8224
-
#3663 Ez a script az LG 48x24x48 CDRW-nél is müxik csak a Delay 200 helyett Delay 400 kell (legalább is nálam). Ami nagyon érdekes, hogy a 1.66 patch után a sebzésem visszaesett 12000-ről 4800-ra és ugyanúgy nincs platinum szint siglebena szörnyek szintje sem haladja meg a 137 szintet, tehát ha eléri valaki singliben a 157 szintet akkor u.a a enemy ami korábban 110K exp-t adott, jó ha ad 1K exp.-t. Az 1.5 patchnél is ez volt a helyzet -
#3662 aha, értem, köszi -
Koxminator #3661 igen, valójában az 1.66c patch a játék menüjében 1.626-osként jelenik meg -
#3660 Mikor jelent meg az 1.66?? -
#3659 Létezik, hogy az 1.66-os patch, valójában 1.626-os?? -
#3658 Bocsi! Igaz! nem Te irtad hol az a file! Ftp utan szetnezek es megirom a cimet ok? -
Koxminator #3657 nekem TEAC CDR W540-E íróm van és a daemon-script file eleje így néz ki nekem:
Version|1.5.2|2|
Emulations|0x00000000|0x00000000|
DeviceCount|0|
RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
Delay|2000|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
az utolsó 2 sort kell bekopizni vagy 100x, csak annyira nem akartam hosszúra húzni a fórumot :))
és utána meg próbálkozni az időzítésekkel, de lehet hogy az elsőt, a 2000est is át kell írni. Én akiét először lemásoltam, azzal nem ment, ott az első delay:1000 volt, az összes többi 300, ha jól emléxem.
-
#3656 Koxminator: Sokat segítenél, ha leírnád, hogy milyen meghajtóval (seb), mekkora beállításokkal indult el.
Illetve jó lenne, ha aki életre keltette a Daemonscripttel
beirná a beállításait, hátha azokból könnyebb lenne
kitalálni másoknak is a saját időzítéseiket... -
#3655 Mégis mi alapján kéne állitgatni, milyen határok között? Amúgy Teac DW-548D. És a te beállitásaid nem jók. -
aiguo #3654 Akkor nemtudom, nekem igy muxik siman kiirtam ahogy a readme-ben volt majd cd1-rol jatszok+emu RMPS bekapcs.... -
#3653 Ha tudnám miért nem mükszik, már rég megoldottam volna. Kiirom, berakom, chekin CD és Verification error. Olvasd el a megagames forumán az ide vonatkozó 6 topicot. Egyik csávó azt irta, hogy csak úgy müködik neki script nélkül, ha DPMP High mellett grabbelte le az eredetit. Egy másiknak két gépe van, az egyiken megy, a másikon nem, pedig ugyanolyan drive van mindkettőben. Szal passz. -
[VS]Thomas #3652 Csatlakozom Pluhi hoz, nekem sem megy,Daemon Tools RPMS Emu On Alap Sacred elindul, de a patchelt (1.66) nem, csak Alcohol 120% 1.9.2 build 1705 még az alap sem indul el, szintén RPMS Emu on.
ui.: aiguo ne nézzél már mást hülyének ha neki nem is megy, inkább örülj neki hogy neked megy THX. -
Koxminator #3651 nekem megvan a vob patch, de úgy számolj, hogy 50 mega.
ha nagyon kell, írj privit, és megbeszélhetjük, mikor és hol legyek fent
daemon script nekem sem ment vagy fél óráig, de miután beállítottam a CDRWm megfelelő időzítéseit, már nem volt gond, a leírás alapján vagy félóra alatt megvoltam az egésszel, és azóta 1.66tal nyomom -
aiguo #3650 Ket dolog lehet ha nem muxik igy!
1.) Rossz vedelemet valasztottal amikor kiirtad.---->Ezt kell kijelolni: "VOB ProtectCD V5"
2.) Majd miutan kirtad/vagy mountolnad nics kijeleolve az "RMPS emulation" -
steweee #3649 mikor jön a kieg lemez? én majd csak akkor fogok játszani vele. gondolom az felpeccseli a legmagasabbra, meg lesznek benne újdonságok is. addig játszok mással -
aiguo #3648 LoL
Mukodik! En igy nyomom...
Magyarazd el miert ne mukodne??? -
#3647 Hiába mondod nem mükszik. A legtöbb embernek nem megy igy. A DaemonScript sokaknak segit, sokaknak az sem. -
aiguo #3646 Felert
Ha tudod linkeld ki a tobbieknek is legyszi http-re!
udv -
pzs #3645 Sziasztok megint
pls valaki dobja már mailba ezt a vob patchot mert a netről nem tudom leszedni.
Nagyon köszönöm
a mail címem :[email protected]
-
aiguo #3644 ok.mar valaszoltam is;) -
#3643 aiguo! pm ment. -
aiguo #3642 Ahhh ember milyen scriptes szorakozas?
sacredVOBpatch kell abbol alcohol image lesz, hanyszor irjam mar....semmilyen scriptes buli nemkell ezutan csak legfrissebb alcohol emulation(RMPS) bekapcsolva es mehet a jatek a v1.66 peccsel is... -
#3641 Messze nem ennyi. Még ott a tökölés a DaemonScript-tel, ami nem két perc játék. És van ahol ha megfeszülsz se indul. Engem az a megoldás érdekelne inkább, amivel el lehet hagyni ezt a scriptes szarakodást. De ahhoz jól grabbelt alcohol iso kell. -
aiguo #3640 "az a file sincs mar ott ahol irtad" En nmemirtam, hogy hol van(!)....
Viszont ha kell, feltoltom neked mivel nekem meg megvan(53 MB)csak agy ftp elerhetoseget!;)
Szerintem ez egyertelmu dviance fele patch vissza rakja az imageba a VOB vedelmet, majd egy nem "blacklisted"(Alcohol 120%v1.9.2.1705) progival pedig kiirod. Ennyi...:) -
#3639 En egy szoval nem mondtam, hogy kabitasz! csak eddig senkinek nem ment semmilyen modon, kiveve az originalt-at! de ahogy olvasom, az a file sincs mar ott ahol irtad, ami kell hozza! :( -
aiguo #3638 Igen.Nekem gond nelkul muxik...miert kabitanek itt mindenkit ha nem menne? -
#3637 1.66-os patch-al is mukodnie kell? -
aiguo #3636 Rosszul irtad ki! Mukodnie kell pedig.... -
#3635 Kuldtem privit! -
[VS]Thomas #3634 Én is megszináltam a imagepatch-et,kiírtam ahogy kell. Origi sacred müködik vele, de ha updatelem akkor "DVE" azaz Disc Verification Error :((((( -
#3633 vagyok4 -
#3632 JAM vagy mar? -
NGageBoy #3631 Akit érdekel, zsírúj Sacred orig bontatlan dobozban, 5.900-ért. Ha érdekel, dobj egy mailt: [email protected]. -
#3630 Az nem müxik. Én is kerestem ma. Emule lett a vége. -
Koxminator #3629 írd be google-ba, hogy: deviance vob patch
a 3.link lesz az, egy francia site, én is onnan töltöttem le -
#3628 Hát ugy döntöttem megveszem a játékot úgyis ki akarom próbálni milyen is neten. -
pzs #3627 Sziasztok
Sacred VOB Patch ezt honann tudom leszedni mert nem találom , a külföldi forumok linkjei nem mennek.
Valaki adjon 1 linket , vagy dobja már át mailba pls.
Előre is köszsönöm
-
aiguo #3626 1.Leszeded ezt--> secredVOBpatch (53 mb)
2.a deviance-sacred_Cd1.bin-t peccselled
3.kapsz egy alcohol imaget (*mds)
4.Alcohol 120%v1.9.2.1705/Daemon Tools-ba mountolod
5.vagy kiirod, vedelemnel valaszd "VOB ProtectCD V5" -
aiguo #3625 This VOB patch is for people who have the Deviance release of Sacred. It puts the VOB
protection back onto the image so you have basically a "legit" image. Do NOT try using
this patch with any other image or release as it will most likely not work and leave
whatever image you had unusable. Repeat: DEVIANCE RELEASE ONLY. Also, after installing
your deviance edition of Sacred, DONT copy over their cracked exe/dll. Just patch using
the auto updater from ascaron to latest (1.5). Next follow these instructions:
Step 1: Unpack the zip file to the same DIR as your Deviance CD1 BIN file.
This folder should contain the files dev-saca.cue and dev-saca.bin
Step 2: Run "pw32gui.exe", then select File --> Apply Patch.
Step 3: Click "Find" and choose the Patch.RTP file. Apply the patch and wait until it is finished.
The resulting file should be Sacred.mdf and its CRC32 checksum value (for those that want
to see that it is the correct image) is 3965DF45
Step 4: Open Alcohol 120%.
Step 5: Click on "Image Burning Wizard", and choose the Sacred.mds file as the image source.
Step 6: Click Next. You Should see at one of these following menus a checkbox (think it is checked
by default) for rmps, make sure it IS checked.
Step 7: Click the bottom drop-down menu labelled "Datatype:" and change it to "VOB ProtectCD V5.
Step 8: Burn the CD.
-
#3624 az a vob patch mi fán terem?:) vagy honnan lehet leszedni?