Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali én goldon probaltam ki azért haltam meg k...va sokszor ahoz képest a silver csak puszta üdülés. Goldon ha jól emlékszem a farkasok már az elején kb 20 30 körül sebeztek akkor meg még nincs sok életem 😊)
Szilveren max 10-et tudnak sebezni itt a különbség.
Ha itt is átlehet vinni a karaktereket mint (diablóba)
akkor izgi lehet újrakezdeni majd.

sziasztok!

itt olvasgatom hogy van aki már 8 szintre 800 as sebzést elért vámpíral, meg hogy a woodelf milyen brutális... nos nekem a vámpírom csak 140-250 sebez 7 szinten és woodelfel kicsit szenvedek fõmonsztáknál( pl:minotaurusz)

megkérhetnék valakit hogy mondja el, hogyan kéne ezket fejleszteni hogy jók legyenek? szeretnék egy jót játszani a játékal, mert jó a hangulata de ezekszerint elszúrok valamit elszurtam a fejlesztésekkel...(pl: a vámpírnál a vampirism van kimaxolva mindig és constra meg weapon l. rakok felváltva, woodelfnél meg weapon l. meg távharcra teszek), ja és socketelhetõ tárgyakat nem kapok😞(

Elõre is köszönöm a segítséget.

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

piSTUKA
a kard skill és a kétfegyveres harc skillje nem adódik össze (nem erösíti egymást).

Vagyis, ha két karddal harcolsz, akkor csak a dual skillt veszi a játék alapul. Kard skillre akkor van szükséged, ha kétkezes kardot használsz, vagy ha pajzs/kard felállásban üzöd. Ezen kívül a balták nagyobbat sebeznek, mint a kardok (nehezebbek), nézd meg a bonus-t, általában +25% küröli extra sebzést adnak.

A gladiátornál sztem jó a HP reg-et nyomni, mert magasabb lesz a HP-d is. Úgy általában érdemes:
- az általános weapon skillt nyomni (növeli a sebzések nagyságát
- dualt fejleszteni
- HP reg fejleszt

battleartra:
- attack (az enyém vlmi 140% volt mire elértem a végét - kékezesnél kb 7-8 pontos ütés ad)
- fist of gods (~10k sebzés a végére, rádadásul, ha egymás mellett állnak az ellenfelek, akkor 3-4-et is eltalál - mind meghal).

Amúgy sztem a gladi verhetetlen az ugrás/fist of gods kombinációval. bár a vámpír csaj is elég kemény, föleg éjszaka, vámpír alakban.

Ridley
az 1,6-os patch feltétele után is lehet trükközni mint anno az 1,5-nél? ...vagy várjak a crack-re?

AmdPower

piSTUKA
csak a bronz ilyen könnyü. silveren már jóval nehezebb.

Hát ez elég szokatlan ugyanis nekem deviancés van igaz csak 1.5-el,de még sosem fagyott ki.Szal nemtom nektek honnan jönnek elö ezek a hibák.Nekem eddig tökéletesen futott a progi szinte 1 bugot nem adott ki magábol.
Na jo talán 1x nem lehetett sebezni 1 ellent,de azzal tuti vége.
Még olyat is csinált,hogy egy csunya lovasijjászt szétlöttem a fa mellett erre meg elkezdett meghalni és feltámadni ujjra vagy 50x.De hösiesen záporoztattam az ijjammal ,és egy idö után megdöglött a lo,és támadt a gyalogos.

Más kérdés a nyulas küldetésnél mi a rákot kell csinálni????Csak le kell gyilkoljam az összes gonosz nyuszit???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Nekem is volt fagyás , de nem az 1.6-os patch-ot okolom mert kb ugyanakkor tettem fel a cat 4.4 es VGA Drv-t és akkor kezdte.Miután kikapcsoltam a VPU recover-t megszüntek a fagyások.Más proginak semmi gondja nem volt a 4.4-es cat.-el.
Ha neked is ATi-d van akkor érdemes kipróbálni.

"vessetek a mókusok közé" :)

PiszkosFred
Azert nem semmi a jatek. Lassan egy hete lesz hogy jatszogatok egy vampirral es egy woodelffel felvaltva, de mindket karakterrel - a statisztika szerint - csak a jatekter 10%at ismertem meg ;] Az oke hogy napi par orat jatszom csak (es nem sietem el, kvesztelgetek, boklaszgatok, figyelem a kornyeket, egyszoval jol elvagyok) de ez akkor is szokatlan. Es en meg az elejen azt hittem annyi az egesz bejarhato terulet, mint amit a kezdeskent latunk a terkepbol.

TANKboy: nekem nem volt. A jatek fogja magat, es neha ok nelkul kifagy, lefagy, megall, elszall es hasonlo varatlan dolgot produkal, de ez megvolt a korabbi peccseknel is. Hogy miert, nemtom, de nem annyira suru a dolog, hogy panikoljak miatta (2-3 naponta egyszer). De ez lehet gep hiba is, virus is, vagy egyeb jatektol fuggetlen dolog..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Másnak is van gondja az 1.6-os patch-el? Nekem elég gyakran kifagy a játék, fõleg az elején a fõmenüben. Eredeti a játékom szal nem crack gond. Ha vki találkozott ilyen gondal írja meg. Nem tudom eldönteni, hog a gépemmel van-e gond vagy az új patch-el (vagy mind2vel 😊).
shaba23
a véres rész nagyon jó, ha zoomolsz 😊 mikor ellövöd a fejét, hanyatt esik és dõl a vér a csonkból, a tócsa meg növexik a földön 😊
shaba23
Na ez befejezõdött 😊

Aki csak most kezdi a játékot és kihívást akar, annak javaslom, hogy NE woodelfet válasszon...
A játék végén a fõgonoszok öszesen kb 1/2 perc volt a kettõ. Ketten együtt sebeztek rajtam 500at az 1600 életembõl 😊
Egy-egy kombómba került mindkettõ. 1x7 multi shot+1x4 gyorsító+2x10 hard hit (najó, ettõl még nem haltak meg, de a 2 hard hit után még jáccott a sebesség és a +6 nyilvesszõ 😊

Viszont most nincs kedvem a silverhez 😊
PiszkosFred
Mondjuk ez igaz lehet, nem mindegy melyik verzio. Mert igaz, hogy semmi kulonbseg nincs jatekmenetben a ket kiadas kozott, de peccsnel mar bekavarhat. A kulonbseg egyebkent csak annyi, hogy az amcsi verziobol kihagytak a veres jeleneteket, test felrobbanasokat, stb, es igy megkapta odaat azt a besorolast, ami segitsegevel gyerekeknek (12+) is eladhato. Az angol es egyuttal europai kiadasban pedig frocsog a ver, foleg ha egy expl.arrow betalal egy kisebb hpval rendelkezo ellenfelbe, stb..

PiszkosFred
igen, ez a negy van ;] En meg nem tartok ott, igy nemtom milyen cuccok vannak. Gondolom mint a diabloban, itt is vannak a nehezsegi szintnek megfelelo ertekekkel talalhato cuccok.

SarkanyfuaRUSH
Bazz, gold után platiunum szint is van? Akkor 4 nehézségi szint van?
Valaki játszik már goldon vagy platinumon? Milyen cuccok vannak?

köszi
updater és szedd le a 1.53.0.25 neked az a jo patch
nekem is ez volt , mots a 1.6 tal szopok mert arra még nincs törés

szerintem azzal van a baj hogy nem US, nekem krekkelt játékra is simán felment

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

shaba23
Persze, ha az ember legit, magatalálós karakterrel diablózik, akkor NM is okozhat nagy meglepetéseket 😊
PiszkosFred
Az annyira nem veszes, de ketsegtelen hogy bronze utan szokatlan eleinte. De diabloban is a hell a kihivas, itt a gold vagy a plat. De felek, hogy mire elerem a vegso nehezseget, vert fogok izzadni ;]

shaba23
Elõtte silver 😊 lesz izzadás ott is 😊
PiszkosFred
Hat tenyleg nem ;] Majd goldon azert kivancsi leszek..

PiszkosFred
Egy het korulbelul, de lehet ketto is.

Valaki mondja meg nekem,hogy az 1.5patch-hez mikor jött ki a törés?(hány nap elteltével)_nembírok már várni 😛
shaba23
Én mondtam, hogy a woodelf nem nehéz 😊
PiszkosFred
Odehogynem. Kiprobaltam egy woodelf ijaszt, es hat kesz terminator a vampirhoz kepest, pedig azzal sem volt nehez..

PiszkosFred
Talan elotte nem artana az origi sacred.exe-t visszamasolni ;]

Nem tudom felrakni a pachat.Az 1.5 pachat.:This Update is not compatible with your installed Version.Valaki mondja már meg mi a gond.Please...
Bandew
De, épp ezért nincs itt senki. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
Na mivan nem jáccik senki?
PiszkosFred
Magasabb verzioszam alatt a regieket tudod hasznalni. Magasabb verzioszam alatti menteseket viszont korabbi verziokon nem biztos, de ki kell probalni.

PiszkosFred
Csupan csak egy hetet kestel a hirrel ;]

Hi.Tegyük fel ha most én elkezdek vele játszani a sima versióval akkor ha majd belemásolom a végleges legjobb pachat akkor a régi mentésemet be fogja tudni tölteni?
Már régen benne van a forumban a crack.Lam@ rakta bee vagy 2 oldalon belül.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

www.gamecopyworld.com

innen leszedhetõ az 1.5 crack
1.6-os....de nincs hozzá még törés. ja...és a patch-ek egy halom hibát javítanak. ezért hagytam abba 5 óra játék után 6 hete!!! majd, ha jó lesz a game...akkor esek neki.nem kell nekem bughalmaz.

Ha adtok egy ftp címet vhova, feltöltöm, kb 5 mega

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Végre kijött a crack az 1.5-höz!!!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Hi.Valaki el tudja nekem mondani miben jobb a legújabb pach a játékoz.Ja és még azt is hogy melyik a legfrissebb pach a játékoz.Na és még az,hogy honnan lehet leszedni.Elõre is kösz.Írjatok!!!!Please...
Beszélni kell a papnövel,és akkor kapod meg a föküldetés tovább északra.a 3 bejárat valamelyikén kell majd bemenned.
Ha esetleg megölted a sárkányt ami jeget fuj akkor loadolnod kell:p
És elöbb a seráfhoz kell menned utána a sárkányhoz.

Most fenn vagyok északon, és egy romos csarnok bejárata elõtt van egy szeráf meg egy csomó papnõ, és õk vannak megjellve objektívaként a térképen, de semmit nem tudok velük csinálni...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

PiszkosFred
Hat nem... (felelmetes, tudtam hogy bamba vagyok, de hogy ennyire? eheh...)

vegignyomkodtam meg a legelejen a f1-12ig, de nem csinalt semmit igy nem is foglalkoztam vele tobbet. Mivel konfigolni a billt nem lehet, maradtam a manualis save-nel. De igy azer lenyegesen konnyebb. Hiaba, mindig tanul az ember ;]

Nem tudjátok, hogy konzolból hogy lehet megnézni hogy hanyas a verzió, mer amikor feltettem a patchet az eleje kép eltûnt ami mutatta, és nemtom biztos felment e

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ne izgulj én is csak a 3. ujrakezdés után jöttem rá mikor az elején végre elolvasgattam a tutorial részt😊)
De én nem is használom a savegame opciot,csak mikor éppen kilépek a gamábol.Vagy mikor esetleg valamikor eszembe jut.Valahogy ugy tünik jobban járok a futással mint a loadolással.

A meteor esö ellen könnyü elmenni ugyanis csak a hangokat kell hallgatni.Én ha papokkal harcolok csak a hangokra koncentrálok,mert elötte van egy bizonyos moraj,és csak utána esik az áldás a fejemre,de persze akkor már régen nem ott vagyok,hanem elszaladtam akármerre egy kicsit.

Ijjász tényleg jo bár igen sokat kell tuningolni az attack skilljét,hogy sebezzen rendesen.A mostani ijjam max 900 dmg-s és sajna semmi extrát nem ad mellé.Általában a gyorsaság-ot használom vele.Ha jönnek izmosabb ellenek akkor bevetek egy kis eye for eye varázslatot ami elég sok nyilat kilö szép nagy sebzéssel.De sajna 1 izmosabb piros karikás monsztába 2 kell belöle😞

shaba23
Te kizs buta 😊
Bandew
Nem tudtad hogy van quicksave?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Hat megtepem magam ha ez komoly. En meg kinlodok a hagyomanyos mentesekkel, de legtobbszor elfelejtem azokat is..

PiszkosFred
Ilyenekkel en is talalkoztam, szerintem van meg mit csiszolni a prefix vonalon a sracoknak.

Világítani csak az 1.5-ös patch után fog. Abban vannak javított textúrák többek közt a seraph karinak is.

"vessetek a mókusok közé" :)

Bandew
Hmmm érdekes páncélt találtam a játék elején. Semmi extra és mégis igen nagy strength kell hozzá (persze azt figyelembe véve, hogy a játék eleje):

Amúgy most vagyok level 6 és most sebzek 40 körül, ami azt jelenti, hogy ugyan oda fogok jutni.
Szal ezek szerint ez a normális. :-(

Jonny87
qsave : F9
qload : F8

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

HI.

Split-rõl annyit h szerintem nagyon király! 14%-om van, megkettõzi az ellent. 2x annyi xp-t kapok magyarul... És nem full élettel kettõzi meg, hanem épp amennyinél tart, van olyan amikor uccsó ütésnél kettõz és 1,1 ütéssel kivégzem mindkét monsztit és az 2x2500xp (nálam most ennyiket ad) Szoros helyzetbe split miatt még nem kerültem. Ha nagy a tömeg akkor fist of god, + potion of mentor és 1 kupac szörny + megkettõzve 20-25 ezer xp. Szerintem kira. Próbáljátok ki.

Scarto