8224
  • darky
    VOB Patch:
    http://www.jeuxvideo.com/forums/1-8678-2255103-1-0-1-0-0.htm

Ez volt az?
  • NeoMaN
    Ollie. Sztem sokkal jobb mint a dio2...
  • Koxminator
    és még 1 fontos dolog: amikor alcohollal kiírjátok, a korábban említett opciókon belül az írás módját "RAW+DAO"ra kell állítani, ez is fontos!!!!
  • Koxminator
    ez pedig a daemon script file eleje:

Version|1.5.2|2|
    Emulations|0x00000000|0x00000000|
    DeviceCount|0|
    RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
    Delay|2000|
    Emulations|0x0000001F|0x00000008|
    Delay|200|
    Emulations|0x0000001F|0x00000008|

na most itt ezt a 200-as delay-es sort kell copy pastolni vagy 100x (direkt nem akartam 2 oldalnyit beilleszteni ide :)), persze ezeket az időzítéseket lehetséges, hogy mindenkinek át kell írnia a saját CDromjára, nekem a TEAC CDW540E ezekkel az értékekkel volt jó. az is lehet, hogy a legelső 2000es delayt is át kell írni, mondom ezt CDromja válogatja.
  • Koxminator
    ez a daemon tools .bat file-ja:

@echo off
    SET COUNT=0
    SET MAX=2048
    :Loop
    daemon.exe -rmps on -lock
    SET /A COUNT=COUNT+1
    If %COUNT% == %MAX% goto Exit
    goto Loop

:Exit
  • darky
    Az jó lenne
  • shaba23 #3457
    na jó, mivel a hónapbam megveszem, nem nagyon kell már crekk :)
  • Koxminator
    Óbuda :))
  • GodBadka
    Jam. A Sacred sokmindenben jobb lett mint a Diablo2. Bug meg van mindkettőben elég. :)
  • shaba23 #3454
    hubazz :)
    remélem közel lax a 2. kerülethez, mert akkor gyere át és csináld ezt meg nekem is
  • TopGun
    Kuldtem neked privit!
  • Koxminator
    ha kell, ide be tudom rakni a 2 file (.bat és dscript) tartalmát textként, ha ez segít valakinek
  • shaba23 #3451
    csúnya volna, ha kivennék pl a Mefibugot :)
  • GodBadka
    Szervusztok!

Meglett a válasz a socketes kérdésre. Már nem aktuális.
    :)
  • EqUiNoX
    Azert a diablonak is kellett tizegynehany peccs, es meg most is talalhatsz benne bugot ;] Nem az a lenyeg hogy bugos - jatekok 80%a az a megjelenes pillanataban, mert szoritja oket a hatarido es a konkurencia megjelenesei - hanem az, hogy dolgoznak a sracok kemenyen, es jonnek a peccsek dogivel. Gondolj bele, a diablonal kellett masfel ev 10 peccsre ;]
  • TopGun
    Nem ismerjuk egymast szemelyesen? nem Diabloztunk egy kozos ismerosunknel kb 2 eve nyaron?
  • Koxminator
    bocsi srácok senkit nem akartam ingerelni, csak már lefeküdtem utána. szóval az egészet a http://www.mgforums.com ról gyűjtöttem össze.

Előszőr is megpaccseltem az 1.66tal a gamet, de semmi más exe-t nem írtam felül, ez fontos!

1. leszedtem a deviance vob patchet egy francia oldalról (googleban "deviance vob patch")
    2. a CD1 bint megpeccseltem vele, lett egy .mds és 1 .mdf file
    3. ezeket a legújabb alcohol120-al kiírtam (RPMS on, datatype: VOB CD Protection V5
    4. letöltöttem Daemonscriptet + Sacredhez script filet (időzítést kicsit változtattam)
    5. D-Tools 3.46ban disable-re tettem a mountolandó egységeket, de RPMS-t ON-ban hagytam!
    6. Csináltam egy rövid .bat filet, hogy a D-Toolsnál mindig bekapcsolva legyen az RPMS, mert a játék szereti letiltani
    7. Betettem a megírt CD-t az egyik drive-ba
    8. Elindítottam a .bat filet, D-Scriptet, majd a Sacredet
    9. 1 perc után lefutott a dolog, majd betöltődött, és voálá!
  • EqUiNoX
    Igen, csak munkam es egyeb privat esemenyek (asszony > tanarneni > erettsegi) miatt nem angyon jutott ra se idom se energiam az elmult napokban. Orulok ha a Morrowindet karban tudom tartani jelenleg, de termeszetesen a sacredhq sem allt le. Hamarosan atkoltozunk az osszes oldallal sajat serverre, sajat domreggel, igy az igazi "eles" premier majd ott lesz. (Csak ido legyen ra) Marquest is elszolitotta a munkaja, igy picit akadozunk ;] De addig is keszulget az oldal, ha idom engedi inkabb offline tesztelgetem/probalgatom az elkepzeleseket (56kval nem kifizetodo mindent online probalgatni)
  • shaba23 #3445
    ne legyé má ennyire negatív
  • shaba23 #3444
    Felhívnám az új arcok figyelmét a banner alatti szövegre!!!
  • Noodlee
    Mármint a sacred?? Ja a bugok számában tuti lekörözi a Diót! :)
  • TopGun
    Akkor azt irja le, ne vetitsen!
  • TopGun
    Van amiben sokkal jobb mint a Diablo!!
  • GodBadka
    Sziasztok!

Biztosan volt már róla szó, de megint lusta vagyok (pontosabban dolgoznom kell, de az majdnem ugyanaz). A különböző színű socketek mit jelentenek? Különböző szintű tárgyakat lehet beléjük rakni, vagy mi?
  • ollie
    Gyerekek! Van ez legalább fele olyan jó, mint a Diablo 2? Mert akkor megveszem, hiszen csak 7 rugóba kerül.
  • ollie
    Szerintem vett egy eredetit :DDDD
  • shaba23 #3437
    Fred te csinálod még a sacred oldalt?
  • PiszkosFred
    Ravasz a srac, naggggyon ravasz ehehe
  • TopGun
    Hali! nem irod le a megoldast? ez mindekit NAGYON! ERDEKEL!
  • shaba23 #3434
    nekem mind1 :)
  • zaki
    így már ok. ha akarjátok kicserélhetjük a bannert a fansiteon szereplőjére
  • shaba23 #3432
    szóltam a moderátoroknak
  • VGQ
    Az ilyet alapbol le kellett volna irjad,nem csak itt idegelni minket!:)
  • VGQ
    hogyhogy hogy????????????????????
  • Koxminator
    na megcsináltam hogy 1.66tal menjen crack nélkül :)))
  • Outlander
    GYIK http://sacred-hfs.uw.hu/GYIK.htm sztem inkább erre kéne mutatnia, bár ez is jó:)
  • Outlander
    az elfek márcsak ilyenek..
  • PiszkosFred
    ;]

(ez a elf neni jol osszekavarta a dolgokat amiota megjelent;])
  • shaba23 #3425
    nemtom, nekem folyamatosan kicsik most
  • Outlander
    össze vissza ugrál a méretük