Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Illetve crack nem kell, csak a pecs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Igazábol nekem semmi bajom nem lenne, ha az a térkép bug ki lenne javítva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Link, crack? :-)

PiszkosFred
Elvileg - es ez a vicc a dologban - dialupot veve alapnak csinaltak a dolgokat. MMO jo ellenpelda, de azok kozul keves jatszhato offline single kampanyban, mint a diablo, nwn, sacred es tarsaik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
1.6 a legutolso.

Hmuda
Mellesleg nincs még peccs? Hátha javítja a térképet, mert elõfordult már, hogy nem jelzett rajta bizonyos karaktereket és jó lenne, ha esetleg azokat akiknek a küldijeit megcsináltam már, azokat visszarakná kékre.

Hmuda
Ennyi erõvel akármelyik MMO gamét felhozhatnánk ellenpéldának. Pl az SWG sokkal részletesebb és mégis "kicsit" több játékos bir el. :-)))

Lehet, hogy csak a játékosok sávszélességét becsülték alá egy "csöppet". 😄

PiszkosFred
Na igen, de jozan paraszti esszel: tudtak a fejlesztok hogy mekkora hatalmas vilagot hoznak letre, egesz reszletesen. Ez a vilag elbirna soksok jatekost, igy ennek tudataban kellett volna csinalni a dolgokat. Az mas kerdes, hogy ez e egyaltalan az oka, es nem valami mas, amirol fogalmunk sincs..

Hmuda
Ha már a kvesztek miatt 4-re kellett redukálni a létszámot, akkor ott már komoly gondok vannak a netkóddal. Elvileg a SC-PT multija se a pályák mérete hanem a gyengécske netkód miatt lett 4 fõre degradálva (pedig mekkora poén lett volna 8-an nyomatni :-) ).

PiszkosFred
Meg szerencse..

bnetre mint felepitesre gondoltak (sc, wc, dio, stb egymas mellett egy egyseges, megis attekintheto serverrendszerben) nem a jatek stilusokra. En siman eltudtam volna kepzeni azt, ami a Dalakora, Nordock es egyeb NWN PWken megy, nagy vilag, respawnolo monsztok, egyszeri kvesztek melyek server restartkor resetelodnek, es mindez allando 64 jatekossal megfuszerezve. Neha ugy kell varni orakat, hogy be tudjak lepni, pedig tizedakkor mint a sacred vilaga, megsincs lag, vagy tumultus. De meglatjuk, ekkora teruleten kar lenne a keszitoknek ezt a lehetoseget kihagyniuk. Hetente jonnek a peccsek, majd csak belenyulnak a multi limitjeibe is.. ;]

Hmuda
Hm, érdekes. Nem egy Dio2 szintû így elsõ hallásra.

PiszkosFred
Jatek fajtajatol fugg. Ha kvesztelgetsz, cooperativban jatszod a gamet akkor max 4 player, de ha csak ugy azt csinal midnenki amit akar es amerre akar, akkor 16pl.

Hmuda
Mennyi ember fér egy szerverre? A map alapján elég monumentális a terep (nem egy MW és nem egy MMO de nagy). Ha sok ember fér fel, akkor vannak dedikált szerverek?

PiszkosFred
IP alapu gamekhez jo a tort is, de a zart serverekhez ugyanaz az eljaras mint a bnethez (eredeti+key). Irtak is valamikor az Ascaron fiuk, hogy a multi kapcsan a bnet lebegett a szemuk elott mint alap.

Hmuda
Ja kérdeztem. :-)

Mellesleg milyen extra dolgokat kell véghezvinnem a netes gaméhoz? Egyáltalán fel lehet jutni az open netes gamékra, vagy itt si B.net szintû a védelem?

PiszkosFred
Ha kerdezed akkor a valasz igen, ha kinyilatkoztatod, akkor meg szinten igen ;]

Hmuda
Ismétleés a tudás anyja:

"Itt is valami B.net szintû dolog van multiban?"

Varian: Úgy maradtak meg, mintha nem lennének aktiválva. Átmegyek rajta, kicsit elgyalogolok , és kivilágosodik vagy hogyírjak, kinyílik az a zöld ovális felette. Mázlim volt h adta azt az övet. De utánna kapásból adott még lifestolenes cumót 😊) Ha máshogy nem megy, tegyél a socketekbe vampiress combat artokat, amelyik 3% lifestolent ad. Azt késõbb kiszeded ha nemkell , vagyha találtál mást.

Scarto
Scarto: teleportálgattam én de nem nagyon akarnak nekem adni ilyet, lehet hogy a külsõm....
Amúgy neked goldon megmaradtak a teleport kapuk mert nekem az összes megvan, de amikor belemegyek akkor olyan mintha még zárva lennének, lehet hogy valami bug ez is.
Varian: Egy kicsit teleportálgass ide-oda és mindig nézd meg milyen cumót árul Braverock castlenál az árus. Mindenen lehet ez az életlopás!!!! Armor, kard, csizma.... Draws hit point from nmy x% asszem ez az. Nekem az övem 12%-ot lop!!! Nagyon kira és még ad dexxhez meg str-hez is, és az ÁRUSTÓL vettem. Minél elõbb szerezz be, csak ajánlatni tudom 😊))

Scarto
PiszkosFred
http://www.antarin.xw.hu/ amirol tudok, illetve keszul a mi oldalunk, de az meg nagyon gyerekcipoben jar, igy csak ezt a linket tudom en szemelyszerint mondani, mint "magyar sacreddel foglalkozo oldal"

Udv All!

Vki meg tudja mondani h melyk skill valo a talalati esely novelesere?

Ennek a játéknak van valami Magyar honlapja ahol vannak leirások skillekröl karakterekröl?
Scarto: erre gondoltam én is csak ugye nem nagyon találtam eddig ilyen cuccokat, megf venni sem nagyon lehet, talán 3%-os volt asszem egy kard, de az meg keveset sebzett. Szóval addig marad az iszogatás, csak be ne rugjak.

A questek még 1.5-ben is hibásak sajnos, nekem a legtöbb hiba az hogy ha megcsinálok egy küldit akkor ugyanuyg ott marad a jel ahol a quest volt, bár ilyenkor ha visszamész ahhozz aki a questet adta megadja a jutalmat.
Tegnap volt hogy volt 6 aktiv küldim de szerncsére mind jó volt.
Viszont amikor csak néztem, inditottam egy darkelfet silver szinten és a bénitó auráját használtam, szépen haladtam is aztán egyszercsak kilépett windowsba mindenféle hibaöüzi nélkül. Ilyet eddig sosem csinált, még faygást sem.
EqUiNoX
Adtak ki egyaltalan a jatekhoz serverfileokat, mint diablo eseteben a bnetd es egyeb megoldasok? Mert anelkul picit nehez lesz...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Lejeb irta valaki,hogy a kanin akarnak egy servert csinálni a játéknak ugy ahogy a dio is megvan.Szal ott lehetne játszani máshol tudomásom szten nem lehet deviancéssal tolni multit.
De az még odébb van sajna😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Valaki játszik neten multit nem eredeti játékkal? Vagy megoldhatatlan?

TopGun
Na igen! ha tudom merre kell jarkalni akkor tudnam!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

De ha már elötte jártál ott, akkor könyebb lenne megtalálni, mert tudnád hogy hova indulj.

Tü a szénakazalban.
A térkép méretéböl ez jöne ki😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ha se nyil, se térképrészlet, akkor elég nehéz megoldani a questet...

Én nem gondolom hogy ez bug lenne. Szerintem ez a csinálj-te-is-valamit ne csak mindig a nyíl után menj ostobán szindróma. Fõleg ha ezek random teszik le a célszemélyt. Persze lehet hoty tévedek...

TopGun
Aham! kb nalam is igy mukodik! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

a logbook nekem mindig sötét a keresd meg jellegû küldiknél. Kivéve érdekes módon ennél. Persze nem megyek semmire azzal ami a képen van. Nekem nincs egy befagyott küldim se, és azoknál, ahol van kék nyíl, ott mindig van kép is a logbookba. Ott nincs kép, ahol nincs nyíl.

TopGun
Hi! nekem ennel a sotet elfesnel a logbook is sotet volt, pedig 1.5 a patch! 😞

Nekem is egy csomó quest befagyott, vagy nem jelenik meg a célhely a térképen, vagy a megjelölt helyen nincs semmi.😞
Volt egy quest ahol egy Ghoult kelett legyakni, odamentem a megjelölt helyre, legyaktam, de a logban még mindíg az szerepelt hogy gyakjam le. 1 napos határidõ volt rá, és már vagy egy hete megcsináltam ,de mégsem mondta azt hogy Failed, de ki sem pipálta.

Lightos csalásnak minõsül, de ha megcsinál az ember egy olyan questet ami után nem csak ikszpét, vagy pénzt kap az ember, akkor mentés elötte mielött mész jelenteni hogy kész. Ha valami gagyi cuccot kapsz jutalmul, akkor load game, míg nem tetszik a jutalom.

1.5 igen
Ez is olyan volt, hogy két küldi volt egyszerre. A másikat könnyen megcsináltam, ezért mentettem rá az állásra.
Tanultam a hibából...

Én pont az Assassines Questnél töltögettem vissza, de csak azért mert, lazára vattem a figurát, és elátta a Drow a bajomat. Visszatöltés után meg ott ált melettem a sötételf.

Gondolom az 1.5-ös peccs van fent neked. Szerintem sokkal több BUG van benne mint az 1.0-ásan. Valaki javasolta, hogy egyszerre csak 1 questet vállaljon el az ember, és akkor nem lesznek nagy Bugok a questekben. Valamit segít, tényleg kevesebb az elvégezhetetlen questek száma, de még így is sok van.

Igen, ezt tapasztaltam. Mármint a reklamálósat. Most viszont hiába megyek vissza vagy ezerszer. Akkor ezek szerint az ilyen megkeresõs küldik azok random pakolják a célszemélyt... Hümm, akkor nem tudtok segíteni.
Ok köszi, próbálok akkor töltögetni. Nem nagyon van közeli mentésem az a baj, csak olyan, amikor már bevállaltam...

Hi!
Van a Quest megkapása elötti mentésed? Ha igen akkor töltögesd vissza, és egyszercsak majd a sötételfet szinte elötted rakja ki a térképen ha elvállalod a questet. Ha nincs mentésed akkor gáz. Vannak küldetések amelyiket a megjelölt helyen nem lehet megcsinálni, aztán visszamész "reklamálni" és láss csodát a célszemély szinte ott áldogál az melett, aki adta a questet.

Sziasztok!

Egy idétlen kérdésem van, hátha tudtok segíteni: adott az a hely a játékban, ahol a Wilbur gyereket agyoncsapják (a felett a sárkány-átjárós nagyváros felett) namármost van itt egy kisebb falu, ahol egy tag ad egy olyan küldetést, aminek az a neve, hoty "The Assassin", amiben egy sötét elfet kellene kinyírni, és annyit mond, hogy valami barlangba vezetnek a nyomok, valami öreg kõhöz vagy mi, keressem meg.
Emléxik valaki hol van ez? Már az egész környéket körbejártam hatszor, minden bokor mögé benéztem, de nem találtam semmi okosat. Pedig az ilyen keresd meg küldetések nem szoktak messze lenni....

Köszike!

MADár

kiserik
Bots.

kiserik
Nekem a következõ a tapasztalatom. Az elején az axe loret meg a weapon loret nyomtam (mindkettõ 15 körül), majd felvettem a dual wieldet(lehet hogy nem így kell írni), tettem rá 5 pontot, és a sebesség 220 (2 kezes baltával 200 alatt volt), az attack nagyobb, mint sima 2 kezes baltával, a sebzés is magasabb. Szerintem nekem összeadta a kettõt. ja, és az agilitys attackot is hozzáadja, csak az nem nyomja meg annyira.

kiserik
Nekem a következõ a tapasztalatom. Az elején az axe loret meg a weapon loret nyomtam (mindkettõ 15 körül), majd felvettem a dual wieldet(lehet hogy nem így kell írni), tettem rá 5 pontot, és a sebesség 220 (2 kezes baltával 200 alatt volt), az attack nagyobb, mint sima 2 kezes baltával, a sebzés is magasabb. Szerintem nekem összeadta a kettõt. ja, és az agilitys attackot is hozzáadja, csak az nem nyomja meg annyira.

Hmuda
Ja, azt hittem, hogy szingliben nyomul. Itt is valami B.net szintû dolog van multiban?

TopGun
Oda irta a valaszt is #2491-ben, hogy miert gyujtogeti a runakat! nem olvastad el?

Hmuda
Miért érdemes felhalmozni a skill rúnákat? Láttam lenetebb egy képet egy gladiátorral és egy nagy rakat rúna felhasználatlanul csücsült az invben. Nem csak gladiator rúnák voltak, de nagyrészben azok.

PiszkosFred
Hat nem. 24es most a woodelfem es tele vagyok carunevel ha visszajovok egy nagyobb kvesztutrol. Tesztelgetni viszont ketsegtelen hogy jol lehet igy, igaz idoigenyes tokoles es kisse cheat szagu, de hat tesztelgetni aki akar, annak mindegy...