8224
  • TopGun
    aiguo Hi! most itt vagy?
  • TopGun
    Mikor szedted le az 1.66c patchet?
  • TopGun
    Aham, ertem ok. es konyvekbol mennyi van meg neked?
  • Solid Snake
    Na,végigvittem a gladival! Probléma a következő: új játék indittásánál inportálom kedvenc hősömet inditom silver fokozaton, ezután kivág a finfos deszktopra :( Esetleg ha vki. lenne olyan jó és segítene
  • ollie
    Most az 1.66c patch a legújabb?
  • Noodlee
    A flute-t azt egy quest során szereztem be anno. Hogy mire jó, azt a kutya se tudja.
  • TopGun
    Hi! ez micsoda? ez a flute? merre talalhato? neked hany konyv van meg?
  • Foglaltnick
    Ja és ne feledkezzünk el a flute-ről sem.
  • Foglaltnick
    Összeszedte már valaki az összes könyvet?
    Kitalálta már valaki mire jók
    - a gameboxok
    - az elveszett harcművészet rúnák
    - az artifact nevű egy kockás láthatatlan izébizék
    - azok a skeleton skullok amiket küldiért cserébe adnak, és nincs sebzésük mint a rendes ropifejeknek, viszont van szintjük

hümm?

MADár
  • Outlander
    ezekkel te lehetsz a gyűrűk ura...
  • jam@
    Mivel van már egy gladiátorom ami lvl.150+ és benne van több mint 250 órám, több 10x bejártam már 70% fölött vele a területet goldon, ezért nekem már kicsit uncsi területet járni küldiket csinálni. A többi karakterrel a lehető leggyorsabban lvl.100 fölé akarok kerülni, mert ott lehet igazán jó cuccokat találni. Pl. ilyen gyűrűket amelyek az exp. pontokat növelik csak lvl.100 fölött lehet venni :
  • shaba23 #3692
    és ez így jó játék???
  • jam@
    miért sántítana? másodjára tolom goldon és nem járom be a területet nem csinálok küldetést (még a főküldetéseket sem), csak a legjobban xp-t adó területet járom be de azt többször naponta és ez a terület nem tesz ki még 1%-ot sem! hol itt a sántítás???
  • pzs
    Sziasztok megint

Valaki irja már le nekem pls , hogy a deviancos versionnak mi volt a bin nek pontosan a neve

thx
  • Ferko
    Na megvan miert volt a szarakodas, akit erdekel:
    http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&action=show&news_id=188
  • aiguo
    Itt vagyok!:)Miert?
  • Foglaltnick
    Elkészült róla egy trade screenshot multiba. Tessék megnézni a hivatalos weblapon
    Official
  • Foglaltnick
    Az 1.7-et készítgetik a srácok.
  • TopGun
    Melyik update?
  • Ferko
    Hi all!
    Eredeti gameval toltam eddig (1.66-tal) , de ma kiirta 1 korul h van uj update azt toltsem le a multihoz. Talalkozott mar vki ilyennel?
  • Shaman
    Nah szal tudom,hogy biztos baromi sokan kérdezték már,s én télleg előtte megnéztem az altopigban lévő linket,de ott a patch ikonnál semmi sem történt hiába nyomtam rá.

Szal ha megvan az alapgamma,akkor melyik patchet kell rárakni,honnan töltöm le,illetve melyik crackket s szintén honnan töltöm le.
  • Noodlee
    Ez a World Discovered: 0.39% több mint 60 óra játszás után egy kicsit sántít! :))
  • TopGun
    aiguo itt vagy mar?
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

Nem tudnál berakni pár képet a legjobb cuccaidból, amit hordasz? Kiváncsi vagyok milyen cuccok vannak ilyen szinten. Köszi.
  • TopGun
    Irok most privit ok?
  • jam@
    Jah single-ben.
  • darky
    És single-ben?
  • jam@
    WE : lvl.148 kb.61 óra
  • darky
    Vámpír, kb 50-52 óra, 34,5. szint, kb 26% térkép és még nem kell elementalt ölnöm se...
  • TopGun
    Na! most tartok ott, hogy az 5 elementalt kell lenyomni! Evvel kapcsolatban nincs kerdesem, csak szerintetek 43 ora tiszta jatek ido, 27. szint ez ok? vagy keves? a terkep jo nagy resze, pontosan nem tudom hany %-a van felderitve, nem sok mellek kuldit hagytam ki. Minden hazba es minden bokor ala beneztem.
    Seraphimmal tolom.
  • pzs
    Sziasztok

Előszőr is szerentém megkösszönni aiugo-nak , hogy felrakta a vob patchot , 2 szor cd ről , hogy tudok bint csinálni , mert sajna én má kiírtam cd-re és a bint meg jool , letöröltem , most az 1.5 vel nyomom , és nrg ként van felmoutolva a cd.

thx
  • shaba23 #3672
    nem kell eredeti
  • 3333
    Ha lanozni akarok ahoz kell eredeti game vagy nem gond ha nem ?
  • Oren
    Hát azért az 1.10 re jó bár hónapot vártunk!:), remélem a sacredes fiúk gyorsabbak!
  • jam@
    Akinek kell a VOBpatch a deviance-os verzióhoz, az aiguo jóvoltából innen letöltheti : Sacred VOBpatch
  • darky
    A Concentration gyorsítja a harci képességek töltődését VÁMPÍR-formában is?
  • shaba23 #3667
    nemtunni:)
    olyan az mint anno a dioban az 1.10:)
  • ollie
    és miko lesz 1.7?
  • EqUiNoX
    Nem azt irtak, hogy 1.7ben lesz majd csak platinum single?
  • Koxminator
    a sebzés nálam is visszaesett keményen, ezt én is tapasztaltam