Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szilveren max 10-et tudnak sebezni itt a különbség.
Ha itt is átlehet vinni a karaktereket mint (diablóba)
akkor izgi lehet újrakezdeni majd.
itt olvasgatom hogy van aki már 8 szintre 800 as sebzést elért vámpíral, meg hogy a woodelf milyen brutális... nos nekem a vámpírom csak 140-250 sebez 7 szinten és woodelfel kicsit szenvedek fõmonsztáknál( pl:minotaurusz)
megkérhetnék valakit hogy mondja el, hogyan kéne ezket fejleszteni hogy jók legyenek? szeretnék egy jót játszani a játékal, mert jó a hangulata de ezekszerint elszúrok valamit elszurtam a fejlesztésekkel...(pl: a vámpírnál a vampirism van kimaxolva mindig és constra meg weapon l. rakok felváltva, woodelfnél meg weapon l. meg távharcra teszek), ja és socketelhetõ tárgyakat nem kapok😞(
Elõre is köszönöm a segítséget.
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
Vagyis, ha két karddal harcolsz, akkor csak a dual skillt veszi a játék alapul. Kard skillre akkor van szükséged, ha kétkezes kardot használsz, vagy ha pajzs/kard felállásban üzöd. Ezen kívül a balták nagyobbat sebeznek, mint a kardok (nehezebbek), nézd meg a bonus-t, általában +25% küröli extra sebzést adnak.
A gladiátornál sztem jó a HP reg-et nyomni, mert magasabb lesz a HP-d is. Úgy általában érdemes:
- az általános weapon skillt nyomni (növeli a sebzések nagyságát
- dualt fejleszteni
- HP reg fejleszt
battleartra:
- attack (az enyém vlmi 140% volt mire elértem a végét - kékezesnél kb 7-8 pontos ütés ad)
- fist of gods (~10k sebzés a végére, rádadásul, ha egymás mellett állnak az ellenfelek, akkor 3-4-et is eltalál - mind meghal).
Amúgy sztem a gladi verhetetlen az ugrás/fist of gods kombinációval. bár a vámpír csaj is elég kemény, föleg éjszaka, vámpír alakban.
AmdPower
Na jo talán 1x nem lehetett sebezni 1 ellent,de azzal tuti vége.
Még olyat is csinált,hogy egy csunya lovasijjászt szétlöttem a fa mellett erre meg elkezdett meghalni és feltámadni ujjra vagy 50x.De hösiesen záporoztattam az ijjammal ,és egy idö után megdöglött a lo,és támadt a gyalogos.
Más kérdés a nyulas küldetésnél mi a rákot kell csinálni????Csak le kell gyilkoljam az összes gonosz nyuszit???
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ha neked is ATi-d van akkor érdemes kipróbálni.
"vessetek a mókusok közé" :)
TANKboy: nekem nem volt. A jatek fogja magat, es neha ok nelkul kifagy, lefagy, megall, elszall es hasonlo varatlan dolgot produkal, de ez megvolt a korabbi peccseknel is. Hogy miert, nemtom, de nem annyira suru a dolog, hogy panikoljak miatta (2-3 naponta egyszer). De ez lehet gep hiba is, virus is, vagy egyeb jatektol fuggetlen dolog..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aki csak most kezdi a játékot és kihívást akar, annak javaslom, hogy NE woodelfet válasszon...
A játék végén a fõgonoszok öszesen kb 1/2 perc volt a kettõ. Ketten együtt sebeztek rajtam 500at az 1600 életembõl 😊
Egy-egy kombómba került mindkettõ. 1x7 multi shot+1x4 gyorsító+2x10 hard hit (najó, ettõl még nem haltak meg, de a 2 hard hit után még jáccott a sebesség és a +6 nyilvesszõ 😊
Viszont most nincs kedvem a silverhez 😊
Valaki játszik már goldon vagy platinumon? Milyen cuccok vannak?
köszi
nekem is ez volt , mots a 1.6 tal szopok mert arra még nincs törés
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
innen leszedhetõ az 1.5 crack
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ha esetleg megölted a sárkányt ami jeget fuj akkor loadolnod kell:p
És elöbb a seráfhoz kell menned utána a sárkányhoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
vegignyomkodtam meg a legelejen a f1-12ig, de nem csinalt semmit igy nem is foglalkoztam vele tobbet. Mivel konfigolni a billt nem lehet, maradtam a manualis save-nel. De igy azer lenyegesen konnyebb. Hiaba, mindig tanul az ember ;]
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De én nem is használom a savegame opciot,csak mikor éppen kilépek a gamábol.Vagy mikor esetleg valamikor eszembe jut.Valahogy ugy tünik jobban járok a futással mint a loadolással.
A meteor esö ellen könnyü elmenni ugyanis csak a hangokat kell hallgatni.Én ha papokkal harcolok csak a hangokra koncentrálok,mert elötte van egy bizonyos moraj,és csak utána esik az áldás a fejemre,de persze akkor már régen nem ott vagyok,hanem elszaladtam akármerre egy kicsit.
Ijjász tényleg jo bár igen sokat kell tuningolni az attack skilljét,hogy sebezzen rendesen.A mostani ijjam max 900 dmg-s és sajna semmi extrát nem ad mellé.Általában a gyorsaság-ot használom vele.Ha jönnek izmosabb ellenek akkor bevetek egy kis eye for eye varázslatot ami elég sok nyilat kilö szép nagy sebzéssel.De sajna 1 izmosabb piros karikás monsztába 2 kell belöle😞

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"vessetek a mókusok közé" :)
Amúgy most vagyok level 6 és most sebzek 40 körül, ami azt jelenti, hogy ugyan oda fogok jutni.
Szal ezek szerint ez a normális. :-(
Split-rõl annyit h szerintem nagyon király! 14%-om van, megkettõzi az ellent. 2x annyi xp-t kapok magyarul... És nem full élettel kettõzi meg, hanem épp amennyinél tart, van olyan amikor uccsó ütésnél kettõz és 1,1 ütéssel kivégzem mindkét monsztit és az 2x2500xp (nálam most ennyiket ad) Szoros helyzetbe split miatt még nem kerültem. Ha nagy a tömeg akkor fist of god, + potion of mentor és 1 kupac szörny + megkettõzve 20-25 ezer xp. Szerintem kira. Próbáljátok ki.
Scarto