Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
És igazad volt nem voltam egy darabig,de ezt megirtam legalább 2 nappal az után,hogy azt irtad,hogy "holnap 15 orátol vagyok és akkor majd leirom mit jelent ,mert tudok németül:p"
De köszi szépen,most sokkal okosabb vagyok.Csak meg kellene nézzem a dolgokat seraphinnal vagy esetleg aki azzal játszik megnézhetné,hogy mik azok.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
http://gaborszantai.co.uk/

(én bízok benne, hogy egyszer lesz egy jó rpg PC-re is)
http://gaborszantai.co.uk/
Jobb oldalt: Tristram, gondolom ez egyertelmu!? mellette kb abban a magassagban balra: Seraphim laserschwert teil 1. Ez erdekes dolog lehet, mert seraphim-nak valami lezerkard elso resz-rol beszel a masik ennek a masodik resze, alatta meg lejjebb, valami olyan baromsag van, ami abszolute nem illik ebbe a jatekba a sonnenbrillen! ez ugyanis napszemuveget jelent, persze a lezerkard is eleg hulye dolog 😞 Nem tudom, hogy ezek csak Seraphim-nak mukodik-e? en meg nem tartok ezeknel a kuldiknel! A masik kisebb terkepen is ezek vannak leirva? az is ilyen felig felderitett?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mekkora poén volt sztem,hogy kénytelen voltál átállni a 2.lagos fegyveredre,mert a fökardod eltört a kezedben😊)
Igy legalább lenne értelme az 5 különbözö fegyver hordhatoságának.Én ugyanis 1-nél többet sosem használok😊
Én tegnap próbáltam ki a gámát, de vhogy nemtetszett, hogyha meghalok minidg újraéleszt, és indulhatok elõrõl.
Legalább vmi büntetéssel járhatna a dolog, de ugyláttam semivel. Tudom hogy a Dio-ban is így volt de ott legalább a cuccokért újra meg kellett küzdeni itt nem.
Idõtöltésnek azért biztos jó 😊)
(keszulok, lassan azert kezdem kitapasztalni a dolgokat)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Kicsit változott az xp osztás az 1.6ban. Ugy tunik kezd a multi is jobb lenni. 😊
Lassan készülhetsz Fred 😛
http://deathfellows.hu/
Sajna azt nem irta,hogy mennyi socket a max(én találtam már 4-es övet is)De azt tudom,hogy csak 1 db cumot lehet belöle kiszedni.Ha 4 van benne akkor is csak 1-et lehet😞
Ugye a socket minöségétöl függ a kivett tárgy romlása,de egyenlöre ugy látom,hogy csak a "Protection" értékböl veszit.Másra eddig nekem nem hatott.Talán még a sebzésre is jár minusz,azt még nem teszteltem.
Single and Multiplayer Fixes
- Fixed calculation of item level when forging them into special items. New item level is now the level of the item forged which has the highest level.
- Fixed EXP bonus when touching special statues. Received EXP bonus reduced to an appropriate level.
- Fixed EXP when defeating Bosses and Champions. Received EXP raised to an appropriate level.
- Improved colour scheme of the enemy status indicator.
- Improved variation of the enemy level when re-spawning.
- Fixed an issue where the wrong bonus was given by potions.
- the performance has been improved
- Fixed an issue where a rare crash appeared while fighting against monsters
- forged rings have been counted twice -> forged items must be forged out of the item and forged into the item again. Otherwise there won’t be any bonuses.
- a possible reason for crashes is fixed
- added a tooltip for the forger so the item stats can now be viewed
- Localisation additions
- added a new option for the Configuration Tool to create logs while playing
Multiplayer
- Improved EXP sharing between party members. Low level characters receive less EXP.
- Reduced EXP if the level of the character is too high for the chosen game mode (e. g. > level 40 in Bronze Mode or > level 90 in Silver Mode)
- The level of the re-spawning opponents is determined by the level of the most advanced character in a group.
- Fixed EXP variation when fighting against opponents with a higher level as the player character.
- Fixed EXP team bonus. Each party member receives more EXP.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Amúgy a hiv. kézikönyvben, leírásban benne van a sárkányok darabszáma? Eddig 8 db.-ról tudok. Van még több is?
sapkából,páncélból,gladiátor vállvédõböl,,stb -bõl hány socketes a max
Minek irja ki 2x a critical hit-et meg az endurancét is 32x.Sokkal egyszerübb lenne ha összeadná mondjuk öket,és akkor nem kellene ennyire szép nagy "doboz".
De az 1.6 crack jöhetne ,mert azt már azota várom miota a forumon elöször lett irva!!(kb 7 oldallal ezelöt)
gyûrût is lehet fegyóba nyomni? 😊
--
1.6 hoz van már crack? jól jönne az a sok xp 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
, az új sapim sem semmi
:

ugy 4szer tobb xp jon ugyanabbol a monsaatbol 😛
lvl 21-böl lvl 23 kb 15 perc volt.
http://deathfellows.hu/