Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Én elolvastam vagy 1600 addon ebbõl a forumból, mert késõn néztem ide, de nemláttam erre utalást. Miért csak egyet??? 4után becseréled egy másikra ennyi... Csak sok idõ 😊
Scarto
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Egyébként csak 1 skillt lehet vele tuningolni,mert csak az alapot használja.
én már fejlesztettem is,mert ha elszaladsz az elsö teleport kapuig(1-2 perc kb) és átmész rajta a 2. városba majd dumálsz a katonával máris 2 skill köved lesz😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Csalóknak, vagy aki tesztelni akar egy picit: Hogyan is szerezzünk sok combat art-ot rövid idõ alatt. Amikor elkezded a játékot ott állsz egy láda mellett amit ha kinyit kiesik belõle egy armor és egy combat art. Namost azt felszeded, kiexportálod a karit, kilépsz, új campaign az exportált karival megint elkezded a játékot és megint ottlesz az armor és combatart a ládában. Ezt addig csinálod amíg van hozzá türelmed :-). Így le lehet tesztelni pár skillt, meg ha meghagyod akkor lehet menni a cheates karival. A lifestolent pedig tényleg ajánlom mindenkinek, sokat segít nagyon.
Scarto
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
Köcsög csalo szemetek csinálják azokat a lapokat.😞
Pedig annyira akarom már!!!
Kár,hogy nem értek hozzá,mert nagyon belevágnék az tuti.
Én kerestem, de nemnagyon találtam. Talán 1-2 nap múlva.
Varian: SZerezz be lifestolenes cumókat!!!! Van most rajtam 25% lifestolen. Sokat számít majd meglátod. ezer életem van, nyomok egy fist of god-ot amikor 2-3 ember körémáll és maxba megy életem!!! Így már nem kell annyit inni. Most visszamentem silverre egy kicsit expelni meg cumókat keresni, és ha majd elérem a 60-at (52vagyok most) akkor elkezdem goldot normálisan.
Scarto

Hány órát kellett gyepálni a gémben?
AKkor inkább a parryinget érdemes nyomni az agility helyett???
Scarto
Varian;5-6 nap intenzív játék alatt simán megvolt 97es szint
1.6-ban lehet fejlõdni mint állat,csak jó partiba kell kerülni(lehetnék már sokkal erõsebb is,de van csomó haverom akit fel szoktam húzni,ilyenkor partyban csak ketten vagyunk
psnid HaTeBeKa
Sajna nekem most el kell menjek 5 orára,de mire visszérek remélem lesz belinkelve valamitöl egy 1.6-os crack.
Aki gondolja irja be ezt:
sacred patch 1.6 crack
a goggle keresöbe és nézze meg az a szép adag dolgot amit kidob rá.Remélm valaki lesz olyan joszivü,és mázlista,hogy megtalálja közte a deviancás verziohoz is a cracket.
Elöre is köszi neki a helpet😊)
Htb: Parrying skill lényegében mit csinál????
Thx
Scarto
Tény nem olyan sok az az xp de legalább van egy kis kihívás.
Nem jártam be mindent bronzon, de majdnem mindent, csak itt már túl könnyû volt. Amúgy az attackkal két karddal valami 5-6 ütést csinálok szóval elég jol mükszik. :-)
Mondjuk silveren nem néztem nem tudom ott milyen lenne....
HTB: grat a karidhoz, mennyi játékidõvel érted el a 97-es szintet?
Az az 1.6os krekkes patch engemis érdekelne :-)
Scarto
Szar ügy pedig lehetne egy hungari szobát creálni amit használgathatnánk
na csá
TopGun:most találtam új baltát,csak 2 slot van benne,de ad criticalra(most arra gyúrok),plussz jó a sebzése
psnid HaTeBeKa

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
bocs a floodert
:>
psnid HaTeBeKa
psnid HaTeBeKa
psnid HaTeBeKa
Ezek jó kérdések. A pontos válaszok engemis érdekelnének.
Scarto
Hányas szinten értél a végére???
Scarto
Idõközben eszembe jutott, hogy amikor a játék végére értem kiírta, hogy hogyan lehet folytatni 😊
Érdekes, hogy nem 1szer mentettem a játékot, de az export gomb fel sem tûnt 😊
Shaba23: Nyomsz egy esc-et, és a feljövõ kis menüben ottvan h export. onnan meg már menni fog.
Scarto
Ez egy netes barbi, most találtam a pcdome fórumon 😊
Bár az igaz, hogy az én Woodelfemnek csak 2 slotban volt olyan íjj amit használt (egyikkel lõtt, a másikkal töltötte a kombokat, mert +5 volt rajte) a maradék 3 csak az eladásra szánt fegyvereket tartalmazta 😊
Hol van az export gomb?
"vessetek a mókusok közé" :)
Varian: Hozzád lenne kérdésem. Nekemis 48as barbim van, és goldon kezdtem el megint a gamét. (Silvert kihagytam) De elég nehéznek tûnik, tudom írtani az embereket de tényleg sokat kell inni. Én most Porto vallum-nál vagyok, és ott már 53as monsztik jönnek. Te hol tartasz benne? (Lehet h nem kellett volna átugranom a silvert) Kapok xp-t de az az 1500xp egy goblinért szerintem kevés ha azt nézem h mennyire könnyen ütnek... Pedig armoron meg agility-n is van vagy 10 pontom.
Thx
Scarto
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
A vámpírnéni sérül nappal vámpír alakban?
Mert csak próbából inditottam egyett de amikor kimegyek sivatagi napsütésben egy dekát nem sérült.
Az ijjászt nem mondanám könnyûnek de nehéznek sem.
A sword lore biztos nem hat együtt a duallal?
A gladimmal 48-as szinten átmentem goldra, több mint 6000 életem van de biz szépen kellett iszogatni még a goblinoknál is, ha körbevettek.
Azért xp-t is jól ad értük. :-)
Amúgy a constitution sztem az összes karinál alap skill.
A varázsló jó tömegírtó csak rohadt sokat kell vele inni, és eddig nála használtam igazán a concentration italt.