Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi az átlagos szint, mire végignyomja az ember a gamet? Most kezdtem, 8. szintû vagyok, és találtam egy fegyvert, aszondja 97. szintõl lehet felvenni. Hát az elég soknak tûnik. Vámpiroskával nyomom, elég erõsnek tûnik. Vámpir alakban 200 körül csapkod.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
SZal szerintem megéri feltenni a maxot, ilyen physical + fire reses sapit eddig még nem találtam gaméba.
Scarto
Õ küldi soxeretettel 😊
"Hi all. Elmentem a Jason maszkért. -30-as speed van rajta, mint tudjuk... Feltettem és 220-movement speedem, átváltott 220-ra 😊)) Szal ugyanolyan gyors maradtam. SOk +speedes cumo NINCS rajtam, és a mozgásán sem észlelem h lassabb lenne."
Scarto

Meg olyan oldalcím is érdekelne, ahol hasonlóan a fent említett 2höz, játékokat mutatnak be. Ilyen jó angol is, a lényeg hogy rendszeresen frissüljön
Vagyis ComboMasternél be lehet rakni, és így saját kasztnak való artot csinálni vele.
Piszkos Fred llogoját akartam bevágni, de nem engedte.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Szenteltessék meg a te neved, vagy nem tudom.
Jöjjön el a te oxigé... országod,
legyen meg a te akaratod, hidraulika mittudomén,
amint a mennyben, mama helyénmarad,
úgy a földön is... vót valamikor.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk Malvin,
és bocsád meg vétkeinket, negyere erre he,
miképpen mi is megbocsátunk az ellen nem véd,
és ne vígy minket kísértésbe az engedélyt,
de szabadíts meg a tanácstúl,
mert tiéd az ország, a hatalom, és az ojjektum,
Mindörökké, kapcsolja ki."
megszivtam! 😞( kimentem a sivatagba 20. szinten, kb 20 extra itallal es annyi szenya csonti, meg mas dog van ott, hogy elfogyott minden italom, vissza menni meg nem tudok, mert a felderitos kuldi vegen tartanek, de nem tudok oda jutni a 3. fickohoz, mert folyton meghalok! 😞( kezdhetem ujra az egeszet! meg jo, hogy van elotte mentesem, ha
jol emlekszem!
Csak mert gondolkodom rajta hogy megveszem 😊
Szerintem gond nélkül átvihetõ, de lehet hogy mégsem...
Nekem legalábbis ez volt mikor beletetem egy amulettet egy páncélba.Vehettem is ki,mert csak rosz lett😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”