8224
  • Noodlee
    A térkép úgy látom a kisebbik verzió(klein). Belinkelhetnéd a nagyobbikat is.
  • Saori
    Ahogy látom a mágusnő már elteleportált mellőled.. menj vissza oda ahonnan jöttél..és gyakran nézd a sárga nyilat.. az első épületben a falon lesz egy rés/repedés/átjáró.. onnan jutsz el majd az első elementálig
  • Herkulles
    Thx, sikerült.

Most merre menjek? Beszélek vele de semmi nem történik. :(

Link: http://jofejek.uw.hu/1.jpg
  • Saori
    nemjók a linkek.. a jók:

Barlangok

Teljes térkép

Ja.. a nagytérképen a számok azok a barlangos térképen lévő barlangokra-börtönökre utalnak
  • Saori
    feltöltöttem az eredetiket is :) az első a teljes térkép, a második pedig a barlangok..elég nagyok, várni kell míg lejönnek:

Barlangok

Teljes térkép
  • Foglaltnick
    Ez a térkép elég profin van megcsinálva .)
  • Saori
    Hopp kicsit nagy lett ^^(argh)
  • Saori
    na berakom ide is :) egy másik fórumban már kérte vki:

Az a portál ott az icecreek portal, itt volt a Shakura küldetés..nos ott megy az út a folyó fele.. csak simán át kell menni..
  • Herkulles
    Hi megint!

Berajzólná valaki, mert nem tallálom mégsem a feljárót. :(

Thx

http://jofejek.uw.hu/1.jpg

,,nincs kint a neve a térképen" na ez az :)
    ,,Icecreek Pass teleporttól északra keresd az átjárót, egy folyón kell átmenned" ez sincs meg :(
  • Leferve
    Jön valaki sacred multizni???
  • TopGun
    Koszi! elolvastam.
  • Foglaltnick
    Tehát ugyebár az end of June továbbra is
  • Foglaltnick
    New Patch 1.7 Update 07.06.2004

Hello everyone,

As I can imagine, a lot of you are probably eager to find out some of the changes which have been made are finalized and defiantly appearing in Patch 1.7. Well, I can state for one thing, the list of changes is extremely long including bug fixes, exploit fixes, quest fixes as well as new features like Trade Window, and Char name change (for closed net), Account password change. There are also a lot more changes so let me go into some of the changes which we are currently working on:

• Fixed all known exploits which have been reported by players and beta testers
    • Fixed a number of issues with Main and Sub quests
    • Fixed the no-reward issue with random quests
    • Fixed various “broken” items which contained skill ratings much higher than they should have
    • Fixed an issue where the Merchant would not offer items depending on the player level
    • Drop logic has been completely revised
    • Set Items are having their stats revised
    • Optimization done to improve Frame rates
    • NEW: Integrated Chat function between Traders
    • NEW: Revised and additional Item colour code and stats
    • NEW: Trade Window Added
    • NEW: Various new Easter eggs added
    • NEW: Password change for Closed net account in Profile
    • NEW: Character renaming in Closed net accounts
    • Localisation fixes to some wrongly named items
    • NEW: Completely reworked network-code (still in development and not finalised)
    • NEW: Various new items, including new Set-Items and new Rare-Items
    • Exploitation of character files in memory no longer possible
    • Item duping no longer possible in closed net (still in development and not finalised)
    • Reworked battle skills for characters (eg; Battle fog from Dark Elf is now dependable on its level)
    • Monster strength system (depending on char level) has been changed and reworked
    • Various PvP balancing issues (Details will come as soon as these are finalised)

These are just some of the many changes which are due to happen in Patch 1.7. There are still a lot of things on the drawing board and a lot of suggestions from the community which await evaluation and implementation time (some of which will most likely not make it into Patch 1.7) as well as further surprises which I will “neglect” to mention here.

There are some suggestions which have also been rejected due to time constraints. These suggestions include customizable key configurations, quest requests, and customizable character colours. Some things are just not possible in a small patch and we are mainly concentrating on balancing issues and the fixing of known quest bugs as well as new anti-cheat mechanisms.

The Beta test is still going and it is going strong. Those players who are participating on the beta are pleasantly surprised by the changes which have been made so far. A lot of their feedback is being used to improve on the patch even more and the process of the beta is moving along as scheduled. A final release date for Patch 1.7 has not yet been set but we are confident, depending on the test of course, that it our estimations (end of June) can be kept. Until then and until the next update,

Happy Gaming

The Sacred Team

• TopGun
    Es pontos hir van mar, hogy mikor lesz kint az 1.7? azt az oldalt amit irsz, sajnos nem tudom megnezni, mert szerepel benne a game es az tiltott nalunk! pedig elolvasnam amit irnak!
  • Foglaltnick
    Igen, tudom, de az eredeti patch nem azt írja hogy 1.66, hanem azt hogy 1.626 vagy hasonló, tehát véletlenül sem 1.66....
    A gladim most 71. szintű, itt már dobálják a négy socketes cuccokat, azt hiszem úgy 60 és 70 között kezdték el.
    A cuccdobálás szerintem itt el van egy kicsit tolva: 12-es tradinggel sokkal jobbakat veszek, mint amit találni lehet akár 60%-os special itemsel is.
    Azt írják, hogy az 1.7 -ben újradolgozták az egész tárgydobáló motort. Most szó szerint mondom: amióta az 1.66 van fent, egyetlen set itemet se találtam...
    Előtte legalább mindig dobta ugyanazt a set itemet (tigriskarom)...

MADár
  • TopGun
    az oroszt tettem fel es a kezdo kepen azt irja ki, hogy 1.66
  • TopGun
    HUH!! basszus!! gondolom magas szint kell hozza? en meg egy 1 lyukas kesztyut sem talaltam nem hogy 4-est! akar a Diabloban, a cimboraim jobbnal jobb cuccokat kukaztak en meg a sok szemetet kaptam ki! :((
  • Foglaltnick
    Az orosz cracket tetted fel, vagy az eredetit? Egyáltalán nem érzem magam meggyőzve, hogy az az orosz az 1.66
    Még mindig azt mondom, hogy az egy átverés. Nekem a gyári cédével a városokban világoskékek azok az emberek, akik küldetést adnak (kérdőjel van a fejük felett), a haverom meg felrakta az orosz 1.66-ot, és neki meg nem csinálja.
    Lehet persze, hogy ez is csak egy másolásvédelem, mint a sivatagi víz, de én nem hiszek benne...

MADár
  • Foglaltnick
    Nem, nem függ tőle, csak ezek a bugos küldetések nem mindig bugzanak. Mondom, nekem is szar volt, aztán kicsit később visszamentem, és akkor jó volt. Talán két mellékküldit csináltam meg közben. Szerencsére azért a mellékküldetésekből a nem random küldik (vigyél át másik városba, öld meg a pókot/elfet/hárpiát/../, hozz ide egy mesterembert) általában nem bugosak az 1.5-ben sem. Ez pont igen...

MADár
  • Foglaltnick
    Igen :)
    Jam@ egyik beszúrt képéről vágtam le gyorsan... :))
  • Foglaltnick
    Nem tudom pontosan. Azt susogják, hogy ha minden tárgy ami rajtad van, kasztspec, akkor valami bónuszt kapsz. Nekem ezt nem volt energiám kipróbálni, de az tény, hogy ha már két gladi cucc rajtad van (vagy három?), akkor kapsz 15% fire resist bónuszt. Ezen túl viszont hiába pakoltam fel gladi cuccot, nem adott többet...
  • TopGun
    HUH! ez a kesztyu negy socketes? vagy rosszul latom?
  • TopGun
    aham, fugg valamitol, hogy mikor csinalhatok meg egy mellek kuldit? mert az elementek elegge szet vannak szorva :((
  • Khull
    Van valami jelentosege ha kasztszpecifikus targyakkal szerelem fel a karimat?
  • NeoMaN
    nekem is volt ilyen. ez sztem akkor van, ha túl korán csinálod meg a küldit. próbáljátok azután, hogy megvan a5 5 element...
  • TopGun
    Erdekes, hogy nekem 1.66-nal csinaltak ezt! :(( tegnap raktam fel 1.66-ot es megsem jonnek velem!
  • Foglaltnick
    na ilyen
  • Foglaltnick
    Van galdiátor vállvédő/kesztyű és van más kasztú. Már az elejétől kezdve tudsz egy-egy darabot használni, de ahogy én emlékszem, kesztyűt nagyon nehéz volt találnom, mégpedig azért, mert a gladiátor kesztyű egyáltalán nem úgy néz ki mint egy kesztyű!
    Be tud szúrni valaki egy képet ide egy gladi kesztyűről? Most nem vagyok gépközelben...

MADár
  • Foglaltnick
    Ez egy csúnya bug. Nekem is megjátszotta párszor. Van hogy bejön, van hogy nem. Javaslatom: először is tölts állást, aztán csak úgy mellesleg menj oda ahol ezek raboskodnak, és csak úgy mellesleg beszélj velük, és ekkor lehet hogy csatlakoznak hozzád és le lehet őket adni. Ha így sem, akkor megint töltés, és kicsit később próbáld meg. Ennél a küldetésnél érdemes visszafelé megfogni a dolgokat. Az 1.66 már javította ezt a hibát...

MADár
  • jam@
    Elsősorban a Damage (sebzés) értéket kell nézned, a szörnyek visszatermelődésérő pedig annyit minnél magasabb nehézségi fokon játszol annál hamarabb termelődnek újra, tehát platinumon a leggyorsabban.
  • TopGun
    Nekem van egy kerdesem: Braverock-nal van egy ficko aki ad egy kuldit, 3 embert kell kiszabaditani egy foldalatti helyrol ahol a papok feszke van. Lenyomom az osszes papot, kinyitom a cellat, beszelek mind a 3-mal, de utana nem jonnek velem! :(( mit rontottam el?
  • Herkulles
    Thx ismételten, most elkalandoztam a várfele, majd csak meglesz az út...
  • TopGun
    Ez nem hiba! konyv hiany miatt van igy. Meg nem talaltad meg azt a konyvet amitol hasznalhatod a cuccost.
  • Tetsuo
    Még van 1 kérdésem bocs:
    A kiírtott szörnyek is vmi hiba miatt termelődnek újra (már fél perc után)?
  • Tetsuo
    A Gladiátoromnak a védőöltözetéből hiányzik 2 darab:
    vállvédő és asszem kesztyű. Már találtam ilyen cuccokat csak azt írja ki h 'wrong class'. Ez hiba a mátrixban?
    /1.5ös verzióm van.
  • Tetsuo
    Nem értem.
    Honnan van akkora Damage, mikor a physical csak 400 körüli s más tipusú sebzés (pl méreg) nincs is??
    Most akkor mit kell nézni, a Damage értékeket, v a külön sebzés értékeket?
  • Foglaltnick
    Kijött a sacred home-on egy írás az 1.7 -es pecsről. Aszongyák továbbra is tartják a június végi megjelenést...
    Itten
  • Foglaltnick
    négy
  • Khull
    Hany act van?
  • jam@
    Icecreek Pass teleporttól északra keresd az átjárót, egy folyón kell átmenned, egy olyan feljáróhoz amit előtte hegyomlás zárt el előled, de most már át tudsz menni rajta.