Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(magyar szerver még nincs?)
http://gaborszantai.co.uk/
csákány hombresz
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Az ikszpé elosztás meg tök gáz. Van monszter akit kb ugyan úgy tudok leütni, mint a "haverját", az 1ik 3xp a másik 215!
Azt hiszem nem is a karakter szintjéhez igazítja a szörnyeket, hanem azt figyeli a progi, hogy a fõ Questben hol tartasz, és ahoz igazítja.
Az 1.5-ös pöccs márt fent van, a 6-oshoz még nincs törésem. 😊
A kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintû karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idõvel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintû karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idõvel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
Szerintem a 1.5-ös peccseben többa BUG mint az 1.0-ásban.
Segítséget szeretnék felajánlani azoknak, akik sacred oldalakat készítenek, nagyon rá vagyok állva a játékra, úgyhogy szívesen segítek minden féle leírásban, ismertetõben, részletekbe, pontos adatokba is belemenvén.
Ha segíthetek akkor a köv címre írjatok: [email protected]
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
2. szinten ebben a varban, jobbra lent, ha kilepunk a kapun, csak jobbra lehet elindulni es egy kis hidon ha atmegyunk, ott van egy nobleman, aki azt mondja van egy ronda merges pok, akit ki kell nyirni, egy barlangnal latta a nyomait, oda megyek a barlanghoz, de ott csak 6. v. 7 kis sarkany van, miutan lenyomom oket, sehol nem talalok semmilyen pokot es a nyil is eltunik, viszont a foszer meg mindig azt mondja nyomjam le a pokot! hol talalom meg? mind a ket kuldit egy nap alatt kell vegrehajtani!
Addig is war3tft bnet😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Az XP szerzés miatt viszont nem mondok le az 1.6-ról. Ebben ugyanis ha iszol kék italt akkor kb 1 percig rajtad van és megduplázza a kapot XP-t!!!
Az elõzõ verziókban csak kb 1,3x-osát adta és csak 25 mp-ig volt rajtad. Nekem most folyton világít a fejem.

Our main goal here is to concentrate on balancing, item bugs and most importantly, exploits.
We are scheduling this patch for the end of this month/beginning of next month, so in roughly 2 weeks. Patch 1.7 WILL contain the Trade Window which has been requested by the community, as well as a number of quest fixes and so on.
A Protection szerintem a sebzésbõl vesz le, a Defense meg ugye az eltalálás esélyére van hatással (mármint, hogy engem eltalálnak 😊).
No, latom van mar magyar ember, aki belekezdett egy oldalba a jatek kapcsan, grat es kitartast. (Ennek ellenere viszont mi megcsinaljuk a magunk kis oldalat a ghq-n belul a kozeljovoben.)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ez nem dió 😊
Aki ezt az oldalt csinálja: http://www.antarin.xw.hu/ Gratu hozzá jól halad. Egy kis segítség: Kasztoknál az nem csatmágus hanem csatamágus. Írtad h xar a helyesírásod, de majd mi segítünk. Így tovább jó az oldal.
Scarto
Koponya = fegyver. Nem socketbe lehet berakni, hanem fegyverként lehet használni. Ennyi
Scarto
Koponyaknak tuti van szerepe, de eddig en sem jottem meg ra. Utana kellene olvasni valahol...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Alapból így néz ki a batyuban:
Bonyolult, mi? 😄
Rákattintva:
Na erre varrjon vki gombot 😛
(
)-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Még mindig nincs valami jó angol nyelvû oldal ahol a skillek meg a cuccok részletezve vannak?
köszi
2428, 2426, 2425, 2423, 2422 ha valaki tudna válaszolni valamelyikre!

Vámpírnál egy bajom van. Nem igazán tetszenek a skilljei. Szinte nem is használok mást mikor átalakul, csak a multi hitet, awaken dead skillt nagyon ritkán (egyébként sárkányt ha öltök élesszétek fel, nem rosz😊 )
ott vannak a denevérek. Hát az sem nyerte el a tetszésemet. Most 32-es a lady, de eléggég egyhangúvá vált így a végére.
A Seraphimmal találtam speckó Seraphim cuccot, és arra is az volt ráírva, hogy nem az én classomba tartozik, gondolom ez is BUG!
A skullok mire jók?
Van olyanom ami nem ad semmire, csak úgy van. Semmi értéke sincs.
Valaki megmondaná mi a cuccoknál a Protection, és a Defense között a különbség? (nem a resistre gondolok)
Masik kérdésem az hogy érdemes-e 1 13. szintû karakterrel újra kezdeni a gamét? Ahogy észrevettem a idõvel a mánsztöröket hozzáigazítja a karakter szintjéhez, vagy rosszúl gondolom?
Szerintem a 1.5-ös peccseben többa BUG mint az 1.0-ásban.