8224
-
M.A.D. #3583 Off:Egy másfajta beszélgetős topickban (nem SG) anno 4 nicknevem is volt (hozzá 4 féle e-mail címmel). Bele is zavarodtam. :) Ide azért mégsem jelentkezhetek be MODERÁTOR v.Turhácska,Buzzancs esetleg a ma is aktív defektes névvel. :)
ON:
-
#3582 grr ;] -
Noodlee #3581 LOL -
#3580 És miért van neked 2 nicked? -
#3579 A vezetok sorsa mar csak ilyen eheh ;] -
M.A.D. #3578 El tudjuk képzelni, hogy örülnek neked a melóhelyen! :))) Sorry. -
#3577 Ezt mar anno leirtam a Morrowind topikban, de roviden: egyik otthon, masik munkahelyi, es marhalusta ember leven, utalok mindig ki-be jelenkezni. Ez volt a regi CSs nikkem, es sajnaltam volna eldobni, igy ez megmaradt "melos" nikknek, a masik meg a "valodi". Ennyi a sztori. -
#3576 Miért van neked 2 nicked? -
Noodlee #3575 Én sem akarok vitatkozni, csak a véleményemet közöltem. Nincs semmi bajom ahozzászólásoddal.
Diablo Nr.1 -
#3574 Okes. Mint irtam, az elozo az en velemenyem volt, igy termeszetesen nem fogok vitaba bocsatkozni senkivel ez ugyben ;] Emberek vagyunk, valtozo ertekitelettel, es nem klonok.. -
Noodlee #3573 Szerintem a francia Darkstone nevű gaménak volt akkora hangulata mint a diónak. -
Noodlee #3572 hehe -
#3571 én már soxor levertem:) -
Herkulles #3570 Diablot nem verheti le semmi... -
TANKboy #3569 Le akaralak cseszni Fred, de szerencsére KisErik már elmagyarázta.
Amúgy nekem is az 1. a Diablo 2!!! Azzal játszottam eddig a legtöbbet életemben! Szóval eszemben se volt lehurrogni! -
Varian #3568 Egy dolog még a konzolos üveges dologhoz. Ha 1.5-tel mentek és ehhez a küldihez értek akkor nem kell beírni semmit ott lesz az üveg. Nálam eddig mindig ott volt amióta 1.5-tel játszok.
A másik ha nem magyar a billentyűnk akkor bizony semmilyen betűre nem jön elő a konzol, én egyedül úgy tudtam előcsalni a konzolt hogy nálam az enter és a backspace között van egy gomb amin egy per meg egy egymásfeletti vonal van és erre jön elő a konzol semmi másra.
Az enemy die on sight jó lenne tudni hogy tényleg hogy müködik mert a gladim 60-as van egy amuja ami 11-et ad a diehoz és biz a 60-as lények sem halnak meg. Amúgy bárki meghalt eddig egy deka xp-t és tárgyat sem adtak/ez 1.5 alatt/ simánál, xp járt értük. -
#3567 Sziasztok!
'.5-ös patchre hogy tudom felnyomni az 1.66-ost?
Mert nincs hozzá crack.
A Vob-os dolog műkszik hozzá? -
GodBadka #3566 Aham. Köszike. Csak azért zavart a dolog, mert 1.6-os patch-vel a sima mentor is dupla tp-ét ad. -
#3565 Igen. De a "Diablo is lepipalja" volt a furcsa. De mondom, ez csak a sajat velemenyem, nekem a diablo az alap, es a jatekok jateka, igy az az IS a mondatban picit furcsa volt. Persze hogy nem a diablot szidta, de az a jatek mindent lepipal ;] De nezzetek el nekem, ez csak egy szar este utani reggeli kis "kotekedes". ;] -
#3564 #3347 -
#3563 Ad az, csak nem sokkal többet (talán valami 20%). Ha már nem bronzon vagy (silver. gold), akkor lesser-eset igyál, mer akkor duplán kapod az XP-t (ha jól tudom, de mindenesetre többet kapsz jóval), és azt már csak fenn kell tartani a simával. Ezt annó Jam@ (remélem jól írtam:) ) írta lejjebb. -
GodBadka #3562 Hm. Csak nekem nem ad több tp-ét a progi, ha megiszom egy mentor italt, vagy másnak sem. 1.5-ös patch van fenn. -
#3561 SZVSZ félreértettél valamit. Tankboy azt írta, hogy a Blade and Sword-nak szar a grafikája, meg minden, és erre írta, hogy a Diablo is lepipálja, pedig már nem mai gyerek. Nem a Diablot pipálja le. -
#3560 Ha csak belegondolunk hogy mai napig majd szazezren jatszanak percrol percre bneten, ez a jatek a multi rendszerevel tortenelmet irt. Igy a diablot semmi sem pipalhatja le.
Ez persze csak az en felfogasom, nem akarok senki meggyozni, csak igy reggel picit "megutotte a fulem" ez a mondat.. -
#3559 Diablot lepipalja? Picit erdekesen hangzott, es bocsanat a velemenyem miatt, de a diablo 1-2 olyan szinten alapja a dolgoknak, hogy nincs az a jatek, ami lepipalja. Lehetnek nagyonjok, klonok, hasonlok, stb, de az elso helyen mindig is a diablo fog tanyazni. ;] -
TANKboy #3558 Én játszottam azzal a játékkal. Borzasztó béna! Egy nemes egyszerüséggel kihagyták belőle a fegyvereket és páncélokat. Vacak kövekkel oldották meg az egészet. Szánalmas! Azért egy ilyen játéknak tartalmaznia kellett volna normális tárgyakat. Minden cucc csak egy kis egyhelyes mütyür volt, kezdve az italokkal a dobálható kövekig, késekig. Az animációk se túl jók benne (elég darabosak), a grafikáról és az efektekről nem is beszélve. Az öreg Diablo 2 is simán lepipálja!!! Én nagyon vártam a játékot az előzetesek alapján és NAGYOT csalódtam benne!
-
#3557 Azé az neveccséges, hogy silveren a 35-ös karimnak is csak 100XP-t adnak a kezdő küldetések...Jegyzetelnem kellett vóna, hogy melyik küldi után dobnak combat artsot, és csak azokat megcsinálni.
Amúgy Ti jáccottatok a Blade and Sword-el? A combatot és a combókat onnét lopták...Sztem jó kis gamma volt, végig vittem az egyik karival, akivel már 25-31 HIT-es kombót tuttam nyomi... :)) -
#3556 Azert a nyuszikkal vigyazni kell, a Gyalog-galopp ota tudjuk ;] -
#3555 Pedig ott kellene lennie. Sajnos a jatek meg most is tele van bugokkal. Igaz lenyegesen kevesebb mint a legelejen, de azert ezek is duhitoek. -
#3554 jaja, így vettem észre én is. egyccer le kellett verni valami barlangban egy rablóvezért. kinyírtam mindenkit (őt is)feljövök a barlangból, hátbazz a kék jel ott ugrál körülöttem. erre nézem egy nyuszi futkos ott. akárhogy figyeltem, azt láttam HOGY A NYUSZIT jelzi a kék jel! Majd szétbaszott az ideg, hogy nem volt nálam az enables attack animal kardom...Mind1, vissza a városba, és a csóka megadta a küldiért járó jutalmat. Azé érdekelt volna mit lép a progi arra, ha kinyírom a nyuszit... -
freelancer #3553 En azt vettem eszre, hogy a random kuldetesek hibasak, altalaban a megadott helyen nincs ott aminek kene. Viszont ha valakit le kell nyomni, azt a kuldetes ado karakter kozeleben megszoktam talalni. A targyakat sajnos nem. -
#3552 kurvajó. nálam mindig bebugzott a minotauruszos küldi. mitt kell ott csinálni? a brlangban ahol lennie kéne, sosincs... -
#3551 Én a legelején azért a minotauruszig elküzdöttem magam:)
Kb 9 szint...
Vicces volt:) -
#3550 Na igen, lev1el levernek. De altalaban azert exportalt karikkal mennek oda az emberek. Ugy pedig annyira nem nehez. Anno en is elso karakteremmel silveren kezdtem neki, es minden felpercben belevertek a foldbe, mar a legelejen... -
#3549 Silveren is nehéz. Próbáld ki egy teljesen szűz, lvl 1-es karival, és utána gyere te is ide sírni -
#3548 ok, most a silvert kérdezem. jópáran itt sírtak, hogy silveren nem tudnak haladni... -
#3547 Be, goldon mindenkepen ;] -
#3546 34-es gladival befejeztem. Elkezdtem silveren, és nagyon könnyen haladok (sebzés 1200-1300 között alapból, Attaccal 2200 körül 2 vegyverrel, tehát 8* leütve a 2200-t!Attack speed 220). Sokan panaszkodtatok a nehézségre silveren. Most jól csináltam valamit, vagy csak az eleje ilyen könnyű (kb 10quest van megcsinálva), és késöbb nagyon benehezedik? -
#3545 hö? -
Noodlee #3544 A válasz egyszerű. Lenyomoda K betűt, és utánna ütsz egy H betűt, mint Heal, és máris full HP-n leszel.