8224
  • TopGun
    A crack engem is nagyon erdekelne! de eddig meg sehol
    semmi! :(((
  • shaba23 #3542
    Vittem vizet a sivatagban lévő sebesült katonának. A kérdésem az, hogy én is megsebesültem...hogyan tudok inni az oázis vizéből?
  • Noodlee
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Van egy sivatagos quest, és ott... Ja nem. A kérdésem, hogy tud valaki valamit az 1.6-os crackről, mert rég nem figyelem az eseményeket.
  • Fro5t
    vagy a gamem bugos vagy én!
  • Fro5t
    Nekem 5 részes cd-key megy beléje, vagyis 5 öt tudok beleirni. aztan hogy nemmukodik az megint egy dolog:)
  • zord
    nebassz fel... nemhiába gladiátorral nyomom, előbb a kezem jár el, aztán gondolkodok :D
  • shaba23 #3537
    Mert hülye kérésre hülye reakció :)
  • BlackShadow
    mért adnak meg a fórumba 5 részes cdkulcsokat amikor 4 részből áll?:)
  • Solid Snake
    Thx.
  • VGQ
    4 act az egész.
  • Solid Snake
    Vki esetleg tudja hogy eme remek játék hány ACT-ból áll?
  • PiszkosFred
    Az meg hagyjan, de mar van link is hozza, ez a bosszanto. De azt tegyuk hozza, hogy - habar elobb jart a keze mint a szeme - eszrevette a linket a lap tetejen a faqhoz. Udito kivetel a tobbi lusta emberhez kepest.
  • Solid Snake
    Látod akad még mindig akinek ez ujdonság és persze nemszeret visszaolvasni
  • PiszkosFred
    nem mondod komolyan...
  • Solid Snake
    MEGOLDÁS A SIVATAGI SZOMJAZÓ KATONÁRA, KONZOL(ű-betű) LE ÉS BEÍROD: WASSER
  • Bandew
    Ja, azt én is néztem, de nem tudom hogy kell.
  • zord
    nade akkor van még1 kérdésem, ez nem volt a faq-ban.
    vannak ugye, azok a kantár, vagy hám, vagy mi (amit a lóra teszek) és abból is van olyan, amibe követ tudok tenni (legalábbis benne van a helye), de a kovács az nem tudja megcsinálni. ha ő nem, akkor ki??? a lovász muki? vagy ki?
  • zord
    jéééé, pont most olvastam a faq-t, lehet, hogy tárgytalan a dolog :DDDD .....
  • zord
    sziasztok.
    megint kéne kis segítség. az izomemberrel vagyok, és olyan küldetés van, hogy a sivatagban meg kellett találni egy katonát, megtaláltam, haldoklott, mondta, hogy vigyek neki vizet, irány lefele, oázis mevan, irány vissza, katona megköszöni (vagy ilyesmi - nem is olvastam el :), aztán a főquest nyíl csak lefele mutat az oázishoz (fa+víz), lemegyek, de ott már semmit nem csinál (nincs mit fölvenni, vagy ilyesmi...)
    mi a francot kell még ott csinálni??? pls. help.
  • Foglaltnick
    A Kékszakállú Herceg.

• Foglaltnick
    És a következő kérdésem: Ezmiez? Lehet hordani, de ebben a formájában semmilyen értéket nem ad. Egy kő alatt találtam, és én is 56. szintű vagyok.

MADár
  • Foglaltnick
    Én is megtaláltam. Az egyik küldetés közben adta, amikor a rabszolgavezért kell kinyírni. Útközben elhullajtott cuccok után kell menni, és ez volt az első. Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? (hogy mire jó)

MADár
  • Lacc
    Ejha, én csak most szedtem le a gamet, de nem hittem volna hogy ennyire bejön. Hihetetlen nagy területet lehet bejárni, le a kalappal!
  • BlackShadow
    nalam multi reszen csak 4 reszbol allo cdkey hely van ez meg 5 :\ mi a megoldás? :D
  • Outlander
    háát peersze
  • 3333
    ezzel lehet neten játszani??
  • Outlander
    mi ez a punnyadás?
  • Fro5t
    nem is kell!
  • Fro5t
  • shaba23 #3514
    ezt nem veszem magamra
  • Fro5t
    Na itt a szerial ha kell valakinek. Szeriált mindenkinek!!
    Serial:H38LD-SD9PK-P5C7V-7ACLJ-E8GHX
    ÉN ingyen adom nemugy mint egyese...
  • darky
    A D-Tools forumban találtam alternatív megoldást 1.66-hoz, de kipróbálni még nem tudtam, talán érdemes utána nézni...
  • Hyder
    nna, ma kezdek el vele nyomulni...izgatottan várom milyen is =)
  • shaba23 #3510
    hajjjrá
  • mmster
    Készítjük a fordítást, de ezt már megírtam a "magyarítás" topikban. Tessenek figyelmesebben olvasni a hozzászólásokat! Remélhetőleg júniusban már publikálhatjuk a teljes magyarosítást. Addig egy kis türelmet...
  • darky
    Ugye a Deviance-s az US verzió?
  • darky
    micsoda bug-ba futottam bele
    újra raktak a agamét 1.5 crack-kel és 98%-ban Combat Art-okat dobál
    Igaz, hogy egy barlangból kijövet Mal-Orc-A-n találtam magam, dehát üsse kajics
  • shaba23 #3506
    Ez így van:)
  • Oren
    Már volt téma a magyarítás de valami olyasmi volt hogy enyhén lekodolták szal még 1 ideig le lehet mondani róla.
  • 3333
    ez nem blöff hanem ravasz az agy és két füstölgő puskacső