Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
én 1. 😊
Jonny87
Aki esetleg nem tudja, a kani arra jo, hogy cdkód nélkül játszhass neten is.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Jonny87
Na tervezzük Tcat-tal, hogy kanin is játszható lesz a Sacred. Persze nem tuti, de tervbe van véve, ami jó. Az lenne a kérdésem, hogy hány embert érintene ez, mert fölöslegesen nem csináljuk meg. Válaszokat köszi.

Meg egyébként is azt irja a gama végén,hogy nemsokára jön a folytatás.Tudjátok mint az M3-as végénél: "Folytatás következik" LOL

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ez nem feélig felderitett térkép hanem ennyi a térkép,ugyanis van sok hely ahova nem tudsz elmenni.Mert ugyi fal zár el.Szal ez a full map azért érdekelt az a sok hüye zavgyva szöveg.
És igazad volt nem voltam egy darabig,de ezt megirtam legalább 2 nappal az után,hogy azt irtad,hogy "holnap 15 orátol vagyok és akkor majd leirom mit jelent ,mert tudok németül:p"
De köszi szépen,most sokkal okosabb vagyok.Csak meg kellene nézzem a dolgokat seraphinnal vagy esetleg aki azzal játszik megnézhetné,hogy mik azok.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

EqUiNoX
Meg kellene tanitani az embereknek, hogy nem kell midnent elhinni amit a teve bemond, vagy a blikk leir ;]]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

jaja, és a VV3 óta tudjuk, hogy a plázacicák és plázakandúrok is intelligensek😊))

http://gaborszantai.co.uk/

kiserik
Miért ne. Nem barbár, hanem gladiátor, és Rasszel Kró óta tudjuk, hogy a gladiátorok milyen inteligens, tanult emberek

Jonny87
azagáz, hogy ez nem rpgnek készült. de nemgáz 😛

Ha már szigorúak vagyunk, akkor a reális az lenne, hogy vmilyen vallási helyen újraéledsz, majd séta, mert egy barbár nehogymár teleportkapukat nyitogasson, mert lehidalok...

(én bízok benne, hogy egyszer lesz egy jó rpg PC-re is)

http://gaborszantai.co.uk/

TopGun
Na szoval! a bal felso sarokban levovel kezdem: Statue und waldweg.. stb. egy szobor es erdei ut, nem talal utat ide. szerintem azert nem talalt, mert nincs felderitve arra a terep.
Jobb oldalt: Tristram, gondolom ez egyertelmu!? mellette kb abban a magassagban balra: Seraphim laserschwert teil 1. Ez erdekes dolog lehet, mert seraphim-nak valami lezerkard elso resz-rol beszel a masik ennek a masodik resze, alatta meg lejjebb, valami olyan baromsag van, ami abszolute nem illik ebbe a jatekba a sonnenbrillen! ez ugyanis napszemuveget jelent, persze a lezerkard is eleg hulye dolog 😞 Nem tudom, hogy ezek csak Seraphim-nak mukodik-e? en meg nem tartok ezeknel a kuldiknel! A masik kisebb terkepen is ezek vannak leirva? az is ilyen felig felderitett?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

EqUiNoX
Nwn servereken meg rosszabb a helyzet ;] Ott aztan ha nincs a kozelben egy kalandozo party akikhez odateleportalhatsz, akkor setalhatsz vissza oda ahol jartal, es meg xp bunetes is lesz, nem beszelve az egyes modulok egyeb bunteteseirol.. Diabloban is megoldhato volt ha levertek hogy ottlegyel ismet, igaz ott tobbnyire mar ures terepen trappoltal. Jo ez igy, van benne kihivas ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Nektek nem feltûnõ, hogy az 1.6-os patch két nappal azután jött ki, hogy felkerült a netre az 1.5-ös törése? Szerintem erre vártak az új javítással, és figyeljétek meg, hogy amint meglesz a crack ehhez a patchez is, rögtön kiadnak egy új javítást. Lényegében ez is egyfajta másolásvédelem😊

piSTUKA
elkezdtem battle mage-el is. eddig teccik! ami feltünt, hogy sokkal több rúnát találok, mint gladival.

TopGun
Nem felejtettem el! csak sokaig nem lattalak itt! mindjart leirom oket ok?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Erre a kérdésre a válszt azért nem irtam,mert még az elején(ugy a 700 körüli hozzászolásban) kitárgyaltuk.A bronz socketban romlanak legjobban a cuccok mig az arany socketban semennyire.Persze ez csak a kivételre vonatkozik.Önmagában nem romlik mint a Dioban,pedig jo lenne ezeket is helyre kovácsolni.

Mekkora poén volt sztem,hogy kénytelen voltál átállni a 2.lagos fegyveredre,mert a fökardod eltört a kezedben😊)
Igy legalább lenne értelme az 5 különbözö fegyver hordhatoságának.Én ugyanis 1-nél többet sosem használok😊

Hát igen ez tényleg gond mert tökmindegy hányszor halsz meg. .Meg különben is nekem a Diablo TP megoldása sokkal jobban tetszett mint itt a multiban a ctrl+click.Ha meghalsz kutyagolhatsz vissza sokszor nem is keveset és ugyan azokat a monsztakat gyakhatod le ujra .Dioban ha rázós volt a helyzet akkor tiszta helyen nyitottam egy tp-t és ha meghalás volt akkor nem kellett megint kutyagolni vissza a halál....ra meg nem volt respaw sem.Resap még ami halálra tud idegesíteni fõleg ha éppen valami bosst akarsz legyakni de nem sikerül elsõre.

Még tartozol nekem a piros betüs szöveg forditásával a térképröl!!!NE felejtsd el lécci😊)

Ha a dio 1-re gondolsz ott is van büntetés.A dio 2-ben pedig normálon singleban a nálad lévö lové ugrik multiban bizonyos % akár a ládábol is.Night,hell pedig xp is ugrik

kiserik
Erre van egy megoldás: ne halj meg

Sziasztok.
Én tegnap próbáltam ki a gámát, de vhogy nemtetszett, hogyha meghalok minidg újraéleszt, és indulhatok elõrõl.
Legalább vmi büntetéssel járhatna a dolog, de ugyláttam semivel. Tudom hogy a Dio-ban is így volt de ott legalább a cuccokért újra meg kellett küzdeni itt nem.
Idõtöltésnek azért biztos jó 😊)
TopGun
OK!! nem lepodok meg! ES NEM KELL LEHARAPNI A FEJEM EGY KERDES MIATT! 😞(

PiszkosFred
;]]

(keszulok, lassan azert kezdem kitapasztalni a dolgokat)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

G. Joe
Meg fogsz lepödni! Eredetivel! Képes voltam megvenni.....

http://deathfellows.hu/

TopGun
Hi! Te hogy tudsz jatszani 1.6-al ha nincs crack hozza?

TopGun
Hello! maskepp nem tudod elerhetove tenni? nalunk tiltottak a cegnel az olyan url amiben a game, jatek szerepel! 😞((

TopGun
Koszi! mar megcsinaltam! szuper 😊

piSTUKA
a maradék a kovácsnak jár. munkadíj.

BlackShadow
télleg miben különbözik az ha más színû a socket? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szóval ez nem bug, hanem gyárilag így van megoldva, hogy a socketes cuccokból csak egy itemet lehet kivenni? Elég nagy baromság mit ne mondjak... Mi ebben a reális? Képzeljünk el pl. egy kardot. Belekovácsolnak a markolatába, a keresztvasába, meg a penge tövébe egy-egy ékkövet. Ha kiveszem a mondjuk a markolatból akkor a többi csak úgy megsemmisül? Ráadásul socket színtõl függetlenül. Akkor mi értelme van a bronz/ezüst/gold socketeknek? Ha már kiszedem belõle az extrát nyilván azért veszem ki mert találtam jobb cuccot. Tehát tökmindegy hogy romlik a protection-je, úgyis eldobom, mert van jobb...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

G. Joe
még 3 ora jatek es a lvl 23-bol 32.
Kicsit változott az xp osztás az 1.6ban. Ugy tunik kezd a multi is jobb lenni. 😊
Lassan készülhetsz Fred 😛

Na akkor egy kis socketes dolog a gamestarbol,meg tapasztalatbol ha valaki nem tudná.
Sajna azt nem irta,hogy mennyi socket a max(én találtam már 4-es övet is)De azt tudom,hogy csak 1 db cumot lehet belöle kiszedni.Ha 4 van benne akkor is csak 1-et lehet😞
Ugye a socket minöségétöl függ a kivett tárgy romlása,de egyenlöre ugy látom,hogy csak a "Protection" értékböl veszit.Másra eddig nekem nem hatott.Talán még a sebzésre is jár minusz,azt még nem teszteltem.

jam@
Az 1.6 patch fixlist:

Single and Multiplayer Fixes

- Fixed calculation of item level when forging them into special items. New item level is now the level of the item forged which has the highest level.
- Fixed EXP bonus when touching special statues. Received EXP bonus reduced to an appropriate level.
- Fixed EXP when defeating Bosses and Champions. Received EXP raised to an appropriate level.
- Improved colour scheme of the enemy status indicator.
- Improved variation of the enemy level when re-spawning.
- Fixed an issue where the wrong bonus was given by potions.
- the performance has been improved
- Fixed an issue where a rare crash appeared while fighting against monsters
- forged rings have been counted twice -> forged items must be forged out of the item and forged into the item again. Otherwise there won’t be any bonuses.
- a possible reason for crashes is fixed
- added a tooltip for the forger so the item stats can now be viewed
- Localisation additions
- added a new option for the Configuration Tool to create logs while playing

Multiplayer

- Improved EXP sharing between party members. Low level characters receive less EXP.
- Reduced EXP if the level of the character is too high for the chosen game mode (e. g. > level 40 in Bronze Mode or > level 90 in Silver Mode)
- The level of the re-spawning opponents is determined by the level of the most advanced character in a group.
- Fixed EXP variation when fighting against opponents with a higher level as the player character.
- Fixed EXP team bonus. Each party member receives more EXP.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

jam@
Én is remélem, hogy nem kell annyit várni rá, mint az 1.5-re!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

PiszkosFred
De csak mert este van...

PiszkosFred
Ugy kabe par orat ;]

jam@
Mivel az 1.6 patch elég friss, nincs egy napja, hogy letölthetõ, ezért szerintem még várni kell egy picit a crackre.

jam@
A mostanáig megtalált gladiatoros set itemek már nem sokat érnek, magasabb szinten jobb rare cuccokat dobnak, mint a set itemek bónusszal együtt.

jam@
Nekem sem sikerült, csak egy gyûrût kiszedni. Eddig 4 db. socket volt a legtöbb amit láttam (fegyverben, testpáncélban, de ez nem jelenti azt, hogy nincs 5 socketes, csak még nem találtam ilyet 😞 sapiban 3 volt a max.
Amúgy a hiv. kézikönyvben, leírásban benne van a sárkányok darabszáma? Eddig 8 db.-ról tudok. Van még több is?

rtfmZoli
Official honlapos megoldás se mükszik?

rtfmZoli
Socketekbõl hogy lehet kiszedni a tárgyat,úgy hogy ne csak 1 maradjon meg a 3-ból? (piros,fehér,arany socket)
sapkából,páncélból,gladiátor vállvédõböl,,stb -bõl hány socketes a max

Azért ahogy látom lenne még böve mit javitani.
Minek irja ki 2x a critical hit-et meg az endurancét is 32x.Sokkal egyszerübb lenne ha összeadná mondjuk öket,és akkor nem kellene ennyire szép nagy "doboz".
De az 1.6 crack jöhetne ,mert azt már azota várom miota a forumon elöször lett irva!!(kb 7 oldallal ezelöt)

BlackShadow
uuuuuh durva 😄
gyûrût is lehet fegyóba nyomni? 😊
--
1.6 hoz van már crack? jól jönne az a sok xp 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jam@
Nem gyenge critical hit, , az új sapim sem semmi :

G. Joe
hát vicces lett ez az 1.6 😛
ugy 4szer tobb xp jon ugyanabbol a monsaatbol 😛
lvl 21-böl lvl 23 kb 15 perc volt.

Jó lenne egy crack hozzá hamar az tény 😄
shaba23
Mindent nem lehet 😊
Hátha gyorsabban jön a crackfix 😊
Ez is olyan macerás mint 1.5 inditása volt ?
Viszont a jó régi RPMS-emulációval sajna már nem megy az 1.6 😞((
shaba23