8224
-
Foglaltnick #4023 ja, hubba bubbát -
#4022 Hihetetlen, tudom, de a [kép]-re kattintva tudsz kepet beszurni ide... -
karay #4021 nem tom hogy észrevette-e már vki de az ascsronos srácok betették a játékba a diablo 1 városkáját, tritstramot. ha vkit érdekel, ott lehet megtalálni, ahová azt a bazi nagy trollt (asszem gubba a neve) kell elvinni. ha vki megmondja, hogy kell képet betenni, akkor térképet is mellékelhetek. -
Foglaltnick #4020 Én karddal meg pajzzsal nyomatom, meg hard hittel. Nem a tápolásra mentem, de így is elég szépen üt. A Fistet nagyon lassan süti el, nem szeretem...
MADár -
#4019 Jah és a gladiátorok, Kétkezes balta multihittel. Akár 10 goblint is megnyuvaszt, és mivel ha legaláb két ellenfél van, és nem halnak meg rögtön akkor 2x suhint. Az pedig, hogy lassú hülyeség. Axe loret kell fejleszteni és jó lesz. 180nál már remek, de az elején sincsenek gondok. A hardhit se rossz vele, mert hamarabb megcsinálja mint az öklöt, és utána a maradék már piha. Egyébként nem tudom mért de neálam a két fegyvernél csak a felét sebzi mint amit kiír, míg darkelfnél a kispengéknél annyit amennyit kiír. De még a többi darkelf pengénél is csak felet. -
#4018 Helló mindenki, Panzer vagyok.
Egy jó ideje figyelemmel kisérem a fórumot, csak nem volt mondanivalóm. De most van. Észrevettétek, hogy a jézuskáék kolostoránál lévő portáltól szinte nulla távolságra van egy ritka nagy kapu jól lezárva. Na most ott utána a térkép egy olyan részt jelöl ami elég ahoz, hogy kiegben oda is pakolhassanak dolgokat + a portál közelsége elég gyanús. Nekem. Vélemények. Remélem nem újjabb sivatag. -
#4017 Nah Gladiátorok.
Ti mivel toljátok? Én elején 2 karddal nyomultam+Attack mellé,de aztán rájöttem,hogy hiába van kevesebb sebzése a kesztyüknek,mégis nagyobbat sebzek velük. Miért van ez?
Illetve fist of heaven-en kívül mit érdemes? Attack-el miért csak 4-et üt,míg karddal egy egész mozdulatsort nyom? (legalább 8 ütés) -
#4016 koszike azthiszem eleg pontosan fogalmaztal:):) remelem igy mar megtalalom:) -
#4015 Igen, err jönek rá az úriemberek általában a telepítés után azonnal. És így olyan jó a játék, hogy kár is nekiindulni a kalandnak, mert ettől az exportálgatástól még akár el is durranhat a répájuk, olyan izgalas! -
Foglaltnick #4014 Remélem érthetően fogalmaztam
:) -
Foglaltnick #4013 Körülírnám akkor:
-
#4012 :)
azert mondtam en is hogy raeros ember kell mert mire igy valami komolyat oszerak az eleg sok ido:):):)
amugy kene egy kis help:)
az uruckos teleportot az istenek se birom megtalalni:(:( ha valkai tudja akkor irja mar le legyszi reendedsen hoyg merre keressem azt nagyjabol sejtem hogy melyik reszen van de nem talalom:(
ha jol tom a sivatag bal also reszeben kell keresnem ahol a vizes hulla is van de en hiaba jartam be ott szainte az egesz terkepet bar lehet hogy ementem ellete mert mar a 3 ik sor utan keresgeltem de az istennek se talatam szal ha valki tudja akkor legyszi irja le valami viszonyitasi ponthoz mondva hogy a vizes es a kihalt varos kozott ennyire meg enyire stb elore is kofi:):) -
#4011 Aki ilyennel szorakozik, az megerdemli, es nagyon remelem hogy nem kerul velem egy jatekba sosem.. -
#4010 sajat runat minden karakter annyit csitel be maganak amennyit nem szegyel mert minden karakter ahonna indul van egy lada es a ladaban mindig van egy runa azt most meg nem mondom melyik milyen de mindig ugyan az na szal ha azt mindeig kiveszi az ember es exportal majd ujra bejon kivesz exportal akor akarmennyi runat lehet csinalni amit utana be lehet valtani sajhat mas runakra a kerdeds csak az hogy kinek van annyi ideje hogy ezzel szorakozzon:) -
Foglaltnick #4009 hát, lehet
én nemtom kipróbálni az eredetivel, csak feltűnt, hogy feltűnt. -
#4008 Az 1.66c orosz crack tuti mukodik mert en is feltettem ,de ez nem az igazi 1.66. az igazi 1.66-nal azt irja ki a tolto kepernyon alul a jobb sarokban, hogy 1.625 ez meg siman 1.66 es ugyanugy bugos minden. :(( -
#4007 kipróbáltam ezt az 1.66 cracket,de nem igazán müködik,mondhatnám semennyire,mert el sem indul a gamma... -
#4006 1.6, 1.66-hoz nincs meg crack es mar szerintem nem is lesz, nemsokara jon az 1.7-es patch, talan annak lesz normalis crackje! -
vytraas #4005 A gamecopyworld-os crack: elég gyanús. Ez véltlenül nem az az orosz "csoda" ami már hetekkel ezelőtt felbukkant? Mert szerintem igen. Nem igazán patch-ről van itt szó csupán már feljavított fájlokat kell bemásolni a game könyvtárába. Ez a "crack" már volt. Nem az igazi 1.66 patches való crack! -
Noodlee #4004 "de azt már nem mondom hogy kell"
-
#4003 Na megpróbálom elmagyarázni.
A Combó mesternél 2 dolgot lehet csinálni.
1 combókat. Ez azt jelenti,hogy ütés/rúgás/stb fajjtákat össze tudsz rakni max 4-et 1 kombóba. Ennek persze sok lesz majd a feltöltési ideje.
2. az exchange-nél ha találsz másik kaszt rúnáját,be tudod a sajátodra váltani.3 rúnáért kapsz 1-et véletlenszerüen a sajátjaid közül,4 rúnáért már választhasz is.Ebből egyenesen következik,hogy ha találsz más kaszt rúnáját ne add el soha,hanem inkább váltsd be a kombó masternél.
Amúgy elején simán be tudsz magadnak csalni szinte végtelen rúnát (persze csak akkor ha van egy haver ,multiba),de azt már nem mondom hogy kell,mert 1 részt csalás,más részt könnyen rá lehet jönni.. -
Saori #4002 Wow, ez aztán a jó hír !! :D -
Foglaltnick #4001 nem fogod kitalálni
www.gamecopyworld.com -
#4000 akkor most :)
-
#3999 csakhogy én legyek a 4000. :)
-
Realtibi #3998 ÉS ANNAK MI A WEBCÍME? -
Foglaltnick #3997 Felkerült a Gamecopyworldre az 1.66c krekk. -
#3996 mihehö???
inkább valaki pihentebb magyarázzon lécci :) -
Realtibi #3995 ja a patchet honnan tom letölteni+crack? -
Realtibi #3994 a combo melett az exchange menünél??
igen de ha beillesztem a rúnaköveket és kifizetem nem lessz a comat artsnál semmi új. -
#3993 ebbe a játékban a BattleMagen kívül nem varázslatok vannak, hanem kaszttól függő "harci mozgások". Ezeket rúnákkal lehet megszerezni illetve fejleszteni. -
#3992 4x csinálja meg egymás után -
Realtibi #3991 de a combosat hogyan kell belőni
4x berakom egy varit akkor 4x erősebb is lessz
no de hogyan tok uj varikat szerezni??? -
Noodlee #3990 Mindegyik kasztnak megvan a maga szépsége. Szerintem mindegyikkel jó játszani, bár nekem a vampire jött be a legkevésbé. -
#3989 amelyiket gondolod.
Mondjuk a dark elfnél az a felhő,vagy köd vagy mi ami megállítja az ellenfeleket nagyon táp.
Mi most dark elf+gladiátor kombóban nyomtuk cimbivel,s egész gyorsan lehet haladni.
Ráadásul kipróbáltuk egyből platinum fokozaton.:-) (7-8-as szintű karik:-)Kimentünk,s az első ellenfelet ezzel a köddel lefogtuk. Az okes,hogy ő mozdulatlanul állt végig,de nekünk sztem minimum 20 perc volt leütni azt az 1 lényt:-) Persze azért csináltuk,hátha kapunk marha sok xp-t,de sajna nem adott. Köcsögség ettől a játéktól,hogy szinte mindent az aktuális szintedtől tesz függővé.(Xp-t,Cuccokat,stb.) -
Realtibi #3988 akkor melyik a legerősebb kaszt/gladiátor elf stb........../ -
Noodlee #3987 Magyarítás nincs. -
Realtibi #3986 már megnéztem de abból nem tom leszűrni a 2-4 kérdésig -
kabarigo #3985 diablo-ban nekem egy karim volt,amit sajnáltam.mégpedig egy 76-os amazon hardcore-on.a mostani patch béta verziójában csináltam haverokkal.igaz lanon,de teljesen legális kari.aztán hell-en meghalt a towerban runázás közben:D pedig megvolt neki a titans ravange.
volt 4 karink mephizni szintén hardcore-on:D -
Noodlee #3984 4, melyik a legjobb egység?
Nem kevered a játékokat?