Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szted indítsak új gamet?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én vámpírcsajjal 7. szinten tudtam 300-at is sebezni, most már 12. vagyok, és megütöm a 800-at... Igaz átváltozva, be-bloodlustolva és 3. szintû Hard Hit-tel. 😉
25-ös sebzéseket nyomok. Nem túl kevés az?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kani jöhet. Énis csatlakoznék hozzá.
Lord of the rings: Nem, az nem normális 😊 én 35ös vagyok most, és még nem haltam, jó a gladi.
Scarto
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Magda..Csontvázként is jól érzi magát.
Ganor...Kalózmásolatokat készített 😊
stb..stb
Lelõttem a lovát, az elfeküdt majd mindketten felpattantak és kergettek tovább 😊 Csak annyi lett a változás, hogyha rávittem a kurzort, akkor kijelezte hogy ezt nem tom ölni 😊 Nem is tudtam...szégyen a futás, de qrva gyorsan...
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Ez vagy BUG vagy egy béna poén részei ugyancsak. Az Artifact-ban érdekes, hogy kesztyüként fel is lehetett rakni.
Ime a két csodabogár:
Másnál is vannak ilyen problémák? Nem akarom addig szidni a fejlesztõket, de gyanítom, hogy a patch az oka, mivel elötte nem volt ilyen gondom.

Találtam egy gyûrût ami elég drága és van egy tulajdonsága amit nem igazán értek. Pontosabban halvány lila gõzöm sincs mit jelent az, hogy "split 1%"? Valaki tudja esetleg?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
War. War never changes.
-csak a maradék 2 karakterosztálynak (ami egyikõtök se)
😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A többi kérdésed az oldal alján van én irtam.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ez volt a válasz 😛 20 percel ezelõtt és 2 üzivel lejjebb találod😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Valóban van "lézerkard", épp azt keresem hol lehetne begyujteni.
Ja és van napszemuveg is.
Egy kis szigeten lehet megszerezni ahol az orkok kiképzõ telepe müködik.
http://deathfellows.hu/