8224
  • freelancer
    Az en seraphim-om jelenleg 42-es szintu. Ezt 67 oras jatekkal ertem el. A terkep 35%-a van felfedezve.
  • TopGun
    de nem te vitted az elejetol idaig igaz? keszen kaptad valakitol a karid!!
  • TopGun
    Jo neked! de en mar 3 napja nem toltam! neked is seraphim-od van?
  • Leferve
    Hahaha ,nekem már 31-es van
  • Bobber
    na az elozoekben feltett kerdedseimet mar sikerult megoldani most egy olyan ujabb problemaval talatam szembe magam hoyg a lementett halozati jatekot hogy lehet viszatolteni hogy onnan lehessen folytatni ahol abahagyta az eber mert nem sok kedve lenne minden egyes alkalommal elorol kezdeni na meg nem is igazan lenne elvezetes hoyg mindeig csak ugyan azon a reszen gamelek mert nem tok eloreb menni es a haverok is eleg hamar megunnak:)
  • Outlander
    single gameból úgy mint máshol, az esc lenyomása után az export menüpontban tudod a karakteredet lementeni, majd multi indításakor ki tudod választani
  • Bobber
    na mar rajottem :):) visszaoplvastam egy kicsit es shaba utmutatasai alapjan sikeresen belottem a dolgot de most meg azzal van a bajom amit szinten irt shaba hoyg tuzfal:):):) nallam nem is lenne gond ded havernak a router megfogja a gamet es nem tudja mit allitson:) szar ugy:):)

na viszont lenne most egy olyan ujj kerdesem hogy a single gamebol lehet e atvinni a multiba karaktert marmint lanra mert nekem nem sikerult viszont valahol meg azt olvastam hogy ez megoldhato szasl ha valaki tudja miko rmire klikkeljek akkor az irja le legyszi ilyen hulyegyerek szinvonalon nekem koszike:):):):)
  • Bobber
    sracok hogy lehet ezzel a gameval multiban nyomatni mert erdekelne a dolog hhaverral ki akarjuk probalni tcp/ip alapon de neten keresztul szal nem egymas mellet ulunk de nem tom mit es hogyan kell alitani ill malyik meupont alatt lehet egyaltalan bealitani barmit is:( mert amugy bejonne a game de en alapjabanveve szeretem ha nem egyedul nyoamtom szal jo lenne a segitseg mar fel van patchelve 1.5 re ill crackelve is (szal nem eredeti) elore is koszi a segitseget
  • Khull
    Kosz!
  • repro
    jajj. lbsztam:) én vagyok a n00b :D

keress rá google-n elsőre kiadja
  • repro
    gamecopyworld.com n00b :P
  • Khull
    Az 1.5 krack mar jon is lefele de meg ne talalom a pathcet Englis kene.
  • Khull
    Tiszta sor, nincs fen a v1.5 patch.
    Most mar csak az a kerdes, h honnan lehet leszedni a patchet meg a krecket is?
    Erdekes en kb lvl 25 korul lehettem mikor felfedeztem a battle fogot :o)
  • Noodlee
    Pedig a Du'blade-nek kellene mennie. Nekem anno gond nélkül felment. v1.5-el nyomtam.
  • kabarigo
    joj,csak van egy olyan du'blade,ami kard.broad sword skinje van.de lehet csinalok masik karit,és meglesem azzal.

amugy battle fog,confusion kettős a cheates.mondjuk nem is ez rá a jó szó.
    inkább értelmetlen.mert csak áll a sok gagyi nmy,és lecsapkodod őket.kb. 10. szinttől nem használom egyiket sem.azzal nagyon unalmas a game.
    amugy DE-vel érdemes szimplán ütögetni.mert könnyen lehet vele magas attack-ot csinalni.meg defense is elég jó tud lenni.nekem 54-en 800/900,és nem is erőlködtem,hogy sok legyen.és még erre jön az adrenaline.ami most vagy 300% defense...
    szóval nem sürün csapnak le.van 8000hp-m.
    két du'blade-et azért nem birod felvenni,mert nincs fent patch.rakd fel 1.5+crack-et,vagy ha eredetid van,akko 1.66c-t.azzal menni fog.
  • Khull
    A blade kombat csak a dark elf specifikus ezkozokre vonatkozik mint pl a du'blade
  • Khull
    A chetelest en se toleralom, azt meg nem tudom mit ertessz chet skillen?
    En ket kardal nyomulok sajnos ket du'bledet nem tudok feltenni. Ez jatek hiba vagy nekegd se megy?
    A kesztyun es csizman kivul mindenem gyonyoru zold Dark Elfes.
    Egyebkent lvl 32 vagyok.
  • repro
    jha szvsz jó hogy kijavítják a DE Bfogját. 10. szinten öltem sárkányt...
  • kabarigo
    amugy az az érdekes,hogy egy haverom barbárral nyomja,és egyazon szinten voltunk 30-40 között,és ugynazokért a lényekért ő kb. fele annyi tp-t kapott,mint én DE-vel.patch ugyanaz volt.és xp of foes is majdnem egál volt.(2% eltérés talán 95/97)

egy nagyon fontos kérdés:vannak a kard du"balde-ek.néha broad sword-nek hivja a game,néha du'blade-nek.
    namost ezekre vonatkozik a sword lore adta bonus is,meg a blade combat bonus is?
    mert nem mert már 30. szinten rányomni:D
  • kabarigo
    khull: jelen,de kérdés,milyen stilusuval.
    én nem használom a "cheat skilleket",és du'blade+shield párossal nyomom,jelenleg 54 vagyok.
  • Khull
    Vnan valaki kozelben aki darkelfel jatszik?
  • TopGun
    Na ez erdekes kerdes! ez engem is erdekel, de szerintem
    sehogy! :((
  • KaKAo
    Hi!
    Van valakinek ötlete arra,hogy 1 gépen,hogyan lehetne megvalósítani a karakterek közti tárgycserét?
    Azaz lehet-e valamilyen módon 2 sacred-t futtatni egyszerre?
    Köszi
  • Bobber
    Hello mindenki nekem egy olyan kerdesem lenne hogy ehez a gamehoz van valmi magyar leiras ill magyarositas esetleg mert egy kisse gondjaim vannak mostanaban az angollal:) ha van legyszi linkelje mar be cvalaki mert addig eleg nehezen haladok es amugy tetszik de nem akarok sokat a forditassal tokolodni:( koszi elore is
  • TopGun
    Nekem mar csak a pakk van hatra! :)) 29. szint, mar varom az 50.-et nagyon, hogy tradelni tudjak es vegre jo cuccaim legyenek!
  • Foglaltnick
    hát ha nem is 50 fölé, de 70 fölé se
    az első 30 szint pikkpakk, a második 20 még gyorsan, onnantól pedig szépen módszeresen...

MADár
  • TopGun
    Ha valakinek nincs kitartasa, hogy 1-tol elvigyen egy karit 50-ig, akkor ahhoz sem lesz kitartasa, hogy 50-tol 150 fole vigye! nem igaz? az ilyen akkor minek akar evvel a progival jatszani?
  • Outlander
    nem, ez csak 24-es (legalább is a mérete:))
  • Foglaltnick
    :)
  • Herkulles
    Sikerült. Betöltöttem egy 2 nappal ezelötti állást :(
  • malefic
    Y

Ez egy jó karakter, bár nem tudom,
    hogy 50 feletti-e :)))))))
  • Saori
    Esetleg én tudok adni..keress meg mailben... [email protected]
  • Leferve
    Valaki nem tud adni nekem egy JÓ KARAKTERT????Valami 50-felettit:?
  • Oren
    Nekem is volt van ilyen problémám, azért nem mehetsz tovább mert leverték mellőled a varázslónőt. Bizony visszatölt és vigyázz rá ő nem olyan mint Willbur vagy ki csoda hogy komázik egyet aztán felkel:)
  • Saori
    Hmm.. de a mágusnő már nincs veled ugye?
  • Herkulles
    Átjáó megvan, de a hologram nem adja meg a küldetést, a nyil meg hozzá vezet. Ötlet?
  • Foglaltnick
    ezt nem ide akartam, sorry
    :((
  • Foglaltnick
    Úgy látom, hogy ebben a játékban már nem mindegy az utasnak és a levélnek hogy hová is teszik ki...
    Vicces volt hogy volt egy csomó utas akinek teljesen mindegy volt hová viszik, csak vigyék valahová, a levelek is meg csak úgy fel lettek adva...
  • Saori
    Nagyobb verzió sajna nincsmeg..de amint meglesz belinkelem!
  • TopGun
    Igen! engem is erdekel a nagyobbik verzio! koszi! egyebkent nem semmi melo volt megcsinalni a barlangokat, meg ezt a terkepet!