Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
nebazd.. hol? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
Én inkább nem halok meg 😊 Ja és persze ott a quicksave/quickload is 😊
PiszkosFred
Futtyentesz a pacinak, es mar vissza is ertel 2-3 perc alatt.. (persze ha van speedje) Nem kell leallni az azota feltamadt(szinten respawn) monsztokkal, csak ha a magusok, samanok leblokkolnak. Nem veszes annyira, es legalabb van valami tetje.

BlackShadow
jöhetne már a kani lehetne multiban tolni, legalább kezdek új karit mert ezt a vampit elbasztam de nem akarom elölrõl kezdeni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
ne is említsétek, megint bemákolt pár kurva mágus 😄 már 4x respawnoltam vissza...
idegesít h tök jól elvagyok 4 ogre chieffel erre benyomnak rám 2en meteor esõt egy-egy meteor 199 et sebez + még egy ogre is benyom egy 300 ast azt KO 0.1 mp alatt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

shaba23
A respawnodnak a legnagyobb hátránya, hogy esetleg qrva messze rak vissza 😊
PiszkosFred
Szerintem nem, illetve bronzon neztem, de nem tunt fel..

Bandew
Amúgy ha meghalok, akkor levonódik valami XP vagy ilyesmi?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BlackShadow
ha kijön 1.6 hoz vmi krekk v megoldás h indítható legyen tell me 😊

Bandew
Jaaaa! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
Mármint én a Gothicról beszélek 😊 Morrowindet nem is próbáltam 😊
shaba23
Az íjjász qrva jó, de qrva könnyû is (lvl10tõl)

A Morrowindem hibás volt azéert nem tudtam felvenni semmit 😊
PiszkosFred
Marmint egy masik kaszt, faj vagy iranyvonal, az adott jatekbol. Most is nagyon szemezgetek egy ijjasz karakterrel, de egyelore meg tartja magat a vampir ,]

Bandew

PiszkosFred
Hat turelmes ember vagy akkor ;] (felek nem lesz meg iden sem kesz a magyaritas..) Ellenben a legtobb szerepjatek legvegere - ahol van vege persze - legalabb 5-6szori ujrakezdes utan jutok el. Van hogy annyira megtetszik valami mas, hogy inkabb valtok.

shaba23
Én a Morrowindel ott elakadtam, hogy nem tudtam fegyvert felvenni 😊
Ezért hagytam a francba az egészet 😊
Bandew
Nekem a Morrowindnél van ez a legdurvábban. Eddig minimu 20x kezdtem újra, de eddig egyszer sem vittem végig, pedig nagyon szeretem azt a játékot. Talán lehet, hogy reménykedek a jó magyarításban? Lehet. :-)

PiszkosFred
Az igazsaghoz hozzatartozik persze, hogy a mostani vampirnenim is a 3ik karakter, a demo utan elkezdtem a teljes gamat is egy karakterrel, de nagyon eltoltam mar az elejen. Illetve jobbnak lattam ha ujat inditok. Most sem tokeletes persze, sot... De mar nem lenne szivem letorolni;]

Bandew
Most már mindegy. Letöröltem a saveeket. :-)

PiszkosFred
Eleinte en is.. lev 10 korul jottem ra, hogy nem kellett volna. De esik eleg sok, igy bepotolhato. Foleg hogy minden monszt respawnol, igy az "utanpotlas" es az "esely" is megvan, hogy egy-egy nagyobb csoportot kiirtva, talalsz runeket.

thx shaba a screent de ezekszerint nálam bugos😞((((
csak mászkál és nem világít hátán a ving😞
mind1 exportolaom a karit s elkezden silveren

dualozni jó DElf-el?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

PiszkosFred
Hm, akkor adok neki pajzsot is. Azt meg nem probaltam, de ha jol emlexem ketkezes bicskaval hadonaszik.

Bandew
Ja az tényleg jó lenne.

Bandew
Akkor újra kezdem, mert eddig az összes rúnát eladtam. :-(

PiszkosFred
Hat eddig csak elajult nalam is. Lehet hogy magasabb nehezsegi szinten ez valtozik, de ez csak tipp, illetve en is kivancsi lennek ra ;]

Elvileg csak fegyvert es potionokoat tudsz neki adni, fegyvert hasznalja, potit megissza. Eleinte itattam healt vele harc kozben, de rajottem hogy minek. Fekszik picit, aztan ugyis jon megint segiteni. Viszont dijaznam en is, ha diablohoz hasonloan legalabb az alapfelszereleseit is lehetne menedzselni. De kitudja, hetente jonnek a peccsek, sokminden valtozhat ;]

shaba23
õ nem hal meg, azok, akik nem fontosak meghalnak. de akkor bukod a questet. kaphat pajzsot is 😊
PiszkosFred
Ahogy shaba is irta. A gandalf fele varazsloknal a varosokban, van egy lehetoseg a komogyartas mellett - exchange. Na ott van 4 db kis hely, ahova rakhatsz runakat, vagy barmi mast, ami skillt adna a karakternek. A lenyeg hogy ne a sajatjaidat rakd bele. Az eljarast leirta szinten shaba. Ha csak egyet raksz, kirohog. 2nel mar ad egy randomot, de ez megint lehet hogy nem a te kasztodnak megfelelo lesz. 3nal mar csak a te kasztodet adja, de szinten random. 4nel pedig kivalaszthatod hogy melyiket akarod megkapni. Termeszetesen az ar runek szamatol fugg, 4runes csere eseten tobb mint 2nel.

shaba23
Jaja..Wilbur veled megy végig, de nem mondom el, hogy mi lessz a dolga. Lényeg, hogy nem küldheted el
Bandew
Ja és még valami:
Fegyveren kívûl semmi mást nem lehet neki adni?

Bandew
Igen Wilbur a neve, az lesz az. Amúgy a társak nem tudnak meghalni, csak elájulni?

PiszkosFred
Ha Wilbur vagy ilyesmi a neve, akkor kvesztert cserebe kapod meg tarsnak, miutan kiszabaditottad. De lehet hogy idovel majd odebball, en csak most lovagoltam be fokveszt 4-5ik helyszinere (nagy fallal korulvett varos, kozepen egy kastellyal, ahova szolit a kotelesseg..)

shaba23
Remélem elég meggyõzõ bizonyíték beszédességérõl a jel a feje felett 😊
shaba23
Ehunvanne 😊
nem beszél de biztos az a sera aki ott áll a 3 lépcsõ elött? azzal kell beszélni?

Bandew
Ja ok. Thx!

shaba23
most írtam, hogy becserélheted a te kasztod rúnáira. van egy fickó, aki a az act1 végéig veled lesz.

Jimmyke a seraphimnek beszélnie kellett volna veled. asszem õ adja a 4 eelement questet. Az a kék izé az elsõ elem.
Bandew
Tuti nem quest miatt van velem, mert eddig mindet megcsináltam.
A rúnáknak akkor pedig mi értelmük van? :-)

A konzolt elõhozom ott azt írja h 1.0ás. ezekszerint az. az 1,6 pecset honnan lehet letölteni?

Hali kéne 1kis help!Elakadtam!😞
A monastry of seraphin os fõkvesztnél!
probléma a következõ: ha odaérek a hejre ott van 4 fehér ruhás sera és még 1 ami full fegyverben van. itt nem tok senkivel se dumálni hát továbbmentem. Megültem a jégsárkányt aztán megint visszajöttem h megnézzem azt a házat. Házban van vmi lebegõ kék izé egy nagy platformon de nem tudom júzolni! mindenhol körbenéztem de semmi! Mit kell csinélni itt?plz help somebody!

shaba23
Lehet változtatni a kombót.
Szerintem az nem csatlós, hanem egy quest miatt van veled.
Szerintem megleszel lovaglás nélkül.
Ha találsz nem galdi rúnát, akkor 2ért kapsz egy randomot, háromért egy randomot a te kasztodbúól, négyért pedig kiválaszthatod, hogy milyen kell .)
A lényeg, hogy NE ADD EL A RÚNÁKAT!!!
Bandew
Én nem sietek a játékkal, szeretem kiélvezni a kisebb questeket. A gladiátornak is volt alapból HP regenje. De nem is értem miért sebez ilyen kicsit. Bár rájöttem, hogy a 25-öt élõholtaknál sebez, de sima egyszerû útonállónál is max csak 70-et, ami még mindig nagyon kevés.
Ja még pár kérdés:

- Ha csináltatok kombót, akkor azt a játék folyamán, még megváltoztathatom, vagy úgy marad örökre?
- Hogy kell egy csatlóst elküldeni, és hol lehet felvenni? Tudom ez röhejes kérdés, de egy muksó már tök rég velem van, de nem tudom hogy csatlakozott hozzám. Elküldeni nem tudom, és nem tudom hol lehet felvenni újakat.
- Lovaglást érdemes fejleszteni?
Van még a kombó készítõnél ilyen runa valami. Az mi?

shaba23
Valaki, aki ért hozzá, megnézhetné, hogy hol vannak a lefordítandó szövegfájlok a sacredben
PiszkosFred
Azt hozza kell tennem, hogy csak vampirral jatszottam eddig, es neki alapban megvan a regeneracioja, ezert tartom feleslegesnek a hpregen.-t. Mas karakternel nemtom mekkora szerepe van, igy ezt a kommentet vegyetek ugy, mintha az elozo vegere irtam volna ;]

PiszkosFred
Ero kell, de hp regen szerintem felesleges. Mivel annyi limlom hullik a videken, amit el lehet adni jo pernzert, tudsz venni healingokat a komolyabb helyzetekre. Nomeg nem art ha nem rohansz elore a kvesztekkel, csinald meg a kisebb varosok mellekkuldeteseit is. Jol jon mindig kis xp, penz par idiota levereseert..

Bandew
thx

PiszkosFred
Nem kell. Hasznalj soketeket, es gyuruket is. Aztan celszeru egy fegyverre specializalodni, es annak a skilljet picit megtornazni az elejen.

PiszkosFred
Kis vampirnenim most 15os, de 200-300akat ut emberi alakban, atvaltozva pedig 500-600is van. Egyegy nagyobb gyikcsordat leszamitva nem nagyon vagyok gondban. Max ha van meg a hatterben 4-5 ijjasz, es azok is lonek folyamatosan, akkor inni kell harc kozben..

Bandew
De mi lehet a baj? Vagy kezdjem újra?

PiszkosFred
De nagyon ;]

Bandew
Csak a kard tudást, és a kétfegyveres harcot fejlesztem, skilleknél meg az erõt és a Hp regenerationt.