8224
  • Scarto
    TopGun: Thx.

jaja énis kíváncsi lennék, h hogyis van ez pontosan.
    Előre is thx.

Scarto
  • kiserik
    Hogy is van ez pontosan?
  • aiguo
    Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = gyari cd masolat
  • aiguo
    Miert ne menne? En igy nyomom!

Csak a legfrissebb Alcohol(Alcohol120%v1.9.2.1705)kell, mert a regebbi "blacklisted"!
  • TopGun
    Hello! crack meg tudtommal nincs! :(( a regi modszer csak original gameval megy!
  • Scarto
    Hello.

Már régen néztem errefele, mert vizsgaidőszakom van.
    Nincs kedvem, meg időm visszaolvasni most. Van már 1.6 krekk?? vagy még mindig az a kiírásos fajtával megy?
    Vki leírná azt egyszerűen ha van ideje? (vagy becopyzni ha már vki leírta?) Thx. Mentem most tanulni, holnap vizsga :-)

by
    Scarto
  • TopGun
    Megkaptam, koszonom! letoltottem, holnap referalok!
  • repro
    én úgy tudom, h 1.6tal már nem megy így, csak gyári CD másolásával.
    de javítsatok ki ha mégis!
  • sanyiiiii
    mily sok mindenre jok is ezek a virtual drive-ok:)
  • aiguo
    Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = 1:1 alcohol image. Ezt mountolod vagy kiirod cd-re es mar megy is...
  • CalebJoe
    Az 1.6-ot el lehet valahogy indítani crack nélkül van valami trükkje?
  • Fro5t
    elnézést kicsit tulzasba vittem
  • Fro5t
    bocsikaa
    no izéé.
  • jam@
    visszaküldtem!
  • TopGun
    Ez jo hir! csak az a baj, hogy nem tudni milyen kaszt lesz a ket uj kari? es mikorra lesz meg a kiegeszito?
  • Varian
    A www.sacred-fans.net oldalán olvastam ha jól fordítottam az E3on bejelentették hogy lesz sacred expansion pack, lesz 2 új karakter, bövül a terület, a történet pedig folytatódik.
    Annyira nem tudok angolul, de aki igen az megoszthatná hogy még mit írnak.
    Ha ez igaz akkor nagyon jó hír.
  • TopGun
    Szia! kb 15 perce kuldtem el! irok privit most!
  • jam@
    vagyok! küldheted!
  • TopGun
    Jam itt vagy mar?
  • repro
    szuper desktophelper válaszom van:
    Hangkártyád legújabb driverét töltsd le.
  • Sprintman
    Lécci válaszoljatok a #3592-re.köszi
  • Randal
    De tényleg!
    Ezt már én is meg akaratam kérdezni!
  • EqUiNoX
  • ollie
    Te mond csak, és miért van 2 nicked?
  • EqUiNoX
    W.E. ellenben tud futkosni addig amig feltoltodik egy nagyobb szintu Multi Hit, majd szembefordul es kiirtja a tamadok felet ;] Aztan megint tancol picit, es ismet lo. Legalabbis nalam ez a technika. De meg 1-2 monstra is ralovok multival, mert ekkora a hatterben figyelok is kapnak, es csuklanak ossze. LEgalabbis a folyamatosan felbukkano xp ertekek erre engednek kovetkeztetni, a kovetkezo kepernyon fellelheto hullakrol nem is beszelve. Concentrationt nem nagyon noveltem eddig, anelkul is elboldogultam eddig, habar magas szinten mar tuti szukseg lesz ra.
  • TopGun
    Ertem, de ilyen runakat talalni kell! viszont 25. szinten bronzon eleg kicsi az eselyem! a 4 socketedes cuccokhoz szinten! :(( irok privit ok?
  • jam@
    A concentration-t kell kimaxolni, akkor lecsökken a combat art-ok regenerácós ideje, ha túl magas szintre fejleszted a CA-okat akkor sosem lesz 0 sec. Mérlegelni kell, 0 sec-es regenerációnál folyamatosan jobbklikkelhetsz, viszont nincs nagy sebzés bónusz (a sebzésbónuszt azért lehet pótolni a socketekbe pakolt gyűrűkkel). A WE.-es Multi Hitnél a 4. szintől már 1 sec. a regen time max. concentration mellet is, de még ezt is le lehet vinni 0 sec.-re a socketekbe pakolt gladiator runákkal amik a regeneration special move +10 tulajdonságokkal bírnak.

• TopGun
    Hogy erted azt, hogy 3.szintig fejlesztetted a multi hit-et? nekem 5. szintu es tobb masodperc amire regeneralodik! :((
  • jam@
    Ennél többet találtam, csak már beváltottam a többit. Mivel a W.E.-nél szinte csak a multi hit-et használom, ezt is csak 3. szintig fejlesztettem (így 0 sec. a regenerációja), így nem hiányzik a többi combat arts. Ez a sok megmaradt rúna titka.
  • Outlander
    ez kevés, bár nekem ennyi lenne...
  • Solid Snake
    #3591 Nemá ezt hogy a rettenetbe tudtad összegyüjtögetni?? Ennyi nics is a játékban
  • Sprintman
    Szevasztok.Letöltöttem a Sacredet.Felraktam,minden ok csak játék közben nincs hang.:((Az introban van hang meg a menüben is.Mit csináljak?Valami codec pack kell hozzá vagy mi?Lécci segítsetek!
  • jam@
    A rúna gyüjtögető Wood Elf :
  • Noodlee
    NP :)
  • EqUiNoX
    Uh, mar valami remlik. Nem nagyon szoktam beszelgetni jatek kozben, arra ott az irc, vszinu ezert sem voltam annyira bobeszedu ezek szerint. Nem szemelyednek szolt a passzivitas.
  • Noodlee
    hmmm..Nem láttál?? Még kérdeztem is, hogy ugye Sg fórumos vagy?? mire a válasz igen volt. :(
  • EqUiNoX
    Hm, sorry, lehet nem lattam, ne haragudj.
  • ollie
    igen
  • Noodlee
    A múltkor jól rádköszöntem Battleneten, erre kiléptél :(
  • EqUiNoX
    OFF
    Mindenki tudja ki "vagyok", egyszeruen csak lusta vagyok nap mint nap bejelentkezni itt is, otthon is. 10 mp-es dolog, de en mar csak ilyen vagyok. Amugy is szeretem ezt a nikket ;] igy egyszerre tudom hasznalni mindkettot. Ennyi, ennyire pang a sacred hogy ilyen hulyesegeken kell lovagolni?
    ON