8224
-
Scarto #3623 TopGun: Thx.
jaja énis kíváncsi lennék, h hogyis van ez pontosan.
Előre is thx.
Scarto -
#3622 Hogy is van ez pontosan? -
aiguo #3621 Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = gyari cd masolat -
aiguo #3620 Miert ne menne? En igy nyomom!
Csak a legfrissebb Alcohol(Alcohol120%v1.9.2.1705)kell, mert a regebbi "blacklisted"! -
#3619 Hello! crack meg tudtommal nincs! :(( a regi modszer csak original gameval megy! -
Scarto #3618 Hello.
Már régen néztem errefele, mert vizsgaidőszakom van.
Nincs kedvem, meg időm visszaolvasni most. Van már 1.6 krekk?? vagy még mindig az a kiírásos fajtával megy?
Vki leírná azt egyszerűen ha van ideje? (vagy becopyzni ha már vki leírta?) Thx. Mentem most tanulni, holnap vizsga :-)
by
Scarto -
#3617 Megkaptam, koszonom! letoltottem, holnap referalok! -
#3616 én úgy tudom, h 1.6tal már nem megy így, csak gyári CD másolásával.
de javítsatok ki ha mégis! -
sanyiiiii #3615 mily sok mindenre jok is ezek a virtual drive-ok:) -
aiguo #3614 Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = 1:1 alcohol image. Ezt mountolod vagy kiirod cd-re es mar megy is... -
#3613 Az 1.6-ot el lehet valahogy indítani crack nélkül van valami trükkje? -
Fro5t #3612 elnézést kicsit tulzasba vittem -
Fro5t #3611 bocsikaa
no izéé. -
#3610 visszaküldtem! -
#3609 Ez jo hir! csak az a baj, hogy nem tudni milyen kaszt lesz a ket uj kari? es mikorra lesz meg a kiegeszito? -
Varian #3608 A www.sacred-fans.net oldalán olvastam ha jól fordítottam az E3on bejelentették hogy lesz sacred expansion pack, lesz 2 új karakter, bövül a terület, a történet pedig folytatódik.
Annyira nem tudok angolul, de aki igen az megoszthatná hogy még mit írnak.
Ha ez igaz akkor nagyon jó hír. -
#3607 Szia! kb 15 perce kuldtem el! irok privit most! -
#3606 vagyok! küldheted! -
#3605 Jam itt vagy mar? -
#3604 szuper desktophelper válaszom van:
Hangkártyád legújabb driverét töltsd le. -
Sprintman #3603 Lécci válaszoljatok a #3592-re.köszi -
#3602 De tényleg!
Ezt már én is meg akaratam kérdezni! -
#3601 -
#3600 Te mond csak, és miért van 2 nicked? -
#3599 W.E. ellenben tud futkosni addig amig feltoltodik egy nagyobb szintu Multi Hit, majd szembefordul es kiirtja a tamadok felet ;] Aztan megint tancol picit, es ismet lo. Legalabbis nalam ez a technika. De meg 1-2 monstra is ralovok multival, mert ekkora a hatterben figyelok is kapnak, es csuklanak ossze. LEgalabbis a folyamatosan felbukkano xp ertekek erre engednek kovetkeztetni, a kovetkezo kepernyon fellelheto hullakrol nem is beszelve. Concentrationt nem nagyon noveltem eddig, anelkul is elboldogultam eddig, habar magas szinten mar tuti szukseg lesz ra. -
#3598 Ertem, de ilyen runakat talalni kell! viszont 25. szinten bronzon eleg kicsi az eselyem! a 4 socketedes cuccokhoz szinten! :(( irok privit ok? -
#3597 A concentration-t kell kimaxolni, akkor lecsökken a combat art-ok regenerácós ideje, ha túl magas szintre fejleszted a CA-okat akkor sosem lesz 0 sec. Mérlegelni kell, 0 sec-es regenerációnál folyamatosan jobbklikkelhetsz, viszont nincs nagy sebzés bónusz (a sebzésbónuszt azért lehet pótolni a socketekbe pakolt gyűrűkkel). A WE.-es Multi Hitnél a 4. szintől már 1 sec. a regen time max. concentration mellet is, de még ezt is le lehet vinni 0 sec.-re a socketekbe pakolt gladiator runákkal amik a regeneration special move +10 tulajdonságokkal bírnak.
-
#3596 Hogy erted azt, hogy 3.szintig fejlesztetted a multi hit-et? nekem 5. szintu es tobb masodperc amire regeneralodik! :(( -
#3595 Ennél többet találtam, csak már beváltottam a többit. Mivel a W.E.-nél szinte csak a multi hit-et használom, ezt is csak 3. szintig fejlesztettem (így 0 sec. a regenerációja), így nem hiányzik a többi combat arts. Ez a sok megmaradt rúna titka. -
#3594 ez kevés, bár nekem ennyi lenne... -
#3593 #3591 Nemá ezt hogy a rettenetbe tudtad összegyüjtögetni?? Ennyi nics is a játékban -
Sprintman #3592 Szevasztok.Letöltöttem a Sacredet.Felraktam,minden ok csak játék közben nincs hang.:((Az introban van hang meg a menüben is.Mit csináljak?Valami codec pack kell hozzá vagy mi?Lécci segítsetek! -
#3591 A rúna gyüjtögető Wood Elf :
-
Noodlee #3590 NP :) -
#3589 Uh, mar valami remlik. Nem nagyon szoktam beszelgetni jatek kozben, arra ott az irc, vszinu ezert sem voltam annyira bobeszedu ezek szerint. Nem szemelyednek szolt a passzivitas. -
Noodlee #3588 hmmm..Nem láttál?? Még kérdeztem is, hogy ugye Sg fórumos vagy?? mire a válasz igen volt. :( -
#3587 Hm, sorry, lehet nem lattam, ne haragudj. -
#3586 igen -
Noodlee #3585 A múltkor jól rádköszöntem Battleneten, erre kiléptél :( -
#3584 OFF
Mindenki tudja ki "vagyok", egyszeruen csak lusta vagyok nap mint nap bejelentkezni itt is, otthon is. 10 mp-es dolog, de en mar csak ilyen vagyok. Amugy is szeretem ezt a nikket ;] igy egyszerre tudom hasznalni mindkettot. Ennyi, ennyire pang a sacred hogy ilyen hulyesegeken kell lovagolni?
ON