8224
-
#3703 aiguo Hi! most itt vagy? -
#3702 Mikor szedted le az 1.66c patchet? -
#3701 Aham, ertem ok. es konyvekbol mennyi van meg neked? -
#3700 Na,végigvittem a gladival! Probléma a következő: új játék indittásánál inportálom kedvenc hősömet inditom silver fokozaton, ezután kivág a finfos deszktopra :( Esetleg ha vki. lenne olyan jó és segítene -
#3699 Most az 1.66c patch a legújabb? -
Noodlee #3698 A flute-t azt egy quest során szereztem be anno. Hogy mire jó, azt a kutya se tudja. -
#3697 Hi! ez micsoda? ez a flute? merre talalhato? neked hany konyv van meg? -
Foglaltnick #3696 Ja és ne feledkezzünk el a flute-ről sem. -
Foglaltnick #3695 Összeszedte már valaki az összes könyvet?
Kitalálta már valaki mire jók
- a gameboxok
- az elveszett harcművészet rúnák
- az artifact nevű egy kockás láthatatlan izébizék
- azok a skeleton skullok amiket küldiért cserébe adnak, és nincs sebzésük mint a rendes ropifejeknek, viszont van szintjük
hümm?
MADár -
#3694 ezekkel te lehetsz a gyűrűk ura... -
#3693 Mivel van már egy gladiátorom ami lvl.150+ és benne van több mint 250 órám, több 10x bejártam már 70% fölött vele a területet goldon, ezért nekem már kicsit uncsi területet járni küldiket csinálni. A többi karakterrel a lehető leggyorsabban lvl.100 fölé akarok kerülni, mert ott lehet igazán jó cuccokat találni. Pl. ilyen gyűrűket amelyek az exp. pontokat növelik csak lvl.100 fölött lehet venni :
-
#3692 és ez így jó játék??? -
#3691 miért sántítana? másodjára tolom goldon és nem járom be a területet nem csinálok küldetést (még a főküldetéseket sem), csak a legjobban xp-t adó területet járom be de azt többször naponta és ez a terület nem tesz ki még 1%-ot sem! hol itt a sántítás??? -
pzs #3690 Sziasztok megint
Valaki irja már le nekem pls , hogy a deviancos versionnak mi volt a bin nek pontosan a neve
thx
-
Ferko #3689 Na megvan miert volt a szarakodas, akit erdekel:
http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&action=show&news_id=188 -
aiguo #3688 Itt vagyok!:)Miert?
-
Foglaltnick #3687 Elkészült róla egy trade screenshot multiba. Tessék megnézni a hivatalos weblapon
Official -
Foglaltnick #3686 Az 1.7-et készítgetik a srácok. -
#3685 Melyik update? -
Ferko #3684 Hi all!
Eredeti gameval toltam eddig (1.66-tal) , de ma kiirta 1 korul h van uj update azt toltsem le a multihoz. Talalkozott mar vki ilyennel? -
#3683 Nah szal tudom,hogy biztos baromi sokan kérdezték már,s én télleg előtte megnéztem az altopigban lévő linket,de ott a patch ikonnál semmi sem történt hiába nyomtam rá.
Szal ha megvan az alapgamma,akkor melyik patchet kell rárakni,honnan töltöm le,illetve melyik crackket s szintén honnan töltöm le. -
Noodlee #3682 Ez a World Discovered: 0.39% több mint 60 óra játszás után egy kicsit sántít! :)) -
#3681 aiguo itt vagy mar? -
#3680 Üdv!
Nem tudnál berakni pár képet a legjobb cuccaidból, amit hordasz? Kiváncsi vagyok milyen cuccok vannak ilyen szinten. Köszi. -
#3679 Irok most privit ok? -
#3678 Jah single-ben. -
#3677 És single-ben? -
#3676 WE : lvl.148 kb.61 óra
-
#3675 Vámpír, kb 50-52 óra, 34,5. szint, kb 26% térkép és még nem kell elementalt ölnöm se... -
#3674 Na! most tartok ott, hogy az 5 elementalt kell lenyomni! Evvel kapcsolatban nincs kerdesem, csak szerintetek 43 ora tiszta jatek ido, 27. szint ez ok? vagy keves? a terkep jo nagy resze, pontosan nem tudom hany %-a van felderitve, nem sok mellek kuldit hagytam ki. Minden hazba es minden bokor ala beneztem.
Seraphimmal tolom. -
pzs #3673 Sziasztok
Előszőr is szerentém megkösszönni aiugo-nak , hogy felrakta a vob patchot , 2 szor cd ről , hogy tudok bint csinálni , mert sajna én má kiírtam cd-re és a bint meg jool , letöröltem , most az 1.5 vel nyomom , és nrg ként van felmoutolva a cd.
thx
-
#3672 nem kell eredeti -
3333 #3671 Ha lanozni akarok ahoz kell eredeti game vagy nem gond ha nem ? -
#3670 Hát azért az 1.10 re jó bár hónapot vártunk!:), remélem a sacredes fiúk gyorsabbak! -
#3669 Akinek kell a VOBpatch a deviance-os verzióhoz, az aiguo jóvoltából innen letöltheti : Sacred VOBpatch -
#3668 A Concentration gyorsítja a harci képességek töltődését VÁMPÍR-formában is? -
#3667 nemtunni:)
olyan az mint anno a dioban az 1.10:) -
#3666 és miko lesz 1.7? -
#3665 Nem azt irtak, hogy 1.7ben lesz majd csak platinum single? -
Koxminator #3664 a sebzés nálam is visszaesett keményen, ezt én is tapasztaltam