem lenne több ember is aki jelentkezne csak nem sokan szeretnek 100 hozzászólást végigolvasni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Na 1 hét kihagyással újra vagyok... csak 1 kérdés: sok biszbasz kell ahhoz, hogy crackel verziót felnyomjak 1.5-re?

War. War never changes.

PiszkosFred
Soksok embert, kicsiny hazankban azert meg a warez a divat.

PiszkosFred
Ha lehetne, akkor mi gatolna meg, hogy nem csak 2, hanem mondjuk 200 ember hasznalna ugyanazt? Gondold vegig, vagy mindenkinek egyedi, vagy mindenkinek altalanos, de akkor ertelmet veszti a serial..

Oren
Hali egy kérdés multival kapcsolatban! Itt hogy megy úgy mint diabloban closeon kell csinálni egy accountot, vagy hogy smint mivel haverral közösen akarom megvenni a gémet és lehet e 1 cd keyyel mókázni 2 embernek?

rtfmZoli
Multiban hogy dobja a skillrúnákat ha 4 en koopban mennek
-csak a maradék 2 karakterosztálynak (ami egyikõtök se)

😊)

rtfmZoli
Én akkor ha roueteren keresztül is megy normálisan a game,nem úgy mind a Dungeon Siegenél...

BlackShadow
énis kanit énis 😄 kanirol szép emlékeim vannak 😊

shaba23
assezm, erre a vizes dologra a választ fel kellene írni a bannerre 😊
Illetve az oldal közepe felé

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

A koponyával harcolhatsz másra off.
A többi kérdésed az oldal alján van én irtam.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

3 jelentkezik

Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack 😛PP ma 16:48 | Privát | Válasz | #2278

Ez volt a válasz 😛 20 percel ezelõtt és 2 üzivel lejjebb találod😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Segítene vki? Elakadtam kicsit. Van a fõküldi, "The Battlefield at Wywern Pass" nevezetû, el kell mennem a sivatagban egy haldokló mukihoz, aki valamiféle oázishoz küld ahol emlegeti a vizet. Na oda is érek és ott vmi kék bizbasz suhangat a víz partján. De innen már semmit nem enged csinázni. Valaki megoldotta már ezt? Köszi elõre is

Jonny87
2 az kevés 😛

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

thx a vizes küldiset a többi kérdésemre nem tod a választ? mert már egy halom koponyám van:p

Lehívod a console-t és begépeled : wasser_és lám ott a vizespalack 😛PP
meg azt hogy hogyan kell megcsinálni a vizes küldit a sivatagban?

Ja és azt hogy mire jók a különbözõ színû sockethelyek meg hogy hogyan lehet ugy kivenni a cuccokat 2 v több sockbol hogy mind megmaradjon?

HI! Nem tudja valaki hogy mire jo a skull mert nem tom se sockolni se használni akkor mit lehet velük csinálni?

shaba23
Valaki linkeljen már egy képet, valami tápos íjjról
G. Joe
hol az a kép amirol beszélsz?

Valóban van "lézerkard", épp azt keresem hol lehetne begyujteni.
Ja és van napszemuveg is.
Egy kis szigeten lehet megszerezni ahol az orkok kiképzõ telepe müködik.

http://deathfellows.hu/

mindenképpen nyomnám én is ezerrel hohó 😊)