Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként verhetetlen.De egyfolytában cserélgetni sztem a francnak van kedve😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Elég ütõsnek tûnik az a maszk! 

Nemigaz h még mindig nincsen krekkes 1.6os pöcs 😞((((((
Már nagyon ittlenne az idelye h vki megcsinálja 😊
Scarto
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
different answers, ranging from 150 to 250 to unlimited. Shortly before the
release of the German version, Ascaron now cleared this up and officially
confirmed that there will be no maximum level at all. That's right, you can
just keep leveling your character for as long as you want.
Szoval ezek szerint nincs maximalva!
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Csak azért mert 60-as szinten találtam olyan buzogányt ami 174-es szintet kér. Valszeg bogárka megen.
off: nekem kotorban volt olyan hogy a twilek nénivel valahogy belementem egy fába és utána a néni mindenhova vitte a fát.

Azt írja hogy: 1.5xx vagy valami ilyesmi
😊
Remélem mûködik is.
Nem tudom, hogy mûxik-e. GameCopyWorld-ös. Ha nem mûxik, olvass vissza.
LOL
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(magyaritott kepekrol van szo)
Én azt hittem, hogy a napszemüveg olyan cucc, ami ad egy csomó speedet és lehet a hokimaszk mellett hordani 😊
Mennyi a max attack speed?
Mert a lvl 11 gladimnak most van 216 és ez soknak tûnik 😊
Bye
(A szemüvegbe nincs sebességlevonás)