Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darky
Most kezdtem act 2-t, térkép 15% körül, vámpír, 23. szint, 200-600 körül csapkod, és egy sárkány már le van csapkodva😊
shaba23
szeráfnak van lightsabre
shaba23
én mire végeztem lvl36 voltam és nem bolyongtam semerre, csak követtem a fõ szál irányát. Ráadásul 2-3 mellék questet sem csináltam meg
pluhi
Hi!
Mennyi az átlagos szint, mire végignyomja az ember a gamet? Most kezdtem, 8. szintû vagyok, és találtam egy fegyvert, aszondja 97. szintõl lehet felvenni. Hát az elég soknak tûnik. Vámpiroskával nyomom, elég erõsnek tûnik. Vámpir alakban 200 körül csapkod.
TopGun
Senki nem valaszol? 😞(((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Mas karinak is van ilyen brutal cumoja, amit csak az adott kaszt hasznalhat?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kiserik
Mennyin van az armorod?

shaba23
És még azt mondják, hogy az alföldi csikósoknak párja nincs ...

Thx h feltetted Shaba23.

SZal szerintem megéri feltenni a maxot, ilyen physical + fire reses sapit eddig még nem találtam gaméba.

Scarto
shaba23
Ez a kép Scarto tulajdona!!!
Õ küldi soxeretettel 😊

"Hi all. Elmentem a Jason maszkért. -30-as speed van rajta, mint tudjuk... Feltettem és 220-movement speedem, átváltott 220-ra 😊)) Szal ugyanolyan gyors maradtam. SOk +speedes cumo NINCS rajtam, és a mozgásán sem észlelem h lassabb lenne."

Scarto

TopGun
Jo neked! en 3 ora jatek alatt 1 konyvet talaltam 😞 bar ket szintet leptem!

shaba23
Mondanátok nekem olyan magyar!!! fórumot a hardwireden és a pcdome-on kívül, ahol játékokkal (sacred) foglalkoznak?
Meg olyan oldalcím is érdekelne, ahol hasonlóan a fent említett 2höz, játékokat mutatnak be. Ilyen jó angol is, a lényeg hogy rendszeresen frissüljön
Nem tom, az enyém csak lvl 13, és fogalmam sincs mekkorát sebzek vele 😞

TopGun
#2938-ra senki nem valaszol!? 😞(

shaba23
de lófüttyöt sem fejlõdtem 😊
Látod megy ez, ha akarsz! 😊

shaba23
29 perc alatt 4 könyvet találtam 😊
Rendes Combat Art, csak egyik kaszt se tudja használni 😊)
Vagyis ComboMasternél be lehet rakni, és így saját kasztnak való artot csinálni vele.
Akkor törd a buksid! 😊

TopGun
Azokat is be lehet rakni valahova, itt irtak mar hova, de nem emlekszem! 😞(

Pedig az igazi kincsek ott rejlenek 😊

hehe LOL

shaba23
nem jellemzõ 😊
Nem nem nézed át a házakat mi??

Nekem már elég sok megvan a könyvekbõl

shaba23
csak 1000000000 másikat kell megtalálnom 😊
Én is arra tippeltem... De mi van a GAmeBoxokkal???

shaba23
akkor jó, mert 1 könyv már megvan 😊
TopGun
Shaba23, Noodlee, szerintem ezek akkor lesznek hasznalhatoak ha "minden" konyvet megtalaltatok amit lehet!

Ilyenjeim nekem is vannak. Meg vannak GameBoxaim is, de azok mire jók????

shaba23
Ez mi??

Azt akartam.
Piszkos Fred llogoját akartam bevágni, de nem engedte.

shaba23
lvl 12 környékén valaki LAN gém? ICQ 224-101-894
Noodlee vágd be a kép linkjét.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

TopGun
20. szinten kb mekkorat kene sebeznie egy seraphimnak? tudja valaki?

Hát ez nem jött össze...

LOL

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

EqUiNoX
hm?

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

"Mi atyánk, aki a mennyekben vagy, teccik érteni?
Szenteltessék meg a te neved, vagy nem tudom.
Jöjjön el a te oxigé... országod,
legyen meg a te akaratod, hidraulika mittudomén,
amint a mennyben, mama helyénmarad,
úgy a földön is... vót valamikor.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk Malvin,
és bocsád meg vétkeinket, negyere erre he,
miképpen mi is megbocsátunk az ellen nem véd,
és ne vígy minket kísértésbe az engedélyt,
de szabadíts meg a tanácstúl,
mert tiéd az ország, a hatalom, és az ojjektum,
Mindörökké, kapcsolja ki."

TopGun
Erdekes amit mondasz, mert nem valtott at a cucc! pedig ahogy irtam, ketfele amulett volt benne es hasznalhattam is, csak nem vettem eszre semmi kulonleges hatast! kiveve, hogy kek fenygomb van a landzsa! vegen 😊 egyebkent jol
megszivtam! 😞( kimentem a sivatagba 20. szinten, kb 20 extra itallal es annyi szenya csonti, meg mas dog van ott, hogy elfogyott minden italom, vissza menni meg nem tudok, mert a felderitos kuldi vegen tartanek, de nem tudok oda jutni a 3. fickohoz, mert folyton meghalok! 😞( kezdhetem ujra az egeszet! meg jo, hogy van elotte mentesem, ha
jol emlekszem!

kiserik
Nekem nem. Simán beleteszek bármilyen karakterû gyûrût, medált, és simán lehet használni. Viszont, ha nagyobb a minimum szintje, akkor azt átveszi a cucc és akkor nem tudod használni, míg el nem éred a szintet.

Deviancés savegameket átlehet vinni az eredeti játékba is??
Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem 😊
Szerintem gond nélkül átvihetõ, de lehet hogy mégsem...

Megkapja a cuccod a dolgokat,de egyböl átvált,hogy nem használhatja a karaktered😊
Nekem legalábbis ez volt mikor beletetem egy amulettet egy páncélba.Vehettem is ki,mert csak rosz lett😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Szerintem igen, de próbáld ki, és ha mégsem, akkor load vissza a game.

TopGun
Ha van egy amulettem, vagy gyurum, amiben van pl. 5% life from enemy, meg egy masik, amiben 3% xp, de nem a kasztome es bele rakom egy ket socketes fegyverbe, akkor megkapom azokat a pluszokat en is? az egyik cucc vampir, a masik magus es en seraphim vagyok.

PiszkosFred
Vannak magas +speed ertekkel rendelkezo nyergek. Es ha mazlista az ember, akkor szerez ebbol socketeset. Azokat meg telerakod olyan limlommal, amelyet speedet adnak, es ha jol megy a dolog, akkor ezekkel mar kompenzalod is a -50et. Az mas kerdes, hogy a belso terekben marad a nyugdijastempo szegeny barbinal..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igen én is erre gondoltam,de ahogy érzékelem a speed a pacira is vonatkozik.Szal a csiga lesprintel még lovon is.Bár akkor már van értelme mondjuk eyg 6os szintü lonak aminek a speedje vagy 30+rá a nyget ami ad +40et(max 25-t láttam) és akkor már van haladási sebességed is😊)

PiszkosFred
Speed vonatkozik a pacira is, vagy csak a karakterre? Mert ha nem, akkor max felcsap zsokenak allando jelleggel, es onnan csak nagy duzzogva szallsz le ha ki kell osztani par pofont.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”