8224
-
#3463 VOB Patch:
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-8678-2255103-1-0-1-0-0.htm
Ez volt az? -
#3462 Ollie. Sztem sokkal jobb mint a dio2... -
Koxminator #3461 és még 1 fontos dolog: amikor alcohollal kiírjátok, a korábban említett opciókon belül az írás módját "RAW+DAO"ra kell állítani, ez is fontos!!!! -
Koxminator #3460 ez pedig a daemon script file eleje:
Version|1.5.2|2|
Emulations|0x00000000|0x00000000|
DeviceCount|0|
RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
Delay|2000|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
na most itt ezt a 200-as delay-es sort kell copy pastolni vagy 100x (direkt nem akartam 2 oldalnyit beilleszteni ide :)), persze ezeket az időzítéseket lehetséges, hogy mindenkinek át kell írnia a saját CDromjára, nekem a TEAC CDW540E ezekkel az értékekkel volt jó. az is lehet, hogy a legelső 2000es delayt is át kell írni, mondom ezt CDromja válogatja. -
Koxminator #3459 ez a daemon tools .bat file-ja:
@echo off
SET COUNT=0
SET MAX=2048
:Loop
daemon.exe -rmps on -lock
SET /A COUNT=COUNT+1
If %COUNT% == %MAX% goto Exit
goto Loop
:Exit -
#3458 Az jó lenne -
#3457 na jó, mivel a hónapbam megveszem, nem nagyon kell már crekk :) -
Koxminator #3456 Óbuda :)) -
GodBadka #3455 Jam. A Sacred sokmindenben jobb lett mint a Diablo2. Bug meg van mindkettőben elég. :) -
#3454 hubazz :)
remélem közel lax a 2. kerülethez, mert akkor gyere át és csináld ezt meg nekem is -
#3453 Kuldtem neked privit! -
Koxminator #3452 ha kell, ide be tudom rakni a 2 file (.bat és dscript) tartalmát textként, ha ez segít valakinek -
#3451 csúnya volna, ha kivennék pl a Mefibugot :) -
GodBadka #3450 Szervusztok!
Meglett a válasz a socketes kérdésre. Már nem aktuális.
:) -
#3449 Azert a diablonak is kellett tizegynehany peccs, es meg most is talalhatsz benne bugot ;] Nem az a lenyeg hogy bugos - jatekok 80%a az a megjelenes pillanataban, mert szoritja oket a hatarido es a konkurencia megjelenesei - hanem az, hogy dolgoznak a sracok kemenyen, es jonnek a peccsek dogivel. Gondolj bele, a diablonal kellett masfel ev 10 peccsre ;] -
#3448 Nem ismerjuk egymast szemelyesen? nem Diabloztunk egy kozos ismerosunknel kb 2 eve nyaron? -
Koxminator #3447 bocsi srácok senkit nem akartam ingerelni, csak már lefeküdtem utána. szóval az egészet a http://www.mgforums.com ról gyűjtöttem össze.
Előszőr is megpaccseltem az 1.66tal a gamet, de semmi más exe-t nem írtam felül, ez fontos!
1. leszedtem a deviance vob patchet egy francia oldalról (googleban "deviance vob patch")
2. a CD1 bint megpeccseltem vele, lett egy .mds és 1 .mdf file
3. ezeket a legújabb alcohol120-al kiírtam (RPMS on, datatype: VOB CD Protection V5
4. letöltöttem Daemonscriptet + Sacredhez script filet (időzítést kicsit változtattam)
5. D-Tools 3.46ban disable-re tettem a mountolandó egységeket, de RPMS-t ON-ban hagytam!
6. Csináltam egy rövid .bat filet, hogy a D-Toolsnál mindig bekapcsolva legyen az RPMS, mert a játék szereti letiltani
7. Betettem a megírt CD-t az egyik drive-ba
8. Elindítottam a .bat filet, D-Scriptet, majd a Sacredet
9. 1 perc után lefutott a dolog, majd betöltődött, és voálá! -
#3446 Igen, csak munkam es egyeb privat esemenyek (asszony > tanarneni > erettsegi) miatt nem angyon jutott ra se idom se energiam az elmult napokban. Orulok ha a Morrowindet karban tudom tartani jelenleg, de termeszetesen a sacredhq sem allt le. Hamarosan atkoltozunk az osszes oldallal sajat serverre, sajat domreggel, igy az igazi "eles" premier majd ott lesz. (Csak ido legyen ra) Marquest is elszolitotta a munkaja, igy picit akadozunk ;] De addig is keszulget az oldal, ha idom engedi inkabb offline tesztelgetem/probalgatom az elkepzeleseket (56kval nem kifizetodo mindent online probalgatni) -
#3445 ne legyé má ennyire negatív -
#3444 Felhívnám az új arcok figyelmét a banner alatti szövegre!!! -
Noodlee #3443 Mármint a sacred?? Ja a bugok számában tuti lekörözi a Diót! :) -
#3442 Akkor azt irja le, ne vetitsen! -
#3441 Van amiben sokkal jobb mint a Diablo!! -
GodBadka #3440 Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó, de megint lusta vagyok (pontosabban dolgoznom kell, de az majdnem ugyanaz). A különböző színű socketek mit jelentenek? Különböző szintű tárgyakat lehet beléjük rakni, vagy mi? -
#3439 Gyerekek! Van ez legalább fele olyan jó, mint a Diablo 2? Mert akkor megveszem, hiszen csak 7 rugóba kerül. -
#3438 Szerintem vett egy eredetit :DDDD -
#3437 Fred te csinálod még a sacred oldalt? -
#3436 Ravasz a srac, naggggyon ravasz ehehe -
#3435 Hali! nem irod le a megoldast? ez mindekit NAGYON! ERDEKEL! -
#3434 nekem mind1 :) -
#3433 így már ok. ha akarjátok kicserélhetjük a bannert a fansiteon szereplőjére -
#3432 szóltam a moderátoroknak -
VGQ #3431 Az ilyet alapbol le kellett volna irjad,nem csak itt idegelni minket!:) -
VGQ #3430 hogyhogy hogy???????????????????? -
Koxminator #3429 na megcsináltam hogy 1.66tal menjen crack nélkül :))) -
#3428 GYIK http://sacred-hfs.uw.hu/GYIK.htm sztem inkább erre kéne mutatnia, bár ez is jó:) -
#3427 az elfek márcsak ilyenek.. -
#3426 ;]
(ez a elf neni jol osszekavarta a dolgokat amiota megjelent;]) -
#3425 nemtom, nekem folyamatosan kicsik most -
#3424 össze vissza ugrál a méretük