8224
-
Braveheart #3983 A válasz: NÉZD MÁR MEG AZT A ROHADT BANNERT KÖNYÖRGÖM -
Realtibi #3982 Helo mindenkinek most raktam fel a Sacredetés lenne egypár kérdésem:
1,honnan tom leszedni a legujjab dolgokat/patch, crack/
2, vane magyarítás
3, hogyan tom belőni a combot vagy mi a neve
4, melyik a legjobb egység?
asszem ennyi
köszi -
#3981 Nagyon eltunt mindeki! mi tortent? mindenki az 1.7-et
varja? :( -
#3980 Az egy gepes kukazas-nak meg mindig nincs megoldasa csak a multi jatek? :( -
Noodlee #3979 :) -
#3978 Hopp ezt most olvastam,szal ez lehet egy megoldás...:
"Ctrl+bal kattintás egy csapattársat jelző nyíl mellett lévő játékosnévre= azonnal a társ mellé teleportálás. " -
#3977 Egyébként kérdésem: Toltuk ma multiba (1.5 patch-crackkel),s a sok-sok bug között a legidegesítőbb az volt,hogy aki leadja a főküldi questet (legalábbis úgy tünt),csak az indul halál után az adott városból. A másik hiába van ugyanott,ha elpatkol egy tök másik,majdnem kezdő városból indul....
Nincs erre valami megoldás. A többi sok-sok bug még úgy ahogy elmegy,de ez annyira idegesítő,hogy ha véletlen elhalálozik egyikünk,s 500 kilómétert kell megtennie,mire megint odajut ahol a másik van..... ez enyhén szólva is kissé megcsapolja a kedvünket a játék iránt... -
#3976 Ezt amúgy te teljesen félreértetted.....
Most olvastam utána. Az atribok,nem az aktuális érték 10%-ával nőnek,hanem az eredeti...
Innentől kezdve tök mind1 (persze idézőjelben),hogy mire raksz,ha volt egy 20-as tulajdonságod,az mindig 2-vel fog nőni. -
#3975 jaja en a diablon nevelkedtem:):):) na jo ez eros ded azzal nyomultam ugye sokat es hat ott akar 1 skill pont is lenyeges lehetett:)
Mondjuk itt szerintem ez a dolo hatvanyozva mukodik bar nem egeszen a skillekre de azokra is ill hogymit es mikor vesz fel az ember es hanyas szintre fejleszti.
De ami nagyon nem mind1 az az atribok elosztasa mert ott nagyon nem mind1 hogy mikor mennyivel no szintenkent az embernek a str endur car stb es ott nagyon oda kell figyelni hogy mit is az ember a karakterbol kihozni
Na nekem meg ez nem megy szal nem tom mikor melyik karinak mit erdemes fejleszteni.
Van egy vampirom mivel szivesen nyomulok egy wood elfem es egy seraphom.
a seraph utos szal a varazslatok elfelejtve:)
ha valaki tud jo tippeket hogy mit es hogy erdemes fejleszteni ezen karaktereknel akkor arra kivancsi lennek. Legalabb kiderul mit csesztem el:):):) -
#3974 Tipikus diablos felfogas eheh ;] lev60as sorcot torolni peldaul, csak mert 2-3 skillt veletlenul egy kisebb lag miatt masra nyomsz el. Ismeros, mindennapos dolog nalam is ;] -
Noodlee #3973 LOL
Nekem is van mindenféle karim kb lvl 14 körüliek :)
A sorcim valami lvl 30 akárhány volt, de elba*tam, és újrakezdtem vele.(ha jól emléxem. Vagy csak akartam??)
Na szal ezek vannak. -
Herkulles #3972 Orosz csoda :D -
#3971 upsz ezt nem teljesen ide szantam de egy resze ide stimmel:):) ami meg nem az mashova:):):) hehe dee vicces vagyok a vesztemet erzem:):) -
#3970 na akor mosndom van 1.66 crack ha jol lattam de nem nagyon hasznaljak az emberek mert valami orosz csoda:):):) amugy lehet hogy fogunk mi meg egyut tibiazni mert most a vizsgak miatt van elszalva az agyam szal ha lement a vizsgaidoszak akkor lehet hogy ujra raalok a temara de most sajna nem megy:(:( amugy a karijaim mind14 es szint koruliek mert probalgatom oket na meg halloba nyomaom most es ott sokkal lassaban fejlodik nekem a kari mint single gameban na ennyi:):) -
Noodlee #3969 Jóvanna. Egy ideje nem figyeltem a fórumot. Csak rákérdeztem. -
#3968 "Van má 1.6-os crack?" negativ! szerintem elobb lesz 1.7-es patch mint 1.6 crack! :(( -
Noodlee #3967 Pedig tökre örültem, hogy együtt fogunk menni Questeket csinálni, meg gyakni. Mármint Tibiában. -
Noodlee #3966 "bugy vagy elojon vagy nem "
Hát mi asszem vagy 2x indítottunk multit, de akkor pont szar volt. Különben te hol tartasz, és hányas lvl?
Ha nem vagy túl messze tőlem, akkor esetleg felteszem újra egy kis multi erejéig :)
Van má 1.6-os crack? -
#3965 hat ezt a tibia dolgot igy nem jelentem ki de nem tom mikor fogok vele gyaccani mert mint a forumban leirtam egy kicsit el van szalva az agyam meg arrol nem is beszelve hogy miost ez a sacred nagyon megfogott de ezel se sok idom van gamelni mert elegge el vagyok havazva a vizsgaimmal es nem tom hogy lesz meg:(:(:( -
#3964 tsako noodleee:):):) amugy nem tom neketek miert volt a cucok felvetelevel a gond:):) nekem ez a bug meg ne jott elo:):) de amugy telleg vannak a jatekban bugok igy multiban:(:(:( viszont mai erdedkes az az hogy a bugy vagy elojon vagy nem szal nem mindig bugos az egyik inditasnal siman tudtam jatszani haverral orakat a masiknal meg 10 perc utan azt se tudtuk hol vagyunk:(:( amugy meg a cuccolas elott kell csianlni egy biztonsagi masolatot ill egy exportot a kariol es akkor siman lehet a cuccokat dobalni akar meg duplicalni is ami ugy enm egy tul etikus dolog de ha akarja valaki soman meg tudja csinalni -
Noodlee #3963 A Tibiának meg akkor annyi? -
Noodlee #3962 Ha fent lenne a game, akkoe én szívessen cuccolnék veled, de mondtam, hogy milyen problémák vannak a cuccok felvételével :( -
#3961 :(:(:( hat ez szomoru mert a haveroknak meg nem a legstabilabban fut a game:( es veluk igy eleg nehez cuccolni hogy vagy elindul a jatek vagy nem:(
-
#3960 Szerintem a "tudomany mai allasa szerint" nincs ra megoldas meg, hogy ket sacredet indits egy gepen es tudj cuccokat cserelgetni. -
#3959 ja koszi mar en is latom de nem ertettem eloszor hogy hoyg is kell viszatolteni mert en automatikusan elinditottam mindig a gamet es bentrola akartam loadolni amit ugy enm lehet:):):) ded mar megy:) -
kabarigo #3958 bobber:cooperative-ra gondolsz,akkor az úgy müködik asszem,hogy ha elmentetted,akkor annyi,hogyha inditasz egy lan game-t,utána hack' slasht átállitod cooperative-ra,akkor megjelenik lent középen a load fülecske,és ott tudod visszatolteni az állást,de ha coop-ot inditasz,akkor exportolni kell,ha hack'slash-t akarsz játszani.
kb. ennyi tömören -
#3957 Sracok mar itt valaki kerdezte az elobbiekben hogy van e valami mod arra hogy oncuccolni tudjon az ember ha valaki tud ra vlami megoldast az leygszi rja mar le mert nagyon jo lenne ha at tudnak adni egyik karitol a masikna k cuccot elore is koszi ja meg eghy masik ekrdes bar mar ezt egyszer kerdeztem ha halloban jatszik az ember es lementi a jatekot akor azt hogy lehet viszatolteni hogy ugyan onnan tudja folyatatni a csapat??? -
#3956 Bazze! A videokarim lefagy mer meleg! :DDDD -
kabarigo #3955 mi ez a nagy csend?:D -
Pöty #3954 Siker! UK patch kellett és most faszán megy. :) -
Pöty #3953 Láttam lejjebb hogy Media Player 7.1 "kell?" neki. Fent van a 9-es viszont a legfrisebb codec pack-om a Media player classicot használja alapból. Lehet ez a gond?? -
Pöty #3952 Waze már leszedtem 4 féle peccset! :( A WC-s verzió 1.2.0.2. hogy német vagy angol-e azt nem tudom kideríteni de angolul van. És az oridzsi ekszére ha ráküldöm az 1.5-öt vagy 1.66-ot akkor kiirja hogy ez az update nem kompatibilis az installált verzióval. Kezd tele lenni a tököm. Megér ez a játék ennyit? -
Pöty #3951 Nem vagyok hülye... :) Valószinüleg a patch angol verzió a játék meg német. Közbe persze játszok mással is... csak ha megunom közbe megpróbálom feléleszteni ezt a gamét is. :) -
#3950 Pötty ajánlom figyelmedbe hogy a crack mellet van még egy file azt is teddbe a sacred könyvtárba, de gamecopyn le van írva hova kell pakolni. -
#3949 hehh? leszedted a peccshez tartozó krekket is? -
Pöty #3948 Köszi! Sajna a patch nem megfelelő verzió, de próbálok szedni megfelelőt.. már két félét kipróbáltam... :) -
#3947 én aztán totál nem értek a játékhoz,mert eccer néztem bele kábé 2 percre,de erre tudom a választ. PATCH!
Nekem is ez volt,aztán felraktam az 1.5-ös peccset,s szépen elindult.
Patch hivatalos oldalon,crack meg gamecopyworld -
#3946 igen -
#3945 Hi!
A Trade skill csak a kapható tárgyak árát vagy
a minőségét is befolyásolja (mármint, hogy használhatóbb
tárgyakat kapok-e vele)? -
Pöty #3944 Üdv!
Ezer bocs ha olyat kérdezek ami már lerágott csont, picit visszaolvasgattam de nincsenek rá óráim hogy megtaláljam a választ.
Szóval:
Mikor elindul a játék az intro még jó aztán a menünél vagy 12 négyzetre oszlik a kép és nincs hang. Választok egy karaktert, betölt megjelenik a csávó és a pálya, majd azonnal elsötétül a kép (fokozatosan) és fekete marad. A játék fut közben mert néha a felső pixeleken mintha a pálya mozogna. Érdekes... driver nem régi, újratelepítettem még1x, semmi...
Előre is kösz a segítséget! :)